Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 14 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 210
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Anime צפה בהודעה
    ''אוקיי! מאריפ התקלה ואז מכת ברק!'' אומר למאריפ בהתלהבות מרובה, ''אל תיתן לראלטס לברוח ממך!'' אוסיף בהתרגשות תוך כדי התפללות שמאריפ יצליח
    מאריפ משתמש בהתקלה ומיד אחר כך במכת ברק. שני המתקפות פוגעות בראלטס ונראה שהם מורידות לו הרבה מאוד נזק. "ר...ראלטס!" וולי מגמגם והוא נשמע מאוד לא בטוח בעצמו. "טו... טוב!" וולי צועק ומנסה להשתלט על עצמו. "ראלטס, תנסה ל...להשתמש בהיפנוזה!" הוא אומר. ראלטס משתמש בהיפנוזה שמרדימה את מאריפ. "ע...עכשיו תשתמש בבילבול!" וולי אומר. העיניים של ראלטס מתחילות לזהור באור כחול והוא משתמש בבילבול שפוגע במאריפ ומוריד לו הרבה מאוד נזק.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    מאריפ משתמש בהתקלה ומיד אחר כך במכת ברק. שני המתקפות פוגעות בראלטס ונראה שהם מורידות לו הרבה מאוד נזק. "ר...ראלטס!" וולי מגמגם והוא נשמע מאוד לא בטוח בעצמו. "טו... טוב!" וולי צועק ומנסה להשתלט על עצמו. "ראלטס, תנסה ל...להשתמש בהיפנוזה!" הוא אומר. ראלטס משתמש בהיפנוזה שמרדימה את מאריפ. "ע...עכשיו תשתמש בבילבול!" וולי אומר. העיניים של ראלטס מתחילות לזהור באור כחול והוא משתמש בבילבול שפוגע במאריפ ומוריד לו הרבה מאוד נזק.
    ''תתעורר מאריפ קדימה חמוד אתה יכול!'' אומר מעט בלחץ אם הוא יתעורר אני יאמר ''מאריפ תקפוץ על הגב של ראלטס ואז אני רוצה שתנסה להשתמש במתקפה שהתאמנו עליה-קרן טעינה ואז ישר במכת ברק!'' אם הוא לא יתעורר אמשיך לעודד אותו לצעוק כדי שיתעורר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ''תתעורר מאריפ קדימה חמוד אתה יכול!'' אומר מעט בלחץ אם הוא יתעורר אני יאמר ''מאריפ תקפוץ על הגב של ראלטס ואז אני רוצה שתנסה להשתמש במתקפה שהתאמנו עליה-קרן טעינה ואז ישר במכת ברק!'' אם הוא לא יתעורר אמשיך לעודד אותו לצעוק כדי שיתעורר
    פתחת את עמוד 10! תבחרי פוקימון רוח התפתחות ראשונה ותשלחי את הבחירה שלך אליי בה"פ
    ------------------------------------------
    את מעודדת את מאריפ להתעורר, אבל לא מצליחה. בינתיים וולי מצליח לצוות על ראלטס להשתמש בעלים קסומים, אבל מאריפ עדיין לא מתעורר. בסופו של דבר, אחרי עוד צעקה גדולה של עידוד ממך, מאריפ מתעורר, ונראה מופתע. הוא מנסה לקפוץ על הגב של ראלטס כמו שאמרת לו אבל ראלטס מצליח להתחמק בקלות בגלל הגודל שלו. את אומרת למאריפ להשתמש בטעינה, והוא מנסה להתרכז. "ר...ראלטס! תשתמש בעלים קסומים ותע... תעלף אותו!" וולי אומר בהיסוס, וראלטס משגר עוד קבוצה של עלים אל עבר מאריפ. מאריפ ממשיך להתרכז, ולבסוף את רואה שמתחילים להתרכז סביבו ניצוצות צהובים. מאריפ למד טעינה! ראלטס משגר מכת ברק אדירה שמעיפה את כל העלים הקסומים ופוגעת בראלטס ומפילה אותו. "ר...ראלטס! תקום!" וולי אומר ביאוש, וראלטס מתאמץ לעמוד.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

4. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    "היי!" אתה שומע את סקאי צועק בזמן שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים. "זה ההפסד שלך! וגם אני קיבלתי את התג הראשון! ואולי התחמקת מקרב איתי עכשיו, אבל בפעם הבאה אני אתפוס אותך ואלחם נגדך, לא משנה כמה אתה תפחד! מהיום אני היריב שלך! ואני עו..." אתה שומע אתה צועק וסוגר עליו את הדלת, מה שסותם לו את הפה. אתה מסייר בעיר ורואה מצד שמאל פארק רחוק שמסביבו עפים הרבה פוקימונים מעופפים, לידו אתה רואה חנות פוקימונים, ובצד ימין אתה רואה בניין גדול ואפור, שלידו יש שלט שכתוב עליו "המוזיאון של הואן לאומנות"
    "אוקיייי" אצעק בחוסר אכפתיות אל סקאי, "ממממ.. פיפלאפ?" אשאל כשאקח את הפוקדור שלו מתיקי.
    "צא החוצה פיפלאפ!" אקרא ואוציא את פיפלאפ החוצה מתוך הפוקדור שלו. "סנוראנט וראלטס במנוחה כרגע אז לבינתיים הוצאתי אותך כדי שנטייל כאן ביחד" אומר לו בחיוך ואכנס אל תוך מוזיאון האומניות של הואן.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי EZ-Style צפה בהודעה
    "אוקיייי" אצעק בחוסר אכפתיות אל סקאי, "ממממ.. פיפלאפ?" אשאל כשאקח את הפוקדור שלו מתיקי.
    "צא החוצה פיפלאפ!" אקרא ואוציא את פיפלאפ החוצה מתוך הפוקדור שלו. "סנוראנט וראלטס במנוחה כרגע אז לבינתיים הוצאתי אותך כדי שנטייל כאן ביחד" אומר לו בחיוך ואכנס אל תוך מוזיאון האומניות של הואן.
    אתה מוציא את פיפלאפ מהפוקדור, משאיר את סנוראנט ואת ראלטס לנוח, ואתה נכנס למוזיאון האומנות של הואן. בתוך המוזיאון אתה מבחין בהרבה ציורים של פוקימונים מסוגים שונים, ואחד מהאנשים שנראים כמו המדריכים של המוזיאון פונה אליך. "שלום, זאת פעם ראשונה שלך כאן?" הוא שואל אותך. אתה מהנהן, והוא אומר "יופי! אז אני אדריך אותך כאן היום." הוא מעביר אותך בין כמה ציורים שונים פוקימונים, עצים, מאמנים מפורסמים ופוקדורים. כל הציורים נראים מציאותיים להפליא, ואתה מתבונן בהם בהשתאות. המדריך מבחין בסקרנות שלך ומסביר לך קצת על הציורים. "כל הציורים האלה מצוירים לא על ידי בני אדם, אלא על ידי פוקימונים. יש לנו סוג מיוחד של פוקימונים שאימנו במיוחד למטרה הזאת. בוא איתי ואני אראה לך אותם." הוא מוביל אותך בין מסדרונות שעמוסים בציורים ובפסלים יפים, ולבסוף מכניס אותך לתוך חדר גדול וחשוך. הוא מדליק את האור, ואתה מבחין בעשרות פוקימונים לבנים עם זנב שנראה דומה מאוד למכחול () "לפוקימון הזה קוראים סמירגל. סמירגל הוא פוקימון בעל נפש אומנותית ותשוקה אדירה לציור. עם קצת הדרכה ממנו, הפוקימונים האלה למדו מהר מאוד כיצד לצייר כל דבר שהם מבחינים בו, בין אם זה אנשים, פוקימונים או אפילו בתים. הסמירגלים האלה הם הדבר הכי חשוב שעשו במוזיאון." המדריך מרצה לך בגאווה. "טוב, כאן נגמר הסיור שלנו." הוא אומר ועומד להסתובב אל היציאה. פתאום נשמע פיצוץ ענק, והקיר שמולך מתפוצץ לרסיסים. "תנו לנו את כל הסמירגלים!" אתה שומע קול שמגיע מהחור שנוצר בקיר. אחרי שענני האבק מתפזרים, אתה מבחין באנשים לבושים בבגדים כחולים שדומים מאוד לבגדי מלחים (, ) ולידם שני פוקימונים. פוקימון אחד נראה כמו זאב קטן ושחור () והשני הוא דג קטן עם שיניים חדות במיוחד (). "אהה! צוות אקווה!" המדריך משמיע צעקה ובורח.
    נערך לאחרונה על ידי Gallade123, 02-11-2013 בשעה 06:06 PM

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

6. student of Gakuen Alice
    פתחת את עמוד 10! תבחרי פוקימון רוח התפתחות ראשונה ותשלחי את הבחירה שלך אליי בה"פ
    את מעודדת את מאריפ להתעורר, אבל לא מצליחה. בינתיים וולי מצליח לצוות על ראלטס להשתמש בעלים קסומים, אבל מאריפ עדיין לא מתעורר. בסופו של דבר, אחרי עוד צעקה גדולה של עידוד ממך, מאריפ מתעורר, ונראה מופתע. הוא מנסה לקפוץ על הגב של ראלטס כמו שאמרת לו אבל ראלטס מצליח להתחמק בקלות בגלל הגודל שלו. את אומרת למאריפ להשתמש בטעינה, והוא מנסה להתרכז. "ר...ראלטס! תשתמש בעלים קסומים ותע... תעלף אותו!" וולי אומר בהיסוס, וראלטס משגר עוד קבוצה של עלים אל עבר מאריפ. מאריפ ממשיך להתרכז, ולבסוף את רואה שמתחילים להתרכז סביבו ניצוצות צהובים. מאריפ למד טעינה! ראלטס משגר מכת ברק אדירה שמעיפה את כל העלים הקסומים ופוגעת בראלטס ומפילה אותו. "ר...ראלטס! תקום!" וולי אומר ביאוש, וראלטס מתאמץ לעמוד.

''כל הכבוד מאריפ!'' אומר למאריפ באושר ''תודה וולי זה היה קרב נהדר אבל זה הזמן לסיים אותו '' אומר בחיוך ואז אצעק ''קדימה מאריפ! בואי נסיים את זה בהתקלה!'' אביט במאריפ וראלטס בתקווה שראלטס יקרוס לאחר ההתקלה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    סטארלי משתמש במתקפה מהירה, אבל שוב לא מקשיב לך ומתקיף במקום להתחמק. ההתקפה המהירה פוגעת בהיטמונצ'אן ועושה לו מעט נזק. "עכשיו היטמונצ'אן, אגרוף מאך עם מהירות!" מארטין צועק. במקום שסטארלי יתחמק, הוא נשאר במטקום ומשתמש בניקור מקדחה. היטמונצ'אן וסטארלי נתקלים אחד בשני, ועפים אחורה. היטמונצ'אן מצליח לאזן את עצמו, אבל סטארלי נופל ומתעלף. אבל זה נראה שגם היטמונצ'אן נפגע מהניקור מקדחה של סטארלי. "ואולי אתה לא הספקת לאמן אותו כל כך טוב." מארטין מגחך אחרי שסטארלי התעלף בגלל שהוא לא הקשיב לך.
    'לעזאזל' אחשוב לעצמי בתסכול ואשיב את סטארלי לפוכדור שלו "אנחנו נעבוד על זה סטארלי" אני אומר לפוכדור שלו 'אוקיי... גיבל הוא ההתחלתי שלי אבל לראלטס יש יתרון על היטמוצא'ן. נבחר בו' אני חושב ושולף את הפוכדור שלו החוצה "בסדר ראלטס, צא!" אני צועק ומוציא אותו החוצה מהפוכדור שלו "צוות כפול!" אני פוקד עליו.

8. משתמש מנוסה
    ''כל הכבוד מאריפ!'' אומר למאריפ באושר ''תודה וולי זה היה קרב נהדר אבל זה הזמן לסיים אותו '' אומר בחיוך ואז אצעק ''קדימה מאריפ! בואי נסיים את זה בהתקלה!'' אביט במאריפ וראלטס בתקווה שראלטס יקרוס לאחר ההתקלה
    מאריפ משתמשת בהתקלה שמעיפה את ראלטס לאוויר ומסיימת את הקרב. "ראלטס!" וולי צועק ורץ אל ראלטס. את שמה לב שהוא הפסיק לגמגם ברגע שהקרב נגמר. "תודה ראלטס, זה היה קרב נהדר. הפסדנו בגללי, לא בגללך." הוא אומר לראלטס בחיוך ומחזיר אותו לפוקדור. "אני מצטער על הגימגומים שלי, אני פשוט מאוד לחוץ בקרבות, ואני לא מצליח לעצור את הגימגום. בכל מקרה, זה היה קרב נהדר לדעתי. אני חושב שזה מגיע לך." הוא אומר ומושיט לך פוקדור מוזר שבמקום להיות כתום חצי העליון הוא כחול עם פסים אדומים () "לפוקדור הזה קוראים גרייט בול. הגרייט בול הוא פוקדור מיוחד, שאיתו יש לך יותר סיכוי לתפוס פוקימונים מאשר פוקדור רגיל." הוא מסביר לך ומושיט לך את הפוקדור. "וחוץ מזה יש עוד משהו שהוא רצה לתת לך." הוא אומר ומוציא פוקדור מהתיק. "בפוקדור הזה נמצא מיסדרווס, הוא פוקימון מסוג רוח והוא ידידותי מאוד יחסית לפוקימונים האחרים מסוג רוח." הוא אומר ונותן לך את הפוקדור. קיבלת מיסדרווס! "טוב, אני חייב ללכת עכשיו. תודה על הקרב, אני בטוח שלמדתי ממנו הרבה דברים. נראה מי ינצח בקרב הבא שלנו!" וולי אומר לך והולך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sheldon Cooper צפה בהודעה
    'לעזאזל' אחשוב לעצמי בתסכול ואשיב את סטארלי לפוכדור שלו "אנחנו נעבוד על זה סטארלי" אני אומר לפוכדור שלו 'אוקיי... גיבל הוא ההתחלתי שלי אבל לראלטס יש יתרון על היטמוצא'ן. נבחר בו' אני חושב ושולף את הפוכדור שלו החוצה "בסדר ראלטס, צא!" אני צועק ומוציא אותו החוצה מהפוכדור שלו "צוות כפול!" אני פוקד עליו.
    בפעם הבאה תנסה להוסיף גם מתקפה שמורידה נזק.
    אתה מחליט להוציא את ראלטס, ופוקד עליו להשתמש בצוות כפול. ראלטס משתכפל מסביבו של היטמונצ'אן, אבל מארטין נראה רגוע לגמרי, למרות המצב. "היטמונצ'אן, אגרוף מאך עם מהירות!" הוא צועק. היטמונצ'אן מתחיל לזגזג במהירות מדהימה ופוגע בכל הראלטסים, וגם בראלטס האמיתי. בגלל שהמתקפה היא מסוג לחימה וראלטס הוא על-חושי, ראלטס לא נפגע כל כך מהמתקפה. אבל זה לא מונע ממארטין לצעוק "היטמונצ'אן, עוד אגרוף מאך!" וזה גם לא מונע מהיטמונצ'אן להתכונן לעוד מתקפת אגרוף מאך מהירה במיוחד.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

9. משתמש מנוסה
    אתה מוציא את פיפלאפ מהפוקדור, משאיר את סנוראנט ואת ראלטס לנוח, ואתה נכנס למוזיאון האומנות של הואן. בתוך המוזיאון אתה מבחין בהרבה ציורים של פוקימונים מסוגים שונים, ואחד מהאנשים שנראים כמו המדריכים של המוזיאון פונה אליך. "שלום, זאת פעם ראשונה שלך כאן?" הוא שואל אותך. אתה מהנהן, והוא אומר "יופי! אז אני אדריך אותך כאן היום." הוא מעביר אותך בין כמה ציורים שונים פוקימונים, עצים, מאמנים מפורסמים ופוקדורים. כל הציורים נראים מציאותיים להפליא, ואתה מתבונן בהם בהשתאות. המדריך מבחין בסקרנות שלך ומסביר לך קצת על הציורים. "כל הציורים האלה מצוירים לא על ידי בני אדם, אלא על ידי פוקימונים. יש לנו סוג מיוחד של פוקימונים שאימנו במיוחד למטרה הזאת. בוא איתי ואני אראה לך אותם." הוא מוביל אותך בין מסדרונות שעמוסים בציורים ובפסלים יפים, ולבסוף מכניס אותך לתוך חדר גדול וחשוך. הוא מדליק את האור, ואתה מבחין בעשרות פוקימונים לבנים עם זנב שנראה דומה מאוד למכחול () "לפוקימון הזה קוראים סמירגל. סמירגל הוא פוקימון בעל נפש אומנותית ותשוקה אדירה לציור. עם קצת הדרכה ממנו, הפוקימונים האלה למדו מהר מאוד כיצד לצייר כל דבר שהם מבחינים בו, בין אם זה אנשים, פוקימונים או אפילו בתים. הסמירגלים האלה הם הדבר הכי חשוב שעשו במוזיאון." המדריך מרצה לך בגאווה. "טוב, כאן נגמר הסיור שלנו." הוא אומר ועומד להסתובב אל היציאה. פתאום נשמע פיצוץ ענק, והקיר שמולך מתפוצץ לרסיסים. "תנו לנו את כל הסמירגלים!" אתה שומע קול שמגיע מהחור שנוצר בקיר. אחרי שענני האבק מתפזרים, אתה מבחין באנשים לבושים בבגדים כחולים שדומים מאוד לבגדי מלחים (, ) ולידם שני פוקימונים. פוקימון אחד נראה כמו זאב קטן ושחור () והשני הוא דג קטן עם שיניים חדות במיוחד. "אהה! צוות אקווה!" המדריך משמיע צעקה ובורח.
    "איזה צירוף מקרים.." אסנן בלחש, "בלי לחץ!" אקרא אל ה"מדריך". "צוות אקווה הא.. פיפלאפ עמוד על המשמר!" אקרא אל פיפלאפ שיהיה מוכן. "צוות אקווה!" אצעק אל שני האנשים, "אני מציע שתעשו אחורה פנה ותחזרו לחור שבאתם ממנו!" אזהיר אותם. "פיפלאפ! תירה אקדח מים כאזהרה.." אבקש מפיפלאפ.

הנה משפט משלי...

10. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Gallade123;1423781]מאריפ משתמשת בהתקלה שמעיפה את ראלטס לאוויר ומסיימת את הקרב. "ראלטס!" וולי צועק ורץ אל ראלטס. את שמה לב שהוא הפסיק לגמגם ברגע שהקרב נגמר. "תודה ראלטס, זה היה קרב נהדר. הפסדנו בגללי, לא בגללך." הוא אומר לראלטס בחיוך ומחזיר אותו לפוקדור. "אני מצטער על הגימגומים שלי, אני פשוט מאוד לחוץ בקרבות, ואני לא מצליח לעצור את הגימגום. בכל מקרה, זה היה קרב נהדר לדעתי. אני חושב שזה מגיע לך." הוא אומר ומושיט לך פוקדור מוזר שבמקום להיות כתום חצי העליון הוא כחול עם פסים אדומים () "לפוקדור הזה קוראים גרייט בול. הגרייט בול הוא פוקדור מיוחד, שאיתו יש לך יותר סיכוי לתפוס פוקימונים מאשר פוקדור רגיל." הוא מסביר לך ומושיט לך את הפוקדור. "וחוץ מזה יש עוד משהו שהוא רצה לתת לך." הוא אומר ומוציא פוקדור מהתיק. "בפוקדור הזה נמצא מיסדרווס, הוא פוקימון מסוג רוח והוא ידידותי מאוד יחסית לפוקימונים האחרים מסוג רוח." הוא אומר ונותן לך את הפוקדור. קיבלת מיסדרווס! "טוב, אני חייב ללכת עכשיו. תודה על הקרב, אני בטוח שלמדתי ממנו הרבה דברים. נראה מי ינצח בקרב הבא שלנו!" וולי אומר לך והולך.

אפשר שותף?
    ''אני אחכה לזה!'' אצעק אחרי וולי בחיוך ''וואוו גרייט בול ומיסטריווס!'' אומר בהלהבות ואוציא את מיסטריווס מהפוקדור ''היי מיסטריווס, אני לילי מאמנת הפוקימונים החדשה שלך'' אומר בחיוך רחב ואז אני יוציא את כל הפוקימונים שלי כדי שישחקו בפארק יחד, לאחר מכן אביט לשמים לראות אם הפוקימונים המעופפים עדיין שם או שנוספו חדשים

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי EZ-Style צפה בהודעה
    "איזה צירוף מקרים.." אסנן בלחש, "בלי לחץ!" אקרא אל ה"מדריך". "צוות אקווה הא.. פיפלאפ עמוד על המשמר!" אקרא אל פיפלאפ שיהיה מוכן. "צוות אקווה!" אצעק אל שני האנשים, "אני מציע שתעשו אחורה פנה ותחזרו לחור שבאתם ממנו!" אזהיר אותם. "פיפלאפ! תירה אקדח מים כאזהרה.." אבקש מפיפלאפ.
    פיפלאפ יורה אקדח מים כמו שביקשת, אבל האנשים מתעלמים ממנה לגמרי. פיפלאפ מתחיל לכעוס בגלל שמעלמים ממנו, ושולח אקדח מים לתוך הפרצוף של אחד האנשים. "היי!" האיש צועק בזעם, ורק אז מבחין בפיפלאפ. האיש נראה רגוע לגמרי, וכל מה שהוא עושה זה להגיד "פוצ'יאנה, שאגה." הפוקימון השחור, שאתה מבין ששמו הוא פוצ'יאנה, מתחיל לשאוג על פיפלאפ. פיפלאפ נבהל, ולהפתעתך הרבה חוזר לפוקדור שלו. ומתחילים להוציא שקים ולהכניס לתוכם סמירגלים. הסמירגלים כל כך שקועים בעבודה שלהם, עד שהם לא מבחינים בצוות אקווה, לפחות עד שהם מכניסים אותם לשקים. האנשים עושים את העבודה במהירות, ונראה שהם רגילים מאוד לחטוף פוקימונים. לפני שאתה מספיק לעשות משהו, הם כבר מספיקים לחטוף יותר מחצי מהסמירגלים.
    [QUOTE=Anime;1423801]
    אפשר שותף?
    ''אני אחכה לזה!'' אצעק אחרי וולי בחיוך ''וואוו גרייט בול ומיסטריווס!'' אומר בהלהבות ואוציא את מיסטריווס מהפוקדור ''היי מיסטריווס, אני לילי מאמנת הפוקימונים החדשה שלך'' אומר בחיוך רחב ואז אני יוציא את כל הפוקימונים שלי כדי שישחקו בפארק יחד, לאחר מכן אביט לשמים לראות אם הפוקימונים המעופפים עדיין שם או שנוספו חדשים
    כן, אבל לא וולי או סקאי, בגלל שהם מאמנים שנפגשים עם כמה שחקנים. הם לא יכולים להיות שותפים, אבל הם הופכים ליריבים של מי שנפגש איתם. אם יש משהו מיוחד בשותף שאת רוצה (בן או בת, פוקימונים או אפילו רקע שמשולב עם שלך) תשלחי לי ה"פ.
    ------------------------------------------------
    את מוציאה את מיסדריווס, ואת רואה שמיסדריווס הוא פוקימון סגול וקטן שמעופף ומסתכל עלייך בעיניים גדולות וסקרניות (). את מוציאה את כל שאר הפוקימונים, שמתחילים לשחק. איווי משחק עם זיגזאגון, ושניהם מתחילים לרוץ ולנסות לתפוס אחד את השני. מאריפ מתלהב מהמתקפה החדשה שלו, ומשתמש בטעינה בלי להפסיק. מה שגורם לאישה אחת שהתקרבה וליטפה אותו, לחטוף הלם חשמלי רציני. בנתיים מיסדריווס מסתכלת על כל הפוקימונים שלך בסקרנות, ונשארת צמודה אלייך. את מסתכלת בשמים ורואה שיש הרבה מאוד ציפורים, אבל רק שני סוגים (,).

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

12. משתמש מנוסה
    פיפלאפ יורה אקדח מים כמו שביקשת, אבל האנשים מתעלמים ממנה לגמרי. פיפלאפ מתחיל לכעוס בגלל שמעלמים ממנו, ושולח אקדח מים לתוך הפרצוף של אחד האנשים. "היי!" האיש צועק בזעם, ורק אז מבחין בפיפלאפ. האיש נראה רגוע לגמרי, וכל מה שהוא עושה זה להגיד "פוצ'יאנה, שאגה." הפוקימון השחור, שאתה מבין ששמו הוא פוצ'יאנה, מתחיל לשאוג על פיפלאפ. פיפלאפ נבהל, ולהפתעתך הרבה חוזר לפוקדור שלו. ומתחילים להוציא שקים ולהכניס לתוכם סמירגלים. הסמירגלים כל כך שקועים בעבודה שלהם, עד שהם לא מבחינים בצוות אקווה, לפחות עד שהם מכניסים אותם לשקים. האנשים עושים את העבודה במהירות, ונראה שהם רגילים מאוד לחטוף פוקימונים. לפני שאתה מספיק לעשות משהו, הם כבר מספיקים לחטוף יותר מחצי מהסמירגלים.
    /
    "מה..?" אסנן ואנסה במהירות להוציא את פיפלאפ בחזרה. "פיפלאפ מהר אנחנו צריכים את עזרתך כאן!" אבקש ממנו את עזרתו ואוציא אותו. "אתם לא הולכים לשום מקום עם הסמירגלים האלו אומר ואנסה לחטוף כמה שיותר שקים מהם.

הנה משפט משלי...

13. משתמש מנוסה
    פורסם במקור על ידי Sheldon Cooper
    בפעם הבאה תנסה להוסיף גם מתקפה שמורידה נזק.
    אתה מחליט להוציא את ראלטס, ופוקד עליו להשתמש בצוות כפול. ראלטס משתכפל מסביבו של היטמונצ'אן, אבל מארטין נראה רגוע לגמרי, למרות המצב. "היטמונצ'אן, אגרוף מאך עם מהירות!" הוא צועק. היטמונצ'אן מתחיל לזגזג במהירות מדהימה ופוגע בכל הראלטסים, וגם בראלטס האמיתי. בגלל שהמתקפה היא מסוג לחימה וראלטס הוא על-חושי, ראלטס לא נפגע כל כך מהמתקפה. אבל זה לא מונע ממארטין לצעוק "היטמונצ'אן, עוד אגרוף מאך!" וזה גם לא מונע מהיטמונצ'אן להתכונן לעוד מתקפת אגרוף מאך מהירה במיוחד.
    ----------------------
    "מהר ראלטס, השתמש שוב בצוות כפול, ואז תקוף עם בילבול! קדימה!" אני מדרבן אותו

14. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    רשום.
    ההתחלה לכולם: אתם קמים מוקדם בבוקר בבוקר בהתרגשות, לקראת הקבלה של הפוקימון הראשון שלכם. אתם שוטפים פנים, מצחצחים שיניים, אוכלים ארוחת בוקר מהירה ויוצאים מהבית לעבר המעבדה של פרופסור בירץ'. כשאתם מגיעים, אתם מתחילים לדפוק בדלת, כשאתם מגלים שאף אחד לא עונה, אתם נכנסים למעבדה בשקט ובזהירות, מוכנים לקראת כל צרה שעלולה לבוא. אתם מגלים שאין אף אחד במעבדה, אבל על אחד השולחנות מונח פתק: "_____ היקר, אם מצאת את הפתק הזה, זה אומר שהגעת לפני הזמן ואני עדיין חוקר פוקימונים במערת הירח. תבוא לשם כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך." אתה יוצא בהתרגשות מתוך המעבדה ומתחיל לרוץ אל המערה. כשאתה נכנס אליה אתה שומע מישהו צועק "הצילו!" באימה. אתה רץ אל מקור הקול, ומגלה את הפרופסור שמותקף ע"י פוקימון קטן וחום ( ). אתה די נדהם מזה שהפרופסור מפחד מפוקימון קטן כזה, אבל הפרופסור נראה מבועת לגמרי. "תפתח את המזוודה שלי! יש שם פוקדור שבתוכו נמצא הפוקימון ההתחלתי שלך! מהר!" הוא צועק אליך באימה.
    "בסדר פרופסור" אני אומר לו במטרה להרגיעה אותו.בזמןן שאני לוקח את הפוקדור של צ'ימצ'אר, ואז אני נזכר שאני לא מכיר את המתקפות שלו ואני שואל את הפרופסור" פרופסור בירץ' מה המתקפות של צ'ימצ'אר?"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

15. student of Gakuen Alice
    כן, אבל לא וולי או סקאי, בגלל שהם מאמנים שנפגשים עם כמה שחקנים. הם לא יכולים להיות שותפים, אבל הם הופכים ליריבים של מי שנפגש איתם. אם יש משהו מיוחד בשותף שאת רוצה (בן או בת, פוקימונים או אפילו רקע שמשולב עם שלך) תשלחי לי ה"פ.
    ------------------------------------------------
    את מוציאה את מיסדריווס, ואת רואה שמיסדריווס הוא פוקימון סגול וקטן שמעופף ומסתכל עלייך בעיניים גדולות וסקרניות (). את מוציאה את כל שאר הפוקימונים, שמתחילים לשחק. איווי משחק עם זיגזאגון, ושניהם מתחילים לרוץ ולנסות לתפוס אחד את השני. מאריפ מתלהב מהמתקפה החדשה שלו, ומשתמש בטעינה בלי להפסיק. מה שגורם לאישה אחת שהתקרבה וליטפה אותו, לחטוף הלם חשמלי רציני. בנתיים מיסדריווס מסתכלת על כל הפוקימונים שלך בסקרנות, ונשארת צמודה אלייך. את מסתכלת בשמים ורואה שיש הרבה מאוד ציפורים, אבל רק שני סוגים (,).
    יש מכון בעיר?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 10 מתוך 14 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •