Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 27 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    [U][B][COLOR=Blue]

קייל:
    אתה מחזיר את סטארלי לפוכדור ומברך אותו על העבודה המעולה שהוא עשה.
    אתה חושב במי להשתמש ואתה רוצה להשתמש באייפום אבל הכי הגיוני להשתמש בפיפלאפ כדי לאמן אותו לקראת הקרב החוזר מול המושלת ולכן אתה מוציא את פיפלאפ מהפוכדור.
    פיפלאפ נראה חסר בטחון ורועד מעט ואתה מסביר לו שזה שהוא הפסיד לאוניקס לא אומר שהוא חלש ואתה מסביר לו ששום פוקימון לא יכול מולו מה שגורם לו לשמוח והוא מסתכל על הוטהוט במבט של "אתה עומד להפסיד חבר!" ואתה פוקד עליו להשתמש בנהמה אך במקום זאת מפיו יוצאות המון בועות שלא מותירות להוטהוט מקום לבריחה והוא נפגע מהם ואתה מבין שפיפלאפ למד מתקפת בועות!
    אתה פוקד עליו להשתמש בחבטה בנוסף ופילאפ מזנק במהירות על הוטהוט וחובט בו בצורה חזקה כל כך שגורמת לו להתעלף.
    "אולי אתה בכל זאת שווה משהו!" מסבירה לך המורה ואז היא מציגה את עצמה "שמי הוא גרדיניה!" ואתה מבין שהיא שימשה כמנהיגת המכון בעיר אטרנה והמכון נלקח ממנה!
    "עכשיו אתה יותר מוכן לקרב שלך עם המושלת,שתדע היא נלחמת רק בקרבות של 2VS2 לכן עליך להתאמן טוב טוב לקראת המפגש איתה!" מסבירה לך גרדיניה ומעניקה לך פוכדור מיוחד(זה הפרס על ההשקעה שלך) והיא מסבירה שלפוכדור זה יש יותר סיכוי לכידה.
    מה תעשה?

"תודה גארדיניה! אני עומד לנצח את המושלת של אורבורג, אבל מיד אחר כך אני אלחם נגד המושל של אטרנה ואביס גם אותו!" אני אומר לה בהתרגשות.
    'אז היא מאמנת מכון... בדיוק כמו שאבא שלי היה.' אני חושב לעצמי ומנסה להחניק את הדמעות.
    "טוב, עם שני פוקימונים שלמדו מתקפה חדשה ומאמן שהביטחון העצמי חזר אליו, אני חושב שאנחנו הרבה יותר מוכנים לאתגר את המושלת עכשיו!" אני אומר לפיפלאפ. "ודרך אגב, כל הכבוד על הקרב. אמרתי לך שאתה יכול לנצח אותו בקלות!" אני מוסיף.
    אחר כך אני הולך למרכז הפוקימונים לרפא את סטארלי ופיפלאפ, ואחר כך לדרך 103, ולכיוון העיר אורבורג.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אייס:
    אתה מבין שהמתחרה של המושלת לא היה אתגר בשבילה ואתה חושב שאולי אתה יותר חזק ממנו ולכן אתה מחליט להוציא את צ'ימצ'אר לקרב ומבקש ממנו לעלות לראש של אוניקס להשתמש בשריטה נהמה ושוב שריטה אך את אוניקס זה לא מזיז ואתה שם לב שכואב לצ'ימצ'אר להכות את אוניקס בגלל שאוניקס כולו עשוי מאבן!
    "אין לך סיכוי בכזו רמה עלובה!" היא מודיע לך "אוניקס חפירה ואז תשתמש בזנב ברזל!" היא פוקדת עליו וואוניקס מתחפר באדמה מה שמעיף את צ'ימצ'אר מראשו ואז בזינוק אדיר ובמתקפת זנב ברזל צ'ימצ'אר מקבל נוקאאוט!!
    "תבוא לאתגר אותי שתהיה מוכן!" היא אומרת לך בליגלוג והולך לכיוון דרך 203 שמובילה לעיר אורבורג.

אתה מסתכל על האנשים שסביבך ורואה את הצער בעיניהם עקב הקושי להתמודד עם הגזרות של המושלת.
    מה תעשה?

קייל:
    אתה מחזיר את סטארלי לפוכדור ומברך אותו על העבודה המעולה שהוא עשה.
    אתה חושב במי להשתמש ואתה רוצה להשתמש באייפום אבל הכי הגיוני להשתמש בפיפלאפ כדי לאמן אותו לקראת הקרב החוזר מול המושלת ולכן אתה מוציא את פיפלאפ מהפוכדור.
    פיפלאפ נראה חסר בטחון ורועד מעט ואתה מסביר לו שזה שהוא הפסיד לאוניקס לא אומר שהוא חלש ואתה מסביר לו ששום פוקימון לא יכול מולו מה שגורם לו לשמוח והוא מסתכל על הוטהוט במבט של "אתה עומד להפסיד חבר!" ואתה פוקד עליו להשתמש בנהמה אך במקום זאת מפיו יוצאות המון בועות שלא מותירות להוטהוט מקום לבריחה והוא נפגע מהם ואתה מבין שפיפלאפ למד מתקפת בועות!
    אתה פוקד עליו להשתמש בחבטה בנוסף ופילאפ מזנק במהירות על הוטהוט וחובט בו בצורה חזקה כל כך שגורמת לו להתעלף.
    "אולי אתה בכל זאת שווה משהו!" מסבירה לך המורה ואז היא מציגה את עצמה "שמי הוא גרדיניה!" ואתה מבין שהיא שימשה כמנהיגת המכון בעיר אטרנה והמכון נלקח ממנה!
    "עכשיו אתה יותר מוכן לקרב שלך עם המושלת,שתדע היא נלחמת רק בקרבות של 2VS2 לכן עליך להתאמן טוב טוב לקראת המפגש איתה!" מסבירה לך גרדיניה ומעניקה לך פוכדור מיוחד(זה הפרס על ההשקעה שלך) והיא מסבירה שלפוכדור זה יש יותר סיכוי לכידה.
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה אומר לעצמך שסידוט צריך ללמוד מתקפות חדשות ואתה ממשיך צפונה בדרך 204 עד שאתה מוצא מקום גדול מספיק בזביל אימונים ואתה זורק את שלושת הפוכדורים שלך ופוקד על איווי וסידוט לערוך קרב ביניהם בזמן שסטארלי יתמקד בלהתקיף עץ ולחזק את עצמו.
    איווי מתחיל להתקיל את סידוט ולפתע הוא מתחיל להעיף חול על עינוי של סידוט ואתה מבין שאיווי למד מתקפת חול!
    בינתיים סידוט משתמש במתקפה מוזרה שגורמת לו לגדול מעט ולחזק חלק מהסטטים שלו ואתה מבין שהוא למד להשתמש בצמחיה אך בזמן שסטארלי עבד ותקף את העץ הוא הרגיז להלקה של 3
    פוקימונים דמוי דבורה שגרמו להם לצאת והם נחושים בדעתם להלחם מולכם ( ).
    מה תעשה?
    "אוי לא" אחשוב לעצמי ואזכר איך יום אחד רדף אחרי פוקימון כזה ואיךך הוא כמעט עקץ אותי. לאחר מכן אחליט כי הגיע הזמן לנקום ואז אומר לפוקימונים להתפרס כך:סידוט יתקוף בהתמדה, איווי בהתקלו. וסטארלי במתקפות מהירות. לאחר מכן אחזיק אצבעות שהרעיון שלי יצליח
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    "תודה גארדיניה! אני עומד לנצח את המושלת של אורבורג, אבל מיד אחר כך אני אלחם נגד המושל של אטרנה ואביס גם אותו!" אני אומר לה בהתרגשות.
    'אז היא מאמנת מכון... בדיוק כמו שאבא שלי היה.' אני חושב לעצמי ומנסה להחניק את הדמעות.
    "טוב, עם שני פוקימונים שלמדו מתקפה חדשה ומאמן שהביטחון העצמי חזר אליו, אני חושב שאנחנו הרבה יותר מוכנים לאתגר את המושלת עכשיו!" אני אומר לפיפלאפ. "ודרך אגב, כל הכבוד על הקרב. אמרתי לך שאתה יכול לנצח אותו בקלות!" אני מוסיף.
    אחר כך אני הולך למרכז הפוקימונים לרפא את סטארלי ופיפלאפ, ואחר כך לדרך 103, ולכיוון העיר אורבורג.
    קייל:
    אתה מודה לגרדיניה ואומר לה שאתה עומד להביס את המושלים בערים אורבורג ואטרנה.
    אתה חושב שאתה מוכן לאתגר שלך מול המושלת ולכן אצה ניגש למרכז הפוקימונים בו אתה מטפל בפיפלאפ וסטארלי ומיד ניגש לכיוון דרך 203.
    בדרך אתה רואה המון מאמנים (
    ) שמתאמנים עם פוקימונים רבים מסוג עשב ואבן וכנראה שגם הם מתכוננים לקרבות גדולים בדיוק כמוך ובנוסף אתה שם לב לכמה פוקימונים בדרך ( ).
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    "אוי לא" אחשוב לעצמי ואזכר איך יום אחד רדף אחרי פוקימון כזה ואיךך הוא כמעט עקץ אותי. לאחר מכן אחליט כי הגיע הזמן לנקום ואז אומר לפוקימונים להתפרס כך:סידוט יתקוף בהתמדה, איווי בהתקלו. וסטארלי במתקפות מהירות. לאחר מכן אחזיק אצבעות שהרעיון שלי יצליח
    אנדי:
    אתה נזכר ביום בו פוקימון כזה כמעט עקץ אותך ואתה מחליט שזה הזמן שלך לנקמה!
    מסידוט אתה מבקש להשתמש בהתמדה וסידוט מתחיל לשנות את צבעעו לאדום, מאיווי אתה מבקש להשתמש במספר התקלות ומסטארלי במתקפות מהירות.
    הבידרילים מצדם התחילו לבשתמש בכפות זעם וסידוט נפגע המון אך משחרר מתקפה עוצמתית שגורמת לאחד מהבידרילים להתעלף אך איווי וסטארלי מקלעים לבעיה כאשר הבידרילים עודפים אותם בעוצמה רבה ושניהם נשכבים על הרצפה.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    קייל:
    אתה חושב שאתה מוכן לאתגר שלך מול המושלת ולכן אצה ניגש למרכז הפוקימונים בו אתה מטפל בפיפלאפ וסטארלי ומיד ניגש לכיוון דרך 203.
    ) שמתאמנים עם פוקימונים רבים מסוג עשב ואבן וכנראה שגם הם מתכוננים לקרבות גדולים בדיוק כמוך ובנוסף אתה שם לב לכמה פוקימונים בדרך ( ).
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה נזכר ביום בו פוקימון כזה כמעט עקץ אותך ואתה מחליט שזה הזמן שלך לנקמה!
    מסידוט אתה מבקש להשתמש בהתמדה וסידוט מתחיל לשנות את צבעעו לאדום, מאיווי אתה מבקש להשתמש במספר התקלות ומסטארלי במתקפות מהירות.
    הבידרילים מצדם התחילו לבשתמש בכפות זעם וסידוט נפגע המון אך משחרר מתקפה עוצמתית שגורמת לאחד מהבידרילים להתעלף אך איווי וסטארלי מקלעים לבעיה כאשר הבידרילים עודפים אותם בעוצמה רבה ושניהם נשכבים על הרצפה.
    מה תעשה?
    אני ארוץ לכיוונם של איווי וסטארלי ואגן עליהם בגופי מפני הבידלירים. באותו הזמן אנסה להרביץ לבידלירים ואבקש מסידוט מאיווי וסטארלי לעזור לי. לאחר שהבידלירים הנשארים יתעלפו אומר לכולם כל הכבוד ואשבח אותם.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    קייל:
    מה תעשה?

'עדיף להתאמן מול מאמן ולא מול פוקימונים פראיים, כדי שהפוקימונים שלי ילמדו איך הולך קרב אמיתי.' אני אומר ומחליט ללכת לאתגר את המאמן הראשון שאני רואה, המאמן עם התיק על הגב.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

6. משתמש מנוסה
    אני ארוץ לכיוונם של איווי וסטארלי ואגן עליהם בגופי מפני הבידלירים. באותו הזמן אנסה להרביץ לבידלירים ואבקש מסידוט מאיווי וסטארלי לעזור לי. לאחר שהבידלירים הנשארים יתעלפו אומר לכולם כל הכבוד ואשבח אותם.
    אנדי:
    אתה רץ לכיוון סטארלי ואיווי ומגן עליהם בגופך מה שגורם להם להתרגש ומה שמפתיע מאוד את הבידרילים שמחליטים להניח לך לנפשך וחוזרים לקן שלהם שנמצא בתוך העץ אותו תקף מקודם סטארלי.
    אתה משבח את שלושת פוקימוניך והם מחבקים אותך חזק.
    מה תעשה?

'עדיף להתאמן מול מאמן ולא מול פוקימונים פראיים, כדי שהפוקימונים שלי ילמדו איך הולך קרב אמיתי.' אני אומר ומחליט ללכת לאתגר את המאמן הראשון שאני רואה, המאמן עם התיק על הגב.
    קייל:
    אתה חושב שעדיף לפוקימונים שלך להתנסות מול מאמן אמיתי ובקרב אמיתי ולכן אתה הולך למאמן הראשון שאתה רואה וזה המאמן בעל תיק הגב.
    אתה מציג את עצמיך ושואל אותו אם הוא מעוניין בקרב "וודאי אני מחפש אימון כבר זמן מה!" הוא אומר לך "שמי גל" הוא מציג את עצמו וניגש כמה מטרים ממך ושולף פוכדור "צא עכשיו!" הוא צועק ומהפוכדור שלו יוצא פוקימוןשכל גופו זה ראש ושני ידיים והוא מרחף מעט מעל האדמה (
    ).
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אנדי:
    אתה רץ לכיוון סטארלי ואיווי ומגן עליהם בגופך מה שגורם להם להתרגש ומה שמפתיע מאוד את הבידרילים שמחליטים להניח לך לנפשך וחוזרים לקן שלהם שנמצא בתוך העץ אותו תקף מקודם סטארלי.
    אתה משבח את שלושת פוקימוניך והם מחבקים אותך חזק.
    מה תעשה?

קייל:
    אתה חושב שעדיף לפוקימונים שלך להתנסות מול מאמן אמיתי ובקרב אמיתי ולכן אתה הולך למאמן הראשון שאתה רואה וזה המאמן בעל תיק הגב.
    אתה מציג את עצמיך ושואל אותו אם הוא מעוניין בקרב "וודאי אני מחפש אימון כבר זמן מה!" הוא אומר לך "שמי גל" הוא מציג את עצמו וניגש כמה מטרים ממך ושולף פוכדור "צא עכשיו!" הוא צועק ומהפוכדור שלו יוצא פוקימוןשכל גופו זה ראש ושני ידיים והוא מרחף מעט מעל האדמה (
    ).
    מה תעשה?
    "היי, גם אני אוהב אתכם חברה" אומר להם ואחבק אותם בחזרה. לאחר מכן אחזיר אותם לפוקדורים שלהם ואז אמשיך בדרכי חזרה לג'ובלייף למרכז פוקימונים כדי לנוח ואז אמשיך לדרכי לכיוון המכון הבא.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    [U][B]

קייל:
    ).
    מה תעשה?
    'וואו, פוקימון מוזר' אני אחשוב לעצמי שגל יוציא את הפוקימון שלו. 'הוא סוג אבן. הממ... כדאי לנסות לאמן שוב את פיפלאפ לקראת הקרב נגד המושלת, חוץ מזה שמים חזק על אבן. אבל בקרב הבא, אני אבחר את אייפום, לא משנה נגד מי זה יהיה.' אני חושב ומחליט להוציא את פיפלאפ. "היי גל, לי קוראים קאל, וזה פיפלאפ." אני אומר לו ואוציא את פיפלאפ מהפוקדור. "פיפלאפ, תשתמש בבועות על הפוקימון הזה!" אני אצעק אל פיפלאפ.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

9. משתמש מנוסה
    "היי, גם אני אוהב אתכם חברה" אומר להם ואחבק אותם בחזרה. לאחר מכן אחזיר אותם לפוקדורים שלהם ואז אמשיך בדרכי חזרה לג'ובלייף למרכז פוקימונים כדי לנוח ואז אמשיך לדרכי לכיוון המכון הבא.
    קייל:
    אתה מחבק את פוקימוניך חזרה ואומר להם שאתה אוהב אותם ולאחר מכן מחזיר אותם לפוכדוריהם וניגש למרכז הפוקימונים בעיר ג'ובילייף למעט מנוחה.
    אחרי שעה מנוחה אתה מתחיל את דרכך לכיוון העיר אורבורג ובדרכך אתה צריך לעבור את דרך 203 בה אתה פוגש המון מאמנים ( ) שמתאמנים עם פוקימונים רבים מסוג עשב ואבן וכנראה שגם הם מתכוננים לקרבות גדולים בדיוק כמוך ובנוסף אתה שם לב לכמה פוקימונים בדרך ( ).
    מה תעשה?

'וואו, פוקימון מוזר' אני אחשוב לעצמי שגל יוציא את הפוקימון שלו. 'הוא סוג אבן. הממ... כדאי לנסות לאמן שוב את פיפלאפ לקראת הקרב נגד המושלת, חוץ מזה שמים חזק על אבן. אבל בקרב הבא, אני אבחר את אייפום, לא משנה נגד מי זה יהיה.' אני חושב ומחליט להוציא את פיפלאפ. "היי גל, לי קוראים קאל, וזה פיפלאפ." אני אומר לו ואוציא את פיפלאפ מהפוקדור. "פיפלאפ, תשתמש בבועות על הפוקימון הזה!" אני אצעק אל פיפלאפ.
    קייל:
    אתה מופתע ממראה הפוקימון הניצב מול עיניך ועקב כך שהוא מסוג אבן אתה מחליט להשתמש בפיפלאפ ובקרב הבא זה יהיה אייפום.
    אתה מציג את עצמך לפני גל וזורק את הפוכדור של פיפלאפ ומציג גם אותו ואז פוקד עליו להשתמש בבועות על הפוקימון של גל.
    מפיו של פיפלאפ יוצאות המון בועות שפוגעות בפוקימון האבן וגורמות לו לנזק רב מאוד.
    "ג'יודוד תשתמש עכשיו בגלגול!" אומר גל וג'יודוד,שאתה סוף סוף מגלה את שמו, מתחיל להתגלל במהירות ופוגע בפיפלאפ פעם אחת שגורמת למעט נזק אבל עכשיו הוא חוזר במהירות גדולה יותר ויותר עוצמה!
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    קייל:
    אתה מחבק את פוקימוניך חזרה ואומר להם שאתה אוהב אותם ולאחר מכן מחזיר אותם לפוכדוריהם וניגש למרכז הפוקימונים בעיר ג'ובילייף למעט מנוחה.
    אחרי שעה מנוחה אתה מתחיל את דרכך לכיוון העיר אורבורג ובדרכך אתה צריך לעבור את דרך 203 בה אתה פוגש המון מאמנים ( ) שמתאמנים עם פוקימונים רבים מסוג עשב ואבן וכנראה שגם הם מתכוננים לקרבות גדולים בדיוק כמוך ובנוסף אתה שם לב לכמה פוקימונים בדרך ( ).
    מה תעשה?

קייל:
    אתה מופתע ממראה הפוקימון הניצב מול עיניך ועקב כך שהוא מסוג אבן אתה מחליט להשתמש בפיפלאפ ובקרב הבא זה יהיה אייפום.
    אתה מציג את עצמך לפני גל וזורק את הפוכדור של פיפלאפ ומציג גם אותו ואז פוקד עליו להשתמש בבועות על הפוקימון של גל.
    "ג'יודוד תשתמש עכשיו בגלגול!" אומר גל וג'יודוד,שאתה סוף סוף מגלה את שמו, מתחיל להתגלל במהירות ופוגע בפיפלאפ פעם אחת שגורמת למעט נזק אבל עכשיו הוא חוזר במהירות גדולה יותר ויותר עוצמה!
    מה תעשה?
    אני אלך אל המ
    אמן אם הראסטות ואשאל אותו אם הוא רוצה קרב. לאחר מכן אם הוא יסכים אוציא את איווי ואומר לו להשת במתקפת חול ואז בהתקלה ואסרוק את הפוקימון של היריב שלי בתקווה לגלותעליו עוד מידע
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    סליחה שלא הגבתי הרבה זמן,הייתי בבית חולים...

טורי:
    אתה לא מאמין למראה עיניך ומוציא את סטארלי מהפוכדור שלו ומציג אותך ואת טרטוויג בצורה לבבית וחמימה מה שגורם לסטארלי להרגיש רצוי וטוב. אתה שואל אותו אם יש לו מספיק כוח כדי לעלות לאוויר ולראות מה המרחק מן העיר הקרובה אלייך.
    סטארלי עף באוייר ומסן לך שישר ממך ממש טיפה נמצאת עיר גדולה, אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ויחד עם טרטוויג אתה מועד לכיוון העיר ג'ובילייף בחושך. אתה מגיע למרכז הפוקימונים בו אישה בעלת שיער ורוד ( ) מציגה את עצמה כאחות ג'וי ומתעקשת לטפל לך בפוקימונים ונותנת לך לישון במרכז. לאחר לילה של שינה טובה אתה מקבל את טרטוויג ואת הפוכדור של סטארלי חזרה מהאחות ג'וי ואז נשמע קול קרב גדול מבחוץ!
    מה תעשה?
    "וואו!מה זה היה?" אשאל ומיד אקח את טרטוויג וסטארלי מהאחות ג'וי. "תודה,ג'וי!חייב לזוז!" ואז אזוז לבדוק מה קרה שם.

12. משתמש מנוסה
    [U][B]
    [/COLOR]

קייל:
    מה תעשה?
    "פיפלאפ, תקפוץ מעליו ותשתמש בעוד בועות כדי לגמור אותו!" אני צועק אליו. 'וואו, הפוקימון אבן הזה חייב להיות חזק אם הוא הצליח לשרוד מתקפת בועות שחזקה על הסוג שלו' אני חושב בחשש.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

13. TBM
    שם: מתן
    אייס:
    אתה מבין שהמתחרה של המושלת לא היה אתגר בשבילה ואתה חושב שאולי אתה יותר חזק ממנו ולכן אתה מחליט להוציא את צ'ימצ'אר לקרב ומבקש ממנו לעלות לראש של אוניקס להשתמש בשריטה נהמה ושוב שריטה אך את אוניקס זה לא מזיז ואתה שם לב שכואב לצ'ימצ'אר להכות את אוניקס בגלל שאוניקס כולו עשוי מאבן!
    "אין לך סיכוי בכזו רמה עלובה!" היא מודיע לך "אוניקס חפירה ואז תשתמש בזנב ברזל!" היא פוקדת עליו וואוניקס מתחפר באדמה מה שמעיף את צ'ימצ'אר מראשו ואז בזינוק אדיר ובמתקפת זנב ברזל צ'ימצ'אר מקבל נוקאאוט!!
    "תבוא לאתגר אותי שתהיה מוכן!" היא אומרת לך בליגלוג והולך לכיוון דרך 203 שמובילה לעיר אורבורג.

אתה מסתכל על האנשים שסביבך ורואה את הצער בעיניהם עקב הקושי להתמודד עם הגזרות של המושלת.
    מה תעשה?

"לעזאזל!" אני צועק , "שכחתי שמתקפות רגילות לא משפיעות על סוג אבן."אני ממלמל, אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוקדור והולך להתאמן.

14. משתמש מנוסה
    אני אלך אל המ
    אמן אם הראסטות ואשאל אותו אם הוא רוצה קרב. לאחר מכן אם הוא יסכים אוציא את איווי ואומר לו להשת במתקפת חול ואז בהתקלה ואסרוק את הפוקימון של היריב שלי בתקווה לגלותעליו עוד מידע
    אנדי:
    אתה נגש למאמן עם הראסטות שרוקד ריקוד רחוב ושואל אותו אם הוא מעוניין בריקודי רחוב וזה עונה לך "יו בטח אח שלו!" הוא אומר בסוג של ראפקריות ואז שולף פוכדור "צא היטמונטופ!" הוא אומר ומהפוכדור יוצא פוקימון שעדיין לא ראית בחיים ( ) ומתחיל להסתחרר על הראש.
    אתה מוציא את איווי ופוקד עליו להשתמש במתקת חול שעפה לעבר עיניו של היטמונטופ אך פוגעת רק בחלק מעינו הימנית מה שלא מפריע לו להמשיך להסתובב, אתה ממשיך ואומר לאיווי להשתמש בהתקלה אך ברגע שאיווי תוקף הוא נפגע מהסיבוב של היטמונטופ ונבלם אחורה.
    אתה סורק בפוקידע את הפוקימון והוא אומר "היטמונטוף הוא פוקימון שנלחם תוך כדי סחרור עם הראש ורמת ההתקפה וההגנה שלו באותו רמה" הקול משתתק.
    "היטמונטוף עכשיו תשתמש בבעיטה מתגלגלת!" אומר המאמן של היטמונטופ וזה מתחיל להסתובב בסחרורו ממש מהיר ומתקרב לעבר איווי.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    סליחה שלא הגבתי הרבה זמן,הייתי בבית חולים...

"וואו!מה זה היה?" אשאל ומיד אקח את טרטוויג וסטארלי מהאחות ג'וי. "תודה,ג'וי!חייב לזוז!" ואז אזוז לבדוק מה קרה שם.
    טורי:
    אתה לוקח את טרטוויג וסטארלי ומודה לאחות ג'וי וניגש לאזור הקרב שנמצא ליד בית הספר למאמנים.
    אתה מתחיל להדחף בין האנשים ושם לב לשני מאמנים ( , ) ולשני הפוקימונים שלהם ( , ).
    המאמנת בעלת הפוקימון אבן הגדול פוקדת עליו להשתמש בזנב ברזל שוגע בחוזקה בפוקימון השני ומעלף אותו.
    "אתה לא אתגר למושלת של האזור!" אומרת הילדה ואתה מבין שהיא המושלת שאתה אמור להלחם בה!
    מה תעשה?

"פיפלאפ, תקפוץ מעליו ותשתמש בעוד בועות כדי לגמור אותו!" אני צועק אליו. 'וואו, הפוקימון אבן הזה חייב להיות חזק אם הוא הצליח לשרוד מתקפת בועות שחזקה על הסוג שלו' אני חושב בחשש.
    קייל:
    אתה מורה לפיפלאפ להתחמק בקפיצה ולהשתמש בעוד מתקפת בועות כדי לסיים את ג'יודוד.
    פיפלאפ מזנק אך היריב שלך מחייך ואתה שם לב שגם ג'יודוד זינק ופגע בפיפלאפ בעוצמה חזקה יותר אך פיפלאפ אחרי שנפגע השתמש במתקפת בועות שסיימה את העבודה וגרמה לג'יודוד להתעלף.
    "אתה בהחלט יריב ראוי!" אומר לך גל "אוקיי ג'יודוד חזור,צא עכשיו מיואו" הוא אומר ופוקימון דמוי חתול יוצא מתוך הפוכדור (
    ).
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי ace grace צפה בהודעה
    "לעזאזל!" אני צועק , "שכחתי שמתקפות רגילות לא משפיעות על סוג אבן."אני ממלמל, אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוקדור והולך להתאמן.
    אייס:
    אתה נזכר שמתקפות מסוג נורמאל לא אפקטיביות על סוגי אבן ולכן אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לתוך הפוכדור שלו והולך לכיוון דרך 203 כדי להתאמן.

בדרך אתה רואה המון מאמנים ( ) שמתאמנים עם פוקימונים רבים מסוג עשב ואבן וכנראה שגם הם מתכוננים לקרבות גדולים בדיוק כמוך ובנוסף אתה שם לב לכמה פוקימונים בדרך ( ).
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    [U][B]

קייל:
    אתה מורה לפיפלאפ להתחמק בקפיצה ולהשתמש בעוד מתקפת בועות כדי לסיים את ג'יודוד.
    פיפלאפ מזנק אך היריב שלך מחייך ואתה שם לב שגם ג'יודוד זינק ופגע בפיפלאפ בעוצמה חזקה יותר אך פיפלאפ אחרי שנפגע השתמש במתקפת בועות שסיימה את העבודה וגרמה לג'יודוד להתעלף.
    "אתה בהחלט יריב ראוי!" אומר לך גל "אוקיי ג'יודוד חזור,צא עכשיו מיואו" הוא אומר ופוקימון דמוי חתול יוצא מתוך הפוכדור (
    ).
    מה תעשה?

"טוב, פיפלאפ, אני חושב שזה מספיק. יש לי פוקימון אחר שעדיין לא נלחם אפילו קרב אחד. אבל כל מקרה, כל הכבוד על הקרב הזה, אתה ממש מתחזק מקרב לקרב." אני אומר ואודה לפיפלאפ בחיוך. "צא, אייפום!" אני אומר ומוציא את אייפום מהפוקדור. "אני חושב שעכשיו תורך להתחיל." אני אומר לגל.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

עמוד 8 מתוך 27 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •