אנדי:
כן גם לך יכולה להיות שותפה
--------------------------------------
אתה מחזיר את סטארלי לתוך הפוכדור וממשיך להתקדם לכיוון העיר ג'ובילייף יחד עם איווי לצדך.
אתה מתהלך בדרך 202 ושם לב שהארב יורד במהרה ואתה נתקל בילד קטן בוכה בצד כנאה בגלל משהו רע שקרה לא מזמן ()
מה תעשה?
טורי:
אתה עודד את טרטוויג ומבקש ממנו להשתמש בהתקלה בכל הכוח ולהעיף את בידוף מהקרב!
טרטוויג גם כן מתחיל בריצה מאוד מאוד מהירה ושני הפוקימונים מתנגשים זה בזה בעוצמה רבה ומנסים לדחוף אחד את השני,לאחר מספר שניות טרטוויג מעיף את בידוף באוויר ומעלף אותו בעוצמה רבה!
"אנחנו עוד נחזור!" צועקת לך האישה ולוקחת איתה את בידוף ואת הגבר שהיה איתה ונעלמת.
"תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
"זהו הפוקידע ()" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים (
)" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הפוכדור שממנו יצא טרטוויג עם טרטוויג בתוכו "זה טרטוויג,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
מה תעשה?
קייל:
'תפסתי את הפוקימון הראשון שלי!" אצה חושב לעצמך ומחליט לא להוציא את פיפלאפ או את סטארלי מהפוכדורים שלהם ובנוסף לכך אתה מחליט לערוך ביניהם היכרות רק כאשר תגיע לעיר ג'ובילייף שנמצאת במרחק קצר מהמקום בו אתה עומד. אתה מסתכל לשמיים ורואה שהלילה יורד במהרה ולכן אתה ממהר להגיע לעיר אך את עיניך צדות דמעותיו של ילד קטן שיושב בצד הדרך ובוכה ().
מה תעשה?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
קייל:
אתה בהתחלה חושב שאין לך זמן לעזור לילד המסכן שבוכה בצד אבל לאחר התלבטויות קשות אני מחליט לגשת אליו ולשאול אותו מה קרה לו. הילד מדבר תוך כדי כך שהוא בוכה ומה שאתה מצליח להבין מכל מה שהוא אמר זה ששני אנשים תקפו אותו מקודם ולקחו ממנו את בידוף שלו לאחר שהוא אימן אותו במשך שנתיים.
אתה מסתכל בהמשך כדי לראות אנשים חשודים ואתה נתקל בצמד אנשים מוזרים אך מוכרים
().
מה תעשה?
אנדי:
אתה ניגש לילד שבוכה ושואל אותו מה קרה והאם יש דרך שבא אתה יכול לעזור לו. הילד מדבר תוך כדי כך שהוא בוכה ומה שאתה מצליח להבין מכל מה שהוא אמר זה ששני אנשים תקפו אותו מקודם ולקחו ממנו את בידוף שלו לאחר שהוא אימן אותו במשך שנתיים.
אתה מסתכל בהמשך כדי לראות אנשים חשודים ואתה נתקל בצמד אנשים מוזרים אך מוכרים
().
מה תעשה?
אייס:
"תודה רבה!" אתה אומר ומחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו ואומר לעצמך שעכשיו המסע שלך מתחיל ואתה רץ בחזרה לדרך 201 ממנה הגעת וחזרת מהעיר סאנג'ם.
בדרך אתה פוגש שני סוגי פוקימונים (,
) את הפוקימון הבונה אתה מזהה בגלל שכבר נלחמת נגדו ושמו הוא בידוף לעומת פוקימון הציפור שאינו מוכר לך.
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
'רגע, אלא לא האנשים שתקפו את הפרופסור?' אני שואל את עצמי ומבין שאלה באמת האנשים והבידוף שהם השתמשו בו אפילו לא היה שלהם. אני מרגיש איך הזעם שוב בוער בי ואני רץ אל צמד האנשים. "היי, אתם! תחזירו לילד את הבידוף שלו!" אני צועק אליהם בכעס ועומד מוכן עם הפוקדורים של פיפלאפ ושל סטארלי בידיים שלי.
"וואו,טרטוויג היית נהדר!!!" אומר לטרטוויג ואחזיר אותו. "עכשיו בוא נלך להתאמן טיפה..." אומר לעצמי ואלך למצוא אימון מתאים לטרטוויג."טורי:
אתה עודד את טרטוויג ומבקש ממנו להשתמש בהתקלה בכל הכוח ולהעיף את בידוף מהקרב!
טרטוויג גם כן מתחיל בריצה מאוד מאוד מהירה ושני הפוקימונים מתנגשים זה בזה בעוצמה רבה ומנסים לדחוף אחד את השני,לאחר מספר שניות טרטוויג מעיף את בידוף באוויר ומעלף אותו בעוצמה רבה!
"אנחנו עוד נחזור!" צועקת לך האישה ולוקחת איתה את בידוף ואת הגבר שהיה איתה ונעלמת.
"תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
"זהו הפוקידע ( )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ()" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הפוכדור שממנו יצא טרטוויג עם טרטוויג בתוכו "זה טרטוויג,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
מה תעשה?
קייל:
אתה שואל את עצמיך בראש אם אלו האנשים שתקפו את הפרופסור ומבין במהרה שהם אכן אלו שעזו לתקוף את הפרופסור אלא שהם לא השתמש בפוקימון שלהם אז אלא בפוקימון גנוב שהם לקחו מהילד!
אתם צועק אליהם בכעס להחזיר את הסידוף לילד ומחזיק שני פוכדורים ביד.
"זה שוב פעם הילד הזה!" אומרת האישה בעצבים ומכינה פוכדור ביד "הפעם גם אני משתתף!" אומר האיש שאיתה והם זורקים את הפוכדורים שלהם, מהאחד יוצא בידוף () ומהשני פוקימון נחש משונה (
).
מה תעשה?
טורי:
אתה משבח את טרטוויג שנראה מאושר מאוד לאחר הניצחון הראשון שלו איתך ונרגש לקראת הבאות. אתה מחליט שזה הזמן להתאמן ומתחיל לחפש בדרך 202 פוקימונים שאפשר להלחם איתם ואתה נתקל שם בשני סוגים (,
) האחד אתה מזהה שהוא בידוף ואת הציפור אינך מזהה.
מה תעשה?
אנדי:
אתה פונה שוב פעם לשני האנשים שתקפו את ההפרופסור ואומר להם להחזיר את הבידוף לילד שממנו הם לקחו אותו ואז מוציא את איווי ומאיים עליהם שאם הם לא מחזירים את בידוף לילד אז הלך עליהם!
"זה שוב פעם הילד הזה!" אומרת האישה בעצבים ומכינה פוכדור ביד "הפעם גם אני משתתף!" אומר האיש שאיתה והם זורקים את הפוכדורים שלהם, מהאחד יוצא בידוף () ומהשני פוקימון נחש משונה (
).
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
קייל:
אתה מוציא מתוך שני הפוכדורים שלך את שני הפוקימונים שלך,פיפלאפ וסטארלי, ופוקד עליהם להשתמש בנהמה על בידוף והנחש הסגול המוזר שלידו ומיד לאחר מכן פילאפ חבטה על בידוף וסטארלי התקלה על הנחש. שני הפוקימונים שלך משתמשים בנהמה ורמת העוצמה של בידוף והנחש יורדת ואז פיפלאפ משתמש בחבטה כדי להעיף את בידוף לאוייר "בידוף תשתמש בהתקלה עכשיו!" צועקת האישה ובידוף מנתל את זה שהוא באוויר ונוחת על פילאפ בעוצמה שגורמת לו לקפוץ פעמיים כמו אבן על מים וסטארלי משתמש בהתקלה חזקה על הנחש אך האיש צועק מרחוק "אקנס תשתמש עכשיו בחניקה!" ואקנס תופס את סטארלי בחוזקה ולא משחרר אותו ואתה שומע שסטארלי ממש סובל.
מה תעשה?
אנדי:
אתה מורה לסטארלי להשתמש בהתקלה על בידוף, סטארלי במהרה משתמש בהתקלה ועודף את בידוף אחורה.
"בידוף עכשיו תשתמש בהתקלה גם!" צועקת האישה ובידוף עודף בחזרה את סטארלי בעוצמה רבה ומעיף אותו אחורה.
שאתה פוקד גם על איווי להשתמש בהתקלה, איווי רץ לכיוון הנחש, מתקיל אותו בעוצמה אך נתפס בגופו של הנחש שמתחיל לחנוק אותו, "כל הכבוד אקנס, תמשיך בחניקה!" אומר האיש מרחוק.
אתה שולף את הפוקידע ובודק את הנחש הסגול שתפס את איווי "אקנס, פוקימון נחש הרעל, אקנס חי חיים בודדים, הוא מתחבא בתוך השיחים והשדות הגבוהים ושהטרף לא מוכן הוא מזנק עליו, חונק אותו ואז בולע אותו" הקול המתכתי שבקע מהפוקידע משתתק.
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)