Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אוקיי, אני אסביר לאט וברור. ואני מבקש רותם, תקשיב עד הסוף, ובהיגיון, בהיגיון הכי חשוב.
    אין להגיב בנו"ד באותה הודעה ברצף כמו: "הלכתי" ואז שוב "הלכתי".זה יוצר ספאם.המנעו מזה!
    -הודעות המכילות רק סמיילים כאלה או כאלה XD אסורות
    העונש:אזהרה בע"פ
    בנושא הדיבורים יש לכלול בגוף ההודעה הראשונה(ההודעה הראשית של הנו''ד) את המילה נו''ד,כדי שהמשתמשים יבינו שהנושא שנפתח הוא נו''ד.
    אין לכתוב בנו"ד: משעמם לי כהודעה אחת !
    ניתן לכתוב : משעמם לי, יש לכם רעיונות מה אעשה ?
    אמרת שעשינו ספאם בנו"ד בעוד אלה ההגדרות של ספאם. אני אומר לך מילה שלי שלא הייתה הודעה אחת כזו, ההודעה היחידה שאיכשהוא הייתה קרובה לה היא של דור והיא של כל התמונות, בלי שום מילה בתוכה.

נתת לנו באן על שדיברנו בנו"ד, אחרים היו אומרים WTF על זה. אז נגיד שדיברנו בנו"ד שעתיים רצופות והגענו לעמוד 18, כמו שהסברתי, לא הספמנו בנו"ד, דיברנו רגיל. נהנו בו. לפי זכרוני והוא אינו מטעה אותי עוד עד היום מהללים את האנשים שסיימו נו"ד ביום. כל החבר'ה מפעם, זה השתנה? הגענו לעמוד 18 כולה אז אסור? כי זה יותר מדי הודעות לשעה? מה קרה?

כל התגובות שהגבתי לעידן וכולם, "בוז" והכל. אני לא מאמין שמישהו דיווח על זה באמת, זה הכל בגדר ציניות. שלא לדבר על כך שאני זוכר אישית ממך שאני הייתי סופג העלבות וקללות מאופיר והיית אומר לי להתעלם, או שליאון היה חוטף קללות מעומר ומגל (סורי אחי אבל זה נכון) ואתה אמרת במנהלים להתעלם. כאן אמרנו פאקינג בוז, זה כלום לעומת מה שקרה. אני לא בטוח שעל זה באמת נתת לנו באן, אני צודק? ואגב, אם מישהו נפגע, למרות שזו הייתה ציניות ברורה.. אני אישית מצטער גם בשם השאר, סבבה? הכל היה לצחוק ועל מנת להפעיל טיפה את הנו"ד.

דיברנו, נהנו. זה כל הרעיון בנושא דיבורים. הפכנו את הנו"ד לפעיל, ללא שום פורנוגרפיה, קללות, ספאם או דאבלים. להפך, אני הכי פחות קיללתי, הכי פחות הספמתי, ואני עדיין היחיד שקיבל באן. זה נושא שעליו אני גם רוצה לדבר
    למה אני היחיד שקיבל? אחיי לבאן קיבלו אותו כי הם ביקשו, וכי הם רצו להיות פיטים איתי. מכבד אותם על זה
    למרות, שלמה נתת רק לי באן? אתה עד כדי כך שונא אותי? לא עשינו שום דבר כפי מה שאמרתי.. הדבר היחיד שאני עשיתי שהשאר לא הוא לדווח עליך לעצמך. שזה.. לא יותר משליחת הודעה למייל, אאוץ', בטח כאב אז נתת לי באן, אני צודק?.
    אין לך באמת סיבה להשעות אותי, או אותנו.

עוד דברררר ששכחתי, דרגת היכל התהילה שלי בספק. סבבה, אינלי בעיה, אני מבקש אפילו שתעביר אותה לעמית. אם אתה יכול
    אבל למה שלי בספק, למרות היטמן שפרסם הרבההה יותר פעמים פורום מתחרה שזו גם עבירה יותר חמורה, וקיבל יותר באנים ממני. ואלכס שהיה כלכך הרבה פעמים נגד הפורום ונתן הרבה באנים לא סיבה, הם לא נתונים ב"סכנות ורדרדות" שכאלו? עוד פעם האפלייה ההיא? כן, מכיר אותה..

בעקרון, אתה אמור לדעת שאני לא נגד הפורום, אולי אפילו בעדו. אבל הוא יבש, שאל מי שאתה רוצה. לא תוכל להסתיר את זה תמיד, הפורום במצב רע יחסית לפעם. ואנחנו הפעלנו את הנו"ד, את זה לא תוכל להכחיש. אנחנו נהנו, אני נודר לך שאני וחבריי נהנו הרבה יותר משהיינו נהנים ביום רגיל בנו"ד. ובטח גם אחרים שקראו את דו השיח שלנו נהנו, בעקרון, אנחנו יכולים לדבר בסקייפ. מה מפריע מאיתנו? אבל לא, החלטנו להשקיע בנו"ד, שלא יהיה ייבש כמ והקודם, שבכל זאת הפורום לא יראה במצב רע כלכך. אבל אתה בא, ומנפץ לנו את כל זה בפרצוף.

דיברתי עם איתי לפני כמה זמן, הוא שואל אותי "איך נו"ד בלי ספאם?", ויש משהו בדבריו.
    אני ראיתי ספאם הרבה יותר חמור בנודי"ם אחרים כשכיהנתי כפקח ולא ראיתי אותם נסגרים. להפך היו חוקים נגד סגירת נודי"ם. הייתכן שהרגע עשית הפוך מחוקיך?

בבקשה אל תקרא לזה התחכמויות. אני השקעתי על מנת לדעת, אני באמתתת מת לדעת על מה הבאן. ולפי חוקיך AGAIN:
    פורום משוב-
    בפורום זה תוכלו לשאול שאלות להעיר הערות ולפנות אל המנהלים
    בכל נושא הקשור לפורום.

אז בבקשה רותם, אני מחכה לתשובות.
    תודה, AND GOODNIGHT MYFORUM

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    יש לך כמה טעויות...

א) כן היו דאבלים :
    ציטוט פורסם במקור על ידי סקילה זה אח צפה בהודעה
    מגל עפתת מהשיחה אתה בטחח בוכההההההה
    קוראים לזה הנטאי u know
    ועוד פעם:
    שתוק איש
    בווזז לעמיתת

אנחנו לא מספימים מיניונים כמוךךךך
    ונראלי יש עוד אין לי כוח לעבור בכל ה18 עמודים שלכם...

ב) הכל בצחוק? הכל בצחוק?!?! אתה והחברים שלך מודעים שבגלל ה"צחוק" הזה שלכם יש ילדים שמתעבדים?
    יש ילדים עם צלקות לכל החיים?
    יש ילדים שמאבדים אמון בכל גבר חי?

מגל עפתת מהשיחה אתה בטחח בוכההההההה
    שתוק איש
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tom Cruise צפה בהודעה
    לסקול את עמית בגלקסי S3
    עמית בוא נעשה עסקה:
    אני מגיב לך בכל הנושאים שלך בפורום מוזיקה
    ואתה תיהיה הזונה שלי ללילהההה שלםםםםםםםםםם
    כאילו?! מה!?

יאו עמית יא לא קול!
    איזה סוג של חנון אתה?
    לא בעד ספאם?
    אז תתאבד
    בוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזז ):
    פעם אחרונה שמישהו אמר כזה דבר לילד... הוא עשה את זה...

בואו נסקול את עמית בגשם של בולבולים מצייצים
    איך אמורים להגיב על זה...

ציטוט פורסם במקור על ידי tAlon צפה בהודעה
    לך עמית, זה נו"ד רק למגניבים שאוהבים לדבר ולהפוך את הפורום לפעיל, ואם אתה לא רוצה להפוך את הפורום לפעיל, ופועל נגד זה, קישטה ):
    Booz Amitrid

li megaredet ashniya
    ברור אני הכי מנסה להפוך את הפורום לשומם בגלל זה אני כבר לא לומד כמה ימים רק כדי לחשוב איך להפעיל את מוזיקה בגלל זה אני דבוק למחשב כל היום כדי לתחנן דברים

בוז ריטלין
    בוז עמית
    בוז עמית
    אולה סקילה
    אולה סקילת עמיתתתתתבוז ריטלין
    בוז עמית
    בוז עמית
    אולה סקילה
    בוז עמית
    בוז עמית
    אולה סקילה
    בוז עמית
    בוז עמית
    אולה סקילה
    בוז עמית
    בוז עמית
    אולה סקילה
    בוז עמית
    בוז עמית
    אולה סקילה
    בוז עמית
    בוז עמית
    אולה סקילה
    בוז עמית
    בוז עמית
    אולה סקילה
    בוז עמית
    בוז עמית
    אולה סקילה
    בוז עמית
    בוז עמית
    אולה סקילה
    בוז עמית
    בוז עמית
    אולה סקילה
    בוז עמית
    בוז עמית
    אולה סקילה
    אולה סקילת עמיתתתתת
    ...

תרשום תרשום:
    סקילה זה אח
    (עמית)
    ...

עמית מגרד לי בפופיק
    מעוניין..?
    ...

היידן פאסיב-
    מקבלת 500 גולד כשהיא סוקלת את עמית

אז פעם הבאה תנסו פחות עם הה"צחוק" הזה שלכם...כי יש ילדים שלוקחים את זה מעוד אבל מעוד קשה...
    אתה אומר שדיברתם ונהנתם... על חשבון מי!??! זה באמת נחוץ שיהיה לכם כיף על חשבון אחרים?! על חשבוני!?
    מי אתם?! מי אתה חושב שאתה שאתה ככה יכול לדבר אלי?! תחזור מהיקום המוזר שאתה בו! כי פה זה לא מציאותי לעשות דבר כזה! אתה מדבר על מוסריות והוגנות זה הוגן!? לרדת על אחר לדבר על חשבון אחר רק כדי שלך ולכמה עלובי נפש יהיה כמה שנית של כיף?!

אתה אומר שלא קיללתם ההגדה קללה משתנה מאדם לאדם... יש אנשים שחושבים שבן **** זה לא קללה ויש אנשים כמוני שכל מילת שלילית כמו למשל "בוז" היא קללה אז אתה לא יכול לומר שלא קיללת...

ההגדה של ספאם הכללית זה תגובות או הודעות שלא קשורות לכלום חוזרות על עצמם ומציקות או לעין או לנפש...
    ולדעתי כן הספאמתם והמון!

זהו עכשיו פחות או יותר הרסתי את קו ההגנה שלך...
    מהלך שלך..

ולמי שתהה אני דיבחתי לרותם על התגובות.. על הספאם... ושיעצור את זה...
    ואני לא מצתער על זה!

כמו תמיד. עמיטריד.

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Amitlv צפה בהודעה
    יש לך כמה טעויות...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Amitlv צפה בהודעה

א) כן היו דאבלים :

ועוד פעם:

ונראלי יש עוד אין לי כוח לעבור בכל ה18 עמודים שלכם...

ב) הכל בצחוק? הכל בצחוק?!?! אתה והחברים שלך מודעים שבגלל ה"צחוק" הזה שלכם יש ילדים שמתעבדים?
    יש ילדים עם צלקות לכל החיים?

כאילו?! מה!?

פעם אחרונה שמישהו אמר כזה דבר לילד... הוא עשה את זה...

איך אמורים להגיב על זה...

ברור אני הכי מנסה להפוך את הפורום לשומם בגלל זה אני כבר לא לומד כמה ימים רק כדי לחשוב איך להפעיל את מוזיקה בגלל זה אני דבוק למחשב כל היום כדי לתחנן דברים

...

...

...

אז פעם הבאה תנסו פחות עם הה"צחוק" הזה שלכם...כי יש ילדים שלוקחים את זה מעוד אבל מעוד קשה...
    אתה אומר שדיברתם ונהנתם... על חשבון מי!??! זה באמת נחוץ שיהיה לכם כיף על חשבון אחרים?! על חשבוני!?
    מי אתם?! מי אתה חושב שאתה שאתה ככה יכול לדבר אלי?! תחזור מהיקום המוזר שאתה בו! כי פה זה לא מציאותי לעשות דבר כזה! אתה מדבר על מוסריות והוגנות זה הוגן!? לרדת על אחר לדבר על חשבון אחר רק כדי שלך ולכמה עלובי נפש יהיה כמה שנית של כיף?!

אתה אומר שלא קיללתם ההגדה קללה משתנה מאדם לאדם... יש אנשים שחושבים שבן **** זה לא קללה ויש אנשים כמוני שכל מילת שלילית כמו למשל "בוז" היא קללה אז אתה לא יכול לומר שלא קיללת...

ההגדה של ספאם הכללית זה תגובות או הודעות שלא קשורות לכלום חוזרות על עצמם ומציקות או לעין או לנפש...
    ולדעתי כן הספאמתם והמון!

מהלך שלך..

ואני לא מצתער על זה!
    אני אגיב על זה ואשתדל שלא לצחוק.
    בנו"ד של 18 עמודים היו 2 דאבלים. OK? זהו זה, והם כולם של אותו אחד..

-מגל היה בשיחה איתנו, עומר העיף אותו והחזיר. הוא חבר טוב והוא עצמו מכיר ויודע ל-מה הכוונה, אם הוא נפגע אז אני מניאק.
    -עומר אמר לך לשתוק על זה שאמרת לנו שהספמנו, משהו שבכלללללל בנקודה הזו היה גס לדעתינו, כי רק הגבנו בנו"ד. אני לא רואה איזו צלקת נשארת לך מ"שתוק"
    -התגובה של דור הייתה לא לעניין. אבל שוב, its not me
    -התגובה שלי- דיברנו נורמלי בנו"ד ואתה בא ואומר שאנחנו מספימים, מן הסתם שאמרתי לך שהנו"ד הזה הוא לכאלה שרוצים לדבר. הדבר היחיד שאולי איכשהואאאאא היה קללה זה booz amitrid וגם בוז זה לא קללת הקללות שבפורום. היו קללות הרבה יותר גסות בפורום ע"י משתמשים אחרים..
    -
    אולה סקילה
    אולה סקילת עמיתתתתת
    אחרי התגובה הארוכה הזאת אני באמת לא מבין מה הספאם... באמת שלא.
    אף אחד לא העליב אותך, אף אחד לא קילל אותך. "כשהיא סוקלת את עמית..", נו אז מה? אתה עד כדי כך ילד קטן? הם בקושי אמרו עליך משהו, רק התגובות של דור בהתחלה ושל עומר בסוף. זהו! אין יותר!
    ומה שקרה בינינו אתה לא אמור להתעניין!

לול כמו שאמרתי 18 עמודים 2-4 תגובות שהם באמת קיללו אותך. ITSN OT ME AGAIN
    כל השאר סתם יצאת בכיין
    אני ביקום מוזר שבו כותבים מעוד ולא מאוד. וביקום מוזר שביקום ההוא אני לא אמרתי לך מילה אחת, אז לומר לי שאני יכול לדבר אליך ככה.. זה די מוזר.
    אני הראשון שהפסיד לרדת עליך, ואתה יוצא פה עליי כאילו אני מייצג את כולם. ומתייחס אליי כאילו זה מובן מאליו שאני לא סובל את הפורום. אנחנו עשינו כיף מדיבור זה עם זה, אם אתה חושב שאתה זה שעושה לנו את זה, לא. אתה פשוט הפרעת לנו גם, אגב, חמוד, לומר "כמה ספאם יש פה אתם לא רציניים!" זה ספאם כפול כי הערת לנו בשם המנהלים, וסתם המצאת חוק. כי כאילו, איזה ספאם כבר היה שם? זה פאקינג נו"ד. זה לא שהגבנו 100 תגובות בשנייה שכל אחת מהן היא "(:" או "כרקASGB".
    לול אתה נעלב מהמילה בוז? רציניייי?
    זה כבר משהו בך. אמרתי לך, אנחנו לא נפגעים מזה, אני לא חשבתי שזה ייפגע במישהו, לכן גם אמרתי שמי שנפגע סליחה. אני אמור פשוט להכיר אותך ולדעת שאתה שלא כמו כל השאר נפגע מבוז, כע?
    ולדעתי כן הספאמתם והמון!
    לא קשורות לכלום, כמה חמוד (:
    ספאם- תגובות שלא קשורות לכלום הם ספאם כשהם לא קשורות לפורום שלהן.
    אבל הופה, סתכל על הפורום, פורום דיבורים.
    דיברנו, זה קשור לדיבורים? נכון!!! שתי נקודות לעמיטריד.
    ומציקות או לעין או לנפש...
    O-ם
    ציטטתי לך בהתחלה מזה ספאם לפי חוקי דיבורים. אל תנסה אפילו להמציא אותו מחדש
    מהלך שלך..
    ואני לא מצתער על זה!
    הרסת לי את קו ההגנה.
    גם חידשת לי אותו בכמה טנקים אפילו.
    ולומר לך את האמת? גם חיזקת את הטענה האחרונה שלי!
    חבריי, לפי טענותיו של עמיטריד וציטותיו, אני הכי פחות קיללתי.
    אז למה אני היחיד שקיבל באן?
    מהלך שלך.
    עכשיו נראה אותך.

עריכה:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    רק עכשיו ראיתי ונקרעתי מצחוק

4. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    עמית, זה באמת היה בצחוק.
    הם אצו לעשות את הנוד פעיל יותר. במקום שני עמודים ביום הם עשו שמונה עשהה בשעתיים.
    וזה ממש מוזר שאתה חושב ז"בוז" זו קללה.
    בכל מקרה לדעתי לא הגיע לאלון באן בכלל
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    רק שתדעו שאלון יצא פה הכי גבר שהוא הפסיק.

אה, and by the way bitch
    אני יודע שאתה לא רגיל לראות כזה ספאם, אבל זה ממש לא משהו הגיוני לתת באן עליו.
    בכללי בגלל התקופה היבשה זה נראה מוזר, אבל פעם גמרנו נו"דים יותר מהר מזה. אתה חייב להודות שבאן זה הדבר האחרון שאפשר לעשות לנו
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    רק שתדעו שאלון יצא פה הכי גבר שהוא הפסיק.

אה, and by the way bitch
    אני יודע שאתה לא רגיל לראות כזה ספאם, אבל זה ממש לא משהו הגיוני לתת באן עליו.
    בכללי בגלל התקופה היבשה זה נראה מוזר, אבל פעם גמרנו נו"דים יותר מהר מזה. אתה חייב להודות שבאן זה הדבר האחרון שאפשר לעשות לנו

הטיעונים של כולכם פה די טובים ואני באמת שחושב שלאלון זה היה פחות מוצדק ,
    אבל בחייאת עומר ודור אם תראה את זה,
    הגיע לכם הבאן על השפה בערך...

מתי עשית את הגיפ שבחתימה שלך??? איך עשית??? ולמה עמר שם?????????????

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

7. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Ace Ventura~ צפה בהודעה
    הטיעונים של כולכם פה די טובים ואני באמת שחושב שלאלון זה היה פחות מוצדק ,
    אבל בחייאת עומר ודור אם תראה את זה,
    הגיע לכם הבאן על השפה בערך...

מתי עשית את הגיפ שבחתימה שלך??? איך עשית??? ולמה עמר שם?????????????
    על השפה?? אתה רציני? מה מעליב אנשים שאני אומר בולבול?
    באמת, קללות? כאילו, סתכל איך שקד או נדב מדברים, נותנים להם באן?

לול כי אתה לא ענית לנו חממר היה תחליף
    לא היה לנו כוח למשחק שיחקנו בלי אנשים נגדנו
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. מייסד האתר והפורום
    אל תנסה להכנס למצב של מגננה בנתינת ציטוט מכותרת פורום משוב.
    תקרא את החוקים שלו בכלל ואז תדבר.
    "4.אין לערער בפורום משוב על אזהרה/באן שניתן,גם אם הוא לא מוצדק,אם אתם רוצים להתלונן פנו לאחד המנהלים בפרטי"

ובכלל, מצטער, אבל אני לא מתכוון לחזור על אותם דברים במשך 4 שנים, ואני לא אצטט את כל הודעות הספאם שלך ומעציב אותי שאתה אפילו לא מודע לזה או מתחכם.

הנושא ננעל.
    ובאמת שאין לך מה לפנות אפילו בפרטי, במילא את הנעשה אין להשיב, מה שאומר שהמטרה שלך ב'תלונה' הזה שונה לחלוטין לגמרי מהמטרה שאמורה להיות לה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •