Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 27 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    אני אומר לאחות:"אני יודע שאני צריך לטפל בהם טוב, פשוט התחלתי את המסע שלי רק היום ואני ממש מתחיל". אספר לה ואז אומר לה תודה ואוציא את איווי וסטארלי ואשאל איך הם מרגישים
    אנדי:
    אתה מספר לאחות שאתה יודע שמגיע להם טיפול הולם אך מודיע לה שזה היום הראשון שלך והיא מבינה ועקב כך שכבר הלילה ירד היא מגשיה לך מפתח לחדר ליד מרכז הפוקימונים בו יש המון מאמנים, מתחילים ומנוסים, שישנים יחדיו.
    אתה מוציא את איווי וסטארלי מהפוכדורים שלהם ושואל אותם איך הם מרגישים והם מסמנים לך שמצוין. אתה הולך חישון בחדר שהאחות ג'וי הביא לך ואז אתה קם ליום יפה בעיר ג'ובילייף.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    "היי, סליחה על זה..." אני אומר לפוקימון. "לא התכוונתי לפגוע בך, רק לקחת את הפוקידע שלי בחזרה" אני אומר לו ואחר כך אשאל אותו "אתה רוצה כפיצוי להסתובב איתי בכל סינו?" אני אשאל אותו ואוציא פוקדור מהתיק. אם התשובה תהיה חיובית, אני יתפוס אותו ואמשיך בדרכי לג'ובילייף.
    קייל:
    אתה מתנצל בפניי הפוקימון שנפגע והתחיל לבכות לידך וסיפרת לו שלא היה לך שום כוונה לפגוע בו באיזשהי צורה ואם הוא רוצה בתור פיצוי אתה מזמין אותו להצטרף אלייך למסע שלך ברחבי סינו.
    על פניו של הפוקימון עולה חיוך רחב והוא מהנהן ונכנס לפוכדור שהוצאת מהתיק ונתפס, אתה מגלה ששמו של הפוקימון הוא אייפום.
    אתה הולך בדרכיך לעיר ג'ובילייף ושם לב ללילה הכבד שירד על רחבי סינו.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי ace grace צפה בהודעה
    "צ'ימצ'אר , תשתמש בנהמה ואז תתפס על אחד העצים עד שתהיה גבוה יותר מסטארלי , כשתהיה גרוע יותר מסטארלי תעצור ותקפוץ על הגב של סטארלי , אחרי שתהיה על סטארלי תשתמש בשריטה עד שסטארלי תעלף." אני אומר בתקווה שצ'ימצ'אר יצליח לעשות את זה , 'זה קרב קשה יותר ממה שעשית.' אני חושב בלחץ.
    אייס:
    אתה נותן הוראות קרב מפורטות לצ'ימצ'אר מהצד וחושב תוך כדי בלחץ שזה קרב הרבה יותר קשה משציפית. צ'ימצ'אר משתמש בנהמה על סטארלי ומתפס על עץ שנמצא ליד סטארלי ואז מזנק לו על הגב ומשתמש בשריטות ללא הפסקה על שהוא וסטארלי צונחים על הרצפה במצב ששניהם מעולפים עקב הפגיעה באדמה מגובה רב!
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    "טרטוויג תנסה להתחפר בתוך האדמה,ואז תצבור תנופה ותעוף למעלה!
    כשתהיה למעלה תעמוד על סטארלי ותנסה להיות כמה שיותר כבד כדי להפיל את סטארלי על האדמה!" אומר לטרטוויג.כשסטארלי יתעלף,אזרוק עליו פוקדור בתקווה שילכד.
    טורי:
    אתה פוקד על טרטוויג לנסות להתחפר בתוך האדמה אך טרטוויג אינו מצליח וסטארלי פוגע בו בעוצמה רבה ומעיף אותו אחורה.
    אתה מבקש מטרטוויג לנסות להגיע על הגף של סטארלי ובמהירות לפני שסטארלי עף לשמיים טרטוויג מזנק עליו ומוריד אותו לרצפה למשך של כמה שניות ואז סטארלי מוריד אותו ממנו.
    סטארלי התשוש בקושי זז ואתה זורק עליו פוכדור בתקווה שילכד בתוכו.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    [U][B]
    אייס:
    אתה נותן הוראות קרב מפורטות לצ'ימצ'אר מהצד וחושב תוך כדי בלחץ שזה קרב הרבה יותר קשה משציפית. צ'ימצ'אר משתמש בנהמה על סטארלי ומתפס על עץ שנמצא ליד סטארלי ואז מזנק לו על הגב ומשתמש בשריטות ללא הפסקה על שהוא וסטארלי צונחים על הרצפה במצב ששניהם מעולפים עקב הפגיעה באדמה מגובה רב!
    מה תעשה?

מה תעשה?
    "כל הכבוד צ'ימצ'אר!!" אני צועק למראה סטארלי המעולף ואז זורק על סטארלי פוקדור , לאחר מכן אני מחזיק את צ'ימצ'אר לפוקדור שלו , מקווה שסטארלי יתפס.

3. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי:
    אתה מספר לאחות שאתה יודע שמגיע להם טיפול הולם אך מודיע לה שזה היום הראשון שלך והיא מבינה ועקב כך שכבר הלילה ירד היא מגשיה לך מפתח לחדר ליד מרכז הפוקימונים בו יש המון מאמנים, מתחילים ומנוסים, שישנים יחדיו.
    אתה מוציא את איווי וסטארלי מהפוכדורים שלהם ושואל אותם איך הם מרגישים והם מסמנים לך שמצוין. אתה הולך חישון בחדר שהאחות ג'וי הביא לך ואז אתה קם ליום יפה בעיר ג'ובילייף.
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    אני יוצא מהחדר ואומר בוקר טוב לאחות ואז יוצא החוצה אל העיר כדי לחקור אותה ולראות מה יש בה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [U][B]

קייל:
    אתה מתנצל בפניי הפוקימון שנפגע והתחיל לבכות לידך וסיפרת לו שלא היה לך שום כוונה לפגוע בו באיזשהי צורה ואם הוא רוצה בתור פיצוי אתה מזמין אותו להצטרף אלייך למסע שלך ברחבי סינו.
    על פניו של הפוקימון עולה חיוך רחב והוא מהנהן ונכנס לפוכדור שהוצאת מהתיק ונתפס, אתה מגלה ששמו של הפוקימון הוא אייפום.
    אתה הולך בדרכיך לעיר ג'ובילייף ושם לב ללילה הכבד שירד על רחבי סינו.
    מה תעשה?

[/COLOR]
    סליחה על התגובה הקצרה, אני מהפלאפון
    -----------------------------
    'הממ.. כבר מתחיל להחשיך. כדאי שאני יעצור לנוח עכשיו' אני חושב לעצמי ועוצר לישון.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

5. משתמש מנוסה
    "כל הכבוד צ'ימצ'אר!!" אני צועק למראה סטארלי המעולף ואז זורק על סטארלי פוקדור , לאחר מכן אני מחזיק את צ'ימצ'אר לפוקדור שלו , מקווה שסטארלי יתפס.
    אייס:
    אתה מברך את צ'ימצ'אר על הקרב שלו ומחזיר אותו לתוך הפוכדור במהירות בזמן שאתה שולף וכדור רק שקיבלת מהפרופסור בעיר סאנג'ם וזורק על סטארלי התשוש.

~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

אני יוצא מהחדר ואומר בוקר טוב לאחות ואז יוצא החוצה אל העיר כדי לחקור אותה ולראות מה יש בה
    אנדי:
    אתה יוצא המחדר שקיבלת מהאחות ג'וי, מחזיר לה את המפתח ומברך אותה בבוקר טוב ויוצא לחקור מעט את העיר.
    מהיציאה ממרכז הפוקימונים אתה רואה את החנות בעלת הגג הכחול בו מאמנים מצטיידים בכל מה שהם צריכים למסע שלהם, מרכז מכירות קטן של חולצות, אתה גם רואה את הדרכים היוצאות מהעיר לכיוון הערים הבאות ואז אתה שם לב להתקהלות לא קטנה של אנשים ליד בית ספר גדול.
    מה תעשה?

סליחה על התגובה הקצרה, אני מהפלאפון
    -----------------------------
    'הממ.. כבר מתחיל להחשיך. כדאי שאני יעצור לנוח עכשיו' אני חושב לעצמי ועוצר לישון.
    קייל:
    אין בעיה
    ---------
    אתה מחליט שכבר מאוחר והגיע הזמן לעצור לנוח ואתה מקים מחנה קטן והולך לישון.
    למחרת בבוקר אתה קם בדרך 202 ורואה קבוצה של סטארלים עפים באוויר ומצייצים ואז משהו מוזר תופס את אוזניך ואתה מסתכל ורואה את העיר ג'ובילייף ונשמע שמתנהל שם קרב פוקימונים גדול מאוד שמפחיד מעט את האנשים באזור ומבהיל את הפוקימונים שבדרך 202.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. TBM
    "יש!!" אני צועק ומרים את הפוקדור , "הגיע הזמן למצוא את מרכז הפוקימונים הקרוב." אני אומר ומחפש מרכז פוקימונים , אחרי שאמצע מרכז פוקימונים אוציא את צ'ימצ'אר וסטארלי מהפוקדורים שלהם ואמשיך איתם במסעי.

7. משתמש מנוסה
    [COLOR=Blue][U][B]
    קייל:
    אין בעיה
    ---------
    למחרת בבוקר אתה קם בדרך 202 ורואה קבוצה של סטארלים עפים באוויר ומצייצים ואז משהו מוזר תופס את אוזניך ואתה מסתכל ורואה את העיר ג'ובילייף ונשמע שמתנהל שם קרב פוקימונים גדול מאוד שמפחיד מעט את האנשים באזור ומבהיל את הפוקימונים שבדרך 202.
    מה תעשה?
    אני אוציא את כל הפוקימונים שלי מהפוקדורים שלהם ואגיד להם בוקר טוב, ופתאום אני אשמע את הקרב.
    'וואו, קרב גדול כזה חייב להיות ממש מעניין, אולי אני אלמד ממנו משהו' אני אחשוב לעצמי, אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדורים שלהם וארוץ לכיוון הקרב.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

8. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    טורי:
    אתה פוקד על טרטוויג לנסות להתחפר בתוך האדמה אך טרטוויג אינו מצליח וסטארלי פוגע בו בעוצמה רבה ומעיף אותו אחורה.
    אתה מבקש מטרטוויג לנסות להגיע על הגף של סטארלי ובמהירות לפני שסטארלי עף לשמיים טרטוויג מזנק עליו ומוריד אותו לרצפה למשך של כמה שניות ואז סטארלי מוריד אותו ממנו.
    סטארלי התשוש בקושי זז ואתה זורק עליו פוכדור בתקווה שילכד בתוכו.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    נתפס!
    מה תעשה?
    "וואו,אני לא מאמין!" אומר ואוציא את סטארלי מהפוקדור. "היי סטארלי!נהנת מהקרב? בכל אופן,אני טורי,המאמן שלך וזה טרטוויג,השותף שלך.ביחד נהיה הצוות הטוב ביותר בעולם." אומר ואחזיר את סטארלי לפוקדור. "עכשיו,יש לי משימה קטנה בשבילך.אני צריך שתעוף למעלה ותראה כמה אנחנו רחוקים מהעיר הבאה,טוב?אבל רק אם נשאר לך מספיק כוח." אשאל את סטארלי.אם אין לו כוח,אחזיר אותו לפוקדור ואתקדם לעיר הקרובה.

9. משתמש מנוסה
    אייס:
    אתה מברך את צ'ימצ'אר על הקרב שלו ומחזיר אותו לתוך הפוכדור במהירות בזמן שאתה שולף וכדור רק שקיבלת מהפרופסור בעיר סאנג'ם וזורק על סטארלי התשוש.

~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

אנדי:
    אתה יוצא המחדר שקיבלת מהאחות ג'וי, מחזיר לה את המפתח ומברך אותה בבוקר טוב ויוצא לחקור מעט את העיר.
    מהיציאה ממרכז הפוקימונים אתה רואה את החנות בעלת הגג הכחול בו מאמנים מצטיידים בכל מה שהם צריכים למסע שלהם, מרכז מכירות קטן של חולצות, אתה גם רואה את הדרכים היוצאות מהעיר לכיוון הערים הבאות ואז אתה שם לב להתקהלות לא קטנה של אנשים ליד בית ספר גדול.
    מה תעשה?

קייל:
    אין בעיה
    ---------
    מה תעשה?
    אני אלך לכיוון בית הספר ןאבקוד מה קורה שם
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    "יש!!" אני צועק ומרים את הפוקדור , "הגיע הזמן למצוא את מרכז הפוקימונים הקרוב." אני אומר ומחפש מרכז פוקימונים , אחרי שאמצע מרכז פוקימונים אוציא את צ'ימצ'אר וסטארלי מהפוקדורים שלהם ואמשיך איתם במסעי.
    אייס:
    "יש!!" אתה צועק בחוזקה ורץ להרים את הפוכדור של סטארלי שכקגע נלכד. אתה מחליט למצוא את מרכז הפוקימונים הקרוב אלייך ואתה שם לב שהעיר ג'ובילייף קרובה לכן אתה רץ לשם.
    במרכז מטפלת בך אישה בעלת שיער ורוד (
    ) ששמה ג'וי והיא מכריחה אותך להשאר לישון את הלילה במרכז.
    למחרת בבוקר בעיר ג'ובילייף אתה מתעורר לקולות מלחמה הנשמעת קרוב אלייך.
    מה תעשה?

אני אוציא את כל הפוקימונים שלי מהפוקדורים שלהם ואגיד להם בוקר טוב, ופתאום אני אשמע את הקרב.
    'וואו, קרב גדול כזה חייב להיות ממש מעניין, אולי אני אלמד ממנו משהו' אני אחשוב לעצמי, אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדורים שלהם וארוץ לכיוון הקרב.
    קייל:
    אתה מוציא את שלושת פוקימוניך מתוך פוכדוריהם ומברך אותם בבוקר טוב ואז לפתע נשמע הקרב מרחוק.
    אתה מחליט ללכת לצפות בקרב ומחזיר את הפוקימונים שלך לתוך הפוכדורים שלהם ורץ לכיוון הקרב.
    אתה נדחף בין הקהל ושם לב לשני מאמנים (
    , ) ולשני הפוקימונים שלהם ( , ).
    המאמנת בעלת הפוקימון אבן הגדול פוקדת עליו להשתמש בזנב ברזל שוגע בחוזקה בפוקימון השני ומעלף אותו.
    "אתה לא אתגר למושלת של האזור!" אומרת הילדה ואתה מבין שהיא המושלת שאתה אמור להלחם בה!
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    "וואו,אני לא מאמין!" אומר ואוציא את סטארלי מהפוקדור. "היי סטארלי!נהנת מהקרב? בכל אופן,אני טורי,המאמן שלך וזה טרטוויג,השותף שלך.ביחד נהיה הצוות הטוב ביותר בעולם." אומר ואחזיר את סטארלי לפוקדור. "עכשיו,יש לי משימה קטנה בשבילך.אני צריך שתעוף למעלה ותראה כמה אנחנו רחוקים מהעיר הבאה,טוב?אבל רק אם נשאר לך מספיק כוח." אשאל את סטארלי.אם אין לו כוח,אחזיר אותו לפוקדור ואתקדם לעיר הקרובה.
    טורי:
    אתה לא מאמין למראה עיניך ומוציא את סטארלי מהפוכדור שלו ומציג אותך ואת טרטוויג בצורה לבבית וחמימה מה שגורם לסטארלי להרגיש רצוי וטוב. אתה שואל אותו אם יש לו מספיק כוח כדי לעלות לאוויר ולראות מה המרחק מן העיר הקרובה אלייך.
    סטארלי עף באוייר ומסן לך שישר ממך ממש טיפה נמצאת עיר גדולה, אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ויחד עם טרטוויג אתה מועד לכיוון העיר ג'ובילייף בחושך. אתה מגיע למרכז הפוקימונים בו אישה בעלת שיער ורוד (
    ) מציגה את עצמה כאחות ג'וי ומתעקשת לטפל לך בפוקימונים ונותנת לך לישון במרכז. לאחר לילה של שינה טובה אתה מקבל את טרטוויג ואת הפוכדור של סטארלי חזרה מהאחות ג'וי ואז נשמע קול קרב גדול מבחוץ!
    מה תעשה?

אני אלך לכיוון בית הספר ןאבקוד מה קורה שם
    אנדי:
    אתה מחליט ללכת לכיוון בית הספר בו יש התקהלות גדולה כדי לבדוק מה קורה שם.
    אתה נדחף בין הקהל ושם לב לשני מאמנים ( , ) ולשני הפוקימונים שלהם ( , ).
    המאמנת בעלת הפוקימון אבן הגדול פוקדת עליו להשתמש בזנב ברזל שוגע בחוזקה בפוקימון השני ומעלף אותו.
    "אתה לא אתגר למושלת של האזור!" אומרת הילדה ואתה מבין שהיא המושלת שאתה אמור להלחם בה!
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    [U][B][COLOR=Blue]

קייל:
    אתה מוציא את שלושת פוקימוניך מתוך פוכדוריהם ומברך אותם בבוקר טוב ואז לפתע נשמע הקרב מרחוק.
    אתה מחליט ללכת לצפות בקרב ומחזיר את הפוקימונים שלך לתוך הפוכדורים שלהם ורץ לכיוון הקרב.
    מה תעשה?
    'אז היא המושלת של האזור...' אני אחשוב לעצמי. 'הכי הגיוני יהיה להילחם נגדה עם פיפלאפ. הוא גם סוג מים והוא גם נלחם הכי הרבה קרבות מבין הפוקימונים שלי' אני חושב ומחליט להשתמש בפיפלאפ נגדה. "היי! מושלת! את אולי הצלחת לנצח את הפיפלאפ הזה אבל בחיים לא תוכלי לנצח את הפיפלאפ שלי!" אני צועק אליה בביטחון ומוציא את פיפלאפ מהפוקדור. "פיפלאפ, הקרב הזה עומד להיות הרבה יותר קשה מהקרבות הקודמים שלך, אבל אני יודע שאתה יכול לנצח!" אני לוחש לו בעידוד ואז צועק "פיפלאפ, תשתמש בצרחה ואחר בחבטה על האוניקס הזה!"
    נערך לאחרונה על ידי Gallade123, 01-25-2013 בשעה 01:14 PM

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

12. משתמש מנוסה
    אייס:
    "יש!!" אתה צועק בחוזקה ורץ להרים את הפוכדור של סטארלי שכקגע נלכד. אתה מחליט למצוא את מרכז הפוקימונים הקרוב אלייך ואתה שם לב שהעיר ג'ובילייף קרובה לכן אתה רץ לשם.
    מה תעשה?

קייל:
    מה תעשה?

טורי:
    אתה לא מאמין למראה עיניך ומוציא את סטארלי מהפוכדור שלו ומציג אותך ואת טרטוויג בצורה לבבית וחמימה מה שגורם לסטארלי להרגיש רצוי וטוב. אתה שואל אותו אם יש לו מספיק כוח כדי לעלות לאוויר ולראות מה המרחק מן העיר הקרובה אלייך.
    סטארלי עף באוייר ומסן לך שישר ממך ממש טיפה נמצאת עיר גדולה, אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ויחד עם טרטוויג אתה מועד לכיוון העיר ג'ובילייף בחושך. אתה מגיע למרכז הפוקימונים בו אישה בעלת שיער ורוד (
    ) מציגה את עצמה כאחות ג'וי ומתעקשת לטפל לך בפוקימונים ונותנת לך לישון במרכז. לאחר לילה של שינה טובה אתה מקבל את טרטוויג ואת הפוכדור של סטארלי חזרה מהאחות ג'וי ואז נשמע קול קרב גדול מבחוץ!
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה מחליט ללכת לכיוון בית הספר בו יש התקהלות גדולה כדי לבדוק מה קורה שם.
    אתה נדחף בין הקהל ושם לב לשני מאמנים ( , ) ולשני הפוקימונים שלהם ( , ).
    המאמנת בעלת הפוקימון אבן הגדול פוקדת עליו להשתמש בזנב ברזל שוגע בחוזקה בפוקימון השני
    ומעלף אותו.

מה תעשה?
    אני אתקרב ואוציא את סטארלי ואז אומר לו לשוט את הנחש בעיניים כמה פעמים,וז להכות אותו בכנף שלו לעניים ואז אומר לה שאני מאתגר אותה לקרב.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    'אז היא המושלת של האזור...' אני אחשוב לעצמי. 'הכי הגיוני יהיה להילחם נגדה עם פיפלאפ. הוא גם סוג מים והוא גם נלחם הכי הרבה קרבות מבין הפוקימונים שלי' אני חושב ומחליט להשתמש בפיפלאפ נגדה. "היי! מושלת! את אולי הצלחת לנצח את הפיפלאפ הזה אבל בחיים לא תוכלי לנצח את הפיפלאפ שלי!" אני צועק אליה בביטחון ומוציא את פיפלאפ מהפוקדור. "פיפלאפ, הקרב הזה עומד להיות הרבה יותר קשה מהקרבות הקודמים שלך, אבל אני יודע שאתה יכול לנצח!" אני לוחש לו בעידוד ואז צועק "פיפלאפ, תשתמש בצרחה ואחר בחבטה על האוניקס הזה!"
    קייל:
    אתה מחליט לאתגר את המושלת של האזור ולדעתך פיפלאפ יהיה היריב הכי ראוי מול הפוקיון שלה אז אתה צועק אליה בביטחון שאת פיפלאפ שלך היא לא תנצח ואתה מוציא אותו מן הפוכדור.
    אתה מסביר לפיפלאפ שזה עומד להיות הקרב הכי קשה שהיה לו עד עכשיו אבל אתה יודע שהוא יכול לנצח לכן אתה פוקד עליו להשתמש בנהמה ואז בחבטה על הפוקימון הגדול.
    "אתה חושב שיש לך סיכוי מולי!" צועקת לך המושלת מרחוק בעצבים ובזמן הזה פיפלאפ מתקיפ את הפוקימון הגדול שלה אבל זה לא מזיז אותו סנטימטר "אין לך סיכוי בכזור רמה עלובה!" היא מודיע לך "אוניקס תשתמש בזנב ברזל!" היא פוקדת עליו ובמתקפה אחת פיפלאפ מקבל נוקאוט ענק!
    "תבוא לאתגר אותי שתהיה מוכן!" היא אומרת לך בליגלוג והולך לכיוון דרך 203 שמובילה לעיר אורבורג.
    אתה מסתכל על האנשים שסביבך ורואה את הצער בעיניהם עקב הקושי להתמודד עם הגזרות של המושלת.
    מה תעשה?

אני אתקרב ואוציא את סטארלי ואז אומר לו לשוט את הנחש בעיניים כמה פעמים,וז להכות אותו בכנף שלו לעניים ואז אומר לה שאני מאתגר אותה לקרב.
    אנדי:
    אתה מבקש מסטארלי לתקוף את הפוקימון הגדול כמה עמים בעיניו ואז אתה קורא למושלת ואומר לה שאתה מאתגר אותה לקרב.
    "אין לך סיכוי אפס!" היא צועקת לך מרחוק "הציפור שלך לא תעשה נזק לאוניקס שלי!" היא ממשיכה ואז פוקדת על אוניקס שנראה כאילו המתקפה של סטארלי לא דיגדגה אותו אפילו "תשתמש עכשיו בזנב ברזל!" היא צועקת ואוניקס במכה אחת ענקית מעלף את סטארלי ומטיח אותו באדמה.
    "תבוא לאתגר אותי שתהיה מוכן!" היא אומרת לך בליגלוג והולך לכיוון דרך 203 שמובילה לעיר אורבורג.
    אתה מסתכל על האנשים שסביבך ורואה את הצער בעיניהם עקב הקושי להתמודד עם הגזרות של המושלת.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    קייל:
    אתה מחליט לאתגר את המושלת של האזור ולדעתך פיפלאפ יהיה היריב הכי ראוי מול הפוקיון שלה אז אתה צועק אליה בביטחון שאת פיפלאפ שלך היא לא תנצח ואתה מוציא אותו מן הפוכדור.
    אתה מסביר לפיפלאפ שזה עומד להיות הקרב הכי קשה שהיה לו עד עכשיו אבל אתה יודע שהוא יכול לנצח לכן אתה פוקד עליו להשתמש בנהמה ואז בחבטה על הפוקימון הגדול.
    "אתה חושב שיש לך סיכוי מולי!" צועקת לך המושלת מרחוק בעצבים ובזמן הזה פיפלאפ מתקיפ את הפוקימון הגדול שלה אבל זה לא מזיז אותו סנטימטר "אין לך סיכוי בכזור רמה עלובה!" היא מודיע לך "אוניקס תשתמש בזנב ברזל!" היא פוקדת עליו ובמתקפה אחת פיפלאפ מקבל נוקאוט ענק!
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה מבקש מסטארלי לתקוף את הפוקימון הגדול כמה עמים בעיניו ואז אתה קורא למושלת ואומר לה שאתה מאתגר אותה לקרב.
    "אין לך סיכוי אפס!" היא צועקת לך מרחוק "הציפור שלך לא תעשה נזק לאוניקס שלי!" היא ממשיכה ואז פוקדת על אוניקס שנראה כאילו המתקפה של סטארלי לא דיגדגה אותו אפילו "תשתמש עכשיו בזנב ברזל!" היא צועקת ואוניקס במכה אחת ענקית מעלף את סטארלי ומטיח אותו באדמה.
    אתה מסתכל על האנשים שסביבך ורואה את הצער בעיניהם עקב הקושי להתמודד עם הגזרות של
    המושלת.
    מה תעשה?
    רני אחזיר את סטארלי וז אשאל את האנשים מה קרה להם ואיך המושלת הציקה להם ואיזה גסירות היא כפאה עליהם. לאחר מכן אמשיך בדרכי וכיוןן צפון העיר ואחפש פוקימוני עשב או מים שיכזרו לי מול האוניקס של המושלת
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. TBM
    אייס:
    "יש!!" אתה צועק בחוזקה ורץ להרים את הפוכדור של סטארלי שכרגע נלכד. אתה מחליט למצוא את מרכז הפוקימונים הקרוב אלייך ואתה שם לב שהעיר ג'ובילייף קרובה לכן אתה רץ לשם.
    מה תעשה?
    אני יוצא במהירות מהמיטה ומבקש מהאחות ג'וי את הפוקימונים שלי , אחרי שהאחות תיתן לי אותם אני במהירות יוצא החוצה ומחפש את מקור המלחמה.
    "מי עושה מלחמה בבוקר?" אני שואל את עצמי בכעס .

עמוד 6 מתוך 27 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •