Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 14 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 210
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    יש אישור:
    אני טל, anime מנהלת חת''מ מאשרת לGallade123 לפתוח את המ''ת שלו בתנאי שיבצע תיקון קטן שדובר עליו ה''פ

pokemon flora sky - המ"ת!
    דבר השה"ם:
    לפני הכל, זה המ"ת הראשון שלי. זה לא אומר שהוא ייסגר תוך 3 עמודים אבל זה אומר שאין לא כל כך מתמחה בניהול מ"ת, אז אל תצפו מהמשחק הזה להיות מושלם. המחשק מבוסס על האק שאני בטוח שרובכם שיחקתם בו או לפחות מכירים אותו. המ"ת הזה לא עומד להיות בדיוק כמו ההאק, אבל הוא מבוסס עליו. למשל, הערים הם אותם ערים כמו בהאק, אבל המפה עצמה לא בדיוק כמו בהאק. זאת אומרת שאין כאן דרכים, וחלק מהערים מחוברות אחת לשנייה למרות שבהאק הם לא. התפתחויות יילכו פה הרבה יותר מהר, ואולי חלק מהפוקימונים ייתפתחו כבר במכון הראשון. אז זהו, אני אשתדל להשקיע כמה שיותר בתגובות ולהגיב לפחות פעם ביום אבל אל תצפו ממני ליותר מדי.

רקע:
    במחוז הואן היה בדרך כלל שקט.
    שום פוקימון לא הפריע לאף פוקימון אחר והיחסים בין בני האדם לחבריהם היו טובים ושלווים. אפילו הצוותים הרעים של הואן, מגמה ואקווה, שמרו על פרופיל נמוך מאז הפעם האחרונה שעצרו אותם. ככה זה היה בתקופה האחרונה , עד עכשיו.
    קרב גדול שפרץ בעקבות ריב של שני הפוקימונים האגדיים, דיאלגה ופאלקיה, גרם להם לפתוח את שער לעולם ההפוך - העולם של גיראנטינה, שעכשיו מחובר עם העולם האמיתי.
    גיראטינה מופיע בהואן ומביא איתו המון סכנות, דבר שמכניס את כל המחוז לקטסטרופה. בינתיים, הצוותים - מגמה ואקווה מנצלים את הבלגן ששורר במחוז ומחפשים את הפוקימונים האגדיים גרואודון וקיוגר כדי לקבל מספיק כוח בשביל לשלוט בעולם.
    כדי לעצור את הבלגן, מישהו יהיה חייב לסגור את הפתח לעולם של גיראטינה, להפסיק את הריב בין דיאלגה לפאלקיה ולעצור את הצוותים מלהשתלט על העולם. האם המאמנים האלה יהיו אתם? עוד תגלו...

חוקים:
    1.כל חוקיי הפורום וחוקיי חת"ם חלים במשחק זה.
    2.מי שלא יגיב שבוע תשלח אליו הודעה פרטית, אם הוא עדיין לא עונה הוא מועף.
    3. בכל היעדרות של משתמש חובה עליו לשלוח אליי הודעה פרטית שמודיע שהוא עומד להיעדר.
    4. המשחק פתוח לחמישה שחקנים, וכל פוקימון התחלתי אפשר לבחור רק פעם אחת.
    5. הודעות בקשר למשחק לא מגיבים כאן, רק בה"פ.

דמויות שתפגשו בדרך:
    פרופסור בירץ'-
    הפרופסור של מחוז הואן. הוא ייתן לכם את לבחור את הפוקימון ההתחלתי שלכם מבין חמשת הפוקימונים האלה:
    צ'ימצ'אר- (נלקח ע"י מונקי)
    פיפלאפ- (נלקח ע"י EZ-style)
    טארטוויג- (נלקח ע"י the rock)
    גיבל- (נלקח ע"י Sheldon Cooper)
    ואיווי- (נלקח ע"י Anime)
    וולי-
    וולי הוא אחד מהעוזרים של פרופסור בירץ'. ילד חסר ביטחון עצמי אבל עם שאיפות גדולות לנצח בליגה.
    פוקימונים -
    סקאי-
    עוד עוזר של פרופסור בירץ'. סקאי תמיד בטוח שהוא יכול לנצח בהכל, לא משנה במה. סקאי ידריך אותכם לפעמים במשחק ותפגשו אותו די הרבה פעמים.
    פוקימונים -
    פלאש-
    פלאש היא אחת מהאליט פור. היא מאוד מתעניינת בפוקימונים האגדיים ולכן ברגע שהיא שמעה על הקרב בין דיאלגה ופאלקיה ועל הפתיחה של השער לעולם ההפוך היא מיד עזבה את הליגה כדי לנסות לעזור ולתקן את הנזק.
    האלופה סינת'יה-
    האלופה של המחוז. סינת'יה תסתובב במחוז ותעזור במה שהיא תוכל למי שיפגוש אותה.

מפה:
    Spoiler ספוילר

פרסים:
    פרס המשתמש השבועי:
    כל שבוע ביום שישי \ שבת \ ראשון אני אבחר משתמש אחד שהשקיע בתגובות שלו ואתן לו פרס (הפרס משתנה כל פעם)
    הראשון שיגיע למעבדה למחקר מאובנים יקבל \
    הראשון שמגיע לספארי יקבל
    הראשון שמגיע למעבדה למחקר התפתחויות יקבל
    הראשון שמגיע לבית של וולי יקבל
    הראשון שמגיע לבית של סקאי יקבל
    הראשון שמגיע לעיר סוראנס יקבל
    הראשון שיגיע לדרך הנצחון יקבל
    פותח עמוד 5 יקבל חפץ לבחירתו (חוץ ממאסטרבול)
    פותח עמוד 10 יקבל פוקימון רוח התפתחות ראשונה לבחירתו
    פותח עמוד 15 יקבל פוקימון לחימה התפתחות ראשונה לבחירתו
    פותח עמוד 20 יקבל פוקימון התחלתי לבחירתו
    פותח עמוד 35 יקבל פוקימון דרקון התפתחות ראשונה לבחירתו
    יהיה עוד בהמשך...

טופס הרשמה:
    שם בפורום: השם שלך בפורום, די פשוט...
    שם במשחק: אין העדפה מיוחדת לסוג השם, רק שלא יהיה ארוך מדי
    רקע: אני לא אחד שמחפש רקע מושקע במיוחד, אבל בכל בכל מקרה שיהיה מינימום שלוש שורות
    אופי: 3 רעות, 3 טובות
    מראה\ספרייט: אני אישית מעדיף תמונה
    פוקימון התחלתי: צ'ימצ'אר, פיפלאפ, טארטוויג או גיבל
    פוקימונים: לא לגעת
    חפצים: לא לגעת
    הערות:

קרדיטים:

קרדיט לסקאי שיצר את המשחק
    קרדיט לPLDH ובאלבפדיה על חלק מהתמונות
    וקרדיט אחד ענק לNivX10 על כל העזרה וההשקעה!
    וזהו

לא להגיב
    נערך לאחרונה על ידי Gallade123, 03-11-2013 בשעה 06:13 PM

2. משתמש מנוסה
    מאמני מכון

מארטין -
    פוקימונים - , ,

יתגלו עוד בהמשך..
    נערך לאחרונה על ידי Gallade123, 02-04-2013 בשעה 12:15 AM

3. משתמש מנוסה
    גם כן שמור

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

4. משתמש מנוסה
    רשומים:
    EZ-Style:
    Spoiler ספוילר

Sheldon Cooper
    Spoiler ספוילר

Anime:
    Spoiler ספוילר

מונקי:
    Spoiler ספוילר

the rock:
    Spoiler ספוילר

אפשר להגיב!
    נערך לאחרונה על ידי Gallade123, 03-12-2013 בשעה 08:08 PM

5. TBM
    שם: מתן
    שם בפורום: ace grace
    שם במשחק: אייס גרייס
    רקע:
    אבא של אייס עובד כמדען , אימא של אייס מתאמת פוקימונים מפורסמת שזכתה פעמיים בפסטיבל הגדול ואחיו מאמן פוקימונים שעכשיו נמצא במסע .
    כשאייס היה בן 6 אביו נחטף בידי צוות מגמה ללא ידיעת המשפחה , אייס שהבין שמשהו לא טוב קרא אז לקח את אחד הפוקימונים של אחיו שחזר הביתה וברח , לאחר כמה ימים הוא מצא ילדה ששוטטה ברחובות העיר כמוהו , הם הציגו את עצמם ולפתע פוקימון שנראה כמו איש עם שני פרחים על הידיים תקף אותם , אייס זרק את הפוקדור ויצא ממנו אמבואר , "הפוקימון הזה הוא רוזרייד." , לין אמרה , ואמרתי לאמבואר להשתמש בלהביור , רוזרייד התעלף ואייס החזיר את אמבואר לפוקדור .
    לפתע ראיתי כמה אנשים חוטפים איש , אייס הבין שהם חטפו את אביו , על החולצות היה כתוב צוות מגמה , מאז אייס רוצה לנצח את צוות מגמה ולהחזיר את אביו .
    אייס חזר לביתו ונתן לאחיו את אמבואר , מאז לין באה אליו הרבה פעמים .
    כמה זמן אחרי זה לין עברה לגור אצל אייס .
    אופי: מופנם, פזיז , קצת עצבני , חוש הומור , חכם , מנהיג .
    מראה\ספרייט: א
    פוקימון התחלתי: צ'ימצ'אר
    הערות : סטאראפטור ואם יש דור חמישי אז סאנדייל.

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ace grace צפה בהודעה
    רקע:
    אבא של אייס עובד כמדען , אימא של אייס מתאמת פוקימונים מפורסמת שזכתה פעמיים בפסטיבל הגדול ואחיו מאמן פוקימונים שעכשיו נמצא במסע .
    כשאייס היה בן 6 אביו נחטף בידי המושיע ללא ידיעת המשפחה , אייס שהבין שמשהו לא טוב קרא אז לקח את אחד הפוקימונים של אחיו שחזר הביתה וברח , לאחר כמה ימים הוא מצא ילדה ששוטטה ברחובות העיר כמוהו , הם הציגו את עצמם ולפתע פוקימון שנראה כמו איש עם שני פרחים על הידיים תקף אותם , אייס זרק את הפוקדור ויצא ממנו אמבואר , "הפוקימון הזה הוא רוזרייד." , לין אמרה , ואמרתי לאמבואר להשתמש בלהביור , רוזרייד התעלף ואייס החזיר את אמבואר לפוקדור .
    לפתע ראיתי כמה אנשים חוטפים איש , אייס הבין שהם חטפו את אביו , על החולצות היה כתוב צוות מגמה , מאז אייס רוצה לנצח את צוות מגמה ולהחזיר את אביו .
    שלחתי לך ה"פ בקשר לרקע.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

7. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    שם בפורום: EZ-Style
    שם במשחק: ניקולס לורן.
    רקע: כמו כל ילד החלום של ניקולס היה להביס את הליגה ולהיות מוכתר כמאסטר הפוקימונים. הוא אהב להתאמן עם הפוקימונים של אביו שנתנו לו השראה לשאיפות שלו ביצירת צוות משלו ולהביס את הליגה. אך מאז שהשער של גיארטינה נפתח הכול נהיה שונה ואפור סכנה ארבה בכל פינה. המון קשיים היו במחוז. קשיים שגרמו לאנשים להגיע למצב שאין להם מה לאכול או מקום להיות בו במחסה. קול של בכי שרר בכל המחוז וניקולס הבטיח שהוא הולך לעצור את זה.
    אופי: תחרותי, חסר סבלנות, ילדותי, אסטרטגי, מתעצבן בקלות, חברותי.
    מראה\ספרייט:
    פוקימון התחלתי: פיפלאפ
    הערות: ~~

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי EZ-Style צפה בהודעה
    שם בפורום: EZ-Style
    שם במשחק: ניקולס לורן.
    רקע: כמו כל ילד החלום של ניקולס היה להביס את הליגה ולהיות מוכתר כמאסטר הפוקימונים. הוא אהב להתאמן עם הפוקימונים של אביו שנתנו לו השראה לשאיפות שלו ביצירת צוות משלו ולהביס את הליגה. אך מאז שהשער של גיארטינה נפתח הכול נהיה שונה ואפור סכנה ארבה בכל פינה. המון קשיים היו במחוז. קשיים שגרמו לאנשים להגיע למצב שאין להם מה לאכול או מקום להיות בו במחסה. קול של בכי שרר בכל המחוז וניקולס הבטיח שהוא הולך לעצור את זה.
    אופי: תחרותי, חסר סבלנות, ילדותי, אסטרטגי, מתעצבן בקלות, חברותי.
    מראה\ספרייט:
    פוקימון התחלתי: פיפלאפ
    הערות: ~~
    חבל שלא הרחבת קצת על מקרה יותר ספציפי...
    בכ"מ רשום
    נערך לאחרונה על ידי Gallade123, 01-20-2013 בשעה 11:30 PM

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ace grace צפה בהודעה
    רקע:
    כשאייס היה בן 6 אביו נחטף בידי צוות מגמה ללא ידיעת המשפחה , אייס שהבין שמשהו לא טוב קרא אז לקח את אחד הפוקימונים של אחיו שחזר הביתה וברח , לאחר כמה ימים הוא מצא ילדה ששוטטה ברחובות העיר כמוהו , הם הציגו את עצמם ולפתע פוקימון שנראה כמו איש עם שני פרחים על הידיים תקף אותם , אייס זרק את הפוקדור ויצא ממנו אמבואר , "הפוקימון הזה הוא רוזרייד." , לין אמרה , ואמרתי לאמבואר להשתמש בלהביור , רוזרייד התעלף ואייס החזיר את אמבואר לפוקדור .
    רשום

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

10. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    שם בפורום: ????
    שם במשחק: דן דיימונד
    רקע: כשדן היה ילד קטן הוא היה ילד נחמד, אדיב וידידותי. הוא אהב מאוד פוקימונים וכל הזמן שיחק עם הפוקימונים שהיו בחוץ. אך לפעמים גם אהב לשחק עם חבריו.
    דן מצפה ליום שבו הוא יקבל את הפוקימון הראשון שלו בקוצר רוח וכששמע שגיראטינה הגיע להואן הוא התחבא בחדר שלו בפחד רוב היום.
    יום אחד שהוא יצא החוצה הוא מצא טרטוויג נטוש ומוזנח, הוא לקח אותו לבית שלו וגידל אותו שם עד שהתפתח לגרוטל, דן נאלץ לשחרר את גרוטל. הוא רוצה לקבל את טרטוויג כפוקימון התחלתי ולהציל את המחוז מגיראטינה.
    אופי: נחמד, אדיב, ידידותי, מתעצבן מהר, ביישן ופחדן.
    מראה\ספרייט:
    פוקימון התחלתי: טרטוויג
    הערות: כמה משתתפים יש?
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 01-20-2013 בשעה 10:00 PM
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ???? צפה בהודעה
    שם בפורום: ????
    שם במשחק: דן דיימונד
    רקע: כשדן היה ילד קטן הוא היה ילד נחמד, אדיב וידידותי. הוא אהב מאוד פוקימונים וכל הזמן שיחק עם הפוקימונים שהיו בחוץ.
    יום אחד הוא מצא צ'ימצ'אר נטוש ומוזנח, הוא לקח אותו לבית שלו וגידל אותו שם עד שהתפתח למונפרנו, דן נאלץ לשחרר את מונפרנו. הוא רוצה לקבל את מונפרנו כפוקימון התחלתי ולהציל את המחוז מגיראטינה.
    אופי: נחמד, אדיב, ידידותי, מתעצבן מהר, ביישן ופחדן.
    מראה\ספרייט:
    הערות: כמה משתתפים יש?
    ההתחלתי תפוס ותנסה להשקיע קצת יותר ברקע
    וכרגע יש שלוש משתתפים אבל יש הרבה סיכויים שאני יגדיל את מספר המשתתפים ל4

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

12. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    ההתחלתי תפוס ותנסה להשקיע קצת יותר ברקע
    וכרגע יש שלוש משתתפים אבל יש הרבה סיכויים שאני יגדיל את מספר המשתתפים ל4
    ערכתי.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ???? צפה בהודעה
    ערכתי.
    רשום.
    ההתחלה לכולם: אתם קמים מוקדם בבוקר בבוקר בהתרגשות, לקראת הקבלה של הפוקימון הראשון שלכם. אתם שוטפים פנים, מצחצחים שיניים, אוכלים ארוחת בוקר מהירה ויוצאים מהבית לעבר המעבדה של פרופסור בירץ'. כשאתם מגיעים, אתם מתחילים לדפוק בדלת, כשאתם מגלים שאף אחד לא עונה, אתם נכנסים למעבדה בשקט ובזהירות, מוכנים לקראת כל צרה שעלולה לבוא. אתם מגלים שאין אף אחד במעבדה, אבל על אחד השולחנות מונח פתק: "_____ היקר, אם מצאת את הפתק הזה, זה אומר שהגעת לפני הזמן ואני עדיין חוקר פוקימונים במערת הירח. תבוא לשם כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך." אתה יוצא בהתרגשות מתוך המעבדה ומתחיל לרוץ אל המערה. כשאתה נכנס אליה אתה שומע מישהו צועק "הצילו!" באימה. אתה רץ אל מקור הקול, ומגלה את הפרופסור שמותקף ע"י פוקימון קטן וחום ( ). אתה די נדהם מזה שהפרופסור מפחד מפוקימון קטן כזה, אבל הפרופסור נראה מבועת לגמרי. "תפתח את המזוודה שלי! יש שם פוקדור שבתוכו נמצא הפוקימון ההתחלתי שלך! מהר!" הוא צועק אליך באימה.
    נערך לאחרונה על ידי Gallade123, 01-20-2013 בשעה 11:07 PM

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    שם בפורום: NivX10
    שם במשחק: ניב.
    רקע:
    "והינה אני כותב, על אותו הדבר שנמשך כבר 4 שנים מחורבנות, הרבה אנשים שאלו מה קרה ואיך אבל מעולם לא היה לי מה לומר.
    אחרי היום שבו אחותי גילתה על בואו של גירטינה הנורא היא ברחה, ברחה ולא חזרה. היא ברחה לחפש אחריו ולהציל את המצב ונעלמה ולא שמעו ממנה עוד.
    הבית השתנה, נהייה לשקט, שקט מוזר... כאילו זה בית נטוש.
    פעם הינו משפחה תוססת, אני ילד שחלם להיות מאמן כמו אחותו הגדולה, אבא שהיה מוכר בחנות "הכל לפוקימון" והיה מביא אוכל כסף הביתה ואוכל לפוקימנים שלנו ואמא שלי שהייתה ציירת טובה ומוכשרת, ציורה קישטו את קירות כל בית של כל איש בעיר.
    אך היא איבדה את ההשראה שלה בעקבות המקרה והפסיקה לעבוד כמובן.
    כל יום אני מבלה הרבה שעות בגינה, מנסה להיזכר ברגעים הטובים שעוד נשארו לי במוח, איך שהייתי משחק עם הפוקימונים בגינה ואיך ליה הייתה מציגה במדהימות את הפוקימונים שלה מול כולם, רק חבל שזה עבר. וחבל שלא נשאר משהו שיכול היה להזכיר לי משהו יותר חזק ממה שזכור לי היום כי לליה היו מטרות, להיות תמיד בקרבתם של פוקימונים ולדאוג לשלום ושלווה במחוז כולו, אני מאוד מתגעגע אלייה ומקווה שתחזור.
    נמאס עלי המצב הזה, נמאס לבכות כל לילה על שאחותי עזבה אותי ודי כבר עם התקוות שיום יבוא והיא תחזור אלינו כאילו לא קרה כלום, אני רוצה לצאת ולחפש אותה, אני רוצה להתחיל את מסע הפוקימונים ולהתחיל להכיר את הפוקימונים כמו שהיא הכירה וארצה להיות מאמן חזק בדיוק כמוהה בדיוק."
    אופי: יצירתי, משקיען, חברותי אבל לעומת זאת חששן, ציני, מסורבל.
    מראה\ספרייט:
    .
    פוקימון התחלתי:
    .
    פוקימונים:
    לא לגעת.
    חפצים:
    לא לגעת.
    הערות:
    גרולייט ונאטו.

.

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    שם בפורום: NivX10
    שם במשחק: ניב.
    רקע:
    "והינה אני כותב, על אותו הדבר שנמשך כבר 4 שנים מחורבנות, הרבה אנשים שאלו מה קרה ואיך אבל מעולם לא היה לי מה לומר.
    אחרי היום שבו אחותי גילתה על בואו של גירטינה הנורא היא ברחה, ברחה ולא חזרה. היא ברחה לחפש אחריו ולהציל את המצב ונעלמה ולא שמעו ממנה עוד.
    הבית השתנה, נהייה לשקט, שקט מוזר... כאילו זה בית נטוש.
    פעם הינו משפחה תוססת, אני ילד שחלם להיות מאמן כמו אחותו הגדולה, אבא שהיה מוכר בחנות "הכל לפוקימון" והיה מביא אוכל כסף הביתה ואוכל לפוקימנים שלנו ואמא שלי שהייתה ציירת טובה ומוכשרת, ציורה קישטו את קירות כל בית של כל איש בעיר.
    אך היא איבדה את ההשראה שלה בעקבות המקרה והפסיקה לעבוד כמובן.
    כל יום אני מבלה הרבה שעות בגינה, מנסה להיזכר ברגעים הטובים שעוד נשארו לי במוח, איך שהייתי משחק עם הפוקימונים בגינה ואיך ליה הייתה מציגה במדהימות את הפוקימונים שלה מול כולם, רק חבל שזה עבר. וחבל שלא נשאר משהו שיכול היה להזכיר לי משהו יותר חזק ממה שזכור לי היום כי לליה היו מטרות, להיות תמיד בקרבתם של פוקימונים ולדאוג לשלום ושלווה במחוז כולו, אני מאוד מתגעגע אלייה ומקווה שתחזור.
    נמאס עלי המצב הזה, נמאס לבכות כל לילה על שאחותי עזבה אותי ודי כבר עם התקוות שיום יבוא והיא תחזור אלינו כאילו לא קרה כלום, אני רוצה לצאת ולחפש אותה, אני רוצה להתחיל את מסע הפוקימונים ולהתחיל להכיר את הפוקימונים כמו שהיא הכירה וארצה להיות מאמן חזק בדיוק כמוהה בדיוק."
    אופי: יצירתי, משקיען, חברותי אבל לעומת זאת חששן, ציני, מסורבל.
    מראה\ספרייט:
    .
    פוקימון התחלתי:
    .
    פוקימונים:
    לא לגעת.
    חפצים:
    לא לגעת.
    הערות:
    גרולייט ונאטו.
    וואו. ממש אהבתי את הרקע.
    רשום.

ההתחלה פורסמה!

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

עמוד 1 מתוך 14 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •