כן
---------------------------------------
אתה זורק פוקדור על שינקס, והפוקדור מתנדנד כמה פעמים, ונעצר. תפסת שינקס! אתה מחליט לנסות לתפוס גם את סטארלי. אתה שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אליך, אבל הוא לא עונה. אחרי כמה זמן אתה מחליט שהשתיקה שלו מעידה על תשובה חיובית, וזורק עליו פוקדור. אבל למרבה הפתעתך, הפוקדור נופל כאילו שסטארלי הוא לא פוקימון פראי בכלל. "היי! הסטארלי הזה הוא שלי! אל תנסה לתפוס אותו!" אתה מסתובב ורואה מאמן עם חולצה לבנה ושער חום קצר (

) שמסתכל עליך בכעס. "אתה לא יכול להבחין בין פוקימון פראי לפוקימון של מאמן?!" הוא צועק אליך. "סטארלי, תחזור!" הוא אומר לסטארלי, שחוזר אל הפוקדור ומראה לך את הפוקדור כהוכחה. "ראית? הסטארלי הזה הוא שלי. הוא לפעמים בורח לי לכל מיני מקומות מוזרים, הוא לא אוהב להישאר באותו מקום הרבה זמן." המאמן אומר לך, ונראה רגוע יותר. "היי, זה פוקדור?" הוא אומר כשהוא רואה את הפוקדור של שינקס שרק תפסת. "אז אתה מאמן! מה אתה אומר על אימון קצר? הסטארלי שלי נגד כל פוקימון שתבחר." המאמן שואל אותך "אני מסכים להמר על 1500 שקל, גם ככה יש לי מספיק." הוא מוסיף בשחצנות.
"כמובן." האחות ג'וי אומרת לך בחיוך. אחרי שהאחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים, אתה הולך לישון. כשאתה מתעורר, אתה שומע קולות של קרב גדול. אתה רץ למרכז העיר, ומבחין בקרב גדול בין שני מאמנים. מאמן אחד עם שיער חום קצר וחולצה לבנה (

) שפוקד על הפוקימון שלו, פוקימון מתכתי עם קרן כסופה על הראש (

) להשתמש בטופר מתכת. אתה מביט במאמן השני, מאמן עם שיער כחול וחולצה כתומה (

) שנראה בטוח בעצמו, ולידו עומד פוקימון חום עם כפפות איגרוף על הידיים (

) שנראה ערני לגמרי כאילו הפוקימון השני לא פגע בו בכלל. "היטמונצ'אן, אגרוף מאך!" אתה מביט בפוקימון החום, שאתה מבין ששמו הוא היטמונצ'אן, מתקיף במהירות אדירה את הפוקימון השני, פוגע בו וגורם לו להתעלף. המאמן המושפל בורח משדה הקרב, והמאמן השני מבחין בך ופונה אליך "גם אתה באת לאתגר אותי?" ואחרי שהוא מבחין במבטך התוהה הוא מסביר לך "אני הוא מארטין, מאמן המכון של העיר הזאת. אם אתה רוצה לאתגר אותי, תגיע יותר מאוחר למכון שלי. אני מחכה לך שם."
כן, את לילי חחחח
-----------------------------------
זיגזאגון מהנהן בראשו ונראה נלהב. את זורקת עליו פוקדור, ואחרי כמה נידנודים הוא נעצר. תפסת זיגזאגון!
את ממשיכה בדרכך לעיר פאול וכשאת עוברת ליד הכניסה ליער את רואה שני אנשים לבושים בבגדים בצבע אדום (

,

) שחוסמים את הכניסה.
"היי, אל תתעסקי איתם!" אתה שומע קול. אתה רואה שמי שקרה לך היא אישה זקנה עם סבר פנים חמור. "לא כדאי לך להתקרב אליהם. קוראים להם צוות מגמה. את לא נראת לי כמו מאמנת שיכולה עדיין להילחם בהם." היא אומרת ומוסיפה "את יכולה לקרוא לי גברת מאסטר. אם את רוצה להגיע לעיר פאול, פשוט תמשיכי ישר. העיר ממש קרובה לכאן."
אתה מוצא עצים שנראים לך טובים לאימון, וכשאתה מוצא אתה פוקד על טארטוויג להשתמש בעלי תער על אחד מהעצים, ועל זיגזאגון אתה פוקד להשתמש בהתקלה על העץ השני. טארטוויג נראה נלהב מהאימון, ואחרי כמה זמן העץ של טארטוויג נופל. אחרי זה אתה פוקד על שניהם להשתמש בנגיחה ובהתקלה אחד על השני. טארטוויג וזיגזאגון רצים אחד אל השני במהירות, אבל טארטוויג לא משתמש בהתקלה. השיניים שלו מתחילות לזהור, וכשזיגזאגון מתקרב אליו מספיק, טארטוויג קופץ מעליו וסוגר את השיניים שלו, שהתחילו לזהור באור לבן, על הזנב של זיגזאגון. אתה מזהה את המתקפה הזאת, ונזכר שלמתקפה קוראים נשיכה, ושזאת אותה מתקפה שג'ואי השתמש בה כל הזמן עם הפאטראט שלו. בגלל שזיגזאגון נראה עייף, אתה לוקח אותו ואת טארטוויג למרכז הפוקימונים, ואחרי שמרפאים אותם אתה רואה שהמכון ממש קרוב למרכז הפוקימונים והדלת של המכון פתוחה לרווחה.