רשום.
רק תתקן את השמות של הערים של ההורים שלך לערים מהמפה ותגיב להתחלה
אחלה רעיון, אני ינסה למצוא נקודות מתאימות במשחק.
-----------------------------------------
"אה, ברצינות תפסת את הפוקימון העלוב הזה?" הילד שואל אותך בזלזול. "ואני חשבתי שאתה רק משתמש בו לאמן את הפוקימונים שלך..." הוא מוסיף. "פאטראט למשל פוקימון הוא ששווה להסתובב איתו." הוא אומר בגאווה ומצביע על הפוקימון שלידו, שאתה מבין ששמו הוא פאטראט. "העיניים האדומות האלה, הזנב היפה הזה, והשיניים החזקות... הפוקימון הזה הוא פוקימון עוצמתי! שלא כמו הזיגזאגון הפתטי הזה. פאטראט מדהים כמו שלי ביחד עם מאמן מוכשר במיוחד, כמוני, הופכים לצוות בלתי ניתן לעצירה!" הוא אומר בגאווה. "אני מוכן להתערב איתך על..." הוא נעצר ומבחין פתאום במה שזיגזאגון מצא. גם אתה בודק מה החפץ שזיגזאגון מצא ורואה שזאת פנינה (

). "אני מוכן להתערב איתך על הפנינה היפה הזאת שאני ופאטראט ננצח אותך ואת הזיגזאגון האפס שלך!" הוא אומר בזלזול. "אז אתה מסכים?" הוא שואל אותך.
רוב הפוקימונים הלבנים מתרחקים ממך, חוץ מאחד. אתה שם לב שהאחד הזה הוא שונה, הוא נראה הרבה יותר שאפתן משאר בני מינו, שמעדיפים להתחבא. הפוקימון הזה מתקרב אליך, ואתה רואה שהוא רוצה להיות חלק מהצוות שלך ולטייל איתך בהואן. אתה זורק עליו פוקדור והוא מתנדנד כמה פעמים, ואז נעצר. תפסת ראלטס. אתה רואה שמתחיל להחשיך ואתה רץ במהירות ומגיע לעיר פאול.
אקדח מים. אני יודע שהוא לא לומד את המתקפה הזאת אבל אני מעדיף שזאת המתקפה שתהיה לו בשביל איזון בין הכוח של המתקפות של ההתחלתיים.
---------------------------------------------
אתה מציג את עצמך בפני סנוראנט ונראה שהוא מבין אותך ונראה שמח שהוא עומד לצאת איתך למסע אחרי כל השנים שהוא היה תקוע בפוקדור של גברת מאסטר. מודה לגברת מאסטר ויוצא לדרכך. אתה מגיע לעיר פאול, מגיע למרכז הפוקימונים וסורק את שלושתם.
אתה מעביר את הפוקידע שלך ליד פיפלאפ והוא מצפצף ואומר: "פיפלאפ, פוקימון הפינגווין. בגלל הגאווה הגדולה שלו. פיפלאפ פראי אף פעם לא מקבל אוכל מאנשים. בגלל הרגליים הקטנות שלו, הוא כמעט תמיד נופל, אבל בגלל הגאווה שלו הוא פשוט קם כאילו לא קרה שום דבר. המתקפות של פיפלאפ הם חבטה, צרחה ואקדח מים." הפוקידע אומר ונכבה. אתה מעביר אותו ליד ראלטס והוא מצפצף שוב ואומר: "ראלטס, פוקימון התחושות. ראלטס יכול לחוש ברגשות של האנשים בעזרת הקרן האדומה שנמצאת לו על הראש. מעוד נדיר שהוא מופיע לפני אנשים, אבל כאשר הוא מופיע, הוא מתקרב אל האנשים אם הוא מרגיש שהרגשות שלהם חיוביות. המתקפות של ראלטס הם צרחה, בלבול וצוות כפול." הפוקידע אומר שוב. אתה מעביר ליד סנוראנט, והפוקידע מצפצף ומתחיל שוב לדבר: "סנוראנט, פוקימון כובע השלג. סנוראנטים חיים רק במקומות שבהם השלג כבד. בעונות ללא שלג, כמו אביב או קיץ, סנוראנט מתחבא בין נטיפים קפואים, עמוק בתוך מערות. המתקפות של סנוראנט הם אבק שלג, פזילה, צוות כפול ונשיכה." הפוקידע אומר ומשתתק.