Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 27 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    קייל:
    אתה מחליט לאתגר את המושלת של האזור ולדעתך פיפלאפ יהיה היריב הכי ראוי מול הפוקיון שלה אז אתה צועק אליה בביטחון שאת פיפלאפ שלך היא לא תנצח ואתה מוציא אותו מן הפוכדור.
    אתה מסביר לפיפלאפ שזה עומד להיות הקרב הכי קשה שהיה לו עד עכשיו אבל אתה יודע שהוא יכול לנצח לכן אתה פוקד עליו להשתמש בנהמה ואז בחבטה על הפוקימון הגדול.
    "אתה חושב שיש לך סיכוי מולי!" צועקת לך המושלת מרחוק בעצבים ובזמן הזה פיפלאפ מתקיפ את הפוקימון הגדול שלה אבל זה לא מזיז אותו סנטימטר "אין לך סיכוי בכזור רמה עלובה!" היא מודיע לך "אוניקס תשתמש בזנב ברזל!" היא פוקדת עליו ובמתקפה אחת פיפלאפ מקבל נוקאוט ענק!
    "תבוא לאתגר אותי שתהיה מוכן!" היא אומרת לך בליגלוג והולך לכיוון דרך 203 שמובילה לעיר אורבורג.
    אתה מסתכל על האנשים שסביבך ורואה את הצער בעיניהם עקב הקושי להתמודד עם הגזרות של המושלת.
    מה תעשה?

'טוב, אולי אני באמת לא מוכן עדיין' אני אחשוב לעצמי בדכדוך. ' אני אלך לבית הספר למאמנים, אולי שם אני אלמד משהו' אני מחליט. אני אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את פיפלאפ ואחר כך הולך לבית הספר למאמנים. בדרך אני רואה את כל האנשים שנפגעו מהגזירות של המושלת ונזכר שגם היא החליפה מאמן מכון בדיוק כמו האחד שהחליף את אבא שלי ואני מתמלא בכעס. 'המושלת הזאת! היא חושבת שהיא יכולה לזלזל בפיפלאפ שלי ולגזור כאלה גזירות על האנשים שהיא מופקדת אליהם!' אני חושב בזעם ומחליט החלטה נחושה שאני יביס אותה, לא משנה מה זה ייקח ממני.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    'טוב, אולי אני באמת לא מוכן עדיין' אני אחשוב לעצמי בדכדוך. ' אני אלך לבית הספר למאמנים, אולי שם אני אלמד משהו' אני מחליט. אני אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את פיפלאפ ואחר כך הולך לבית הספר למאמנים. בדרך אני רואה את כל האנשים שנפגעו מהגזירות של המושלת ונזכר שגם היא החליפה מאמן מכון בדיוק כמו האחד שהחליף את אבא שלי ואני מתמלא בכעס. 'המושלת הזאת! היא חושבת שהיא יכולה לזלזל בפיפלאפ שלי ולגזור כאלה גזירות על האנשים שהיא מופקדת אליהם!' אני חושב בזעם ומחליט החלטה נחושה שאני יביס אותה, לא משנה מה זה ייקח ממני.
    קייל:
    אתה מבין שאתה עדיין לא מסוגל לאתגר את המושלת של האזור שהלכה לכיוון העיר אורבורג שם נמצא משכנה ואתה מחליט ללכת לבית הספר למאמנים על מנת ללמוד דברים חדשים שאולי יוכלו לעזור לך בקרב הבא שלך מול המושלת.
    ברגע שאתה נכנס לבית הספר מקבלת אותך אחת המורות (
    ) "שלום לך ילד!" היא אומרת לך "ראיתי את הקרב הדי פתטי שלך נגד המושלת שלנו!" היא אומרת לך בגיכגוך ואז ממשיכה בדבריה "כדי להתמודד מולה עליך להתאמן קשה מאוד!" היא אומרת ומציגה לך שני תלמידים שלה "תבחר אחד מהם ותכנס לקרב מולו,בוא נראה מה הפוקימונים שלך מסוגלים!" היא אומרת ואתה מסתכל על שני התלמידים ().
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    רני אחזיר את סטארלי וז אשאל את האנשים מה קרה להם ואיך המושלת הציקה להם ואיזה גסירות היא כפאה עליהם. לאחר מכן אמשיך בדרכי וכיוןן צפון העיר ואחפש פוקימוני עשב או מים שיכזרו לי מול האוניקס של המושלת
    אנדי:
    אתה מחזיר את סטארלי המעולף לפוכדור ומדבר עם האנשים כדי לנסות לגלות פרטים על מה קרה להם. אחרי שעה של בירורים אתה מגלה שהמושלת לוקחת מכולם מיסים והיא כבר הספיקה להחרים מספר פוקימונים רב ממאמנים שהתאמנו לקרב מולה רבות. אתה נגש לכיוון דרך 204 היוצאת מצפון העיר ואתה נתקל בשלושה סוגי פוקימונים שונים ( ).
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי ace grace צפה בהודעה
    אני יוצא במהירות מהמיטה ומבקש מהאחות ג'וי את הפוקימונים שלי , אחרי שהאחות תיתן לי אותם אני במהירות יוצא החוצה ומחפש את מקור המלחמה.
    "מי עושה מלחמה בבוקר?" אני שואל את עצמי בכעס .
    אייס:
    אתה יוצא במהירות מהמיטה שלך ומבקש מהאחות ג'וי את הפוקימונים שלך והיא עושה זו בהמירות מרשימה. אתה יוצא מהמרכז במטרה למצוא את מוקד הקרב ושואל את עצמיך בכעס מי ילחם בשעה כזו מוקדמת. אתה מגלה שהקרב מתרחש ליד בית הספר למאמנים ונגש לשם.

אתה נדחף בין הקהל ושם לב לשני מאמנים ( , ) ולשני הפוקימונים שלהם ( , ).
    המאמנת בעלת הפוקימון אבן הגדול פוקדת עליו להשתמש בזנב ברזל שוגע בחוזקה בפוקימון השני ומעלף אותו.
    "אתה לא אתגר למושלת של האזור!" אומרת הילדה ואתה מבין שהיא המושלת שאתה אמור להלחם בה!
    מה תעשה?

ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    קייל:
    אתה מבין שאתה עדיין לא מסוגל לאתגר את המושלת של האזור שהלכה לכיוון העיר אורבורג שם נמצא משכנה ואתה מחליט ללכת לבית הספר למאמנים על מנת ללמוד דברים חדשים שאולי יוכלו לעזור לך בקרב הבא שלך מול המושלת.
    ) "שלום לך ילד!" היא אומרת לך "ראיתי את הקרב הדי פתטי שלך נגד המושלת שלנו!" היא אומרת לך בגיכגוך ואז ממשיכה בדבריה "כדי להתמודד מולה עליך להתאמן קשה מאוד!" היא אומרת ומציגה לך שני תלמידים שלה "תבחר אחד מהם ותכנס לקרב מולו,בוא נראה מה הפוקימונים שלך מסוגלים!" היא אומרת ואתה מסתכל על שני התלמידים ().
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה מחזיר את סטארלי המעולף לפוכדור ומדבר עם האנשים כדי לנסות לגלות פרטים על מה קרה להם. אחרי שעה של בירורים אתה מגלה שהמושלת לוקחת מכולם מיסים והיא כבר הספיקה להחרים מספר פוקימונים רב ממאמנים שהתאמנו לקרב מולה רבות. אתה נגש לכיוון דרך 204 היוצאת מצפון העיר ואתה נתקל בשלושה סוגי פוקימונים שונים ( ).
    מה תעשה?

אייס:
    אתה יוצא במהירות מהמיטה שלך ומבקש מהאחות ג'וי את הפוקימונים שלך והיא עושה זו בהמירות מרשימה. אתה יוצא מהמרכז במטרה למצוא את מוקד הקרב ושואל את עצמיך בכעס מי ילחם בשעה כזו מוקדמת. אתה מגלה שהקרב מתרחש ליד בית הספר למאמנים ונגש לשם.

המאמנת בעלת הפוקימון אבן הגדול פוקדת עליו להשתמש בזנב ברזל שוגע בחוזקה בפוקימון השני ומעלף אותו.
    "אתה לא אתגר למושלת של האזור!" אומרת הילדה ואתה מבין שהיא המושלת שאתה אמור להלחם בה

מה תעשה?

אני אוציא את הפקדקב ואבקוד את הפוקימונים. לאחר מכן אתקרב לפוקימון הצהוב לבן ואוציא את סטארלי ואומר לו להשתמש בהתקלה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    קייל:
    מה תעשה?

[/COLOR]
    "היי! היא לא נבחרה סתם ככה להיות מושלת! היא אמורה להיות חזקה!" אני אומר לה בכעס. "אני אבחר בתלמיד." אני אומר למורה ומוציא את סטארלי מהפוקדור.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

5. משתמש מנוסה
    הפרס על ההשקעה בשבוע הראשון למשחק ניתן לGallede123 והוא זוכה בפוכדור מתקדם! ( )

אני אוציא את הפקדקב ואבקוד את הפוקימונים. לאחר מכן אתקרב לפוקימון הצהוב לבן ואוציא את סטארלי ואומר לו להשתמש בהתקלה
    אנדי:
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ובודק את הפוקימונים שניצבים מולך.
    בהתחלה הפוקידע מראה לך את התמונה של ( ) ואמור "לוטד,העלה שעל ראשו של לוטד מקשה עליו במחייה על האדמה ובנוסף לכך לוטד הוא גם לא שחיין מצטיין ולכן הוא משתמש בעלה שלו כדי לצוף על המים".
    הפוקידע ממשיך לפוקימון הבא ( ) "אודיש,אודיש בדרך כלל נח במהלך היום ופעיל בשעות הלילה".
    והפוקידע עובר לפוקימון האחרון ( )"סידוט, סידוט בדרך כלל נטלה על ענף של עץ מה שגורם לו להראות כמו בלוט ואחד מהדברים האהובים עליו זה להפחיד פוקימונים שונים" הפוקידע נכבה.
    אתה מוציא את סטארלי ומבקש ממנו להשתמש בהתקלה על סידוט וסטארלי פוגע בו במהירות!
    סידוט מתחיל לשנות את הצבע שלו לאדום ואתה מבין שהוא עומד להשתמש בהתמדה!
    מה תעשה?

"היי! היא לא נבחרה סתם ככה להיות מושלת! היא אמורה להיות חזקה!" אני אומר לה בכעס. "אני אבחר בתלמיד." אני אומר למורה ומוציא את סטארלי מהפוקדור.
    קייל:
    אתה מתעצבן מעט על המורה שצחקה עלייך ומטיח בה את זה שהיא מושלת ולכן היא חזקה כל כך וממשיך בכך שאתה אומר לה שאתה עומד להלחם בילד.
    "אוקיי זה יהיה קרב 2VS2 בלי אפשרות להחליף פוקימונים באמצע!" אומרת המורה ואתם ניגשים לזירת הקרב שנמצאת בחצר של בית הספר.

אתה מוציא את הפוכדור של סטארלי מחגורת הפוכדורים שלך וזורק אותו באוויר וסטארלי משתחרר החוצה והילד שמולך מציג את עצמו תוך כדי "שלום לך, שמי רוברט!" הוא אומר לך במבטא בריטי ושולף פוכדור משלו ממנו יוצא פוקימון סרטן קטן בצבע כתום ( ) "קדימה קרבי תשתמש במתקפת בועות!" הוא פוקד על הסרט שאתה מבין ששמו קרבי והמון בועות יוצאות מאחת הצבטות שלו ועפות לכיוון סטארלי במהירות.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה

אנדי:
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ובודק את הפוקימונים שניצבים מולך.
    בהתחלה הפוקידע מראה לך את התמונה של ( ) ואמור "לוטד,העלה שעל ראשו של לוטד מקשה עליו במחייה על האדמה ובנוסף לכך לוטד הוא גם לא שחיין מצטיין ולכן הוא משתמש בעלה שלו כדי לצוף על המים".
    הפוקידע ממשיך לפוקימון הבא ( ) "אודיש,אודיש בדרך כלל נח במהלך היום ופעיל בשעות הלילה".
    והפוקידע עובר לפוקימון האחרון ( )"סידוט, סידוט בדרך כלל נטלה על ענף של עץ מה שגורם לו להראות כמו בלוט ואחד מהדברים האהובים עליו זה להפחיד פוקימונים שונים" הפוקידע נכבה.
    אתה מוציא את סטארלי ומבקש ממנו להשתמש בהתקלה על סידוט וסטארלי פוגע בו במהירות!
    סידוט מתחיל לשנות את הצבע שלו לאדום ואתה מבין שהוא עומד להשתמש בהתמדה!
    מה תעשה?
    אנ י אומר לסטארלי לתקוף את סידוט בעזרת הכנף שלו כדי שתצאמתקפת כנף ואז לתקוף בעוד התקלה. לאחר שסידוט חגמור אם ההתמדה אבקש מסטארלי לעוף למעלה כך שסידוט יחטיא ויהיה עייף. אז אוציא פוקדור ואזרוק אותו על סידוט ואחזיק אצבעות שאתפוס אותו.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה

יש תודה
    ------------------------------
    "סטארלי, תעוף למעלה כדי להתחמק מהבועות, תיקח תנופה ותשתמש בהתקלה בכל הכח!" אני צועק אליו ומוסיף "תזהר מהצבתות האלה! אם הוא מצליח לתפוס אותך אז תשתמש עליו בצרחה!"

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

8. משתמש מנוסה
    אנ י אומר לסטארלי לתקוף את סידוט בעזרת הכנף שלו כדי שתצאמתקפת כנף ואז לתקוף בעוד התקלה. לאחר שסידוט חגמור אם ההתמדה אבקש מסטארלי לעוף למעלה כך שסידוט יחטיא ויהיה עייף. אז אוציא פוקדור ואזרוק אותו על סידוט ואחזיק אצבעות שאתפוס אותו.
    אנדי:
    אתה מבקש מסטארלי להשתמש במתקפת כנף אך סטארלי לא ממש מצליח להתקיף עם הכנף שלו ונפגע בחוזקה ממתקפת ההתמדה של סידוט שפגע בו ישירות לפני שהוא הספיק לזוז.
    סידוט נראה כמי שבזבז את כל כוחו על מתקפה אחת ואז סטארלי במתיע משתמש במתקפה חדשה בה הוא משתמש בהתקלה במהירות מדימה שקשה לעקוב אחירה ואתה מבין שהוא למד מתקפה מהירה!
    סידוט שנפגע נותר המום ומופתע ואתה מנצל את הרגע וזורק עליו פוכדור.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

יש תודה
    ------------------------------
    "סטארלי, תעוף למעלה כדי להתחמק מהבועות, תיקח תנופה ותשתמש בהתקלה בכל הכח!" אני צועק אליו ומוסיף "תזהר מהצבתות האלה! אם הוא מצליח לתפוס אותך אז תשתמש עליו בצרחה!"
    אין בעיה אבל אל תפסיק להשקיעה כי אני בודק אותך על השבועיים הקרובים!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

קייל:
    אתה צועק לסטארלי לעוף למעלה כדי להתחמק מהאוויר וכך הוא עושה ועוד אתה מבקש ממנו לצפור תנופה ולהשתמש בהתקלה אך סטארלי עושה משהו שונה ובמקום תנופה הוא טס כמו טיל ופוגע בקרבי בצורה קשה שמותירה אותו מעולף על הרצפה.
    אתה מבין שסטארלי למד מתקפה מהירה!
    הילד מחזיר את קרבי לתוך הפוכדור ומוציא פוקימון חדש שלא מוכר לך (
    ).
    "הוטהוט עכשיו תשתמש בבלבול!" אומר רוברט ופוקימון הציפור שלו שמתגלה ששמו הוטהוט משתמש במתקפה מוזרה שגורמת לסטארלי להתחיל לעשות סיבובים באוויר ולהראות מוזר!
    "עכשיו הוטהוט התקלה!" אומר רוברט והוטהוט עת לכיוון סטארלי.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    [U][B]

קייל:
    אתה צועק לסטארלי לעוף למעלה כדי להתחמק מהאוויר וכך הוא עושה ועוד אתה מבקש ממנו לצפור תנופה ולהשתמש בהתקלה אך סטארלי עושה משהו שונה ובמקום תנופה הוא טס כמו טיל ופוגע בקרבי בצורה קשה שמותירה אותו מעולף על הרצפה.
    ).
    "הוטהוט עכשיו תשתמש בבלבול!" אומר רוברט ופוקימון הציפור שלו שמתגלה ששמו הוטהוט משתמש במתקפה מוזרה שגורמת לסטארלי להתחיל לעשות סיבובים באוויר ולהראות מוזר!
    מה תעשה?
    בכיף
    --------------------
    "סטארלי! למדת מתקפה חדשה!" אני צועק בשמחה שמתחלפת בפחד כשהוטהוט תשתמש בבילבול. 'מה לעזאזל המתקפה הזאת אמורה להיות?' אני שואל את עצמי בבילבול ורץ לכיוון סטארלי. "סטארלי, אני יודע אתה יכול לצאת מזה! רק תנסה להתרכז!" אני צועק אליו ומסתכל בייאוש בהוטהוט שמתקרב יותר ויותר לסטארלי.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

10. משתמש מנוסה
    אנדי:
    אתה מבקש מסטארלי להשתמש במתקפת כנף אך סטארלי לא ממש מצליח להתקיף עם הכנף שלו ונפגע בחוזקה ממתקפת ההתמדה של סידוט שפגע בו ישירות לפני שהוא הספיק לזוז.
    סידוט נראה כמי שבזבז את כל כוחו על מתקפה אחת ואז סטארלי במתיע משתמש במתקפה חדשה בה הוא משתמש בהתקלה במהירות מדימה שקשה לעקוב אחירה ואתה מבין שהוא למד מתקפה מהירה!
    סידוט שנפגע נותר המום ומופתע ואתה מנצל את הרגע וזורק עליו פוכדור.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

קייל:
    ).
    מה תעשה?
    אני ארים את הפוקדור שלי ואז אצעק "יש תפסתי סידוט". לאחר מכן אוציא את סידוט סטארלי ואיווי להיכרות קצרה כדי שהם ישחקו ויכירו אחד את השני ואז אבדוק את ההתקפות של סידוט. לאחר מכן. אחזיר את כולם לפוקדורים שלהם ואחזור לג'ובילייף כדי לרפא. את הפוקימונים במרכז הפוקימונים.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    בכיף
    --------------------
    "סטארלי! למדת מתקפה חדשה!" אני צועק בשמחה שמתחלפת בפחד כשהוטהוט תשתמש בבילבול. 'מה לעזאזל המתקפה הזאת אמורה להיות?' אני שואל את עצמי בבילבול ורץ לכיוון סטארלי. "סטארלי, אני יודע אתה יכול לצאת מזה! רק תנסה להתרכז!" אני צועק אליו ומסתכל בייאוש בהוטהוט שמתקרב יותר ויותר לסטארלי.
    קייל:
    אתה צועק בשמחה לסטארלי שהוא למד מתקפה חדשה אך השמחה הזו משתנה במהירות לפחד כאשר הוטהוט מחליט להשתמש במתקפת בלבול ששיגע את סטארלי לגמרי והוציא אותו מפוקוס.
    אתה רץ לכיוונו של סטארלי ופונה אליו בתקווה שהוא שומע אותך והוא יכול לצאת מזה אך זה היה חסר תועלת וסטארלי נפגע וצונח לרצפה אך עדיין עומד על רגליו.
    "הוטהוט סיים את זה עכשיו במתקפה מהירה!" אומר רוברט והוטהוט טס ופוגע בחוזקה בסטארלי שמתעלף.
    מה תעשה?

אני ארים את הפוקדור שלי ואז אצעק "יש תפסתי סידוט". לאחר מכן אוציא את סידוט סטארלי ואיווי להיכרות קצרה כדי שהם ישחקו ויכירו אחד את השני ואז אבדוק את ההתקפות של סידוט. לאחר מכן. אחזיר את כולם לפוקדורים שלהם ואחזור לג'ובילייף כדי לרפא. את הפוקימונים במרכז הפוקימונים.
    אנדי:
    אתה מרים את הפוכדור של סידוט ובשמחה מכריז לעולם שלכדת סידוט ואתה מחליט להוציא את כל הפוקימונים שלך ולעשות ביניהם היכרות תוך כדי זה שאתה בודק את המתקפות של סידוט (מופיעות בדף הרשומים שלך בעמוד הראשון).
    אתה חוזר לג'ובילייף ומטפל בפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים. לאחר כשעה של טיפול אתה מקבל אותם חזרה.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. TBM
    שם: מתן
    [U][B][COLOR=Green]

אייס:

"אתה לא אתגר למושלת של האזור!" אומרת הילדה ואתה מבין שהיא המושלת שאתה אמור להלחם בה!
    מה תעשה?

"אם הוא לא אתגר , אולי אני אהיה חזק יותר , צא עכשיו צ'ימצ'אר , תעלה על הראש של חיית האבן הזאת ותשתמש עליו בשריטה , לאחר מכן תשתמש בנהמה ואז שוב בשריטה." אני אומר .

13. משתמש מנוסה
    קייל:
    אתה צועק בשמחה לסטארלי שהוא למד מתקפה חדשה אך השמחה הזו משתנה במהירות לפחד כאשר הוטהוט מחליט להשתמש במתקפת בלבול ששיגע את סטארלי לגמרי והוציא אותו מפוקוס.
    אתה רץ לכיוונו של סטארלי ופונה אליו בתקווה שהוא שומע אותך והוא יכול לצאת מזה אך זה היה חסר תועלת וסטארלי נפגע וצונח לרצפה אך עדיין עומד על רגליו.
    "הוטהוט סיים את זה עכשיו במתקפה מהירה!" אומר רוברט והוטהוט טס ופוגע בחוזקה בסטארלי שמתעלף.
    מה תעשה?

"כל הכבוד סטארלי, היית מעולה." אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור. 'במי אני אשתמש עכשיו? אני רוצה להשתמש באייפום, אבל הכי הגיוני יהיה להשתמש בפיפלאפ כדי לאמן אותו לקראת הקרב עם המושלת.' אני מתלבט ובסוף מחליט להשתמש בפיפלאפ. אני זורק את הפוקדור שלו לאוויר, וכשהוא יוצא אני אומר לו "פיפלאפ, אולי הפסדת נגד המושלת, אבל זה לא אומר שאתה חלש. אני יודע שאתה יכול לנצח כל פוקימון אחר שיתמודד מולך" אני לעודד אותו ואז צועק "פיפלאפ, תשתמש בצרחה על הפוקימון הזה ואחר כך תשתמש בחבטה!"

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

14. משתמש מנוסה
    קייל:
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה מרים את הפוכדור של סידוט ובשמחה מכריז לעולם שלכדת סידוט ואתה מחליט להוציא את כל הפוקימונים שלך ולעשות ביניהם היכרות תוך כדי זה שאתה בודק את המתקפות של סידוט (מופיעות בדף הרשומים שלך בעמוד הראשון).
    אתה חוזר לג'ובילייף ומטפל בפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים. לאחר כשעה של טיפול אתה מקבל אותם חזרה.
    מה תעשה?
    "טוב, אז סידוט צריך ללמוד מתקפות חדשות" אומר לעצמי ואז אצא החוצה מהעיר צפונה ואחפש אזור קרב מספיק גדול לפוקימונים שלי. לאחר מכן אוציא את כולם ואומר לאיווי ולסידוט לערוך קרב. של התקלות מצד איווי וניסיון של סידוט להוציא זרעים מפיו מתוך הגוף שלו כדי שיצא קליע זרעים. וסטארלי אומר לנסות לתקוף עץ כלשהו בעזרת מתקפה מהירה רק אם הכנף במקום הגוף.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ace grace צפה בהודעה
    "אם הוא לא אתגר , אולי אני אהיה חזק יותר , צא עכשיו צ'ימצ'אר , תעלה על הראש של חיית האבן הזאת ותשתמש עליו בשריטה , לאחר מכן תשתמש בנהמה ואז שוב בשריטה." אני אומר .
    אייס:
    אתה מבין שהמתחרה של המושלת לא היה אתגר בשבילה ואתה חושב שאולי אתה יותר חזק ממנו ולכן אתה מחליט להוציא את צ'ימצ'אר לקרב ומבקש ממנו לעלות לראש של אוניקס להשתמש בשריטה נהמה ושוב שריטה אך את אוניקס זה לא מזיז ואתה שם לב שכואב לצ'ימצ'אר להכות את אוניקס בגלל שאוניקס כולו עשוי מאבן!
    "אין לך סיכוי בכזו רמה עלובה!" היא מודיע לך "אוניקס חפירה ואז תשתמש בזנב ברזל!" היא פוקדת עליו וואוניקס מתחפר באדמה מה שמעיף את צ'ימצ'אר מראשו ואז בזינוק אדיר ובמתקפת זנב ברזל צ'ימצ'אר מקבל נוקאאוט!!
    "תבוא לאתגר אותי שתהיה מוכן!" היא אומרת לך בליגלוג והולך לכיוון דרך 203 שמובילה לעיר אורבורג.

אתה מסתכל על האנשים שסביבך ורואה את הצער בעיניהם עקב הקושי להתמודד עם הגזרות של המושלת.
    מה תעשה?

"כל הכבוד סטארלי, היית מעולה." אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור. 'במי אני אשתמש עכשיו? אני רוצה להשתמש באייפום, אבל הכי הגיוני יהיה להשתמש בפיפלאפ כדי לאמן אותו לקראת הקרב עם המושלת.' אני מתלבט ובסוף מחליט להשתמש בפיפלאפ. אני זורק את הפוקדור שלו לאוויר, וכשהוא יוצא אני אומר לו "פיפלאפ, אולי הפסדת נגד המושלת, אבל זה לא אומר שאתה חלש. אני יודע שאתה יכול לנצח כל פוקימון אחר שיתמודד מולך" אני לעודד אותו ואז צועק "פיפלאפ, תשתמש בצרחה על הפוקימון הזה ואחר כך תשתמש בחבטה!"
    קייל:
    אתה מחזיר את סטארלי לפוכדור ומברך אותו על העבודה המעולה שהוא עשה.
    אתה חושב במי להשתמש ואתה רוצה להשתמש באייפום אבל הכי הגיוני להשתמש בפיפלאפ כדי לאמן אותו לקראת הקרב החוזר מול המושלת ולכן אתה מוציא את פיפלאפ מהפוכדור.
    פיפלאפ נראה חסר בטחון ורועד מעט ואתה מסביר לו שזה שהוא הפסיד לאוניקס לא אומר שהוא חלש ואתה מסביר לו ששום פוקימון לא יכול מולו מה שגורם לו לשמוח והוא מסתכל על הוטהוט במבט של "אתה עומד להפסיד חבר!" ואתה פוקד עליו להשתמש בנהמה אך במקום זאת מפיו יוצאות המון בועות שלא מותירות להוטהוט מקום לבריחה והוא נפגע מהם ואתה מבין שפיפלאפ למד מתקפת בועות!
    אתה פוקד עליו להשתמש בחבטה בנוסף ופילאפ מזנק במהירות על הוטהוט וחובט בו בצורה חזקה כל כך שגורמת לו להתעלף.
    "אולי אתה בכל זאת שווה משהו!" מסבירה לך המורה ואז היא מציגה את עצמה "שמי הוא גרדיניה!" ואתה מבין שהיא שימשה כמנהיגת המכון בעיר אטרנה והמכון נלקח ממנה!
    "עכשיו אתה יותר מוכן לקרב שלך עם המושלת,שתדע היא נלחמת רק בקרבות של 2VS2 לכן עליך להתאמן טוב טוב לקראת המפגש איתה!" מסבירה לך גרדיניה ומעניקה לך פוכדור מיוחד(זה הפרס על ההשקעה שלך) והיא מסבירה שלפוכדור זה יש יותר סיכוי לכידה.
    מה תעשה?

"טוב, אז סידוט צריך ללמוד מתקפות חדשות" אומר לעצמי ואז אצא החוצה מהעיר צפונה ואחפש אזור קרב מספיק גדול לפוקימונים שלי. לאחר מכן אוציא את כולם ואומר לאיווי ולסידוט לערוך קרב. של התקלות מצד איווי וניסיון של סידוט להוציא זרעים מפיו מתוך הגוף שלו כדי שיצא קליע זרעים. וסטארלי אומר לנסות לתקוף עץ כלשהו בעזרת מתקפה מהירה רק אם הכנף במקום הגוף.
    אנדי:
    אתה אומר לעצמך שסידוט צריך ללמוד מתקפות חדשות ואתה ממשיך צפונה בדרך 204 עד שאתה מוצא מקום גדול מספיק בזביל אימונים ואתה זורק את שלושת הפוכדורים שלך ופוקד על איווי וסידוט לערוך קרב ביניהם בזמן שסטארלי יתמקד בלהתקיף עץ ולחזק את עצמו.
    איווי מתחיל להתקיל את סידוט ולפתע הוא מתחיל להעיף חול על עינוי של סידוט ואתה מבין שאיווי למד מתקפת חול!
    בינתיים סידוט משתמש במתקפה מוזרה שגורמת לו לגדול מעט ולחזק חלק מהסטטים שלו ואתה מבין שהוא למד להשתמש בצמחיה אך בזמן שסטארלי עבד ותקף את העץ הוא הרגיז להלקה של 3 פוקימונים דמוי דבורה שגרמו להם לצאת והם נחושים בדעתם להלחם מולכם ( ).
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 7 מתוך 27 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •