יהיה מגניב... איך זה קשור למ"ת?
ולין תוכל להיות השותפה שלך. אני אמצא נקודה מתאימה במשחק שבה היא תוכל להצטרף אליך.
-----------------------------------
אתה מתחיל ללכת ומסביר לצ'ימצ'אר שאתה עומד להיות המאמן החדש שלו.
צ'מצ'אר מקשיב, אבל הוא לא נראה כל כך מרוכז. פתאום הוא מבחין בקבוצה של זיגזאגונים (

) והוא קופץ מהכתף שלך ומתחיל לשחק בזנבות שלהם. בינתיים אתה מבחין בעוד כמה פוקימונים חומים עם עיניים אדומות (

) שמסתכלים על צ'ימצ'אר בסקרנות וגם כמה פוקימונים עם ראש ירוק (

) שמתרחקים בצ'ימצ'אר ונראים מפוחדים.
זיגזאגון מתנפל על האוכל, ומתעלם ממך כשאתה שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אליך. אחרי שהוא מסיים את האוכל, אתה שואל אותו שוב והפעם הוא מקשיב ונראה שהוא מסכים. אתה זורק עליו את פוכדור. ואחרי כמה נדנודים הוא נעצר. תפסת זיגזאגון!
אתה ממשיך בדרכך לעיר פאול וכשאתה עובר ליד הכניסה ליער אתה רואה שני אנשים לבושים בבגדים בצבע אדום (

,

) וחוסמים את הכניסה.
"היי, אל תתעסק איתם!" אתה שומע קול. אתה רואה שמי שקרה לך היא אישה זקנה עם סבר פנים חמור. "לא כדאי לך להתקרב אליהם. קוראים להם צוות מגמה. אתה לא נראה לי כמו מאמן שיכול עדיין להילחם בהם." היא אומרת ומוסיפה "אתה יכול לקרוא לי גברת מאסטר. אם אתה רוצה להגיע לעיר פאול, פשוט תמשיך ישר. העיר ממש קרובה לכאן."
אתה רואה שהראלטס נראית די בודדה ומרוחקת מהראלטס האחרים. היא נראית מרוצה מזה שמישהו שם לב אליה ורוצה לתפוס אותה. אתה זורק אליה פוקדור ואחרי כמה נדנודים הוא נעצר. תפסת ראלטס!
אתה ממשיך בדרכך לעיר פאול וכשאתה עובר ליד הכניסה ליער אתה רואה שני אנשים לבושים בבגדים בצבע אדום (

,

) וחוסמים את הכניסה.
"היי, אל תתעסק איתם!" אתה שומע קול. אתה רואה שמי שקרה לך היא אישה זקנה עם סבר פנים חמור. "לא כדאי לך להתקרב אליהם. קוראים להם צוות מגמה. אתה לא נראה לי כמו מאמן שיכול עדיין להילחם בהם." היא אומרת ומוסיפה "אתה יכול לקרוא לי גברת מאסטר. אתה נראה לי יותר מיוחד מהמאמנים הריגילים שבאים לכאן. בוא לבית שלי, אני רוצה להביא לך משהו."