Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 14 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 210
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sheldon Cooper צפה בהודעה

"מהר ראלטס, השתמש שוב בצוות כפול, ואז תקוף עם בילבול! קדימה!" אני מדרבן אותו
    ראלטס משתמש בצוות כפול, ומתחיל להשתכפל שוב מסביב להיטמונצ'אן. "היטמונצ'אן, פשוט תשתמש באגרוף מאך עוד פעם." מארטין אומר ברוגע. היטמונצ'אן משתמש שוב באגרוף מאך, אבל מצליח לפגוע רק בחצי מהראלטסים עד שפוגעת בו מתקפת הבלבול של ראלטס. היטמונצ'אן נראה תשוש, אבל מארטין לא מתרגש. "היטמונצ'אן, תשתמש בעוד אגרוף מאך עם מהירות, ותגמור את הקרב הזה!" הוא צועק. היטמונצ'אן מנסה לבצע את הפקודה שלו, אבל עושה את זה בהרבה פחות מהירות מהפעם הקודמת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    "בסדר פרופסור" אני אומר לו במטרה להרגיעה אותו.בזמןן שאני לוקח את הפוקדור של צ'ימצ'אר, ואז אני נזכר שאני לא מכיר את המתקפות שלו ואני שואל את הפרופסור" פרופסור בירץ' מה המתקפות של צ'ימצ'אר?"
    "שריטה, צרחה וגחלת!" פרופסור בירץ' צורח.
    בינתיים הפוקימון מבחין בצ'ימצ'אר ומפסיק להתקיף את הפרופסור. הוא מסתכל על צ'ימצ'אר בחשדנות, אבל לא עוזב את הפרופסור. "מהר, תעשה משהו!" הפרופסור מסנן בכעס.
    ציטוט פורסם במקור על ידי EZ-Style צפה בהודעה
    "מה..?" אסנן ואנסה במהירות להוציא את פיפלאפ בחזרה. "פיפלאפ מהר אנחנו צריכים את עזרתך כאן!" אבקש ממנו את עזרתו ואוציא אותו. "אתם לא הולכים לשום מקום עם הסמירגלים האלו אומר ואנסה לחטוף כמה שיותר שקים מהם.
    אתה מוציא את פיפלאפ מהפוקדור, ופיפלאפ מצליח לצאת, למרות שהוא נראה קצת מבולבל ממה שקרה. אתה מתחיל לחטוף שקים מהערמה של השקים שצוות מגמה אספו, וכשאתה מגיע לשק השלישי שלך הם סוף סוף מבחינים בך. "היי, ילד! מה אתה חושב שאתה עושה!" הסוכנת צועקת אליך בכעס. "אל תדאגי, אני עומד לטפל בו." הסוכן עם הפוקימון השחור שהשתמש בנהמה מרגיע אותה, ומיד פונה אליך. "עכשיו עברת גבול, ילד. אתה יכול לנסות להפריע לנו בעבודה, אבל לא לגנוב ממנו. ההורים שלך לא למדו אותך שאסור לגנוב?" הסוכן שואל אותך ברצינות. "חבל, אתה מספיק צעיר בשביל להצטרף אלינו, אבל אני לא יכול לסלוח לך על ניסיון הגניבה הזה. פוצ'יאנה, תשתמש בנשיכה על פיפלאפ." הסוכן אומר לפוקימון השחור שלו. פוצ'יאנה מתחיל לרוץ אל פיפלאפ, והשיניים שלו זוהרות באור לבן.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Anime צפה בהודעה
    יש מכון בעיר?
    את הולכת אל מרכז הפוקימונים, מרפא את הפוקימונים שלך ומבקשת מהאחות ג'וי חדר ללילה. "כמובן שאת יכולה לקבל חדר ללילה, אבל למה את מבקשת חדר עכשיו? עדיין יש אור בחוץ." היא אומרת לך בתימהון. "אם את רוצה להעביר את הזמן עד ללילה, את יכולה ללכת למכון, הוא ממש קרוב למרכז הפוקימונים." האחות ג'וי מציעה לך.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    ראלטס משתמש בצוות כפול, ומתחיל להשתכפל שוב מסביב להיטמונצ'אן. "היטמונצ'אן, פשוט תשתמש באגרוף מאך עוד פעם." מארטין אומר ברוגע. היטמונצ'אן משתמש שוב באגרוף מאך, אבל מצליח לפגוע רק בחצי מהראלטסים עד שפוגעת בו מתקפת הבלבול של ראלטס. היטמונצ'אן נראה תשוש, אבל מארטין לא מתרגש. "היטמונצ'אן, תשתמש בעוד אגרוף מאך עם מהירות, ותגמור את הקרב הזה!" הוא צועק. היטמונצ'אן מנסה לבצע את הפקודה שלו, אבל עושה את זה בהרבה פחות מהירות מהפעם הקודמת.
    "קדימה ראלטס, זו ההזדמנות שלך! תשתמש שוב בצוות כפול אבל תעשה את זה תוך כדי שאתה רץ מסביבו, גרום לו להתבלבל ולחפש את האמיתי, ואז תפתיע אותו עם בילבול בכל הכוח! קדימה!" אני צועק לעבר ראלטס ומעודד אותו.

3. משתמש מנוסה
    "קדימה ראלטס, זו ההזדמנות שלך! תשתמש שוב בצוות כפול אבל תעשה את זה תוך כדי שאתה רץ מסביבו, גרום לו להתבלבל ולחפש את האמיתי, ואז תפתיע אותו עם בילבול בכל הכוח! קדימה!" אני צועק לעבר ראלטס ומעודד אותו.
    ראלטס משתמש בצוות כפול אבל הפעם רץ סביב היטמונצ'אן, מה שגורם להיטמונצ'אן להתבלבל ולא להתקיף. ראלטס משתמש בבילבול, שפוגע בהיטמונצ'אן ומעלף אותו. "כל הכבוד, זה היה קרב מעולה. ידעתי שאתה לא מאמן רגיל. אני חושב שיש לך פוטנציאל אדיר, אולי אתה תהיה האחד שיסגור את השער לעולם של גיראטינה!" מארטין אומר לך בהתרגשות. "היטמונצ'אן, תחזור. היית מעולה." מארטין אומר ומחזיר את היטמונצ'אן לפוקדור. "אני רוצה לברך אותך, אתה אחד מהמאמנים היחידים שהצליחו לנצח אותי. וחוץ מזה, אני צריך לתת לך את זה." מארטין אומר ונותן לך תג שנראה קצת כמו אגרוף (). "זה תג הקונג - פו, התג שמקבלים אחרי שמנצחים במכון שלי. תאסוף עוד שמונה כאלה, ותוכל להיכנס לליגה! ואני בטוח שאתה יכול לעשות את זה!" מארטין אומר לך בחיוך.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

4. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    "שריטה, צרחה וגחלת!" פרופסור בירץ' צורח.
    בינתיים הפוקימון מבחין בצ'ימצ'אר ומפסיק להתקיף את הפרופסור. הוא מסתכל על צ'ימצ'אר בחשדנות, אבל לא עוזב את הפרופסור. "מהר, תעשה משהו!" הפרופסור מסנן בכעס.
    "בסדר אני תרגע לא צריך להתעצבן" אני אומר כשהצד הילדותי שלי נכנס בי.
    "צ'ימצ'אר תשתמש בגחלת על הרגליים של זיגזגון ואז תשתמש בשריטה לעהר פניו" אני אומר לצ'ימצ'אר בביטחון","אתה מסוגל לעשות את זה!" אני אומר כדי להרגיעו למרות שאני לא בטוח בכך ב100%.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

5. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    אתה מוציא את פיפלאפ מהפוקדור, ופיפלאפ מצליח לצאת, למרות שהוא נראה קצת מבולבל ממה שקרה. אתה מתחיל לחטוף שקים מהערמה של השקים שצוות מגמה אספו, וכשאתה מגיע לשק השלישי שלך הם סוף סוף מבחינים בך. "היי, ילד! מה אתה חושב שאתה עושה!" הסוכנת צועקת אליך בכעס. "אל תדאגי, אני עומד לטפל בו." הסוכן עם הפוקימון השחור שהשתמש בנהמה מרגיע אותה, ומיד פונה אליך. "עכשיו עברת גבול, ילד. אתה יכול לנסות להפריע לנו בעבודה, אבל לא לגנוב ממנו. ההורים שלך לא למדו אותך שאסור לגנוב?" הסוכן שואל אותך ברצינות. "חבל, אתה מספיק צעיר בשביל להצטרף אלינו, אבל אני לא יכול לסלוח לך על ניסיון הגניבה הזה. פוצ'יאנה, תשתמש בנשיכה על פיפלאפ." הסוכן אומר לפוקימון השחור שלו. פוצ'יאנה מתחיל לרוץ אל פיפלאפ, והשיניים שלו זוהרות באור לבן.
    "פיפלאפ תהדוף אותו אחורה עם אקדח מים!" אומר לפיפלאפ בבטחון ובלי פחד. "תצטרך הרבה יותר מזה בשביל להפיל אותי ואת פיפלאפ שלי חתיכת יצור שפל וחסר ערך שכמותך!" אצעק אל הסוכנים. "עזבו את הסמירגלים בשקט!, למה הינכם צריכים אותם שכישרונם המיוחד של הסמירגלים הוא ציור?" אשאל אותם בתקווה שישתכנעו. "ואם לא תעזבו אז לא אפסיק לעזור להם מלפול לידיים של רעים כמותכם" אומר.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

6. משתמש מתקדם
    אפשר להצטרף???

7. משתמש מנוסה
    ראלטס משתמש בצוות כפול אבל הפעם רץ סביב היטמונצ'אן, מה שגורם להיטמונצ'אן להתבלבל ולא להתקיף. ראלטס משתמש בבילבול, שפוגע בהיטמונצ'אן ומעלף אותו. "כל הכבוד, זה היה קרב מעולה. ידעתי שאתה לא מאמן רגיל. אני חושב שיש לך פוטנציאל אדיר, אולי אתה תהיה האחד שיסגור את השער לעולם של גיראטינה!" מארטין אומר לך בהתרגשות. "היטמונצ'אן, תחזור. היית מעולה." מארטין אומר ומחזיר את היטמונצ'אן לפוקדור. "אני רוצה לברך אותך, אתה אחד מהמאמנים היחידים שהצליחו לנצח אותי. וחוץ מזה, אני צריך לתת לך את זה." מארטין אומר ונותן לך תג שנראה קצת כמו אגרוף (). "זה תג הקונג - פו, התג שמקבלים אחרי שמנצחים במכון שלי. תאסוף עוד שמונה כאלה, ותוכל להיכנס לליגה! ואני בטוח שאתה יכול לעשות את זה!" מארטין אומר לך בחיוך.
    "ואו, תודה מארטין!" אני אומר בהתרגשות ולוקח את התג ממנו "יש, זכיתי בתג הקונג-פו!" אני אומר בשמחה ומניף את התג ומחבק את ראלטס בשמחה, ומתחיל לעשות מין ריקוד קונג-פו כאשר במוחי עולה המנגינה של השיר "everybody kung fu fighting" :}
    "תודה רבה מארטין, אתה גם מאמן לא רע" אני אומר לו בקריצה קטנה. אני נפרד ממנו ויוצא החוצה, ניגש למרכז הפוקימונים כשראלטס יושב על כתפי ואני מטפל בו ובסטארלי. לאחר הטיפול, אני בוחן במפה מה אני יכול לעשות עוד בעיר הזאת, וגם מה השעה.

8. משתמש מתקדם
    אפשר להצטרף יש עוד מקום??

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ash basa matan צפה בהודעה
    אפשר להצטרף יש עוד מקום??
    אתה לא אמור לשאול שאלות כאלה כאן. שלחתי לך הודעה פרטית בקשר לזה. וכן, יש עוד מקום.
    "בסדר אני תרגע לא צריך להתעצבן" אני אומר כשהצד הילדותי שלי נכנס בי.
    "צ'ימצ'אר תשתמש בגחלת על הרגליים של זיגזגון ואז תשתמש בשריטה לעהר פניו" אני אומר לצ'ימצ'אר בביטחון","אתה מסוגל לעשות את זה!" אני אומר כדי להרגיעו למרות שאני לא בטוח בכך ב100%.
    אתה לא אמור לדעת שזה זיגזאגון
    --------------------------------
    אתה פוקד על צ'ימצ'אר להשתמש בגחלת על הרגליים של הפוקימון, וצ'ימצ'אר משתמש בגחלת ששורפות לפוקימון את הרגליים, אבל פוגעת גם בפרופסור.
    "איי! תפסיק את זה!" הוא צועק אליך.
    צ'ימצ'אר משתמש בשריטה על הפרצוף של הפוקימון, והפוקימון המופתע, שעדיין לא הספיק להתאושש מהגחלת, לא מתליח להתחמק ונופל. הוא קם מיד, ומחיל לרוץ אל צ'ימצ'אר. "הוא עומד להשתמש בנגיחה!" הפרופסור צועק בזמן שהוא רץ אליך כדי להתרחק מהפוקימון.
    "פיפלאפ תהדוף אותו אחורה עם אקדח מים!" אומר לפיפלאפ בבטחון ובלי פחד. "תצטרך הרבה יותר מזה בשביל להפיל אותי ואת פיפלאפ שלי חתיכת יצור שפל וחסר ערך שכמותך!" אצעק אל הסוכנים. "עזבו את הסמירגלים בשקט!, למה הינכם צריכים אותם שכישרונם המיוחד של הסמירגלים הוא ציור?" אשאל אותם בתקווה שישתכנעו. "ואם לא תעזבו אז לא אפסיק לעזור להם מלפול לידיים של רעים כמותכם" אומר.
    אתה אומר לפיפלאפ להדוף את הנשיכה של פוצ'יאנה בעזרת אקדח מים, ובאותו זמן שואל את הסוכנים על הסיבות שלהם לחטיפה של הסמירגלים ומאיים אליהם שאתה לא עומד לעזוב עד שהם ישחררו את כל הסמירגלים.
    "פוצ'יאנה, תקפוץ מעל האקדח מים העלוב הזה." הסוכן אומר באדישות. "הסיבות שלנו לא אמורות להיות חשובות בשבילך. וחוץ מזה, למה חשבת שאני אגלה לילדון כמוך את כל התוכניות שלנו?" הסוכן אומר כתגובה לשאלות שלך. "פוצ'יאנה, תגמור את הקרב המטופש הזה." הסוכן אומר בזמן שפוצ'יאנה מצליח לנשוך את פיפלאפ ברגל. פיפלאפ מתחיל להשתגע ולנסות לברוח מהנשיכה של פוצ'יאנה, אבל לא מצליח.
    "ואו, תודה מארטין!" אני אומר בהתרגשות ולוקח את התג ממנו "יש, זכיתי בתג הקונג-פו!" אני אומר בשמחה ומניף את התג ומחבק את ראלטס בשמחה, ומתחיל לעשות מין ריקוד קונג-פו כאשר במוחי עולה המנגינה של השיר "everybody kung fu fighting" :}
    "תודה רבה מארטין, אתה גם מאמן לא רע" אני אומר לו בקריצה קטנה. אני נפרד ממנו ויוצא החוצה, ניגש למרכז הפוקימונים כשראלטס יושב על כתפי ואני מטפל בו ובסטארלי. לאחר הטיפול, אני בוחן במפה מה אני יכול לעשות עוד בעיר הזאת, וגם מה השעה.
    אתה מודה למארטין בהתרגשות, ומרוב שמחה אתה מתחיל לרקוד. מארטין מחייך חיוך עייף למראה הריקוד שלך, ומוביל אותך אל היציאה.
    כשאתה יוצא, אתה רואה שבחוץ השמיים עדיין כחולים. אתה מסתכל במפה ורואה במפה שבעיר יש את הפארק של העיר, את המוזיאון לאומנות, מרכז פוקימונים וחנות.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

10. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    אתה אומר לפיפלאפ להדוף את הנשיכה של פוצ'יאנה בעזרת אקדח מים, ובאותו זמן שואל את הסוכנים על הסיבות שלהם לחטיפה של הסמירגלים ומאיים אליהם שאתה לא עומד לעזוב עד שהם ישחררו את כל הסמירגלים.
    "פוצ'יאנה, תקפוץ מעל האקדח מים העלוב הזה." הסוכן אומר באדישות. "הסיבות שלנו לא אמורות להיות חשובות בשבילך. וחוץ מזה, למה חשבת שאני אגלה לילדון כמוך את כל התוכניות שלנו?" הסוכן אומר כתגובה לשאלות שלך. "פוצ'יאנה, תגמור את הקרב המטופש הזה." הסוכן אומר בזמן שפוצ'יאנה מצליח לנשוך את פיפלאפ ברגל. פיפלאפ מתחיל להשתגע ולנסות לברוח מהנשיכה של פוצ'יאנה, אבל לא מצליח.
    "קרב עלוב הא..?" אחזור על דבריו. "פיפלאפ בוא נלמד אותו לקח שהוא לא ישכח!" אומר לו ואקמץ את ידי לאגרוף. "פיפלאפ תירגע ותעיף את פוצ'יאנה בעזרת אקדח מים!" אומר לו. "ולאחר מכן תעיף אותו לכל הרוחות בעזרת חבטה!" אומר לו בפרצוף עצבני. "הצוות שלך רוצה לשלוט בעולם ולהפוך אותו ליותר גרוע מאיך שהוא כרגע!" אומר "ואני לא הולך לתת לכם לעשות את זה!" אוסיף. "תהיה בטוח שהארגון שלכם הולך לפול על ידי" אגיד לו.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

11. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    אתה לא אמור לדעת שזה זיגזאגון
    --------------------------------
    אתה פוקד על צ'ימצ'אר להשתמש בגחלת על הרגליים של הפוקימון, וצ'ימצ'אר משתמש בגחלת ששורפות לפוקימון את הרגליים, אבל פוגעת גם בפרופסור.
    "איי! תפסיק את זה!" הוא צועק אליך.
    צ'ימצ'אר משתמש בשריטה על הפרצוף של הפוקימון, והפוקימון המופתע, שעדיין לא הספיק להתאושש מהגחלת, לא מתליח להתחמק ונופל. הוא קם מיד, ומחיל לרוץ אל צ'ימצ'אר. "הוא עומד להשתמש בנגיחה!" הפרופסור צועק בזמן שהוא רץ אליך כדי להתרחק מהפוקימון.
    סליחה טעות שלי
    ------------------------------------------------
    "צ'ימצ'אר תתקרב על הקיר של המערה, וכאשר הפוקימון מתקרב עליך לטווח אפסתקפוץ למעלה ותאחז בניתיפים, ולאחר מכן תנסה להישתמש בנתיפים כדי לקבל תנופה לשירטה בפניו בשנית!" אני אומר לצ'ימצ'אר בנחישות ,ואז התנצל בפני הפרופסור שנפגע מהגחלת.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    כן, מכון לחימה.
    ----------------------------------
    את הולכת אל מרכז הפוקימונים, מרפא את הפוקימונים שלך ומבקשת מהאחות ג'וי חדר ללילה. "כמובן שאת יכולה לקבל חדר ללילה, אבל למה את מבקשת חדר עכשיו? עדיין יש אור בחוץ." היא אומרת לך בתימהון. "אם את רוצה להעביר את הזמן עד ללילה, את יכולה ללכת למכון, הוא ממש קרוב למרכז הפוקימונים." האחות ג'וי מציעה לך.[/quote]

''אוקיי תודה האחות ג'וי'' אומר בחיוך ואלך לפי ההכוונות של האחות ג'וי אל המכון. שאגיע לפני שאכנס אוציא את על הפוקימונים שלי ואומר להם ''אוקיי זה הרגע מוכנים? המכון הראשון שלנו אז בואו ננצח!'' אומר להם בהתלהבות ואכנס יחד איתם ''אמ..שלום באתי לאתגר את מנהיג המכון'' אומר שאכנס
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אתה מודה למארטין בהתרגשות, ומרוב שמחה אתה מתחיל לרקוד. מארטין מחייך חיוך עייף למראה הריקוד שלך, ומוביל אותך אל היציאה.
    כשאתה יוצא, אתה רואה שבחוץ השמיים עדיין כחולים. אתה מסתכל במפה ורואה במפה שבעיר יש את הפארק של העיר, את המוזיאון לאומנות, מרכז פוקימונים וחנות.

14. משתמש מנוסה
    "קרב עלוב הא..?" אחזור על דבריו. "פיפלאפ בוא נלמד אותו לקח שהוא לא ישכח!" אומר לו ואקמץ את ידי לאגרוף. "פיפלאפ תירגע ותעיף את פוצ'יאנה בעזרת אקדח מים!" אומר לו. "ולאחר מכן תעיף אותו לכל הרוחות בעזרת חבטה!" אומר לו בפרצוף עצבני. "הצוות שלך רוצה לשלוט בעולם ולהפוך אותו ליותר גרוע מאיך שהוא כרגע!" אומר "ואני לא הולך לתת לכם לעשות את זה!" אוסיף. "תהיה בטוח שהארגון שלכם הולך לפול על ידי" אגיד לו.
    פיפלאפ נרגע ופוגע בפוצ'יאנה בפרצוף עם אקדח מים עוצמתי במיוחד. פוצ'יאנה מנסה להמשיך ולהחזיק את פיפלאפ, אבל בשלב מסויים הוא נכנע ועוזב אותו. מיד כשפוצ'יאנה עוזב את פיפלאפ, פיפאפ רץ אליו וחובט בו בחוזקה. פוצ'יאנה עף אוויר, כאשר הוא נופל, הוא מתעלף. "הא! אתה לא יודע שום דבר על הצוות שלנו, וגם לא על התוכניות שלו..." הסוכן מגיב לטענה שלך. "אני בסך הכל חייל פשוט, אחד מהחיילם הכי חלשים שיש לצוות. זה שניצחת אותי לא הופך אותך לאדם שיכול להפיל את כל הארגון שלנו, אז אל תהיה כל כך בטוח בזה." הוא מוסיף בלעג. "ליירה, בואי להחליף אותי! אני אמשיך לחטוף סמירגלים!" הוא צועק לסוכנת השנייה, ורץ להחליף אותה. אתה מנסה לרדוף אחריו, אבל הסוכנת השניה עוצרת אותך. "קארוונה, תשתמש בסילון אקווה!" היא צועקת אל הפוקימון שלה. הפוקימון, שאתה מבין ששמו הוא קארוונה, פוגע בפיפלאפ בפרצוף עם סילון אקווה מהיר במיוחד. פיפלאפ נופל על הרצפה, וקם עצבני מאוד בגלל ההשפלה. פיפלאפ כמעט ולא נפגע מהמתקפה, אבל הגאווה הגדולה שלו כן.
    סליחה טעות שלי
    ------------------------------------------------
    "צ'ימצ'אר תתקרב על הקיר של המערה, וכאשר הפוקימון מתקרב עליך לטווח אפסתקפוץ למעלה ותאחז בניתיפים, ולאחר מכן תנסה להישתמש בנתיפים כדי לקבל תנופה לשירטה בפניו בשנית!" אני אומר לצ'ימצ'אר בנחישות ,ואז התנצל בפני הפרופסור שנפגע מהגחלת.
    צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מהנגיחה של הפוקימון באמצעות קפיצה לאחד מהנטיפים של המערה, ומשתמש בהם גם בשביל לקחת תנופה לשריטה שפוגעת בפרצוף של זיגזאגון ומעלפת אותן. "יש!" הפרופסור צועק בשמחה, ונראה שהוא שכח לגמרי מהכוויות שהוא קיבל מהגחלת. "אתה וצ'ימצ'אר נראים לי כמו צוות מדהים. אני מצטער על עניין הזיגזאגון הזה, אני חושב שארוחת הבוקר שלי היא מה שמשך אותו אליי." הוא אומר ומוציא מהתיק סנדוויץ''. "טוב, הגיע הזמן ללכת למעבדה. אני ייתן לך כמה חפצים שיעזרו לך בהמשך הדרך."
    אתה עוקב אחריו עד למעבדה, וככשאתה מגיע לשם, הפרופסור לוקח כמה חפצים מהשולחן המבולגן שלו ומסביר לך על כל חפץ.
    "זה פוקדור." הוא אומר ומצביע על כדור בצבע לבן וכתום (). "זה המכשיר שאיתו תופסים את הפוקימונים" הוא מסביר ונותן לך חמש פוקדורים מהשולחן שלו. "ולחפץ הזה קוראים פוקידע" הוא אומר לך ומצביע על מכשיר אדום שנראה משוכלל (). "המכשיר הזה הוא בעצם האנציקלופדיה של הפוקימונים. הוא ייתן לך מידע על כל פוקימון שתפגוש." הוא אומר ונותן לך אחד. "והכי חשוב, הפוקדור של צ'ימצ'אר." הפרופסור אומר ומביא לך את הפוקדור שלו. "ועכשיו, אחרי כל ההכנות, אני חושב שאתה יכול להתתחיל את המסע שלך." הוא אומר ופותח בשבילך את הדלת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Anime צפה בהודעה

''אוקיי תודה האחות ג'וי'' אומר בחיוך ואלך לפי ההכוונות של האחות ג'וי אל המכון. שאגיע לפני שאכנס אוציא את על הפוקימונים שלי ואומר להם ''אוקיי זה הרגע מוכנים? המכון הראשון שלנו אז בואו ננצח!'' אומר להם בהתלהבות ואכנס יחד איתם ''אמ..שלום באתי לאתגר את מנהיג המכון'' אומר שאכנס
    "את יכולה להיכנס." את שומעת קול שמהדהד מתוך המכון. כשאת נכנסת, את רואה את מארטין, המאמן שפגשת כשהגעת לעיר. "אה, אז בסוף באת כדי לאתגר אותי. אני חושב שכדאי שנעשה יכרות רשמית יותר." הוא אומר ומניף את הידיים שלו לאוויר. אני מארטין! מאמן המכון של העיר פאול! צוות אקווה פשטו יום אחד על העיר שלנו, ואני הייתי צריך להגן לבדי על כל העיר! זה גרם לי ולפוקימונים שלי להיות הרבה יותר קשוחים מכל מאמן מכון אחר שתמצא! ועכשיו, נראה כמה את שווה!" מארטין אומר במלודרמטיות . "צא, טיירוג!" הוא צועק וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא פוקימון סגול ונלהב (). "אני אתן לך את הכבוד למהלך הראשון." מארטין אומר לך.
    אני ניגש למרכז הפוקימונים ומרפא שם את ראלטס וסטארלי. לאחר מכן אני ניגש לפארק העיר.
    אתה רץ למרכז הפוקימונים, ומרפא את ראלטס וסטארלי.
    אחר כך, אתה פונה אל הפארק. הפארק מלא באנשים, וגם בכמה מאמנים. חוץ מהאנשים אתה מבחין גם בכמות עצומה של אותם פוקימונים מעופפים שראית קודם, סטארלי ופידוב.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

15. משתמש מנוסה
    אתה רץ למרכז הפוקימונים, ומרפא את ראלטס וסטארלי.
    אחר כך, אתה פונה אל הפארק. הפארק מלא באנשים, וגם בכמה מאמנים. חוץ מהאנשים אתה מבחין גם בכמות עצומה של אותם פוקימונים מעופפים שראית קודם, סטארלי ופידוב.
    -----------------------
    אני ממשיך לטייל בפארק ומחפש אחר משהו מעניין. אני אבדוק אם יש מאמן שמחפש קרב.

עמוד 11 מתוך 14 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •