мод мтжажм арй фййм чид )):
иеб ре, арй арсд аъ жйввс Next Time
едаеми щм чид оцйччччччч
IMA LADY
ашлйогс огбш.
ощвйз фешен 'зйгеъ ъзшейеъ еощзчйн' од-12/05/11 тг м-05/07/12.
ордм аъ дощзч Medieval Ages
рйдмъй бтбш аъ дощзчйнJourney to The Past, е- Agaisnt the Jammuza
вн дйд мй сйфеш, щоъ чцъ, Martin's Story.
ара ам ъщмзе амйй дегтеъ фшийеъ щма олеереъ амйй баефп фший.
зечй доъоийчайн: (лм ой щшецд мдцишу йлем мщмез амйй дегтд фшийъ, ае осш бимфъйд)
сфеймш
шщйоъ мезой даеш едаоъ доъоиййн:
сфеймш
сфеймш
сфеймш
дсбйше мре тм овоеъ дйенннн
ордмъ фешен зъ''о ещшщешйн од12\11\13-13\3\25 еордмъ фешен сфшеъ од 13\3\25-ъашйк щарй ма желшъ, ощде мшбйтй 2013
дфечйоерйн дадебйн тмйй:
сфеймш
арй шецд мрсеъ мдъчбм маеореъ 3:
ордмъ фешен зъ''о ещшщешйн од12\11\13-13\3\25 еордмъ фешен сфшеъ од 13\3\25-ъашйк щарй ма желшъ, ощде мшбйтй 2013
дфечйоерйн дадебйн тмйй:
сфеймш
ъегд шбд арй очеед щацмйз#:
дфечйоерйн дадебйн тмйй:
сфеймш
бъвебд мшеън лй деа ртм аъ дреща:
"аъд бтцок аеош, айп мк щен айришс мъшен мфешен. ощот, од щаъд аеош деа щддцтд джаъ ма бад мъшен - айп сйбд щарй атщд щйреййн щма йъшое блмен. двйерй, ма?"
од дчщш? аошъй щайп мй айришс мъшен мфешен, жд аеош щддцтд щмй ма иебд ае щдйа ма ъъшен? жд щарй ма демк мдщчйт щеб щтеъ одзййн щмй тбеш чдймд щма шецд мдйеъ змч оорд ма аеош щлм дтшд щмй зййбъ ма мъшен вн дйа.
жд длм трййп щм дйвйеп. аън реърйн фд барйн тм сфан егешщйн сгш, еодцг дщрй ощайшйн фешен риещ мзмеийп фъез ема оифмйн ботшлъ дфешеойн бцешд сбйшд. жд лайме щаън гешщйн ощде щаън бтцолн ма тещйн. блм аефп ан фешен мма щйоещ цшйк мдйщаш фъез жд лбш трййп щм гтд, шч шцйъй мдвйб мвбй дзмч дшащеп бъвебд щмк, лй аъд аеош "ощот аъд аеош" тм ощде щарй ма баоъ аеош.
абйб
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
йщ млн штйеп од мййцш мчбмд маеореъ? зщбъй щазг одцйешйн йдйд жаб аемй..
дфечйоерйн дадебйн тмйй:
сфеймш
ъшай мдн айк аъ оцййшъ зфх лое ашвим. лщбаъй бъйлеп мдъчбм маеореъ фмсийъ, дйа шцъд щацййш авшим еаъ лм чеей доъаш щме. лоебп тег тбегеъ аеореъ щвн ма зййбеъ мдйеъ цйеш йлемеъ мбеа бзщбеп. бдцмзд
абйб
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
аореъ жд аз ):
IMA LADY
йщ лшвт 1 вемщйн щцефйн бащлем. (0 ощъощйн е-1 аешзйн)