מאז שהפורום קיים עברו 5 שנים, עברו המון אירועים היסטוריים חשובים שקרו בפורום והייתי עד להם. כמו כן, אירועים רבים מהם היו צריכים לעבור לטיפולי בהן חלקם הלכו כמו שצריך וחלקם פחות.
היו המון פרישות בפורום מאז הקמתו, אך אף פעם לא באמת הגבתי ישירות בצורה כזאת על פרישה... גם כשאלו היו המשתמשים הכי בולטים בפורום. בין אם זה אביב, היטמן או טרינר. לא טרחתי להגיב.
אבל הפעם יש לי רק משפט אחד להגיד לכמה משתמשים פה: תתביישו לכם.
אין לי מושג איפה זה התחיל אבל ההתנהגות של חלק מהמשתמשים פה הייתה פשוט זוועתית בשבועות האחרונים ואני מאוד מקווה שבעתיד תבינו איפה הטעויות שלכם היו כי אם אתם מתנהגים ככה לא רק שאתם מול מחשב, אז המצב הוא ממש רע.
אני רוצה להודיע דבר נוסף לאותם משתמשים, אז לא טוב לכם בפורום, את זה אני מבין. אבל להרוס לאנשים אחרים את הכיף אני לא מוכן גם אם זה יעלה לי בלאבד את הפורום. אתם על זכוכית מגדלת וכל מי שבאמת לא רוצה להיות פה מוזמן לשלוח לי הודעה והוא פשוט יורחק מפה לצמיתות. ככה יחסך לו הדחף הנורא לבוא לפה ולהרוס לאנשים אחרים שראיתי שבאמת ובתמים ניסו להשיג את המיטב מהפורום.
יום טוב לכולם.
מי שיעשה צחוק מהנושא - "דמו בראשו".