אני אומר בשמחה לאיווי:"יופי, יהיה לי מי שיארח לי חברה" ואז נמשיך בדרכינו לכיוון העיר הבאה ובאותו זמן נחפש פוקימונים.אייס:
"אני לא אתך לכם!!" אתם צועק בכעס ושולף מהר את הפוכדור עליו נמצאת המדבקה של צ'ימצ'אר ונשחרר אותו מהפוכדור, אתה פוקד עליו להשתמש בשריטה כנגד ההתקלה של בידוף ושני הפוקימונים נפגעים ועפים מעט אחורה. "בידוף תשתמש עכשיו בהתקלה פעם נוספת!" אומרת האישה מרחוק ובידוף רץ לכיוון צ'ימצ'אר שלך שממנו אתה מבקש להשתמש בגחלת אך הוא אינו מבין מה אתה רוצה ממנו ונפגע מההתקלה של בידוף אך מספיק בכל זאת להשתמש בנהמה ומחליש את רמת ההתקלה של בידוף.
"פרופסור אל תדאג אני מטפל בזה" אתה מנסה להרגיע את הפרופסור.
"בידוף התקלה עוד פעם!" צועקת האישה ובידוף רץ לעבר צ'ימצ'אר שוב.
מה תעשה?
קייל:
אתה מעודד את פיפלאפ ומחמיא לו ותוך כדי מתעודד מחוסר הביטחון שהיריבה שלך מפגינה.
אתה מבקש מפיפלאפ להתחמק אך בשל חוסר הניסיון הקרבי של פיפלאפ הוא מסתרבל ולא מספיק להגיב בזמן ונפגע מההתקלה, מנגד אתה מבקש ממנו להשתמש ברצף של חבטות שפוגעות בבידוף, מעיפות אותו למאמנת שלו ומעלפות אותו. "חכה חכה זה עוד לא נגמר!" אמרה האישה והסתלקה עם האדם שבא איתה.
"תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
"זהו הפוקידע ()" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הפרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים (
)" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא פיפלאפ עם פיפלאפ בתוכו "זה פיפלאפ ,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
מה תעשה?
אנדי:
אתה מודה לפרופסור שמחזיר לך חיוך ואתה יוצא מהמעבדה לכיוון היציאה מהעיר סאנג'ם ושם אתה שולף את הוכדור בו שוכן איווי וזורק אותו באוויר, מהפוכדור איווי יוצא בהילת אור לבנה חזקה ואתה מפנה אליו את השאלה איך הוא רוצה לטייל איתך, בתוך הפוכדור או מחוצה לו?
איווי מחבק לך את הרגל ומתחיל לצעוד ואתה מבין שהוא רוצה לטייל איתך מחוץ לפוכדור שלו.
מה תעשה?
טורי:
"טרטוויג,אני טורי,המאמן החדש שלך!" אתה מציג את עצמך בזריזות "אנחנו עוד נעשה את ההיכרות שלנו כמו שצריך אבל כרגע יש פה אישה מעצבנת עם הבידוף המפגר שלה שחושבים שהם משהו מיוחד!" אתה מסביר לו למה אתה כל כך ממהר ופוקד עליו להשתמש בהתקלה מנגד להתקלה של בידוף ושניהם חובטים זה בזה ונעדפים אחורה בעוצמה רבה!
"בידוף קדימה י'פוקימון עצלן שכמוך!" גוערת בו האישה ובידוף נראה עצבני במיוחד "תשתמש בהתקלה הכל הכוח שלך!" היא צועקת לעברו וזה מתחיל לרוץ כמו משוגע לעבר טרטוויג שנראה
מפוחד נורא מהבט שיש לבידוף על פניו.
מה תעשה?