Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    נושא שבא להרים עוד פעילות מהנה...

הרעיון יפה ופשות אתם מציגים שיר ומספרים סיפור אישי שלכם שקשור אליו

אני אתכיל ואספר סיפור שמעתים יודעים אליו...
    הסיפור מתכיל בשיר שיצא ליפני 10 וכמה חודשים...
    אני יודע את זה משם שבאותה שנה אפילו כמה חודשים ליפני אני חושב דודתי קרן נהרגה בתאונת דרכים
    היא השאירה מאחוריה ילדה קטנה בת 4 או 3 וקצת בעל ומשפחה שלמה...
    ואז השיר הזה בגלל השם שלו ובגלל התוכן שלו נהפך לשיר פתירה שלה ובכלל מסמן פתירה של כל בן משפחה שלנו למשל שעושים מצגת או סרט פרידה מנפתר אצלינו אז זה השיר רקע...
    ולפעמים אני מסוגל לשמוע את השיר הזה שוב שוב בשמש ימים שלמים בלי הפסקה כדי פשות להיזכר בהם...
    וכל פעם שהשיר מתכיל מחדש אז אני בלב בקדיש אותו לכל הנפתרים במשפחה שלי...
    אז בלי עוד חפירות הינה השיר:

קרן אור - אביב גפן

(זו מיקריות לחלוטין שככה קוראים לשיר... קרן כמו שם האמא ואור כמו שם הבת)

[YOUTUBE]DQdq4zl9auM[/YOUTUBE]

אתם מוזמנים לשתף את הפורום עם הסיפורים והשירים שלכם.

כמו תמיד. עמיטריד.

2. מייסד האתר והפורום
    השיר 'אין לי דבר', בעיקרון של ליאת יצחקי אבל אני אהבתי את הביצוע של הראל מויאל.
    [YOUTUBE]icDUbWoe398[/YOUTUBE]

"אם תקראי את מכתבי, את מלותי תדעי שמשהו נורא קרה הלילה אל תעצבי ילדה לא אל תבכי יותר מדי אני שומר עליך מלמעלה..." ("אין לי דבר"- מילים ולחן: ליאת יצחקי, ביצוע: הראל מויאל). השיר "אין לי דבר" מבוסס על מכתב שכתב סמ"ל גדי יצחק ז"ל לחברתו גלית לפני מבצע בצה"ל.

ביום כ"ב בניסן תשס"ב (2002.4.4), איסרו חג של פסח, נפל גד בקרב בג'נין. תוך כדי לחימה נפגע קצין, וגד יצא לחלצו תחת אש עזה. כשהרימו את האלונקה גד נפגע מכדור יחידי בצווארו. הוא נפל על הקרקע, הספיק לומר "שמע ישראל", ונדם. בקרב נהרג גם הקצין שאותו ניסה גד לחלץ, סגן ניסים בן דוד.

(מתוך בלוג "אחת שתדבר הרבה" מתפוז)

3. היכל התהילה

הקסטה הראשונה שקיבלתי בחיים שלי הייתה Bee Gees: Very Best of ומאז הלהקה ליוותה אותי כל חיי, גם ברגעים הטובים וגם ברגעים הקשים, הם תמיד היו שם בשבילי. ואז ב2003 אחד מהאחים נפטר (מוריס) וחלק בתוכי מת. עברנו את המשבר הזה ואז בשנה שעברה האח השני מת (רובין) והבנתי שהם כבר לא יהיו שם בשבילי. נותרתי רק עם המוסיקה שלהם.

זהו שיר שהם מעולם לא הוציאו באופן רשמי והוא מזכיר לי את רובין גיב ואת האובדן של הלהקה האהובה עלי בכל הזמנים.

[YOUTUBE]lxidUnjXzHE[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=iqB_cZq7Clw[/YOUTUBE]

את השיר הזה גיליתי שגלשתי ביוטיוב על מדריכים למשו במחשב,
    תמיד הייתה לי נטייה להקשיב למילים בשיר ואחרי שהקשבתי לשיר הבנתי את המשמעות שלו.
    השיר הזה שנתתי לו לינק למעלה עזר לי לעבור את שלוש השנים הקשות ביותר בחיים שלי-החטיבה,
    אומנם לא ילד חלש וקטן אבל ילדים עשו לי את המוות בחטיבה,
    כל פעם שהייתי על סף דמעות או שהיה קשה לבוא לבית ספר מהפחד שמא אני יסבול כל כך, כל פעם שדבר כזה או אחר קרה הייתי לוקח את האוזניות ולשלוש דקות ושלושים וחמש שניות קסומות הייתי מתנתק מהכל,כל הכעסים,כל העצב וכל הדברים שגרמו לי לאבד את זה, אבל כמו שהשיר אומר-לא לוותר.
    אני מת על השיר הזה

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

5. אני ניניני אני סמל מיני
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=28073

סיקור ישן שעשיתי לשיר הזה.
    מאוד מרגש לדעתי השיר.

קרדיט ענק לרועי!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •