עולם הפוקימון המוטציה המאיימת על העולם
דברי השה"ם :
זהו המשחק הראשון שאני כותב אז קחו זאת בחשבון לפני ההרשמה.
למרות זאת אני ישתדל לעשות את המשחק מעניין ומהנה, ואני לא הולך לעשות לכם את המוות ובנוסף המשחק עצמו לא הולך להיות ארוך מאוד בכדי שאני לא יפרוש מניהול וכדי שאתם לא תיפרשו לי מהמשחק עצמו, אבל שלא תחשבו שאחרי שבועיים של משחק תהיו אלופי הליגה/ או אלופי תחרות הפסטיבל הגדול.
בנוסף אני מנהל את המשחק עצמו בפורום נוסף והוא די מצליח.
המשחק עצמו מיועד לשלוש שחקים בלבד,אז תמהרו ותירשמו.
יש אישור מasuna הוחכהפורסם במקור על ידי asuna
רקע :
המשחק מתנהל במחוז חדש בשם פוקואוקה.
המחוז מכיל את כל הפוקימונים עד הדור הרביעי, הבאלבזורים עוזרים לאנשים לגדל צמחים וליצור צמחי מרפאה ובנוסף הפיקאצואים והאלקטבזים עובדים בתחנות הכוח ליצור חשמל נקי.
הכול ממש ניראה מושלם בעולם, אך מתחת לפני השטח קם ארגון מרושע בשם המוטציון המאיים להרוס את השלום והאיזון בעולם ע"י מוטציה הרסנית שהוא מנסה ליצר.
אף אחד עוד לא מה מטרת הארגון.
כעט, בזמן שהמשטרה מחפשת אחר קצה חוט-אנשי המוטציון גונבים פוקימונים, שורפים יערות ומייבשים נהרות וימים.
*כיום*
כיום, אתם נכנסים לסיפור בתור ילדים רגילים-מאמנים ומאמנות שיצאו למסע הפוקמונים שלהם ביום הולדתם ומו כל מאמן רגיל מטרתכם העיקרית היא לנצח בליגה או בתחרות הפסטיבל הגדול ובדרכם לעזורלהביס את ארגון המוטציון ולגלות את מטרתו.
חוקים:
*כל החוקים של פורום מ"ת והחוקים הגלובליים תקפים פה.
*בבקשה הקפידו לצוטט את התגובה הקודמת שלי בתגובתכם.
*שחקן שלא יגיב שבוע יקבל ממני ה''פ עם הודעה לגבי זה.
לאחר שלושה ימים נוספים שבהם אותו שחקן לא יגיב הוא יצא מהמשחק.(אלה אם כן יודיע על כך מראש)
*אין לקלל בשום אופן שהוא
*ניתן לקחת כל התחלתי פעמיים בלבד (למעט אם שחקן יפרוש ואז ההתחלתי שלו היה פתוח שוב)
*להנות
טופס הרשמה:
שם: השם בו אני יקרא לכם
שם במשחק: כל השמות מתקבלים
גיל ומין: (8-18) (ז/נ (למחוק את המיותר.
רקע: שלא היה מוגזם אתם בכל זאת בסך הכול נערים שיצאו למסע.(לרשום אם רוצים להיות מתאמים / מאמנים/ שניהם)
תאור/תמונה: מה שאתם בוחרים
אופי: חובה באופי להציג גם תכונות טובות וגם רעות בערך באותו מספר.
שותף: אם רוצים או לא (השותף יצורף אלכם בהמשך(
רומנטיקה: במידה ויש שותף
פוקימון התחלתי:,
,
פוקימונים: להשאיר ריק
חפצים: אין סוף פוקדורים, אין סוף אוכל/שתייה לבני אדם ופוקימונים , 1000 שקל, חכה ישנה.
הערות/הארות:
פרסים:
פותח ע"מ 5 : יקבל חפץלבחירתו (מלבד מאסטרבול)
פותח ע"מ 10: יוכל לבחור פוקימון בהתפתחות ראשונה לבחירתו.
פותח ע"מ 15 : יוכל לפתח פוקימון לבחירתו. אני לא מחייב במידה והם רוצים שהפוקימון של השותף התפתח הם יכולים לבקש.
3 פותחי ע"מ 20: יקבלו הראשון : בלבזור.
השני: צארמנדר.
והשלישי: סקוירטל.
פרסים נוספים ירשמו בהמשך.
פוקמונים התחלתים:
, ,
אנשים חשובים ומנהגי מכון :
מנהיג המכון הראשון:
איתן, מומחה בפוקימוני עשב.
איתן הוא בחור נחמד וחביב על כולם הוא יאהב לעזור במידה וצריך.
בנוסף הוא מנהל חנות אביזרים לפוקימונים אך אישיותו משתנה כאשר הוא על הזירה הוא מאמן טוב והוא אוהב לשתק את הפוקימונים של היריבים שלו.
פוקימונים: יחשפו כאשר תגיעו עליו (הפוקימונים השתנו כנגד כל מאמן)
מנהיג המכון השני :
פולי מלאה, פולי הוא בחור מעופף בכל משמעות המילה.
הוא למד לעוף על כל המינים של הפוקימונים המעופפים, צוות הפוקימונים שלו מגוון והוא לא צפוי במהלכים שלו.
מנהיג המכון השלישי:
גוליית כמו ששמו מרמז הוא בחור עצבני ובעל סיבולת מדהימה.
החיסרון הגדול שלו הוא האגו הגדול שלו ושהוא בוחר פוקימונים לפי רמת הכוח, ולא מסתכל על החולשות שלהם(פוקמוני לחימה).
גוליית אוהב לצחוק על מאמנים חלשים והוא לא מפחד מקרב טוב.
מנהיג המכון הרביעי:
סטיב סטיל.
סטיב הוא בחור עקשן אבל הוא טיפוס נחמד וידידותי, והוא דוגל בדרכים משלו כדי לאמן את הפוקימונים שלו לניצחון.
כולם בעיר חושבים שהוא נבחר להיות מנהיג המכון בגלל שהוא עשיר מאוד, אבל האמת היא שזה מפני שהוא יריב קשוח והוא לא מפחד מכלום בקרב.
פוקימונים: יחשפו כאשר תגיעו עליו (הפוקימונים השתנו כנגד כל מאמן).
מנהיג המכון החמישי והאחרון:
אני, אני היה המנהיג האחרון הקרב נגדי יהיה קשה והוא יהיה קרב של שלושה על שלושה .
אני מתמחה בפוקימונים על חושים ובפוקימוני חושך. (אני לא ישלול ניצחון רק בגלל אגו, אבל זה היה בין שלושת הקרבות הקשיים ביותר שהיו לכם)
פרופסור ארכימדס:
הוא בן האנשים המברקים בעולם.
הפרופסור הוא בן אדם נחמד ויעזור תמיד במקרה שתשאלו שאלה (אפשר לתקשר איתו בפוקדע).
האחיות גו'י :
יש המוני אחיות ג'וי בעולם.
האחיות גו'י כולן זהות פרט לצבע הסמל שעל הכובע שלהם ואין אדם שיכול להבדיל ביניהם חוץ מהן עצמם וברוק, כולן נחמדות וישמחו לעזור בכל דבר ושאלה.
השוטרות ג'ין :
גם הן כמו האחיות ג'וי זהות לחלוטין ,הן מיומנות, חזקות ונכונות למטרה.
הן תמיד רודפות אחרי המוטציון ולא כדאי להסתבך איתן .
ברוק:הוא אדם נחמד מאוד ומתאהב בכל בחורה בא יפגוש.
הוא טבח מעולה וכדאי לשהות במחיצתו כל עוד אפשר, יש לו סיפורים מעניינים מהמסע שלו עם בשם קא'צם וטיפים מעולים למאמנים מתחלים ומיומנים כאחד. (הוא לא יוכל להיות שותף של אף אחד)
מיי:
מתאמת נהדרת בעלת שנים של ניסיון כדאי ללמוד ממנה כל מה שהיא יודעת אם רוצים להיות מתאמים טובים.
מיי יכולה להיות די קוטרית והיא מתעייפת מהר אבל נחמד לשהות איתה וכמובן ללמוד ממנה.
אלברט:
ילד קטן אבל חכם הוא מעולה באסטרטגיות ובקרב קשה להביסו.
הוא בכל זאת עדיין ילד והוא קטן ומציק אבל אם רוצים ללמוד משהו בנוגע לקרב הוא עדיין המומחה.
דון
מתאמת אגדית היא אחת המתאמון החזקות בעולם והיא זכתה בגרנד פסטיבל פעמיים ברציפות, כיום דון פרשה מלהיות מתאמת והיא מסתובבת ברחבי המחוז בחיפוש אחר כישרונות צעירים שיכולים להיות הדור הבאה של המתאמים.
ערים מרכזיות חניות ומרכז הפוקימונים :
מיצ'ידה - זוהי העיר בה נולדתם וגדלתם בה, ובה גם יש את המעבדה של פרופסור ארכימדס ובה תקבלו את הפוקימון הראשון שלכם, זוהי עיר קטנה וקל לנווט בא יש שם כמה פוקמוני רחוב אבל רוב הפוקימונים בעיר שייכים לתושבים.
יער סובטרופי – הוא יער די גדול והוא היה המקום הראשון שתגיעו עליו במסע. היער ישנם עצים רבים,שיחים ,נהרות ואגמים, הנוף במקום מדהים וניתן לראות להקות של פיג'ים, סטרלאים ועוד מתעופפים בשמיים, ואילו קדפים, ( ) בדרלים ועוד ועל הקרקע. היער היה ניתן למצוא פוקימונים תעופה, חרק ומים לרוב.
סאקאי- עיר המכון הראשון זוהי עיר גדולה ומבלבלת ויש בה מרכז פוקימונים גדול בו תכלו לשהות.
כמו כן בעיר יש פארקים רבים,זירות אימון, ומאמנים מתחלים רבים, זהו מקום נהדר לנהל בו קרבות אימון, לכייף או לנוח.
הר להוטסה- הר גבוה וקר, בהר כדאי ללבוש בגדים חמים ולהעזר בפוקימונים כדי לטפס.
ההר איננו תלול במיוחד ואין הרבה צמחייה, אבל ישנם עצים בסביבה-לא גבוהים במיוחד והם נותנים צל ופורות כמובן.
אתם תראו הרבה מאורות של דיגליט , כמה ג'אודודים מעופפים ) נכון אבל ג'יאודוד תמיד היה מרחף בשמים ולכן גם פה הוא מרחף), ותשמעו אונקסים מרעדים את האדמה.
ימאגוצ'י – עיר המכון השנייה היא נמצאת על קצה ההר ויש בה חלקות אדמה רבות ולא מיושבות בהם תכלו לאמן את הפוקימונים שלכם וגם מגרשים מיוחדים לאימון פוקימונים מסוג מעופף.
מעל ראשכם יעופפו להם בנחת סוגים רבים של פוקימונים מעופפים והאווירה רגועה.
בקע סאקאי- זו היא ירידה תלולה ומסוכנת, כדאי להשתמש בפוקימונים שלכם כדי שלא לפול לתוכה.
בדרך זו אין הרבה פוקימונים ופני הקרקע יבשה, חולית ומלאה אבנים. כדאי לעבור את המקום במהירות האפשרית.
נאגו- זוהי היא המכון השלישי בא ניתן למצוא הרבה מכוני כושר, אנשים ופוקימונים גם יחד מתאמנים ברחובות לעייני הציבור ומזמנים לקרב כל יריב שניראה להם ראוי.
בעיר יש מגרשי אימון גם לפוקימונים וגם לאנשים, שבילי אופניים להנאת הציבור ועוד.
בעיר כמעט ולא תראו מכונית ובעקבות כך האיור צלול כיין .
איוואמי גינזאן- הוא מכרה של כסף,זהב ומתכות רבות ומגוונות.
במכרה ישנם מנורות אשר דלוקות תמיד.
כל המכרה מכוסה אבנים ומתכות. במרחב ישנם זובטים רבים ופוקימונים מסוגי מתכת ולחימה רבים אשר רק מחפשים מאמן צעיר שלא ישתמש בהם רק לחיפוש מתכות אלה יקח אותם כחבר וכמאמן. המכרה הוא שטח של תושבי העיר הונשו וניתן לעבור בו בלבד.
אין לנסות ולחפש מתכות.
הונשו- הונשו היא העיר המכון הרביעי.
זוהי עיר גדולה ועשירה אשר כל הרחובות שלה מלאות בוילות מפוארות לצד גורדי שחקים עצומים.
לא כדאי לעשות שם קרבות אלה במכון או באזור הלחימה במרכז הפוקימונים כדי לא לשבור משהו שלא תוכלו לשלם עליו.
חופי העיר צ'יבה- זוהי רצועת חוף מדהימה ביופייה.
בחופים ניתן למצוא הרבה גולשים, פוקימונים ואיזורי שיזוף.
רצות החופים חולית כולה ויש בה פוקימוני מים יבשתיים כמו קינגלר, פסיידק ועוד, לעומת זאת שבמים ניתן למצוא בוויזלים, היטיילים ועוד.
העיר צ'בה- העיר צ'בה היא עיר גדולה ויפה לצד נוף מדהים של ים.
יש בה פארקים, שבילי אופניים, כבישים רבים, ובניני קומות יפים לצד בתי הקרקע.
כמובן שהיא כוללת גם את המכון האחרון, ובו קרב המכון האחרון שלכם.
מרכז הפוקימונים- מרכז הפוקימונים מורכב משלושה חלקים:
החלק הראשון הוא קומת הקרקע בקומה זו תמתין האחות ג'וי, ושם תרפאו את הפוקימונים שלכם, כמו כן באזור זה ישנה מכונות טלפונים בהם תכלו לדבר אם ההורים ,או אם פרופסור ארכימדס, להחליף פוקימונים מהשישה ולהחליף פוקמונים עם מאמנים אחרים.
החלק השני הוא חדרי השינה- בכל מרכז פוקימונים יש חדרים מאובזרים בהם תוכלו לישון במחיר של עשרה שקלים ללילה+ ארוחה.
החלק השלישי במרכז הוא אזור האימונים בכל מרכז יש אזור אמונים מאחורי המרכז עצמו, ובו יש משטחים סלעיים/ משטחים מלאים שחים לבחירתכם.
*בכל עיר יש מרכז פוקימונים
המפה היא להמכשה בלבד ואי אפשר לראות אותה במקום התיאור של הערים מפני שהיא לא נעשה על ידי.*
קרדיט ענק לTheCopyNinja מפורום אנימה ישראל על יצירת המפה.
קרדיט לאתרpokemonelite2000 על הספרייטים.
עוד לא להגיב