"אוקיי." אני אומר והולך לכיוון המזוודה , "איזה מהפוקדורים הוא של צ'ימצ'אר ומה המתקפות שלו?" אני שואל את הפרופסור .
"צא עכשיו." אני אומר וזורק את הפוקדור של צ'ימצ'אר לאחר שהפרופסור יענה לי .
"אל תדאג פרופסור , אני אטפל בזה." אני אומר , 'למה הפוקימון הזה תוקף את הפרופסור?' אני חושב לעצמי .
"גיבל? הפוקדור של גיבל הוא הפוקדור שמשמאל ליד שלך, והמתקפות שלו הם התקלה, התקפת חול וזעם דרקון." הוא אומר לך בטון גבוה הרבה יותר מהטון הרגיל שלו. "בבקשה, רק תעשה משהו" הוא לוחש אליך בפחד כשהפוקימון מתחיל לרחרח את הרגל שלו.
אתה מוציא את גיבל מהפוקדור, והפוקימון שהתקיף את הפרופסור מתרחק מהפרופסור ומחיל להסתובב ליד גיבל בחשדנות. הפרופסור נושם לרווחה, ומתקרב לאט לאט אל מאחורי הגב שלך.
"צ'ימצ'אר נמצא בפוקדור האמצעי, והתקפות שלו הם שריטה, נהמה וגחלת." הפרופסור לוחש לך באימה.
אתה זורק את הפוקדור של צ'ימצ'אר לאוויר, וצ'ימצ'אר יוצא ממנו. לפני שאתה מספיק לצעוק לצ'ימצ'אר פקודה הוא מיד רץ לעבר הפוקימון ומתחיל לשחק עם הזנב שלו. הפוקימון נבהל ומתחיל לרוץ לעבר צ'ימצ'אר עם ראש מורם. הפרופסור מיד מנצל את הסחת הדעת, רץ לכיוונך וצועק אליך "הפוקימון הזה עומד להשתמש בנגיחה, תעשה משהו לפני שצ'ימצ'אר ייפגע!"
"צ'ימצ'אר , תשתמש בגחלת כנגד הנגיחה של הפוקימון ולאחר מכן בשריטה , אחרי זה תשתמש בנהמה , אחרי הנהמה תשתמש בגחלת תוך כדי שימוש בגלגלון כך שהגחלת תכסה אותך תוך כדי שאתה מסתובב לכיוון הפוקימון(גלגל להבה), ואם זה לא מצליח לך אז תשתמש בשריטה !!!" אני צועק לצ'ימצ'אר ובמהירות תופס את הפרופסור ומניח אותו מאחורי , "תישאר כאן." אני אומר לפרופסור.
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ממש לפני שהפוקימון פוגע בו, והגחלת עוצרת את הפוקימון. צ'ימצ'אר משתמש ארי זה בשריטה, אבל הפוקימון, שכבר הבין שצ'ימצ'אר הוא אויב, מתחמק ומתחיל להשתמש שוב בנגיחה. צ'ימצ'אר משתמש בצרחה, שמורידה את העוצמה של היריב, ואחר כך הוא מנסה להשתמש במה שבקשת ממנו, אבל מפני שזה הקרב הראשון של צ'ימצ'אר, הוא מתבלבל ומצליח להשתמש רק בגחלת רגילה. הפוקימון מתחמק ממנה בקלות ומתחיל להשתמש שוב בנגיחה על צ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר עוצר את הנגיחה עם שריטה, אבל אתה רואה שהוא נפגע קצת מהנגיחה.
גיבל משתמש בהתקלה על הפוקימון, והפוקימון המופתע, שלא היה מוכן לזה נפגע מההתקלה ומתחיל להיבהל. גיבל מנצל את הפאניקה שלו ומשתמש בזעם דרקון, שפוגעת בפוקימון בעוצמה. הפוקימון מתחיל להתעשת ורץ לעבר גיבל עם הראש מורם. "הוא עומד להישתמש בנגיחה, תעשה משהו לפני שהיא תפגע בגיבל!" הפרופסור צועק אליך. "ותרחיק אותו ממני" הוא לוחש אליך בפחד כשהוא רואה שהפוקימון מתחיל להתקרב.
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
טארטוויג משתמש בדחיפה על הפוקימון, והפוקימון המופתע נפגע מהמתקפה. הפרופסור מבחין בחוסר הביטחון שלך וצועק אליך "המתקפות של טאטוויג הם התקלה, נסיגה ושאיבה!" . בינתיים, הפוקימון מתחיל להתקיף את טארטוויג ומתחיל לרוץ לעברו. הפרופבור מתחיל להירגע ברגע שהפוקימון התרחק ממנו וצועק אליך "הוא עומד להשתמש על טארטוויג בהתקלה, תעשה משהו לפני שהוא יפגע בטארטוויג!
"צ'ימצ'אר תשתמש בנהמה תוך כדי שאתה משתמש בשריטה , לאחר מכן תקפוץ למעלה ותתפוס באחד מהנטיפים שבמערה (ככה שהוא יכול לראות איפה כל דבר נמצא) , מלמעלה תשתמש בגחלת על הפוקימון הזה , אחרי שהפוקימון יפגע מהגחלת תקפוץ על הגב שלו ותשרוט אותו , ואחרי זה תשתמש עליו בגחלת." אני אומר .
"טוב תירגע ילחוץ.." אגחך ואלך אל אל המזוודה, אפתח אותה ואקח את הפוקדור שהוכן בשבילי.
"זה הולך להיות מרגש, הפעם הראשונה!" אומר ואחזיק את הפוקדור קרוב אליי. "פוקימון צא!" אצעק ואזרוק את הפוקדור באוויר. "שלום פיפלאפ!" אומר בזמן שינחת על הקרקע. "אנחנו אמורים לעזור לפר' בירץ' פיפלאפ.. אז נראה מה אתה יכול לעשות!" המרצתי אותו. "אקדח מים על הפוקימון הזה קדימה!" אצעק לפיפלאפ שיביס את הפוקימון.
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
טארטוויג קופץ גבוה ומשתמש בהתקלה שנראית עוצמתית במיוחד בגלל התנופה. ההתקלה פוגעת בפוקימון על הגב ועוצרת את הנגיחה שלו. טארטוויג מתכונן להשתמש שוב בשאיבה, אבל הפוקימון משתמש בנגיחה מהר כל כך שטארטוויג לא מספיק אפילו להתחמק. טארטוויג עף לאוויר, ובינתיים הפוקימון, שנראה הרבה יותר עייף, קופץ כדי להשתמש על טארטוויג בנגיחה מהאוויר.
גיבל משתמש במתקפת חול ישר לעיניים של הפוקימון, וגיבל מצליח להתחמק בקלות מהנגיחה שלו. לפני שהפוקימון אפילו שם לב שגיבל מאחוריו, גיבל משתמש בזעם דרקון ישר על הגב של הפוקימון. הפוקימון נראה ממש עייף, אבל עדיין קם ומתחיל לרוץ לעברו של גיבל כדי להשתמש בהתקלה.
צ'ימצ'אר משתמש בנהמה אבל מתבלבל ולא מצליח להשתמש בשריטה באותו זמן. הפוקימון משתמש בעוד נגיחה על צ'ימצ'אר, אבל רגע לפני שהוא פוגע צ'ימצ'אר קופץ אל אחד מהנטיפים שבתקרה ומשתמש משם בגחלת. הפוקימון מצליח להתחמק מהגחלת, אבל צ'ימצ'אר קופץ על הגב שלו ומתחיל לשרוט אותו אבל לפני שהוא מספיק להשתמש בגחלת שוב הפוקימון מעיף אותו מהגב שלו ומתחיל לרוץ עוד פעם כדי להשתמש הנגיחה אבל הפעם יא הרבה יותר איטית והפוקימון נראה תשוש.
"אני יירגע רק כשתרחיק את הפוקימון הזה ממני!" הפרופסור תועק אליך ומוסיף "סתם שתדע, המתקפות של פיפלאפ הם חבטה, צרחה ואקדח מים". אתה מסביר לפיפלאפ שהוא צריך להתקיף את פוקימון שמתקיף את פרופסור בירץ' ונראה שהוא מבין אותך ומלא אנרגיות לקראת הקרב. אתה פוקד על פיפלאפ להשתמש באקדח מים, והוא שולח סילון מים גדול מפיו שפוגע בפוקימון אבל מרטיב גם את הפרופסור. "היי!" צועק אליך הפרופסור שרטוב כולו וממהר להתרחק כמה שיותר מהפוקימון. הפוקימון מראה מופתע מההתקפה הפתאומית אבל ממהר לרוץ אל עבר פיפלאפ. "הוא משתמש עכשיו בנגיחה, אם לא תזיז את פיפלאפ הוא ייפגע לגמרי" הפרופסור לוחש לך באוזן.
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)