ההתחלה לכולם: אתם קמים מוקדם בבוקר בבוקר בהתרגשות, לקראת הקבלה של הפוקימון הראשון שלכם. אתם שוטפים פנים, מצחצחים שיניים, אוכלים ארוחת בוקר מהירה ויוצאים מהבית לעבר המעבדה של פרופסור בירץ'. כשאתם מגיעים, אתם מתחילים לדפוק בדלת, כשאתם מגלים שאף אחד לא עונה, אתם נכנסים למעבדה בשקט ובזהירות, מוכנים לקראת כל צרה שעלולה לבוא. אתם מגלים שאין אף אחד במעבדה, אבל על אחד השולחנות מונח פתק: "_____ היקר, אם מצאת את הפתק הזה, זה אומר שהגעת לפני הזמן ואני עדיין חוקר פוקימונים במערת הירח. תבוא לשם כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך." אתה יוצא בהתרגשות מתוך המעבדה ומתחיל לרוץ אל המערה. כשאתה נכנס אליה אתה שומע מישהו צועק "הצילו!" באימה. אתה רץ אל מקור הקול, ומגלה את הפרופסור שמותקף ע"י פוקימון קטן וחום ( ). אתה די נדהם מזה שהפרופסור מפחד מפוקימון קטן כזה, אבל הפרופסור נראה מבועת לגמרי. "תפתח את המזוודה שלי! יש שם פוקדור שבתוכו נמצא הפוקימון ההתחלתי שלך! מהר!" הוא צועק אליך באימה."
מוזר שהפרופסור מפחד מפוקימון כל כך קטן טוב זה לא מה שחשוב עכשיו איפה הפוכדור??? אני שואל אותו
גיבל משתמש במתקפת חול לתוך הפה של היפופוטאס, מה שגורם לו להיחנק ולאבד את הריכוז. גיבל משתחרר מקבר החול, ומשתמש בזעם דרקון לתוך הפה של היפופוטאס. היפופוטאס עף אחורה, ונופל על הרצפה. "היפופוטאס!", המאמן צועק ביאוש, אבל פתאום נראה כי הוא קיבל החלטה. "היפופוטאס, תשתמש במנוחה!" הוא צועק, ולהפתעתך היפופוטאס נרדם. המאמן רואה שאתה לא מבין למה הוא השתמש במתקפה הזאת, והוא מסביר לך "מנוחה היא מתקפה שגורמת לפוקימון שלך להירדם, אבל מרפא אותו. כדאי לך לנצל את כל הזמן שבו ההיפופוטאס שלי ישן, כי כשהוא יתעורר, הוא יהיה בריא ומוכן לנצח את הגיבל שלך!" הוא אומר בביטחון.
אתה מתחיל לתאר את המקרה שקרה במוזיאון. אתה מתחיל לתאר את זוג הסוכנים שהיו כאן, ואחד השוטרים שואל "זוג סוכנים לבושים כחול? אבל זה נשמע בדיוק כמו..." הוא מתחיל לדבר, אבל השוטר הבכיר משתיק אותו. אתה ממשיך לתאר את כל מה שקרה, ואתה רואה שההשפעה של דבריך על השוטרים משתנה משוטר לשוטר. כמה מהם נראים המומים, כמה נראים מפוחדים, אבל ההבעה של רובם היא זלזול, ואתה מבין שהם לא מאמינים לך. רק ההבעה של השוטר הבכיר נותרת אדישה. אתה מסיים לספר על הפריצה, והשוטר הבכיר לוקח כמה שוטרים לצד ושואל אותם מה דעתם. אתה מצליח לשמוע רק כמה מילים שחוזרים על עצמם. "לא יכול להיות... צוות אקווה... הוא משקר..." ועוד כמה דברים לא ברורים. אתה רואה שמתחיל ויכוח בין השוטרים, ואחד השוטרים מרים את קולו בכעס. "נו באמת, אתם באמת מאמינים לילדון הזה? הרי ברור שהוא משקר! לא יכול להיות ש..." הוא צועק, אבל המבט הזועם של השוטר הבכיר סותם לא את הפה. עוברות כמה דקות, ואתה רואה שהשוטרים עדיין לא הגיעו להחלטה. בסופו של דבר, השוטר הבכיר עוצר את הדיון, בלי שיצאה החלטה. הוא מסתכל עליך כמה זמן, ובסוף נאנח. "אין לי מושג מה לעשות איתך. לפי מה שאתה אומר, צרה גדולה הגיעה אל המחוז שלנו. אני רוצה לא להאמין לך, אבל משהו בך גורם לי לחשוב שאתה דובר אמת. אני לא יודע מה להחליט." הוא אומר ביאוש. "אני חושב שאני אשאיר את ההחלטה לאנשים בכירים ממני. עד אז, אתה בא איתנו לכלא." הוא אומר בהחלטיות, אבל מחכה לראות מה התגובה שלך.
אתה מתקרב אל אחד הזיגזאגונים, אבל אז אתה שומע צרחה מכיוונו של צ'ימצ'אר.
אתה רץ לשם, ורואה שאחד הזיגזאגונים, שכנראה לא נהנה מההתעניינות של צ'ימצ'אר בזנב שלו, התקיף את צ'ימצ'אר. ברגע שהתחיל הקרב, כל הזיגזאגונים האחרים התרחקו. צ'ימצ'אר לא נראה פגוע במיוחד, אבל הוא כועס על הזיגזאגון שהתקיף אותו.
חחח לא סתם שמתי פארק עם פוקימונים מעופפים בעיר עם מכון לחימה.
אבל לא נורא, זה לא אומר שתפסידי
--------------------------------------------------------
טיירוג, התחזות." (Fake Out) מארטין אומר ונראה רגוע לגמרי. טיירוג רץ אל איווי לפני שהוא מספיק להשתמש בצרחה, מוחא כפיים ממש לפני הפרצוף של איווי, ומעיף אותו. איווי מנסה להתקיף, אבל נראה מפוחד מדי. "התחזות זאת מתקפה שגורמת לפוקימון של היריב להירתע. לרוע המזל, אם משתמשים בה פעמיים ברצף היא לא נותנת את אותו אפקט."מארטין מסביר לך ברוגע. "ועכשיו, התקלה!" טיירוג, רץ במהירות לכיוון איווי, שעוד לא התאושש לגמרי מההתחזות, ועומד להשתמש בהתקלה שנראית עוצמתית במיוחד.
מהפוקדור יוצא פוקימון קטן וירוק עם עלה על הראש (). "לפוקימון הזה קוראים טארטוויג! המתקפות שהוא יודע הם התקלה, נסיגה ועלי תער!" בינתיים, הפוקימון מתחיל להתקיף את טארטוויג ומתחיל לרוץ לעברו. הפרופסור מתחיל להירגע ברגע שהפוקימון התרחק ממנו וצועק אליך "הוא עומד להשתמש על טארטוויג בהתקלה, תעשה משהו לפני שהוא יפגע בטארטוויג!"
גיבל משתמש במתקפת חול לתוך הפה של היפופוטאס, מה שגורם לו להיחנק ולאבד את הריכוז. גיבל משתחרר מקבר החול, ומשתמש בזעם דרקון לתוך הפה של היפופוטאס. היפופוטאס עף אחורה, ונופל על הרצפה. "היפופוטאס!", המאמן צועק ביאוש, אבל פתאום נראה כי הוא קיבל החלטה. "היפופוטאס, תשתמש במנוחה!" הוא צועק, ולהפתעתך היפופוטאס נרדם. המאמן רואה שאתה לא מבין למה הוא השתמש במתקפה הזאת, והוא מסביר לך "מנוחה היא מתקפה שגורמת לפוקימון שלך להירדם, אבל מרפא אותו. כדאי לך לנצל את כל הזמן שבו ההיפופוטאס שלי ישן, כי כשהוא יתעורר, הוא יהיה בריא ומוכן לנצח את הגיבל שלך!" הוא אומר בביטחון.
----------------------
"אם ככה אז בוא נביס אותו לפני שיתעורר" אני אומר לגיל בחיוך "תפוס את היפופוטאס בעזרת פיך והשלך אותו באוויר! לאחר מכן שלח לעברו זעם דרקון בעודו באוויר!" אני פוקד על גיבל.
[QUOTE=Gallade123;1421447]רשום.
ההתחלה לכולם: אתם קמים מוקדם בבוקר בבוקר בהתרגשות, לקראת הקבלה של הפוקימון הראשון שלכם. אתם שוטפים פנים, מצחצחים שיניים, אוכלים ארוחת בוקר מהירה ויוצאים מהבית לעבר המעבדה של פרופסור בירץ'. כשאתם מגיעים, אתם מתחילים לדפוק בדלת, כשאתם מגלים שאף אחד לא עונה, אתם נכנסים למעבדה בשקט ובזהירות, מוכנים לקראת כל צרה שעלולה לבוא. אתם מגלים שאין אף אחד במעבדה, אבל על אחד השולחנות מונח פתק: "_____ היקר, אם מצאת את הפתק הזה, זה אומר שהגעת לפני הזמן ואני עדיין חוקר פוקימונים במערת הירח. תבוא לשם כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך." אתה יוצא בהתרגשות מתוך המעבדה ומתחיל לרוץ אל המערה. כשאתה נכנס אליה אתה שומע מישהו צועק "הצילו!" באימה. אתה רץ אל מקור הקול, ומגלה את הפרופסור שמותקף ע"י פוקימון קטן וחום (). אתה די נדהם מזה שהפרופסור מפחד מפוקימון קטן כזה, אבל הפרופסור נראה מבועת לגמרי. "תפתח את המזוודה שלי! יש שם פוקדור שבתוכו נמצא הפוקימון ההתחלתי שלך! מהר!" הוא צועק אליך באימה.
אני רץ למקור הצעקה ורואה את הפרופסור מבוהל ובראש אני חושב לי מה הוא מפחד מפוקימון כל כך קטן ומחפש את הפוכדור
(סליחה שלא הייתי בסדר אני חדש בזה אני לא ממש יודע איך לשחק)
חחח לא סתם שמתי פארק עם פוקימונים מעופפים בעיר עם מכון לחימה.
אבל לא נורא, זה לא אומר שתפסידי
--------------------------------------------------------
טיירוג, התחזות." (Fake Out) מארטין אומר ונראה רגוע לגמרי. טיירוג רץ אל איווי לפני שהוא מספיק להשתמש בצרחה, מוחא כפיים ממש לפני הפרצוף של איווי, ומעיף אותו. איווי מנסה להתקיף, אבל נראה מפוחד מדי. "התחזות זאת מתקפה שגורמת לפוקימון של היריב להירתע. לרוע המזל, אם משתמשים בה פעמיים ברצף היא לא נותנת את אותו אפקט."מארטין מסביר לך ברוגע. "ועכשיו, התקלה!" טיירוג, רץ במהירות לכיוון איווי, שעוד לא התאושש לגמרי מההתחזות, ועומד להשתמש בהתקלה שנראית עוצמתית במיוחד.
''איווי חמוד! אתה יכול להתחמק מזה תזכור את האימונים שלנו!'' אומר לאיווי בעידוד ותקווה, לאחר מכן אומר ''איווי עכשיו התקלה על טיירוג בכל הכח!'' אצעק בקול, 'מעניין עם יש לו עוד פוקימונים, ועם כן האם איווי לבדו יספיק?' אחשוב במוחי בחשש ואביט בחיוך בכל הפוקימונים שלי כשאומר להם לצפות בקרב
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טארטוויג מתחמק מזיגזאגון ברגע האחרון, ומשתמש בהתקלה ועלי תער. זיגזאגון מצליח להתחמק מכמה עלי תער, אבל ההתקלה פוגעת בו בכל הכוח. זיגזאגון עף אחורה ומתעלף.
"עבודה מצוינת." אתה מסתובב אל מקור הקול ורואה את הפרופסור מחייך אליך. "אתה וטארטוויג נראים לי כמו צוות מדהים. אני מצטער על עניין הזיגזאגון הזה, אני חושב שארוחת הבוקר שלי היא מה שמשך אותו אליי." הוא אומר ומוציא מהתיק סנדוויץ''. "טוב, הגיע הזמן ללכת למעבדה. אני ייתן לך כמה חפצים שיעזרו לך בהמשך הדרך."
אתה עוקב אחריו עד למעבדה, וככשאתה מגיע לשם, הפרופסור לוקח כמה חפצים מהשולחן המבולגן שלו ומסביר לך על כל חפץ.
"זה פוקדור." הוא אומר ומצביע על כדור בצבע לבן וכתום (). "זה המכשיר שאיתו תופסים את הפוקימונים" הוא מסביר ונותן לך חמש פוקדורים מהשולחן שלו. "ולחפץ הזה קוראים פוקידע" הוא אומר לך ומצביע על מכשיר אדום שנראה משוכלל (
). "המכשיר הזה הוא בעצם האנציקלופדיה של הפוקימונים. הוא ייתן לך מידע על כל פוקימון שתפגוש." הוא אומר ונותן לך אחד. "והכי חשוב, הפוקדור של גיבל." הפרופסור אומר ומביא לך את הפוקדור שלו. "ועכשיו, אחרי כל ההכנות, אני חושב שאתה יכול להתתחיל את המסע שלך." הוא אומר ופותח בשבילך את הדלת.
צ'ימצ'אר שורט את זיגזאגון בחוזקה, אבל זיגזאגון ממשיך לעמוד ונראה בסדר גמור, הוא משתמש בצרחה על צ'ימצ'אר, וצ'מצ'אר המפוחד בורח אל מאחורי הגב שלך. זיגזאגון מתחיל להירגע ומסתכל על חבריו בגאווה, כאילו שהוא הביס את צ'ימצ'אר ולא סתם הפחיד אותו. פתאום צ'ימצ'אר הנעלב קופץ על הגב של זיגזאגון ומשתמש בגחלת על הראש שלו בלי להפסיק. זיגזאגון צורח, ומתחיל לרוץ במעגלים סביב עצמו. פתאום אתה שם לב שהגחלת פגעה בדשא, והתחילה לשרוף אותו. האש מגיעה אל אחד העצים, ושריפה מתחילה להתפשט. הזיגזאגונים מתחילים לברוח בפאניקה, אבל האש חוסמת את הדרך.
גיבל מעיף את היפופוטאס לאוויר, ופוגע בו בזעם דרקון בדיוק כמו שביקשת. היפופטאס ממשיך לישון. "קדימה היפופוטאס, תתעורר!" אתה שומע את המאמן צועק בהתלהבות. היפופוטאס מתחיל לזוז קצת מתוך שינה, ואתה מבין שלא נשאר לך עוד הרבה זמן עד שהיפופוטאס יתעורר
איווי קופץ מעל טיירוג, ומתקיל את טיירוג על הראש. "אז הצלחת לגרום לפוקימון שלך להתאושש מההתחזות. הממ... אני חושב שאני יתחיל להיות קצת יותר רציני." מארטין אומר בחיוך. "טיירוג, תשתמש בשבירת אבנים!" מארטין אומר. היד של טיירוג מתחילה לזהור, והוא הולך באיטיות אל איווי, תשוש אחרי ההתקלה העוצמתית שלו.
"לאאאא! אתה לא יכול לעשות לי את זה!" אצעק עליו ואירטע לאחור. "אני לא יכול להיכנס לכלא!, הסיפור הזה לא קשור אליי ורק רציתי לעזור!" אומר ואסתובב. "וחוץ מזה אתה לא יכול לזרוק אנשים לכלא מבלי שום הוכחות!" אוסיף. "תנסה למצוא איזו מצלמה שנותרה, או משהו" אומר וארוץ במהירות מן המוזיאון ההרוס.
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
[QUOTE=Gallade123;1426021]
גיבל מעיף את היפופוטאס לאוויר, ופוגע בו בזעם דרקון בדיוק כמו שביקשת. היפופטאס ממשיך לישון. "קדימה היפופוטאס, תתעורר!" אתה שומע את המאמן צועק בהתלהבות. היפופוטאס מתחיל לזוז קצת מתוך שינה, ואתה מבין שלא נשאר לך עוד הרבה זמן עד שהיפופוטאס יתעורר
/QUOTE]
"אוקיי גיבל, תפוס מהר את היפופוטאס והשלך אותו אל תוך הבור שבזירה, ואז קפוץ באוויר ותצלול לעבר הבור תוך כדי סיבוב, כנס פנימה ובזמן שתיכנס תן לו זעם דרקון בכל הכוח!" אני מצווה עליו 'נקווה שזה יעבוד..' אני מתפלל בליבי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)