Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 14 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 210
  1. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    "היי! אתה צעקת הרגע משהו בקשר לקרב?" אתה שומע קול עבה צועק אליך. אתה מסתובב ורואה מאמן ענק שרוכב על אופנוע (). "אז אתה רוצה קרב? אני בדיוק חיפשתי מישהו שיכול לעזור לי להתאמן לקראת הקרב שלי נגד מאמן המכון. לא משנה כמה פעמים ניסיתי, בסוף הוא תמיד ניצח אותי." המאמן אומר לך ושואל שוב "אז אתה רוצה קרב?"
    "הוו, איך שאני רוצה קרב! וזה שזה הולך להיות הקרב הראשון שלי לא אומר שאני הולך להפסיד בו ואני אתן 100% ואנצח בו!" אומר לו במבט חסר פחד. "אוקיי, ראלטס!" קראתי לו. "אני בוחר בפוקימון שלי ראלטס!" אומר. "קדימה מי היריב שלי?" אשאל את האופנוען. "דרך אגב שמי הוא ניקולס. מה הוא שמך?" אשאל אותו.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

2. משתמש מנוסה
    אין בעיה
    --------------------------------------
    גיבל תוקף את הפוקימון בהתקפת חול, ופוקימון לא מצליח לראות את מה הוא מתקיף, מפספס את גיבל, אבל פוגע בפרופסור. "היי! זה לא נקרא לעזור!" הפרופסור צווח בכעס ונרגע אחרי שהוא רואה שהפוקימון מתרחק ממנו ופונה שוב אל גיבל. גיבל, שבינתיים כבר רץ אל הפוקימון, משתמש בהתקלה ישר לתוך הפרצוף של הפוקימון ומעיף אותו על הקיר. הפוקימון מצליח בקושי לקום, אבל נראה שהוא עדיין לא מוכן לוותר.
    -------------------------
    "אופס.." אני אומר לפרופסור ומיד מתעשת "קדימה גיבל, עכשיו זעם דרקון!" אני קורא בנחישות ומצביע לעבר הפוקימון

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי ace grace צפה בהודעה
    אני הולך למרכז הפוקימונים ומבקש לשכור חדר , לאחר מכן אני מוציא את הפוקימונים שלי ובודק את הפוקימון החדש שלי בפוקדע , "בואו נלך לישון , מחר מצפה לנו יום ארוך." אני אומר ושוכב על מיטתי , מנסה להירדם.
    אתה מתעורר בבוקר, שוטף פנים, מצחצח שיניים ויצא החוצה.
    לפני שאתה מספיק לעשות משהו, אתה מבחין בשני פוקימונים שרבים. אחד מהם נראה כמו חתול כחול, עם ניצוץ בקצה הזנב () שמתקיף פוקימון ציפור בצבעים אפור ולבן () הציפור נראית פצועה והחתול מתחיל לזהור בצבע כחול ונראה שהוא עומד לתקיף את הציפור שוב.

ציטוט פורסם במקור על ידי Anime צפה בהודעה
    'האמת שהפוקימון הזה נראה די חמוד' אחשוב לעצמי בחיוך קטן(מעריצת זיגזגוןXD ) ואגש אל המזוודה במהירות, אני אפתח את המזוודה ואשלוף את הפוקדור בתהייה 'על החיים ועל המוות' אחשוב בראשי ואזרוק את הפוקדור בהתרגשות, אביט בפוקימון שיצא מהפוקדור ואשאל את הפרופסור ''פרופסור מהר איך קוראים לפוקימון הזה ומה המתקפות שהוא יודע?''
    את זורקת את הפוקדור, ויצא מתוכו פוקימון קטן וחום עם זנב גדול ורך ( ) "לפוקימון הזה קוראים איווי! איווי הוא פוקימון מיוחד מאוד, בגלל סוגי ההתפתחות הרבים... היי!" הפרופסור מתחיל להרצות לך אבל מפסיק באמצע כי הפוקימון מתחיל לנשוך לו את הרגל. "בכל מקרה, איווי יודע התקלה, צרחה ומתקפה מהירה. עכשיו תעשי משהו!" הפרופסור צועק במהירות. הפוקימון מבחין באיווי, ומתקרב אליו בהתלהבות. הפרופסור נושם לרווחה, והולך לאט לאט לכיוון היציאה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי EZ-Style צפה בהודעה
    "הוו, איך שאני רוצה קרב! וזה שזה הולך להיות הקרב הראשון שלי לא אומר שאני הולך להפסיד בו ואני אתן 100% ואנצח בו!" אומר לו במבט חסר פחד. "אוקיי, ראלטס!" קראתי לו. "אני בוחר בפוקימון שלי ראלטס!" אומר. "קדימה מי היריב שלי?" אשאל את האופנוען. "דרך אגב שמי הוא ניקולס. מה הוא שמך?" אשאל אותו.
    פתחת את עמוד חמש, תבחר איזה חפץ שאתה רוצה (חוץ ממאסטרבול)
    האיש צוחק צחוק רועם, ואומר "אני אוהב בחורים עם רוח לחימה כמוך! קוראים לי סטנלי, וזה-" הוא מוציא פוקדור מהכיס שלו וזורק אותו לאוויר. "זה שינקס." הוא אומר ומצביע על הפוקימון שיצא מהפוקדור, חתול כחול עם ניצוץ בקצה הזנב (), שאתה מבין ששמו הוא שינקס. "עכשיו נראה מה היכולות האמיתיות שלך בקרב. שינקס! תשתמש בניצוץ על ראלטס!" סטנלי צועק, ושינקס זוהר באור כחול ומתחיל לרוץ אל ראלטס.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sheldon Cooper צפה בהודעה
    -------------------------
    "אופס.." אני אומר לפרופסור ומיד מתעשת "קדימה גיבל, עכשיו זעם דרקון!" אני קורא בנחישות ומצביע לעבר הפוקימון
    גיבל משתמש בזעם דרקון על הפוקימון, מהפה שלו נורה כדור בצבע כחול, שפוגע בזיגזאגון ומעלף אותו. "עבודה מצוינת." אתה מסתובב אל מקור הקול ורואה את הפרופסור מחייך אליך. "אתה וגיבל נראים לי כמו צוות מדהים. אני מצטער על עניין הזיגזאגון הזה, אני חושב שארוחת הבוקר שלי היא מה שמשך אותו אליי." הוא אומר ומוציא מהתיק סנדוויץ''. "טוב, הגיע הזמן ללכת למעבדה. אני ייתן לך כמה חפצים שיעזרו לך בהמשך הדרך."
    אתה עוקב אחריו עד למעבדה, וככשאתה מגיע לשם, הפרופסור לוקח כמה חפצים מהשולחן המבולגן שלו ומסביר לך על כל חפץ.
    "זה פוקדור." הוא אומר ומצביע על כדור בצבע לבן וכתום (). "זה המכשיר שאיתו תופסים את הפוקימונים" הוא מסביר ונותן לך חמש פוקדורים מהשולחן שלו. "ולחפץ הזה קוראים פוקידע" הוא אומר לך ומצביע על מכשיר אדום שנראה משוכלל (). "המכשיר הזה הוא בעצם האנציקלופדיה של הפוקימונים. הוא ייתן לך מידע על כל פוקימון שתפגוש." הוא אומר ונותן לך אחד. "והכי חשוב, הפוקדור של גיבל." הפרופסור אומר ומביא לך את הפוקדור שלו. "ועכשיו, אחרי כל ההכנות, אני חושב שאתה יכול להתתחיל את המסע שלך." הוא אומר ופותח בשבילך את הדלת.
    נערך לאחרונה על ידי Gallade123, 01-28-2013 בשעה 12:40 AM

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    את זורקת את הפוקדור, ויצא מתוכו פוקימון קטן וחום עם זנב גדול ורך ( ) "לפוקימון הזה קוראים איווי! איווי הוא פוקימון מיוחד מאוד, בגלל סוגי ההתפתחות הרבים... היי!" הפרופסור מתחיל להרצות לך אבל מפסיק באמצע כי הפוקימון מתחיל לנשוך לו את הרגל. "בכל מקרה, איווי יודע התקלה, צרחה ומתקפה מהירה. עכשיו תעשי משהו!" הפרופסור צועק במהירות. הפוקימון מבחין באיווי, ומתקרב אליו בהתלהבות. הפרופסור נושם לרווחה, והולך לאט לאט לכיוון היציאה.
    ''אוקיי איווי!'' אומר בהתלהבות מהפוקימון וגפ מהחמידות שלו ''תשתמש בצרחה ואז במתקפה מהירה על הפוקימון! אם הוא ינסה לתקוף תתחמק קדימה חמוד אתה יכול!'' אומר בעידוד לאיווי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    פתחת את עמוד חמש, תבחר איזה חפץ שאתה רוצה (חוץ ממאסטרבול)
    האיש צוחק צחוק רועם, ואומר "אני אוהב בחורים עם רוח לחימה כמוך! קוראים לי סטנלי, וזה-" הוא מוציא פוקדור מהכיס שלו וזורק אותו לאוויר. "זה שינקס." הוא אומר ומצביע על הפוקימון שיצא מהפוקדור, חתול כחול עם ניצוץ בקצה הזנב (), שאתה מבין ששמו הוא שינקס. "עכשיו נראה מה היכולות האמיתיות שלך בקרב. שינקס! תשתמש בניצוץ על ראלטס!" סטנלי צועק, ושינקס זוהר באור כחול ומתחיל לרוץ אל ראלטס.
    מפנק אתהה :-)
    אבן זוהרת, מה שמפתח את ראלטס לגלייד.
    ;;;;;
    "ככה אני אוהב את הקרבות!" אקרא מהתרגשות, "שינקס הא.." אחזור על דבריו, "הוא הולך ליפול!" הכרזתי לסטנלי. "ראלטס! תתחמק ותשתמש בצוות כפול." אומר לו. 'כך הוא לא ידע למי למקד את ההתקפות ובעזרת מתקפת בלבול אוכל לשגע את שינקס הזה' אחשב אסטרטגיה לקרב.

הנה משפט משלי...

6. משתמש מנוסה
    גיבל משתמש בזעם דרקון על הפוקימון, מהפה שלו נורה כדור בצבע כחול, שפוגע בזיגזאגון ומעלף אותו. "עבודה מצוינת." אתה מסתובב אל מקור הקול ורואה את הפרופסור מחייך אליך. "אתה וגיבל נראים לי כמו צוות מדהים. אני מצטער על עניין הזיגזאגון הזה, אני חושב שארוחת הבוקר שלי היא מה שמשך אותו אליי." הוא אומר ומוציא מהתיק סנדוויץ''. "טוב, הגיע הזמן ללכת למעבדה. אני ייתן לך כמה חפצים שיעזרו לך בהמשך הדרך."
    אתה עוקב אחריו עד למעבדה, וככשאתה מגיע לשם, הפרופסור לוקח כמה חפצים מהשולחן המבולגן שלו ומסביר לך על כל חפץ.
    "זה פוקדור." הוא אומר ומצביע על כדור בצבע לבן וכתום (). "זה המכשיר שאיתו תופסים את הפוקימונים" הוא מסביר ונותן לך חמש פוקדורים מהשולחן שלו. "ולחפץ הזה קוראים פוקידע" הוא אומר לך ומצביע על מכשיר אדום שנראה משוכלל (). "המכשיר הזה הוא בעצם האנציקלופדיה של הפוקימונים. הוא ייתן לך מידע על כל פוקימון שתפגוש." הוא אומר ונותן לך אחד. "והכי חשוב, הפוקדור של גיבל." הפרופסור אומר ומביא לך את הפוקדור שלו. "ועכשיו, אחרי כל ההכנות, אני חושב שאתה יכול להתתחיל את המסע שלך." הוא אומר ופותח בשבילך את הדלת.[/QUOTE]

ואו פרופסור תודה!" אני אומר בשמחה ויוצא החוצה עם הציוד שלי. אני צועד 100 מטר בערך ואז מוציא את הפוכדור של גיבל מכיסי "גיבל, צא!" אני קורא ומוציא אותו החוצה. אני שולף את הפוקדע ובודק עליו מידע. לרחר מכן אני מציג את עצמי בפניו "היי גיבל אני תומאס ואני המאמן שלך וביחד ניקח את ליגת הפוקימונים!" אני אומר לו. לאחר מכן אני מחזיר אותו וממשיך בדרך.

7. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    [QUOTE=Gallade123;1422590]זיגזאגון מנסה להשתמש בצווחה אבל הנשיכה של פאטראט מגיעה לפניו. זיגזאגון מנסה עדיין להשתמש בצרחה, אבל הוא לא מצליח. "הא! הנשיכה של הפאטראט שלי גרמה לפוקימון שלך להירתע! אמרתי לך שאנחנו צוות בלתי..." הוא מתחיל להגיד ולא שם לב לזיגזאגון שהתכונן לעוד נגיחה. פאטראט! תתחמק!" הוא צועק מאוחר מדי. זיגזאגון משתמש בנגיחה על פאטראט שאפילו לא שם לב אליו. הנגיחה מעיפה אותו על המאמן שלו, ומפילה את שניהם על הרצפה. המאמן קם, ואז צועק בזעם "הפעם הגזמת! פאטראט, נשיכה! והפעם לא תצליח להחזיר לי מתקפה כל כך מהר..." המאמן אומר בנימה ערמומית.
    אין בעיה
    --------------------------------------
    גיבל תוקף את הפוקימון בהתקפת חול, ופוקימון לא מצליח לראות את מה הוא מתקיף, מפספס את גיבל, אבל פוגע בפרופסור. "היי! זה לא נקרא לעזור!" הפרופסור צווח בכעס ונרגע אחרי שהוא רואה שהפוקימון מתרחק ממנו ופונה שוב אל גיבל. גיבל, שבינתיים כבר רץ אל הפוקימון, משתמש בהתקלה ישר לתוך הפרצוף של הפוקימון ומעיף אותו על הקיר. הפוקימון מצליח בקושי לקום, אבל נראה שהוא עדיין לא מוכן לוותר.

סוף סוף רקע על צוות אקווה
    רשומה
    תגיד אפשר לשלב מתקפות?

8. משתמש מנוסה
    שאלה כללית לכולם, אתם רוצים שאני יתחיל לצטט עם צבעים? אם כן, אז תבחרו צבע.
    ''אוקיי איווי!'' אומר בהתלהבות מהפוקימון וגפ מהחמידות שלו ''תשתמש בצרחה ואז במתקפה מהירה על הפוקימון! אם הוא ינסה לתקוף תתחמק קדימה חמוד אתה יכול!'' אומר בעידוד לאיווי
    איווי נראה נרגש מהקרב ומתקיף את הפוקימון בצרחה שמחלישה אותו ומיד אחר כך הוא משתמש בהתלהבות במתקפה מהירה. הפוקימון, שחשב שאיווי לא איום, לא היה מוכן למתקפות האלה ועף על הקיר. הוא נופל על הרגליים, מסתכל על איווי במבט זועם, ומתחיל לרוץ לעברו כשהראש שלו מורם. "הוא משתמש בנגיחה! תעשי משהו!" בפרופסור צועק בהיסטריה אחרי שהוא מבחין בפוקימון שמתקרב אליו יותר ויותר.
    מפנק אתהה :-)
    אבן זוהרת, מה שמפתח את ראלטס לגלייד.
    ;;;;;
    "ככה אני אוהב את הקרבות!" אקרא מהתרגשות, "שינקס הא.." אחזור על דבריו, "הוא הולך ליפול!" הכרזתי לסטנלי. "ראלטס! תתחמק ותשתמש בצוות כפול." אומר לו. 'כך הוא לא ידע למי למקד את ההתקפות ובעזרת מתקפת בלבול אוכל לשגע את שינקס הזה' אחשב אסטרטגיה לקרב.
    התכוונת לאבן שחר
    אם אתה רוצה אבן זוהרת בכל מקרה אז תגיד
    ------------------------------------
    ראלטס מתחמק בקפיצה מהניצוץ הכחול של שינקס, וכשהוא עוד באוויר הוא משתמש בצוות כפול. שינקס נראה מבולבל, אבל המאמן שלו צועק אליו בבטחון "שינקס, אנחנו מוכנים לכל מצב! גם לצוות כפול! תשתמש בפריקה!" שינקס משתמש בפריקה, ומוציא מהגוף שלו ברקים כחולים שפוגעים בכל הראלטסים, ובסוף גם בראלטס האמיתי. "הא! תצטרך יותר מצוות כפול כדי להביס אותי! שינקס תשתמש בטעינה!" שינקס מתרכז, וניצוצות צהובים מתחילים לנוע סביבו. "עכשיו תשתמש בניצוץ!" שינקס מוקף באור כחול שנראה הרבה יותר חזק מהניצוץ הקודם. הוא מתחיל לרוץ אל ראלטס במהירות וניצוצות כחולים מבזיקים סביבו.
    ואו פרופסור תודה!" אני אומר בשמחה ויוצא החוצה עם הציוד שלי. אני צועד 100 מטר בערך ואז מוציא את הפוכדור של גיבל מכיסי "גיבל, צא!" אני קורא ומוציא אותו החוצה. אני שולף את הפוקדע ובודק עליו מידע. לרחר מכן אני מציג את עצמי בפניו "היי גיבל אני תומאס ואני המאמן שלך וביחד ניקח את ליגת הפוקימונים!" אני אומר לו. לאחר מכן אני מחזיר אותו וממשיך בדרך.
    אתה מעביר את הפוקידע שלך על גיבל והוא מצפצף ואומר: "גיבל, פוקימון כריש האדמה. גיבל חי בחורים קטנים בקירות של מערות, ותופס כל טרף שמתקרב אליהם יותר מדי. הוא מתקיף בעוצמה באמצעות הפה הגדול שלו. אבל למרות העוצמה של המתקפות שלו, הוא נוהג לפגוע בעצמו בגלל חוסר זהירות." הפוקידע משתתק. בזמן שהפוקידע דיבר, גיבל מצא חבורה של זיגזאגונים ( ) ששיחקו ביניהם. גיבל, שכנראה נזכר בזיגזאגון שהתקיף את הפרופסור במערה, מחליט שהזיגזאגונים הם אויבים ומתחיל להתקיף אותם. אתה מבחין גם בפוקימון חומים עם עיניים אדומות () שמתאספים סביב גיבל והזיגזאגונים בסקרנות. רחוק מהם, אתה מבחין בחבורה של פוקימונים לבנים עם ראש ירוק () שנראים מפוחדים ממך ומגיבל.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Omer2013 צפה בהודעה
    תגיד אפשר לשלב מתקפות?
    זיגזאגון משתמש בנגיחה בעודו מסתובב באוויר, ומתקרב במהירות קטלנית אל פאטראט. "עכשיו פאטראט, היפנוזה!" העיניים של פאטראט מתחילות לזהור, והמבט שלו פוגש במבט של זיגזאגון, ומרדים אותו. אפילו שהוא נרדם, התנופה של הנגיחה של זיגזאגון ממשיכה והנגיחה פוגעת בעוצמה בפאטראט, שנופל אבל מצליח לקום. "אהא! עכשיו נראה מה תעשה! פאטראט, תשתמש בנשיכה! ואל תפסיק!" המאמן צועק, מלא ביטחון עצמי.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

9. student of Gakuen Alice
    איווי נראה נרגש מהקרב ומתקיף את הפוקימון בצרחה שמחלישה אותו ומיד אחר כך הוא משתמש בהתלהבות במתקפה מהירה. הפוקימון, שחשב שאיווי לא איום, לא היה מוכן למתקפות האלה ועף על הקיר. הוא נופל על הרגליים, מסתכל על איווי במבט זועם, ומתחיל לרוץ לעברו כשהראש שלו מורם. "הוא משתמש בנגיחה! תעשי משהו!" בפרופסור צועק בהיסטריה אחרי שהוא מבחין בפוקימון שמתקרב אליו יותר ויותר.

אין צורך לדעתי
    ''תירגע פרופסור!'' אצעק בהיסטריה יותר במטרה להרגיע את עצמי מאותו ''איווי תתחמק מהר! תנסה לקפוץ הצידה ואז ישר להשתמש עליו בהתקלה מהצד!'' אומר שוב משתדלת להנמיך את קולי, לחוצה מהקרב הראשון והמוזר הזה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה

התכוונת לאבן שחר
    ראלטס מתחמק בקפיצה מהניצוץ הכחול של שינקס, וכשהוא עוד באוויר הוא משתמש בצוות כפול. שינקס נראה מבולבל, אבל המאמן שלו צועק אליו בבטחון "שינקס, אנחנו מוכנים לכל מצב! גם לצוות כפול! תשתמש בפריקה!" שינקס משתמש בפריקה, ומוציא מהגוף שלו ברקים כחולים שפוגעים בכל הראלטסים, ובסוף גם בראלטס האמיתי. "הא! תצטרך יותר מצוות כפול כדי להביס אותי! שינקס תשתמש בטעינה!" שינקס מתרכז, וניצוצות צהובים מתחילים לנוע סביבו. "עכשיו תשתמש בניצוץ!" שינקס מוקף באור כחול שנראה הרבה יותר חזק מהניצוץ הקודם. הוא מתחיל לרוץ אל ראלטס במהירות וניצוצות כחולים מבזיקים סביבו.
    וכן אבן השחר ולא לא צריך צבע
    ------
    "לא להיבהל ראלטס" אומר לראלטס בזמן ששינקס עומד לתקוף אותו. "תשתמש בבלבול על שינקס." אומר לראלטס בתקווה שהוא יצליח להשתמש בבלבול. 'זה חייב להצליח, אחרת הקרב הראשון שלי עומד להיגמר מהר יותר מהצפוי' אחשוב לעצמי בזמן הקרב.

הנה משפט משלי...

11. משתמש מנוסה

אתה מעביר את הפוקידע שלך על גיבל והוא מצפצף ואומר: "גיבל, פוקימון כריש האדמה. גיבל חי בחורים קטנים בקירות של מערות, ותופס כל טרף שמתקרב אליהם יותר מדי. הוא מתקיף בעוצמה באמצעות הפה הגדול שלו. אבל למרות העוצמה של המתקפות שלו, הוא נוהג לפגוע בעצמו בגלל חוסר זהירות." הפוקידע משתתק. בזמן שהפוקידע דיבר, גיבל מצא חבורה של זיגזאגונים ( ) ששיחקו ביניהם. גיבל, שכנראה נזכר בזיגזאגון שהתקיף את הפרופסור במערה, מחליט שהזיגזאגונים הם אויבים ומתחיל להתקיף אותם. אתה מבחין גם בפוקימון חומים עם עיניים אדומות () שמתאספים סביב גיבל והזיגזאגונים בסקרנות. רחוק מהם, אתה מבחין בחבורה של פוקימונים לבנים עם ראש ירוק () שנראים מפוחדים ממך ומגיבל.
    "היי גיבל די, מספיק עם זה!" אני קורא במחאה ומנסה להרחיק אותו מין הזיגזאגונים הללו 'מעניין מי אלה הפוקימונים האחרים' אני חושב לעצמי. אני מוציא את הפוקדע ובודק עליהם מידע. לאחר מכן, אני מנסה להתחבר עם הפוקימונים הלבנים.

12. משתמש מנוסה
    שם: איתן

התכוונת לאבן שחר

כן
    ------------------------------
    זיגזאגון משתמש בנגיחה בעודו מסתובב באוויר, ומתקרב במהירות קטלנית אל פאטראט. "עכשיו פאטראט, היפנוזה!" העיניים של פאטראט מתחילות לזהור, והמבט שלו פוגש במבט של זיגזאגון, ומרדים אותו. אפילו שהוא נרדם, התנופה של הנגיחה של זיגזאגון ממשיכה והנגיחה פוגעת בעוצמה בפאטראט, שנופל אבל מצליח לקום. "אהא! עכשיו נראה מה תעשה! פאטראט, תשתמש בנשיכה! ואל תפסיק!" המאמן צועק, מלא ביטחון עצמי.
    כן, כחול

13. משתמש מנוסה

אין צורך לדעתי
    ''תירגע פרופסור!'' אצעק בהיסטריה יותר במטרה להרגיע את עצמי מאותו ''איווי תתחמק מהר! תנסה לקפוץ הצידה ואז ישר להשתמש עליו בהתקלה מהצד!'' אומר שוב משתדלת להנמיך את קולי, לחוצה מהקרב הראשון והמוזר הזה
    איווי מתחמק בקלות מהפוקימון ומשתמש עליו בהתקלה שמעיפה אותו. הפוקימון התשוש מנסה לקום, אבל לא מצליח. "פיו. זה היה קרוב." הפרופסור נרגע. "יש לי טראומות מזיגזאגונים, אחרי שחבורה שלהם התקיפה אותי כשהייתי ילד קטן, זה היה כשהייתי בערך בן 5 ו..." הפרופסור עוצר אחרי שהוא מבין שהוא דיבר יותר מדי. "בכל מקרה, הקרב הזה היה קרב מעולה יחסית למאמנת מתחילה. אני חושב שכדאי שנערוך היכרות רשמית במעבדה שלי."
    את עוקבת אחריו עד למעבדה, וככשאת מגיעה לשם, הפרופסור לוקח כמה חפצים מהשולחן המבולגן שלו ומסביר לך על כל חפץ.
    "זה פוקדור." הוא אומר ומצביע על כדור בצבע לבן וכתום (). "זה המכשיר שאיתו תופסים את הפוקימונים" הוא מסביר ונותן לך חמש פוקדורים מהשולחן שלו. "ולחפץ הזה קוראים פוקידע" הוא אומר לך ומצביע על מכשיר אדום שנראה משוכלל (). "המכשיר הזה הוא בעצם האנציקלופדיה של הפוקימונים. הוא ייתן לך מידע על כל פוקימון שתפגוש." הוא אומר ונותן לך אחד. "והכי חשוב, הפוקדור של איווי." הפרופסור אומר ומביא לך את הפוקדור שלו. "ועכשיו, אחרי כל ההכנות, אני חושב שאת יכולה להתחיל את המסע שלך." הוא אומר ופותח בשבילך את הדלת.

וכן אבן השחר ולא לא צריך צבע
    ------
    "לא להיבהל ראלטס" אומר לראלטס בזמן ששינקס עומד לתקוף אותו. "תשתמש בבלבול על שינקס." אומר לראלטס בתקווה שהוא יצליח להשתמש בבלבול. 'זה חייב להצליח, אחרת הקרב הראשון שלי עומד להיגמר מהר יותר מהצפוי' אחשוב לעצמי בזמן הקרב.
    ראלטס קם בנחישות ומנסה להתרכז, אבל שינקס ממשיך להתקרב ותר ויותר. "עכשיו אתה אבוד!" סטנלי צועק בבטחון. "תגמור אותו, שינקס!" שינקס רץ במהירות גבוהה יותר ויותר ומתקרב לראלטס, אבל רגע לפני שהוא פוגע בו, הוא נעצר. ראלטס הצליח להשתמש בבלבול, ושינקס המבולבל התחיל להתקיף את עצמו! "מה! איך אתה בעצם..." סטנלי מסתכל עליך המום. "שינקס, תנסה לצאת מזה!" הוא אומר לשינקס בייאוש אבל שינקס לא נראה כאילו הוא שומע אותו.
    "היי גיבל די, מספיק עם זה!" אני קורא במחאה ומנסה להרחיק אותו מין הזיגזאגונים הללו 'מעניין מי אלה הפוקימונים האחרים' אני חושב לעצמי. אני מוציא את הפוקדע ובודק עליהם מידע. לאחר מכן, אני מנסה להתחבר עם הפוקימונים הלבנים.
    אתה מעביר את הפוקידע שלך על אחד הפוקימונים עם העיניים האדומות והפוקידע מצפצף ואומר: פאטראט, פוקימון הסיור. הפאטראטים זהירים במיוחד, ולפחות אחד מהם תמיד יהיה על המשמר. הם יכולים לשים לב לכל אויב שמתקרב אליהם, אלא אם כן הוא מפתיע אותם מאחור. הם משתמשים בזנב שלהם כדי לתקשר אחד עם השני." הפוקידע משתתק. אתה מעביר אותו ליד אחד הפוקימונים הלבנים והוא מצפצף ואומר: "ראלטס, פוקימון התחושות. ראלטס יכול לחוש ברגשות של האנשים בעזרת הקרן האדומה שנמצאת לו על הראש. מאוד נדיר שהוא מופיע לפני אנשים, אבל כאשר הוא מופיע, הוא מתקרב אל האנשים אם הוא מרגיש שהרגשות שלהם חיוביות." הפוקדע משתתק. אתה מתקרב אל הראלטסים אבל כולם מתרחקים ממך. אתה מסתובב באכזבה ופתאום מבחין מולך באחד מהראלטסים שנלחם נגד פאטראט. הפאטראט נושך את הראלטס וראלטס נראה פצוע.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Omer2013 צפה בהודעה
    כן, כחול
    זיגזאגון לא שומע אותך, ופאטראט מתקרב אליו יותר ויותר. "קדימה פאטראט, תגמור איתו!" המאמן צועק אליו, אבל רגע לפני שהוא פוגע בו, העיניים של זיגזאגון נפתחות בנחישות, והוא בצרחה שגורמת לפאטראט להתרחק ממנו ולשתק אותו, ואז בהתקפת זנב שמחלישה את ההגנה שלו. "מה?! איך הצלחת לצאת מהיפנוזה של פאטראט כל כך מהר?!" הילד צועק בלחץ. "טוב, הקרב הזה עוד לא נגמר. פאטראט, התקלה!" המאמן צועק ופאטראט רץ במהירות אל זיגזאגון.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

14. משתמש מנוסה

אתה מעביר את הפוקידע שלך על אחד הפוקימונים עם העיניים האדומות והפוקידע מצפצף ואומר: פאטראט, פוקימון הסיור. הפאטראטים זהירים במיוחד, ולפחות אחד מהם תמיד יהיה על המשמר. הם יכולים לשים לב לכל אויב שמתקרב אליהם, אלא אם כן הוא מפתיע אותם מאחור. הם משתמשים בזנב שלהם כדי לתקשר אחד עם השני." הפוקידע משתתק. אתה מעביר אותו ליד אחד הפוקימונים הלבנים והוא מצפצף ואומר: "ראלטס, פוקימון התחושות. ראלטס יכול לחוש ברגשות של האנשים בעזרת הקרן האדומה שנמצאת לו על הראש. מאוד נדיר שהוא מופיע לפני אנשים, אבל כאשר הוא מופיע, הוא מתקרב אל האנשים אם הוא מרגיש שהרגשות שלהם חיוביות." הפוקדע משתתק. אתה מתקרב אל הראלטסים אבל כולם מתרחקים ממך. אתה מסתובב באכזבה ופתאום מבחין מולך באחד מהראלטסים שנלחם נגד פאטראט. הפאטראט נושך את הראלטס וראלטס נראה פצוע.
    "היי, תעזוב אותו!" אני צועק לעבר הפאטראט ורץ קדימה "גיבל תקוף את הפאטארט עם התקלה!" אני פוקד עליו ומצביע לעברו של הפאטארט

15. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Gallade123;1422755]איווי מתחמק בקלות מהפוקימון ומשתמש עליו בהתקלה שמעיפה אותו. הפוקימון התשוש מנסה לקום, אבל לא מצליח. "פיו. זה היה קרוב." הפרופסור נרגע. "יש לי טראומות מזיגזאגונים, אחרי שחבורה שלהם התקיפה אותי כשהייתי ילד קטן, זה היה כשהייתי בערך בן 5 ו..." הפרופסור עוצר אחרי שהוא מבין שהוא דיבר יותר מדי. "בכל מקרה, הקרב הזה היה קרב מעולה יחסית למאמנת מתחילה. אני חושב שכדאי שנערוך היכרות רשמית במעבדה שלי."
    את עוקבת אחריו עד למעבדה, וככשאת מגיעה לשם, הפרופסור לוקח כמה חפצים מהשולחן המבולגן שלו ומסביר לך על כל חפץ.
    "זה פוקדור." הוא אומר ומצביע על כדור בצבע לבן וכתום (). "זה המכשיר שאיתו תופסים את הפוקימונים" הוא מסביר ונותן לך חמש פוקדורים מהשולחן שלו. "ולחפץ הזה קוראים פוקידע" הוא אומר לך ומצביע על מכשיר אדום שנראה משוכלל (). "המכשיר הזה הוא בעצם האנציקלופדיה של הפוקימונים. הוא ייתן לך מידע על כל פוקימון שתפגוש." הוא אומר ונותן לך אחד. "והכי חשוב, הפוקדור של איווי." הפרופסור אומר ומביא לך את הפוקדור שלו. "ועכשיו, אחרי כל ההכנות, אני חושב שאת יכולה להתחיל את המסע שלך." הוא אומר ופותח בשבילך את הדלת.

יאי מעניין איזה פוקימונים אני אראהD=
    ''תודה רבה אדוני הפרופסור'' אומר עדיין נרגשת מהקרב ומכך שאני מתחילה את המסע שלי שאצא מהמעבדה אני יוציא את איווי מהפוקדור ''אין צורך שתישאר בפוקדור כל הזמן תהיה בחוץ איתי, אני טל המאמנת החדשה שלך'' אציג את עצמי ואלטף את ראשו של איווי בשמחה. לאחר ההכרות אלך לכייון הדרך הראשונה בתקווה למצא פוקימונים שאוהב

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 14 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •