Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 27 ראשוןראשון ... 1624252627 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    ריי:
    אתה בטוח שמנוחה לפיפלטפ ולפוצ'יאנה לא תזיק ולכן אתה חוזר לביתך ומסביר להורים שלך למה חזרת ומראה להם את שני הפוקימונים שלך והם מתלהבים מאוד.
    לאחר שיחה קצרה אתה עולה לחדרך ומכין שתי כריות קטנות לפוקימונים שלך ונותן להם לישון כדי שיאגרו כוחות מחדש וגם אתה הולך לישון.
    למחרת בבוקר אתה מתעורר ליום אביבי נעים ויחד עם שני הפוקימונים שלך אוכל ארוחת בוקר מעשה ידי אמך ויוצא לדרכך כל הדרך לעיר סאנג'ם עד שאתה מגיע חזרה למעבדה של הפרופסור.
    מה תעשה?
    הדמות שלי נוהגת להסתובב עם פיפלאפ מחוץ לפוכדור בדר"כ.
    - - - - - -
    'טוב חזרנו לסאנג'ם' אני חושב לעצמי.
    "קדימה פיפלאפ בוא נמשיך ללכת" אני אומר לו לאחר העצירה הקצרה בעיר.
    אנחנו יוצאים לכיוון דרך מספר 202, בצפייה לראות מה יהיה בהמשך.

2. משתמש מנוסה
    [U]
    תומאס:
    אתה עוצר ומביט בילד הבוכה תוך כדי המחשבה שמעניין מה קרה לו ואז אתה ניגש אליו ושואל אותו וזה אומר לך ששני ביריונים, איש ואישה, בעלי שיער ירוק גנבו ממנו את הבידוף שלו ומאז הוא מחפש אותו ואתה שם לב שבין העצים זוג אנשים מוכר לך עומד ומדבר (
    [FONT=&quot] ).
    מה תעשה?
    'אז הבידוף שנלחמתי מולו כנראה שייך לילד הזה!' אני חושב לעצמי "אל תדאג, אני אחזיר לך את בידוף" אני אומר לילד וקם. אני מתחיל להתקדם אל עבר צמד האנשים "היי אתם! זוכרים אותי? תחזירו את הבידוף הזה מיד!" אני צועק לעבר האנשים ומוציא החוצה את טורטוויג ישר לקרב

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    "אוקיי צא זנב כוכב אמרנו שנתאמן לא..." אני אומר וצוחק.
    "צא עכשיו בזנב ברזל" אני אומר נרגש מהפעם הראשונה שאני רואה את המתקפה.
    נייתן:
    אתה מוציא את זנב כוכב ואומר לו שקבעתם שתתאמנו ואז אתה אומר בקול ובהתרגשות לזנב כוכב להשתמש בזנב ברזל.
    אתה מסתכל על זנב כוכב ושם לבש שזנבו הופך לברזל וזה מצליף בראשו של נחש האבן הגדול שספג נזק סופר אפקטיבי והתעצבן והשתמש בהתקלה עוצמתית שהעיפה את זנב כוכב באוויר והוא יוצא בעוד מתקפת התקלה.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Shikamaru צפה בהודעה
    הדמות שלי נוהגת להסתובב עם פיפלאפ מחוץ לפוכדור בדר"כ.
    - - - - - -
    'טוב חזרנו לסאנג'ם' אני חושב לעצמי.
    "קדימה פיפלאפ בוא נמשיך ללכת" אני אומר לו לאחר העצירה הקצרה בעיר.
    אנחנו יוצאים לכיוון דרך מספר 202, בצפייה לראות מה יהיה בהמשך.
    ריי:
    שחכתי להזכיר שפילאפ צועד לצידך, לא חושב מה שהיה היה P:
    ---------------------------------------------------------
    אתה אומר לפיפלאפ שעכשיו תמשיכו בדרך שלכם ואתם יוצאים לדרך מספר 202 הממוקמת בצד הצפוני של העיר.
    אתה רואה שגם הדרך הזו מכוסה חול אבל בנוסף אתה שם לב לפוקימוני רוח שעדיין לא חזרו למחבואם וגם לכמה פוקימון עשב שנראה באזורים מדבריים ועוד פוקימוני אדמה שונים (
    ).
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sheldon Cooper צפה בהודעה
    'אז הבידוף שנלחמתי מולו כנראה שייך לילד הזה!' אני חושב לעצמי "אל תדאג, אני אחזיר לך את בידוף" אני אומר לילד וקם. אני מתחיל להתקדם אל עבר צמד האנשים "היי אתם! זוכרים אותי? תחזירו את הבידוף הזה מיד!" אני צועק לעבר האנשים ומוציא החוצה את טורטוויג ישר לקרב
    תומאס:
    אתה מבין שכנראה הבידוף שנלחמת בו הוא שייך לילד הזה ואתה אומר לו לא לדאוג כי אתה עומד להחזיר לו את הבידוף שלו. אתה מתקדם לעבר האנשים ואומר להם אם הם זוכרים אותך ושעליהם להחזיר לילד את הבידוף שלו מיד ואתה מוציא את טרטוויג לקרב.
    "תראה גרין זה הילד הזה מהמעבדה של האיש הזקן הזה רואן" אומר האישה לגבר שאיתה ואתה מבין ששמו גרין, "צודקת רוז" משיב גרין לאישה שאתה מבין ששמה רוז "אני אטפל בזה" אומר גרין וזורק פוכדור ממנו יוצא פוקימון דמוי נחש בצבע ורוד "עכשיו עקוץ רעל!" הוא אומר לפוקימון שלו שמוציא מפיו מחטים קטנים סגולים מלאים ברעל לעבר טרטוויג.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    [COLOR=DeepSkyBlue][U]
    תומאס:
    אתה מבין שכנראה הבידוף שנלחמת בו הוא שייך לילד הזה ואתה אומר לו לא לדאוג כי אתה עומד להחזיר לו את הבידוף שלו. אתה מתקדם לעבר האנשים ואומר להם אם הם זוכרים אותך ושעליהם להחזיר לילד את הבידוף שלו מיד ואתה מוציא את טרטוויג לקרב.
    "תראה גרין זה הילד הזה מהמעבדה של האיש הזקן הזה רואן" אומר האישה לגבר שאיתה ואתה מבין ששמו גרין, "צודקת רוז" משיב גרין לאישה שאתה מבין ששמה רוז "אני אטפל בזה" אומר גרין וזורק פוכדור ממנו יוצא פוקימון דמוי נחש בצבע ורוד "עכשיו עקוץ רעל!" הוא אומר לפוקימון שלו שמוציא מפיו מחטים קטנים סגולים מלאים ברעל לעבר טרטוויג.
    מה תעשה?
    "תתחמק טורטוויג! לאחר מכן, התקלה!" אני פוקד על טורטוויג במהרה 'מעניין מיהו הפוקימון הזה' אני חושב לעצמי ומוציא את הפוקדע שלי מהר, אני מכוון אותו אל עבר הפוקימון שלו במטרה לדלות עליו פרטים.

5. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי:
    אתה מודה לקורקי על האמירה שלו ומחזיר את נאזליף לוכדור ולוחש לו שהוא היה מצויין.
    אתה רואה שקורקי הוציא את סאנדסלש ולכן אתה מוציא את הרקרוס לקרב ופוקד עליו להשתמש בשיסוע לילה ואז במתקפת זעם ולסיום מתקפת קרן.
    הרקרוס מתחיל להתקרב לכיוון סאנד סלש שבורח אל מתחת לאדמה כדי להתחמק מהמתקפה של הרקרוס והרקרוס שלך עף למעלה כדי לא להיפגע. "זה עומד להיות קרב ארוך מאוד" אומר לך קורקי ואומר לסאנדסלש שלו לצאת החוצה וזה מגיח מתוך אחד החורים בזירה.
    הרקרוס צונח למטה ומשתמש במתקפת זעם עוצמתית שמעיפה את סאנדסלש באוויר ואז מקנח את זה במתקפת קרן עוצמתית ואתה רואה שקורקי לחוץ "סאנדסלש תשתמש מהר בשיסוע!" הוא אומר וסאנדסלש נמצל את ההזדמנות ומשסע את הרקרוס.
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    'לא נראה לי שהוא יהיה כזה ארוך' אחשוב לעצמי בשמחה למראהו הלחוץ של קורקי ואז אומר להרקרוס "כל הכבוד לך, עכשיו תשתמש בפזילה, אחרי זה התקלה ואז תנסה לשלב את מתקפת הקרן למתקפת הזעם" אומר לו בהתרגשות רבה מכיוון שיכול להיות שילוב מצויין של התקפות. "אל תשכח להתחמק אם הוא תוקף" אומר לו כתזכורת ואחייך אליו כדי שידע שאני תומך בו.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    נייתן:
    אתה מוציא את זנב כוכב ואומר לו שקבעתם שתתאמנו ואז אתה אומר בקול ובהתרגשות לזנב כוכב להשתמש בזנב ברזל.
    אתה מסתכל על זנב כוכב ושם לבש שזנבו הופך לברזל וזה מצליף בראשו של נחש האבן הגדול שספג נזק סופר אפקטיבי והתעצבן והשתמש בהתקלה עוצמתית שהעיפה את זנב כוכב באוויר והוא יוצא בעוד מתקפת התקלה.
    מה תעשה?
    "זנב טבעת תשתמש בזנב ברזל כמו מחבט בייסבול ותחבוט אותו." אני אומר לחוץ מעט.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

7. משתמש מנוסה
    "תתחמק טורטוויג! לאחר מכן, התקלה!" אני פוקד על טורטוויג במהרה 'מעניין מיהו הפוקימון הזה' אני חושב לעצמי ומוציא את הפוקדע שלי מהר, אני מכוון אותו אל עבר הפוקימון שלו במטרה לדלות עליו פרטים.
    תומאס:
    אתה פוקד על טרטוויג להתחמק ואז להשתמש בהתקלה.
    טרטוויג מזנק הצידה ובורח מעוקצי הרעל של הנחש הורוד ואז מתקיל אותו בעוצמה.
    אתה מתעניין בפוקימון הזה ולכן אתה מחליט לסרוק אותו בפוקידע שלך, מהפוקידע נשמע קול מתכתי האומר "אקנס, אקנס ידוע בשל יכולותיו כטורף, הוא חומק דרך הדשא מבלי להשמיע צליל ומקיף את הטרף מאחוריו" הפוקידע משתתק.
    "אקנס עכשיו חניקה" פוקד גרין על אקנס וזה תופס את טרטוויג ומתחיל לחנוק אותו בעוצמה.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    'לא נראה לי שהוא יהיה כזה ארוך' אחשוב לעצמי בשמחה למראהו הלחוץ של קורקי ואז אומר להרקרוס "כל הכבוד לך, עכשיו תשתמש בפזילה, אחרי זה התקלה ואז תנסה לשלב את מתקפת הקרן למתקפת הזעם" אומר לו בהתרגשות רבה מכיוון שיכול להיות שילוב מצויין של התקפות. "אל תשכח להתחמק אם הוא תוקף" אומר לו כתזכורת ואחייך אליו כדי שידע שאני תומך בו.
    אנדי:
    אתה חושב לעצמך שהקרב הזה לא נראה לך יהיה כזה ארוך ואתה פוקד על הרקרוס לבשתמש בפזילה שמורידה את רמת ההגנה של סאנדסלש ואז התקלה ובנוסף שינסה לשלב מתקפת זעם ומתקפת קרן ביחד ואתה גם אומר לו שלא ישכח להתחמק מהמתקפות של סאנדסלש.
    הרקרוס משתמש בפזילה שלו ואז משתמש בהתקלה חזקה על סאנדסלש וגורם לו ללא מעט נזק ואז הוא ממשיך במתקפת זעם וקרן שפוגעות בסאנדסלש בעוצמה רבה "עכשיו סאנדסלש תתפוס לו בקרן ותשתמש בשיסוע!" פוקד קורקי על סאנדסלש העייף וזה משסע מתווך אפס את פניו של הרקרוס ושני הפוקימונים נופלים על האדמה!
    הרקרוס וסאנדסלש מנסים לקום אך סאנדסלש נופל והרקרוס נשאר עומד אך ללא כוחות כמעט.
    "אוקיי סאנדסלש חזור" אומר קורקי לסאנדסלש בזמן שהוא מחזיר אותו לתוך הפוכדור "צא עכשיו גלייסקור!" הוא אומר ומהפוכדור האחרון שלו גלייסקור יוצא "עכשיו מתקפת מהירות!" קורקי פוקד על גלייסקור וזה מתחיל לטוס במהירות לעבר הרקרוס ואתה לא מצליח לעקוב אחריו.
    מה תעשה?
    "זנב טבעת תשתמש בזנב ברזל כמו מחבט בייסבול ותחבוט אותו." אני אומר לחוץ מעט.
    נייתן:
    אתה אומר לזנב כוכב להשתמש בזנב ברזל כמו במחבט בייסבול וזה הופך את הזנב שלו לברזל אך לפני הפגיעה הוא חוזר להיות רגיל וזנב כוכב נפגע שוב פעם מנחש האבן.
    נחש האבן לא מפסיק והוא תופס את זנב כוכב שלך ומתחיל לחנוק אותו בעוצמה!
    מה תעשה?

משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    [U][B]
    נייתן:
    אתה אומר לזנב כוכב להשתמש בזנב ברזל כמו במחבט בייסבול וזה הופך את הזנב שלו לברזל אך לפני הפגיעה הוא חוזר להיות רגיל וזנב כוכב נפגע שוב פעם מנחש האבן.
    נחש האבן לא מפסיק והוא תופס את זנב כוכב שלך ומתחיל לחנוק אותו בעוצמה!
    מה תעשה?

"אל תוותר אני מאמין בך עכשיו זנב ברזל בכל הכוח שנשאר זנב כוכב" אני אומר לחוץ מאד.

9. משתמש מנוסה
    תומאס:
    [COLOR=Red]אתה פוקד על טרטוויג להתחמק ואז להשתמש בהתקלה.
    טרטוויג מזנק הצידה ובורח מעוקצי הרעל של הנחש הורוד ואז מתקיל אותו בעוצמה.
    אתה מתעניין בפוקימון הזה ולכן אתה מחליט לסרוק אותו בפוקידע שלך, מהפוקידע נשמע קול מתכתי האומר "אקנס, אקנס ידוע בשל יכולותיו כטורף, הוא חומק דרך הדשא מבלי להשמיע צליל ומקיף את הטרף מאחוריו" הפוקידע משתתק.
    "אקנס עכשיו חניקה" פוקד גרין על אקנס וזה תופס את טרטוויג ומתחיל לחנוק אותו בעוצמה.
    מה תעשה? ]
    "קדימה טורטוויג, תשתחרר ממנו!" אני קורא, מודאג מהמצב "נסה לנשוך אותו עם פיך מעט כדי שישחרר אותך מעט, ואז תשתמש בנסיגה כדי לשחרר את עצמך מהזנב שלו! לאחר מכן, פשוט תקפוץ החוצה!" אני קורא לעברו.

10. משתמש מנוסה
    ריי:
    שחכתי להזכיר שפילאפ צועד לצידך, לא חושב מה שהיה היה P:
    ---------------------------------------------------------
    אתה אומר לפיפלאפ שעכשיו תמשיכו בדרך שלכם ואתם יוצאים לדרך מספר 202 הממוקמת בצד הצפוני של העיר.
    אתה רואה שגם הדרך הזו מכוסה חול אבל בנוסף אתה שם לב לפוקימוני רוח שעדיין לא חזרו למחבואם וגם לכמה פוקימון עשב שנראה באזורים מדבריים ועוד פוקימוני אדמה שונים (
    ).
    מה תעשה?
    'המ... יש כאן הרבה פוקימונים מעניינים' אני חושב לעצמי.
    "מה דעתך שניגש לפוקימון הסגול הזה ששם פיפלאפ" אני אומר לו וניגש לפוקימון הסגול בעל הצבתות והכנפיים.
    ברגע שאנחנו מתקרבים אני מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון.
    לאחר קבלת המידע אני אומר לפיפלאפ "בוא נילחם בו".
    "היי אתה" אני קורא לפוקימון הפראי, "אני מאתגר אותך לקרב" אני אומר לו.
    "פיפלאפ השתמש בנהמה ומיד אחר כך זנק אליו והשתמש בחבטה חזקה, פגע בו עם הראש שלך!" אני אומר לפיפלאפ.

11. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [U][B]

אנדי:
    אתה חושב לעצמך שהקרב הזה לא נראה לך יהיה כזה ארוך ואתה פוקד על הרקרוס לבשתמש בפזילה שמורידה את רמת ההגנה של סאנדסלש ואז התקלה ובנוסף שינסה לשלב מתקפת זעם ומתקפת קרן ביחד ואתה גם אומר לו שלא ישכח להתחמק מהמתקפות של סאנדסלש.
    הרקרוס משתמש בפזילה שלו ואז משתמש בהתקלה חזקה על סאנדסלש וגורם לו ללא מעט נזק ואז הוא ממשיך במתקפת זעם וקרן שפוגעות בסאנדסלש בעוצמה רבה "עכשיו סאנדסלש תתפוס לו בקרן ותשתמש בשיסוע!" פוקד קורקי על סאנדסלש העייף וזה משסע מתווך אפס את פניו של הרקרוס ושני הפוקימונים נופלים על האדמה!
    הרקרוס וסאנדסלש מנסים לקום אך סאנדסלש נופל והרקרוס נשאר עומד אך ללא כוחות כמעט.
    "אוקיי סאנדסלש חזור" אומר קורקי לסאנדסלש בזמן שהוא מחזיר אותו לתוך הפוכדור "צא עכשיו גלייסקור!" הוא אומר ומהפוכדור האחרון שלו גלייסקור יוצא "עכשיו מתקפת מהירות!" קורקי פוקד על גלייסקור וזה מתחיל לטוס במהירות לעבר הרקרוס ואתה לא מצליח לעקוב אחריו.
    מה תעשה?
    'יתרון קטן כבר יש לנו, אבל הרקרוס חלש ולא נראה לי שהוא יעמוד הרבה זמן אבל ננסה' אחשוב לעצמי בזמן שקורקי מחזיר את סאנדסלאש לפוקדור ואז אומר להרקרוס: "תפנה קצת הצידה כדי להתחמק ואז תתפוס אותו עם הקרן שלך ותשתמש בשיסוע לילה ואז בהתקלה". לאחר מכן אומר להרקרוס להשתמש במתקפת זעם ואז להתחמק מגלייסקור.
    לבסוף אבדוק את גלייסקור בפוקדקס כדי לגלות עליו מידע
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    "אל תוותר אני מאמין בך עכשיו זנב ברזל בכל הכוח שנשאר זנב כוכב" אני אומר לחוץ מאד.
    נייתן:
    אתה אומר לזנב כוכב שאתה מאמין בו ושישתמש בכל הכוח שנשאר לו למכת זנב ברזל אחת נוספת.
    זנב כוכב מתאמץ ובסוף הופך את הזנב שלו לברזל ומכה בנחש האבן בחוזקה!
    נחש האבן משחרר את זנב כוכב וזועק בכאב לפני שהוא נשכב על הרצפה כמעט חסר כוחות לחלוטין.
    מה תעשה?
    "קדימה טורטוויג, תשתחרר ממנו!" אני קורא, מודאג מהמצב "נסה לנשוך אותו עם פיך מעט כדי שישחרר אותך מעט, ואז תשתמש בנסיגה כדי לשחרר את עצמך מהזנב שלו! לאחר מכן, פשוט תקפוץ החוצה!" אני קורא לעברו.
    תומאס:
    אתה אומר לטרטוויג להשתחרר מאחיזתו של אקנס ומוסיף שינסה לנשוך אותו כדי שיחרר מעט ואז ישתמש בנסיגה כדי להשתחרר לגמרי.
    טרטוויג מהנהן לך ונושך בקטנה את זנבו של אקנס שמחרר אותו במהירות.
    "זה לא נגמר ילד" אומר לך גרין "אקנס עכשיו התקלה!" הוא פוקד על אקנס שמתחיל להתקרב לעבר טרטוויג שלך במהירות.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Shikamaru צפה בהודעה
    'המ... יש כאן הרבה פוקימונים מעניינים' אני חושב לעצמי.
    "מה דעתך שניגש לפוקימון הסגול הזה ששם פיפלאפ" אני אומר לו וניגש לפוקימון הסגול בעל הצבתות והכנפיים.
    ברגע שאנחנו מתקרבים אני מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון.
    לאחר קבלת המידע אני אומר לפיפלאפ "בוא נילחם בו".
    "היי אתה" אני קורא לפוקימון הפראי, "אני מאתגר אותך לקרב" אני אומר לו.
    "פיפלאפ השתמש בנהמה ומיד אחר כך זנק אליו והשתמש בחבטה חזקה, פגע בו עם הראש שלך!" אני אומר לפיפלאפ.
    ריי:
    'המ... יש כאן הרבה פוקימונים מעניינים' אתה חושב לעצמך ושואל את פיפלאפ לגבי דעתו על הפוקימון הסגול בעל הצבטות והכנפיים והוא מהנהן לך באישור.
    אתה מתקרב לכיוון הפוקימון ולוקח את הפוקידע שלך כדי לקבל עליו מידע, מהפוקידע נשמע קול מתכתי האומר "גליגר, גליגר הוא פוקימון שמשתמש
    ברוח כדי לעוף ולהתקוף מהאוויר את הטרף שלו, יש הבדל בין גליגר זכר לנקבה ואפשר לראות את זה בזנבו, הגליגר שמולך הוא נקבה" אומר הפוקידע ומשתתק ואתה אומר לפיפלאפ ללכת להלחם בה.
    אתה קורא לגליגר ואומר לה שאתה מאתגר אותה לקרב ואתה רואה שזה לא מעניין אותה והיא מסובבת לך את הגב.
    אתה אומר לפיפלאפ להשתמש בנהמה שמורידה רת רמת העוצמה של גליגר ובנוסף שיזנק וישתמש בחבטה חזקה אבל שישתמש בראש שלו.
    פיפלאפ נוהם בחוזקה אך גליגר עדיין לא נראית כאילו אכפת לה עד שפיפלאפ חובט בה בראשו בחוזקה והיא מתעצבנת ומתחילה להעיף עליכם חול ואתה מבין שהיא משתמש במתקפת חול.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    'יתרון קטן כבר יש לנו, אבל הרקרוס חלש ולא נראה לי שהוא יעמוד הרבה זמן אבל ננסה' אחשוב לעצמי בזמן שקורקי מחזיר את סאנדסלאש לפוקדור ואז אומר להרקרוס: "תפנה קצת הצידה כדי להתחמק ואז תתפוס אותו עם הקרן שלך ותשתמש בשיסוע לילה ואז בהתקלה". לאחר מכן אומר להרקרוס להשתמש במתקפת זעם ואז להתחמק מגלייסקור.
    לבסוף אבדוק את גלייסקור בפוקדקס כדי לגלות עליו מידע
    אנדי:
    אתה חושב לעצמך שיתרון קטן יש לכם אבל הרקרוס חלש ולא נראה לך שהוא יצליח להחזיק מעמד הרבה זמן.
    אתה אומר להרקרוס לפנות הצידה מהמתקפה המהירה של גלייסקור והוא מנסה אך עדיין סופג נזק בצד גופו שלא הספיק לזוז ואז אתה פוקד עליו להשתמש במתקפת קרן ובשיסוע לילה ואז בהתקלה ומוסיף לזה מתקפת זעם ושינסה להתחמק מהמתקפות שלו.
    בנתיים אתה סורק את גלייסקור בפוקידע שלך.
    מהפוקידע נשמע קול מתכתי האומר "גלייסקור, גלייסקור תופס את הטרף שלו בכך שהוא ניתלה על חפץ כלשהו ובזמן הנכון חוטף את הטרף בהפתעה, גלייסקור הוא הצורה המפותחת של גליגר" הפוקידע משתתק.
    בנתיים אתה רואה שהרקרוס מתקדם לכיוון גלייסקור כדי להשתמש במתקפת שיסוע לילה אבל אתה שומע את קורקי אומר "סופת חול גלייסקור" וגלייסקור יוצר סופה רבת עוצמה שגורמת להרקרוס לעוף באוויר כנגד רצונו "עכשיו מתקפת כנף!" קורקי מוסיף וגלייסקור דוהה באוויר בצורה מושלמת ובמתקפת כנף אימתנית מוריד את הרקרוס מעולף על הרצפה.
    "גם אני וגלייסקור התאמנו מאז הפעם האחרונה" אומר לך קורקי.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    נייתן:
    אתה אומר לזנב כוכב שאתה מאמין בו ושישתמש בכל הכוח שנשאר לו למכת זנב ברזל אחת נוספת.
    זנב כוכב מתאמץ ובסוף הופך את הזנב שלו לברזל ומכה בנחש האבן בחוזקה!
    נחש האבן משחרר את זנב כוכב וזועק בכאב לפני שהוא נשכב על הרצפה כמעט חסר כוחות לחלוטין.
    מה תעשה?
    "צא פוקדור" זורק את הפוקדור בחוזקה על נחש אבן,מחזיר את זנב כוכב לפוכדור ואומר לו "היית ענק זנב כוכב" אני אומר בשמחה.

14. משתמש מנוסה
    [COLOR]
    תומאס:
    [COLOR=Red]אתה אומר לטרטוויג להשתחרר מאחיזתו של אקנס ומוסיף שינסה לנשוך אותו כדי שיחרר מעט ואז ישתמש בנסיגה כדי להשתחרר לגמרי.
    טרטוויג מהנהן לך ונושך בקטנה את זנבו של אקנס שמחרר אותו במהירות.
    "זה לא נגמר ילד" אומר לך גרין "אקנס עכשיו התקלה!" הוא פוקד על אקנס שמתחיל להתקרב לעבר טרטוויג שלך במהירות.
    מה תעשה?
    "קדימה טורטוויג, תמתין לרגע הנכון ואז תתחמק ותתקוף בהתקלה משלך! קדימה!" אני פוקד עליו.

15. משתמש מנוסה
    אנשים אתם מתכוונים להמשיך להגיב או שאני פשוט אקפיא את המשחק?

"צא פוקדור" זורק את הפוקדור בחוזקה על נחש אבן,מחזיר את זנב כוכב לפוכדור ואומר לו "היית ענק זנב כוכב" אני אומר בשמחה.
    נייתן:
    אתה זורק את אחד מהפוכדורים שקיבלת מפרוסור רואן על מחש האבן ומחזיר את נזב כוכב לוכדור שלו ואומר לו שהוא היה ענק בשמחה.
    בנתיים נחש האבן הגדול נכנס לתוך הפוכדור בהילה אדומה.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    "קדימה טורטוויג, תמתין לרגע הנכון ואז תתחמק ותתקוף בהתקלה משלך! קדימה!" אני פוקד עליו.
    תומאס:
    אתה אומר לטרטוויג להמתין לרגע הנכון ואז להתחמק ולתקוף בהתקלה משלו.
    טרטוויג ממתין עד שאקנס מגיע לנקודה קרובה אליו והוא מזנק הצידה ומתקיל אותו בעוצמה רבה ואקנס נוחת על האדמה ביער החשוך ומתעלף.
    "אנחנו עוד ניפגש ילד!" אומר לך גרין ובורח בחסות הלילה יחד עם חברתו והם לא משאירים עקבות אחריהם.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 26 מתוך 27 ראשוןראשון ... 1624252627 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •