אוקיי, אני אסביר לאט וברור. ואני מבקש רותם, תקשיב עד הסוף, ובהיגיון, בהיגיון הכי חשוב.
אמרת שעשינו ספאם בנו"ד בעוד אלה ההגדרות של ספאם. אני אומר לך מילה שלי שלא הייתה הודעה אחת כזו, ההודעה היחידה שאיכשהוא הייתה קרובה לה היא של דור והיא של כל התמונות, בלי שום מילה בתוכה.אין להגיב בנו"ד באותה הודעה ברצף כמו: "הלכתי" ואז שוב "הלכתי".זה יוצר ספאם.המנעו מזה!
-הודעות המכילות רק סמיילים כאלהאו כאלה XD אסורות
העונש:אזהרה בע"פ
בנושא הדיבורים יש לכלול בגוף ההודעה הראשונה(ההודעה הראשית של הנו''ד) את המילה נו''ד,כדי שהמשתמשים יבינו שהנושא שנפתח הוא נו''ד.
אין לכתוב בנו"ד: משעמם לי כהודעה אחת !
ניתן לכתוב : משעמם לי, יש לכם רעיונות מה אעשה ?
נתת לנו באן על שדיברנו בנו"ד, אחרים היו אומרים WTF על זה. אז נגיד שדיברנו בנו"ד שעתיים רצופות והגענו לעמוד 18, כמו שהסברתי, לא הספמנו בנו"ד, דיברנו רגיל. נהנו בו. לפי זכרוני והוא אינו מטעה אותי עוד עד היום מהללים את האנשים שסיימו נו"ד ביום. כל החבר'ה מפעם, זה השתנה? הגענו לעמוד 18 כולה אז אסור? כי זה יותר מדי הודעות לשעה? מה קרה?
כל התגובות שהגבתי לעידן וכולם, "בוז" והכל. אני לא מאמין שמישהו דיווח על זה באמת, זה הכל בגדר ציניות. שלא לדבר על כך שאני זוכר אישית ממך שאני הייתי סופג העלבות וקללות מאופיר והיית אומר לי להתעלם, או שליאון היה חוטף קללות מעומר ומגל (סורי אחי אבל זה נכון) ואתה אמרת במנהלים להתעלם. כאן אמרנו פאקינג בוז, זה כלום לעומת מה שקרה. אני לא בטוח שעל זה באמת נתת לנו באן, אני צודק? ואגב, אם מישהו נפגע, למרות שזו הייתה ציניות ברורה.. אני אישית מצטער גם בשם השאר, סבבה? הכל היה לצחוק ועל מנת להפעיל טיפה את הנו"ד.
דיברנו, נהנו. זה כל הרעיון בנושא דיבורים. הפכנו את הנו"ד לפעיל, ללא שום פורנוגרפיה, קללות, ספאם או דאבלים. להפך, אני הכי פחות קיללתי, הכי פחות הספמתי, ואני עדיין היחיד שקיבל באן. זה נושא שעליו אני גם רוצה לדבר
למה אני היחיד שקיבל? אחיי לבאן קיבלו אותו כי הם ביקשו, וכי הם רצו להיות פיטים איתי. מכבד אותם על זה
למרות, שלמה נתת רק לי באן? אתה עד כדי כך שונא אותי? לא עשינו שום דבר כפי מה שאמרתי.. הדבר היחיד שאני עשיתי שהשאר לא הוא לדווח עליך לעצמך. שזה.. לא יותר משליחת הודעה למייל, אאוץ', בטח כאב אז נתת לי באן, אני צודק?.
אין לך באמת סיבה להשעות אותי, או אותנו.
עוד דברררר ששכחתי, דרגת היכל התהילה שלי בספק. סבבה, אינלי בעיה, אני מבקש אפילו שתעביר אותה לעמית. אם אתה יכול
אבל למה שלי בספק, למרות היטמן שפרסם הרבההה יותר פעמים פורום מתחרה שזו גם עבירה יותר חמורה, וקיבל יותר באנים ממני. ואלכס שהיה כלכך הרבה פעמים נגד הפורום ונתן הרבה באנים לא סיבה, הם לא נתונים ב"סכנות ורדרדות" שכאלו? עוד פעם האפלייה ההיא? כן, מכיר אותה..
בעקרון, אתה אמור לדעת שאני לא נגד הפורום, אולי אפילו בעדו. אבל הוא יבש, שאל מי שאתה רוצה. לא תוכל להסתיר את זה תמיד, הפורום במצב רע יחסית לפעם. ואנחנו הפעלנו את הנו"ד, את זה לא תוכל להכחיש. אנחנו נהנו, אני נודר לך שאני וחבריי נהנו הרבה יותר משהיינו נהנים ביום רגיל בנו"ד. ובטח גם אחרים שקראו את דו השיח שלנו נהנו, בעקרון, אנחנו יכולים לדבר בסקייפ. מה מפריע מאיתנו? אבל לא, החלטנו להשקיע בנו"ד, שלא יהיה ייבש כמ והקודם, שבכל זאת הפורום לא יראה במצב רע כלכך. אבל אתה בא, ומנפץ לנו את כל זה בפרצוף.
דיברתי עם איתי לפני כמה זמן, הוא שואל אותי "איך נו"ד בלי ספאם?", ויש משהו בדבריו.
אני ראיתי ספאם הרבה יותר חמור בנודי"ם אחרים כשכיהנתי כפקח ולא ראיתי אותם נסגרים. להפך היו חוקים נגד סגירת נודי"ם. הייתכן שהרגע עשית הפוך מחוקיך?
בבקשה אל תקרא לזה התחכמויות. אני השקעתי על מנת לדעת, אני באמתתת מת לדעת על מה הבאן. ולפי חוקיך AGAIN:
פורום משוב-
בפורום זה תוכלו לשאול שאלות להעיר הערות ולפנות אל המנהלים
בכל נושא הקשור לפורום.
אז בבקשה רותם, אני מחכה לתשובות.
תודה, AND GOODNIGHT MYFORUM