Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31
  1. מייסד האתר והפורום
    מאז שהפורום קיים עברו 5 שנים, עברו המון אירועים היסטוריים חשובים שקרו בפורום והייתי עד להם. כמו כן, אירועים רבים מהם היו צריכים לעבור לטיפולי בהן חלקם הלכו כמו שצריך וחלקם פחות.
    היו המון פרישות בפורום מאז הקמתו, אך אף פעם לא באמת הגבתי ישירות בצורה כזאת על פרישה... גם כשאלו היו המשתמשים הכי בולטים בפורום. בין אם זה אביב, היטמן או טרינר. לא טרחתי להגיב.
    אבל הפעם יש לי רק משפט אחד להגיד לכמה משתמשים פה: תתביישו לכם.
    אין לי מושג איפה זה התחיל אבל ההתנהגות של חלק מהמשתמשים פה הייתה פשוט זוועתית בשבועות האחרונים ואני מאוד מקווה שבעתיד תבינו איפה הטעויות שלכם היו כי אם אתם מתנהגים ככה לא רק שאתם מול מחשב, אז המצב הוא ממש רע.
    אני רוצה להודיע דבר נוסף לאותם משתמשים, אז לא טוב לכם בפורום, את זה אני מבין. אבל להרוס לאנשים אחרים את הכיף אני לא מוכן גם אם זה יעלה לי בלאבד את הפורום. אתם על זכוכית מגדלת וכל מי שבאמת לא רוצה להיות פה מוזמן לשלוח לי הודעה והוא פשוט יורחק מפה לצמיתות. ככה יחסך לו הדחף הנורא לבוא לפה ולהרוס לאנשים אחרים שראיתי שבאמת ובתמים ניסו להשיג את המיטב מהפורום.

יום טוב לכולם.

מי שיעשה צחוק מהנושא - "דמו בראשו".

2. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    צודק בהחלט רותם, באמת לא כיבדו את עמית ולא הבנתי למה... ממש מבאס לאבד משתמש מהפורום בגלל שאחרים כל הזמן העליבו אותו..
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    צודק ממש נוראי מה שהלך פה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: טל
    צודק... ממש עצוב..

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לא הבנתי. מה המטרה של האשכול, להחזיר אותו? לא לפרוש? לא לגרום לאחרים לפרוש? לא הבנתי..

Spoiler ספוילר

6. שטח פרסום למכירה!
    כל הכבוד רותם!
    תעשה פה קצת סדר...

בברכה, ליאור!
    מנהל פורום חתימות לשעבר!

7. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי tAlon צפה בהודעה
    לא הבנתי. מה המטרה של האשכול, להחזיר אותו? לא לפרוש? לא לגרום לאחרים לפרוש? לא הבנתי..
    המטרה היא לתת לקהילה להבין שהם צריכים ללמוד להתייחס יפה לחברי הפורום. ואם לצפות בהודעת 'הגישה חסומה' במשך שלושה ימים זה קטן עליהם, שיהיו מודעים שהם עלולים לראות אותה לצמיתות.

8. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    אני לא מבין אותך
    נתת לנו באן על ספאם בנו"ד
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    אני לא יודע לגבי אחרים, אבל התחושה החמוצה הזו ליוותה רבים מגולשי האתר לאורך השנים. שמעתי חלקי דברים מעמית ואני יכול לומר שהמילים מאכזב, מפחיד ומדאיג לא מספיק חזקות כדי לתאר את הנורמה שהפכה לקבועה בפורום שכולנו נהגנו לאהוב.

ופנייה ישירה למזיקים: יש הרבה אנשים שמשתנים במהלך חייהם לטובה. אלה שלא, חיים חיים מכוערים שבהם הם מתפלשים ברעלים של עצמם וכנראה שהם אף פעם לא באמת מאושרים, ולא גדלים להיות משהו ששווה אפילו קצת. החיים שלהם, שמהולים בשנאה, נראים לי כמו עונש מספיק על הארס שהם משפריצים לכל עבר. בכל אופן, זה עדיין חבל, לכל צד.

10. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    אני כעסתי על עמית, שהלשין עלינו בגלל שכל מה שאמרנו היה פאקינג ״בוז״.
    על זה אלון חטף באן? ברצינות? בגלל שעמית השטנקר? אז התעצבנתי עליו ועל זה שהוא אפילו לא ביקש סליחה. ואז אח״כ הוא אמר, ״יאיי הצלחתי לגרום כבר לשלושה אנשים לפרוש מהפורום Xd"
    ממש ככה.
    אותו ילד שהעליבו אותו ואמרו לו בוז. אותו אחד, מתחיל לצחוק ממה שעשה. נגעלתי ממנו והתפלאתי שהוא אפילו לא ביקש סליחה.
    ברצינות, ואני לא עוקה צחוק מהנושא, הגיע לו.
    יחס גוררר יחס...
    IMA LADY

11. Retired
    שם: Ashar
    אל תיהיו מפגרים משעוממים תתנהגו בכבוד
    פרישה

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tom Cruise צפה בהודעה
    על זה אלון חטף באן? ברצינות? בגלל שעמית השטנקר? אז התעצבנתי עליו ועל זה שהוא אפילו לא ביקש סליחה. ואז אח״כ הוא אמר, ״יאיי הצלחתי לגרום כבר לשלושה אנשים לפרוש מהפורום Xd"
    ממש ככה.
    אותו ילד שהעליבו אותו ואמרו לו בוז. אותו אחד, מתחיל לצחוק ממה שעשה. נגעלתי ממנו והתפלאתי שהוא אפילו לא ביקש סליחה.
    יחס גוררר יחס...
    הוא גרם לשלושה משתמשים לפרוש, אנחנו גרמנו לאחד בשם עמית.. לא שאני שמח בזה, אבל רק אומר.

Spoiler ספוילר

13. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי tAlon צפה בהודעה
    הוא גרם לשלושה משתמשים לפרוש, אנחנו גרמנו לאחד בשם עמית.. לא שאני שמח בזה, אבל רק אומר.
    עוד דברררר ששכחתי, דרגת היכל התהילה שלי בספק. סבבה, אינלי בעיה, אני מבקש אפילו שתעביר אותה לעמית. אם אתה יכול
    אבל למה שלי בספק, למרות היטמן שפרסם הרבההה יותר פעמים פורום מתחרה שזו גם עבירה יותר חמורה, וקיבל יותר באנים ממני. ואלכס שהיה כלכך הרבה פעמים נגד הפורום ונתן הרבה באנים לא סיבה, הם לא נתונים ב"סכנות ורדרדות" שכאלו? עוד פעם האפלייה ההיא? כן, מכיר אותה..
    אולי זה רק אני, אבל קבוצת "היכל התהילה" אמורה להיות הדובדבן שעל הקצפת בכל הנוגע לפורום. לא רק פה, אלא בכל מקום. השאלה שלי היא איך האתר מצליח להתגאות באנשים כמוך, שאמורים להיות מקור לחיקוי, השראה והצלחה כשכל מה שאתה מצליח להנפיק זה חרא גולמי?

לפי אחד הציטוטים שלך, נראה שמאוד לא נעים לך לראות אותי בדרגה הזו. הרשה לי לומר את אותו דבר כלפייך. אז מאחר וכל כך חשוב לך שאחד מאיתנו ירד, הרשה לי להציע את עצמי. אני מוכן לוותר על הדרגה ולו רק כדי שלא יחשבו שאם אנחנו באותה דרגה, אז יש לנו מן המשותף.

14. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    ממש ככה.
    יחס גוררר יחס...
    היטמן, לפי הדרך שבה אתה מתעלם מההודעה הזו, אני מנחש שהיט טיעון מספיק טוב, בשביל להסביר את התיעוב שלי לעמית.
    IMA LADY

15. מייסד האתר והפורום
    ממש ככה.
    יחס גוררר יחס...
    דברים כאלו לא באו לידיי ואם הם היו באים כמו שצריך אולי הדברים היו אחרת...
    ולאיזה 3 משתמשים הוא גרם בדיוק לפרוש? לאותם משתמשים שעד עכשיו גולשים פה וגם נשארו פה כמה שבועות אחרי זה בשביל להציק לו?

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •