פורסם במקור על ידי ~Ace Ventura~ תכלס נראלי שבחיים לא דיברתי איתך חוץ מהיי אז היי. היי LOL
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013 הפוקימונים האהובים עליי: ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
אתה מטומטם עידן עידן היי ne yo
היי.. מה קורה?
קרדיט ענק לרועי!
החלטתי להוריד לול! (בתקווה שמי שפרש יחזור כדי ללמד אותי ;; )
פורסם במקור על ידי Wonderwall יש לי אוזניות ומיקרופון D: מי רוצה לדבר? D: יש פדופילים באינטרנט מה את חושבת שאת עושה ):
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי Ilan הם פרשו כי לאנשים אין חוש הומור. אתה כל כך אח כל כך צודקק
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Saber יש פדופילים באינטרנט מה את חושבת שאת עושה ): מזמינה פדופילים לדבר איתי :*);
פורסם במקור על ידי Wonderwall החלטתי להוריד לול! (בתקווה שמי שפרש יחזור כדי ללמד אותי ;; ) Neverrr אני ואלון מזמינים אותך תמיד לשיחות אבל את לא עונהה אנחנו יכולים ללמד אותך בסקייפ כולם שם
פורסם במקור על ידי סקילה זה אח Neverrr אני ואלון מזמינים אותך תמיד לשיחות אבל את לא עונהה אנחנו יכולים ללמד אותך בסקייפ כולם שם עכשיו יש לי מיקרופון ואוזניות אז אני יכולה לענותתתתת
פורסם במקור על ידי Wonderwall מזמינה פדופילים לדבר איתי :*); נשמע מפתה משהו ):
פורסם במקור על ידי Saber נשמע מפתה משהו ): אז אתה בא?
הא אני זוכר שאישרת פדופיל פעם חח מקבולבול
פורסם במקור על ידי סקילה זה אח הא אני זוכר שאישרת פדופיל פעם חח מקבולבול נכוןןןןןן המוסלמי המפחיד הזה קיללתי אותו הוא ברח :< אתה בא ללמד אותי?
cant אני הולך אחר כך
אני לא בטוחה שאהיה פה אחכ O:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום