Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 14 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 210
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    כן
    ---------------------------------------
    אתה זורק פוקדור על שינקס, והפוקדור מתנדנד כמה פעמים, ונעצר. תפסת שינקס! אתה מחליט לנסות לתפוס גם את סטארלי. אתה שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אליך, אבל הוא לא עונה. אחרי כמה זמן אתה מחליט שהשתיקה שלו מעידה על תשובה חיובית, וזורק עליו פוקדור. אבל למרבה הפתעתך, הפוקדור נופל כאילו שסטארלי הוא לא פוקימון פראי בכלל. "היי! הסטארלי הזה הוא שלי! אל תנסה לתפוס אותו!" אתה מסתובב ורואה מאמן עם חולצה לבנה ושער חום קצר () שמסתכל עליך בכעס. "אתה לא יכול להבחין בין פוקימון פראי לפוקימון של מאמן?!" הוא צועק אליך. "סטארלי, תחזור!" הוא אומר לסטארלי, שחוזר אל הפוקדור ומראה לך את הפוקדור כהוכחה. "ראית? הסטארלי הזה הוא שלי. הוא לפעמים בורח לי לכל מיני מקומות מוזרים, הוא לא אוהב להישאר באותו מקום הרבה זמן." המאמן אומר לך, ונראה רגוע יותר. "היי, זה פוקדור?" הוא אומר כשהוא רואה את הפוקדור של שינקס שרק תפסת. "אז אתה מאמן! מה אתה אומר על אימון קצר? הסטארלי שלי נגד כל פוקימון שתבחר." המאמן שואל אותך "אני מסכים להמר על 1500 שקל, גם ככה יש לי מספיק." הוא מוסיף בשחצנות.

"כמובן." האחות ג'וי אומרת לך בחיוך. אחרי שהאחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים, אתה הולך לישון. כשאתה מתעורר, אתה שומע קולות של קרב גדול. אתה רץ למרכז העיר, ומבחין בקרב גדול בין שני מאמנים. מאמן אחד עם שיער חום קצר וחולצה לבנה () שפוקד על הפוקימון שלו, פוקימון מתכתי עם קרן כסופה על הראש () להשתמש בטופר מתכת. אתה מביט במאמן השני, מאמן עם שיער כחול וחולצה כתומה () שנראה בטוח בעצמו, ולידו עומד פוקימון חום עם כפפות איגרוף על הידיים () שנראה ערני לגמרי כאילו הפוקימון השני לא פגע בו בכלל. "היטמונצ'אן, אגרוף מאך!" אתה מביט בפוקימון החום, שאתה מבין ששמו הוא היטמונצ'אן, מתקיף במהירות אדירה את הפוקימון השני, פוגע בו וגורם לו להתעלף. המאמן המושפל בורח משדה הקרב, והמאמן השני מבחין בך ופונה אליך "גם אתה באת לאתגר אותי?" ואחרי שהוא מבחין במבטך התוהה הוא מסביר לך "אני הוא מארטין, מאמן המכון של העיר הזאת. אם אתה רוצה לאתגר אותי, תגיע יותר מאוחר למכון שלי. אני מחכה לך שם."

כן, את לילי חחחח
    -----------------------------------
    זיגזאגון מהנהן בראשו ונראה נלהב. את זורקת עליו פוקדור, ואחרי כמה נידנודים הוא נעצר. תפסת זיגזאגון!
    את ממשיכה בדרכך לעיר פאול וכשאת עוברת ליד הכניסה ליער את רואה שני אנשים לבושים בבגדים בצבע אדום (, ) שחוסמים את הכניסה.
    "היי, אל תתעסקי איתם!" אתה שומע קול. אתה רואה שמי שקרה לך היא אישה זקנה עם סבר פנים חמור. "לא כדאי לך להתקרב אליהם. קוראים להם צוות מגמה. את לא נראת לי כמו מאמנת שיכולה עדיין להילחם בהם." היא אומרת ומוסיפה "את יכולה לקרוא לי גברת מאסטר. אם את רוצה להגיע לעיר פאול, פשוט תמשיכי ישר. העיר ממש קרובה לכאן."

אתה מוצא עצים שנראים לך טובים לאימון, וכשאתה מוצא אתה פוקד על טארטוויג להשתמש בעלי תער על אחד מהעצים, ועל זיגזאגון אתה פוקד להשתמש בהתקלה על העץ השני. טארטוויג נראה נלהב מהאימון, ואחרי כמה זמן העץ של טארטוויג נופל. אחרי זה אתה פוקד על שניהם להשתמש בנגיחה ובהתקלה אחד על השני. טארטוויג וזיגזאגון רצים אחד אל השני במהירות, אבל טארטוויג לא משתמש בהתקלה. השיניים שלו מתחילות לזהור, וכשזיגזאגון מתקרב אליו מספיק, טארטוויג קופץ מעליו וסוגר את השיניים שלו, שהתחילו לזהור באור לבן, על הזנב של זיגזאגון. אתה מזהה את המתקפה הזאת, ונזכר שלמתקפה קוראים נשיכה, ושזאת אותה מתקפה שג'ואי השתמש בה כל הזמן עם הפאטראט שלו. בגלל שזיגזאגון נראה עייף, אתה לוקח אותו ואת טארטוויג למרכז הפוקימונים, ואחרי שמרפאים אותם אתה רואה שהמכון ממש קרוב למרכז הפוקימונים והדלת של המכון פתוחה לרווחה.
    אני אגיד לזיגזאגון וטרטוויג "טוב, עכשיו אנחנו הולכים למכון, אנחנו צריכים להיות הכי חזקים פה, אני מאמין בכם!" אני אכנס למכון ואקווה שאני מספיק חזק כדי להצליח ושאל " אפשר להיכנס?" אם יהיה פנוי אני אכנס בהתרגשות ואחכה למרטין שיתחיל.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    כן, את לילי חחחח
    -----------------------------------
    זיגזאגון מהנהן בראשו ונראה נלהב. את זורקת עליו פוקדור, ואחרי כמה נידנודים הוא נעצר. תפסת זיגזאגון!
    את ממשיכה בדרכך לעיר פאול וכשאת עוברת ליד הכניסה ליער את רואה שני אנשים לבושים בבגדים בצבע אדום (, ) שחוסמים את הכניסה.
    "היי, אל תתעסקי איתם!" אתה שומע קול. אתה רואה שמי שקרה לך היא אישה זקנה עם סבר פנים חמור. "לא כדאי לך להתקרב אליהם. קוראים להם צוות מגמה. את לא נראת לי כמו מאמנת שיכולה עדיין להילחם בהם." היא אומרת ומוסיפה "את יכולה לקרוא לי גברת מאסטר. אם את רוצה להגיע לעיר פאול, פשוט תמשיכי ישר. העיר ממש קרובה לכאן."

''אמ...אוקיי תודה'' אומר לגברת מאסטר ואמשיך ישר בדרכי עד שאגיע לעיר פאול, שאגיע אל העיר אלך דבר ראשון למרכז הפוקימונים ולאחר מכן אלך לברר איזה אטרקציות יש בעיר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי EZ-Style צפה בהודעה
    "אממ.. אוקיי" אומר מופתע מכל מה שקרה כרגע, אחזור אל מרכז הפוקימונים "שלום האחות ג'וי, בוקר טוב!" אגיד לה בוקר טוב, "תודה שטיפלת בפוקימונים שלי" אומר ואקח אותם. ארוץ אל המכון ואעמוד בדלת הכניסה. "טוב זהו הרגע." אומר ואנשום עמוק (וינשוף כמובן . אפתח את הדלת ואומר "מרטין? הגעתי בשביל לאתגר אותך לקרב!" אומר לו ואחזיק את הפוקדור של ראלטס בידיים.
    "הגעת בדיוק בזמן." מארטין אומר לך. "טוב בו נערוך היכרות רשמית יותר. אני מארטין! מאמן המכון של העיר פאול! צוות אקווה פשטו יום אחד על העיר שלנו, ואני הייתי צריך להגן לבדי על כל העיר! זה גרם לי ולפוקימונים שלי להיות הרבה יותר קשוחים מכל מאמן מכון אחר שתמצא! ועכשיו, בו נראה ממה אתה עשוי!" מארטין אומר במלודרמטיות . "צא, סקראגי!" הוא צועק וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא פוקימון צהוב ומוזר (). "אני אתן לך את הכבוד למהלך הראשון." מארטין אומר לך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sheldon Cooper צפה בהודעה
    "ואו!" אני אומר לו בשמחה "נעים להכיר אותך, אני אגיע בקרוב מאוד להילחם מולך" אני מוסיף. אני מוציא את הפוקדע ובודק מידע על ההיטמוצא'ן הזה, בודק מה החולשות שלו ואיזה סוג הוא, ולאחר מכן הולך לחפש מקום להתאמן בו לקראת הקרב מול מרטין.
    אתה מעביר את הפוקידע שלך על היטמונצ'אן והוא מצפצף ואומר :"היטמונצ'אן, פוקימון האגרוף. האגרופים שלו כל כך מדויקים עד שהם נראים כאילו הם חותכים את האוויר. בכל מקרה, זה נראה שהיטמונצ'אן צריך הפסקה קצרה אחרי שלוש דקות של לחימה. הסוג של היטמונצ'אן הוא לחימה, והחולשות של הסוג הזה הם על חושי ומעופף." הפוקידע משמיע צפצוף ומשתתק. אתה מחפש מקום טוב לאימון, ואתה מוצא מקום ביער יש המון פוקימוני ציפורים שעפים באוויר (,).
    ציטוט פורסם במקור על ידי Omer2013 צפה בהודעה
    אני אגיד לזיגזאגון וטרטוויג "טוב, עכשיו אנחנו הולכים למכון, אנחנו צריכים להיות הכי חזקים פה, אני מאמין בכם!" אני אכנס למכון ואקווה שאני מספיק חזק כדי להצליח ושאל " אפשר להיכנס?" אם יהיה פנוי אני אכנס בהתרגשות ואחכה למרטין שיתחיל.
    אתה שואל אם אפשר להיכנס, ואתה שומע את מארטין צועק אליך "כן!". אתה נכנס ומארטין מבחין בך. "הגעת בדיוק בזמן." מארטין אומר לך. "טוב, בו נערוך היכרות רשמית יותר. אני מארטין! מאמן המכון של העיר פאול! צוות אקווה פשטו יום אחד על העיר שלנו, ואני הייתי צריך להגן לבדי על כל העיר! זה גרם לי ולפוקימונים שלי להיות הרבה יותר קשוחים מכל מאמן מכון אחר שתמצא! ועכשיו, בו נראה ממה אתה עשוי!" מארטין אומר במלודרמטיות . "צא, טיירוג!" הוא צועק וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא פוקימון סגול שנראה מלא רוח קרב (). "אני אתן לך את הכבוד למהלך הראשון." מארטין אומר לך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Anime צפה בהודעה

''אמ...אוקיי תודה'' אומר לגברת מאסטר ואמשיך ישר בדרכי עד שאגיע לעיר פאול, שאגיע אל העיר אלך דבר ראשון למרכז הפוקימונים ולאחר מכן אלך לברר איזה אטרקציות יש בעיר
    "היי! חכי רגע!" את שומעת את גברת מאסטר צועקת אלייך. "במחשבה שנייה, אני חושבת שאני רואה בך משהו מיוחד. בואי לבית שלי, אני רוצה להביא לך משהו." את עוקבת אחריה עד לבית שלה, וכשאת מגיעה לשם גברת מאסטר אומרת לך "יש כמה פוקימונים מיוחדים ששמרתי בשביל להביא אותם למאמנים שייראו מספיק ראויים בשביל לקבל אותם. ואני חושבת שאת אחת מהם." היא לוקחת פוקדור מהמדף שלה, וזורקת אותו. מהפוקדור יוצא פוקיימון צהוב וצמרירי דמוי כבשה () "לפוקימון הזה קוראים מאריפ, הוא פוקימון חשמל עם פוטנציאל גבוה מאוד, אני חושבת שאת והוא מתאימים מאוד זה לזה." היא מחזירה את מאריפ לפוקדור, ומושיטה לך את הפוקדור שלו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    "היי! חכי רגע!" את שומעת את גברת מאסטר צועקת אלייך. "במחשבה שנייה, אני חושבת שאני רואה בך משהו מיוחד. בואי לבית שלי, אני רוצה להביא לך משהו." את עוקבת אחריה עד לבית שלה, וכשאת מגיעה לשם גברת מאסטר אומרת לך "יש כמה פוקימונים מיוחדים ששמרתי בשביל להביא אותם למאמנים שייראו מספיק ראויים בשביל לקבל אותם. ואני חושבת שאת אחת מהם." היא לוקחת פוקדור מהמדף שלה, וזורקת אותו. מהפוקדור יוצא פוקיימון צהוב וצמרירי דמוי כבשה () "לפוקימון הזה קוראים מאריפ, הוא פוקימון חשמל עם פוטנציאל גבוה מאוד, אני חושבת שאת והוא מתאימים מאוד זה לזה." היא מחזירה את מאריפ לפוקדור, ומושיטה לך את הפוקדור שלו.[/QUOTE]

יאי הפרס שלי
    ________
    אני אודה מאוד לגברת מאסטר, מתרגשת מכך שזכיתי במאריפ, שאצא מהבית של האישה אסרוק את מאריפ כדי לברר עליו מידע ואיזה מתקפות הוא יודע, אני יציג את עצמי לפניו בחיוך ואז אחזיר אותו לפוקדור. לאחר מכן אמשיך בדרכי ישר אל העיר הראשונה, נרגשת
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה

אתה מעביר את הפוקידע שלך על היטמונצ'אן והוא מצפצף ואומר :"היטמונצ'אן, פוקימון האגרוף. האגרופים שלו כל כך מדויקים עד שהם נראים כאילו הם חותכים את האוויר. בכל מקרה, זה נראה שהיטמונצ'אן צריך הפסקה קצרה אחרי שלוש דקות של לחימה. הסוג של היטמונצ'אן הוא לחימה, והחולשות של הסוג הזה הם על חושי ומעופף." הפוקידע משמיע צפצוף ומשתתק. אתה מחפש מקום טוב לאימון, ואתה מוצא מקום ביער יש המון פוקימוני ציפורים שעפים באוויר (,).
    'פוקימון מעופף יעזור לי מאוד בקרב נגד מנהיג המכון, אבל את מי כדאי לי לתפוס...' אהרהר לעצמי במחשבה. אני אבדוק מידע על הפוקימונים הללו ואבדוק אם יש עוד כמה אחרים באזור. אם אין, אעקוב אחרי אחד מכל קבוצה ואבדוק מה המצב שלהם באותו רגע. אמתין לרגע הנכון כדי להזמין אחד לקרב.

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Anime צפה בהודעה
    יאי הפרס שלי
    ________
    אני אודה מאוד לגברת מאסטר, מתרגשת מכך שזכיתי במאריפ, שאצא מהבית של האישה אסרוק את מאריפ כדי לברר עליו מידע ואיזה מתקפות הוא יודע, אני יציג את עצמי לפניו בחיוך ואז אחזיר אותו לפוקדור. לאחר מכן אמשיך בדרכי ישר אל העיר הראשונה, נרגשת
    את סורקת מידע על מאריפ בעזרת הפוקידע, שמיד מצפצף ואומר: מאריפ, פוקימון הצמר. הצמר של פלאפי משתפשף אחד בשני ויוצר מטען של חשמל סטאטי. הצמר של פלאפי יכול להעביר זרם חשמלי לפעמים. כאשר יותר אנרגיה טעונה בצמר שלו, כך יש הכדור שבקצה הזנב שלו בוהק באור חזק יותר." הפוקידע משמיע צפצוף ומשתתק.
    את ממשיכה בדרכך ומגיעה לעיר פאול. כאשר את מגיעה לשם את מבחינה בקרב גדול בין שני מאמנים. מאמן אחד עם שיער חום קצר וחולצה לבנה () שפוקד על הפוקימון שלו, פוקימון מתכתי עם קרן כסופה על הראש () להשתמש בטופר מתכת. אתה מביט במאמן השני, מאמן עם שיער כחול וחולצה כתומה () שנראה בטוח בעצמו, ולידו עומד פוקימון חום עם כפפות איגרוף על הידיים () שנראה ערני לגמרי כאילו הפוקימון השני לא פגע בו בכלל. "היטמונצ'אן, אגרוף מאך!" את מביטה בפוקימון החום, שאת מבינה ששמו הוא היטמונצ'אן, מתקיף במהירות אדירה את הפוקימון השני, פוגע בו וגורם לו להתעלף. המאמן המושפל בורח משדה הקרב, והמאמן השני מבחין בך ופונה אליך. "גם אתה באת לאתגר אותי?" ואחרי שהוא מבחין במבטך התוהה הוא מסביר לך "אני הוא מרטין, מאמן המכון של העיר הזאת. אם את רוצה לאתגר אותי, תבואי יותר מאוחר, כי עכשיו אני מעדיף לתת לפוקימונים שלי קצת מנוחה"
    'פוקימון מעופף יעזור לי מאוד בקרב נגד מנהיג המכון, אבל את מי כדאי לי לתפוס...' אהרהר לעצמי במחשבה. אני אבדוק מידע על הפוקימונים הללו ואבדוק אם יש עוד כמה אחרים באזור. אם אין, אעקוב אחרי אחד מכל קבוצה ואבדוק מה המצב שלהם באותו רגע. אמתין לרגע הנכון כדי להזמין אחד לקרב.
    בחרתי לך את סטארלי, אם אתה מעדיף את פידוב אתה תמיד יכול להתחרט...
    ----------------------------------------
    אתה בודק מידע על שני הפוקימונים. אתה מעביר את הפוקידע שלך על הציפור הלבנה יותר, והפוקידע מצפצף ואומר: סטארלי, פוקימון הזרזיר. בגלל שכיחידים הם חלשים, הם מקימים לעצמם קבוצות. עם זאת, כאשר הקבוצה גדלה יותר מדי, הם תמיד רבים ביניהם." הפוקידע אומר ומשתתק. אתה מעביר אותו על הציפור האפורה עם העיניים הצהובות והוא משמיע צפצוף ואומר: "פידוב, פוקימון היונה הקטנה. הפידובים מעולים בשביל מאמנים מתחילים, בגלל שהם תמיד מנסים לעשות את הטוב ביותר שהם מסוגלים לו בשביל המאמן שלהם. הם מאוד צייתנים, אבל הם לפעמים יתקשו להבין פקודות מסובכות." הפוקידע אותר ומשתתק. אתה מביט סביבך בשביל לבדוק אם יש עוד פוקימונים מעופפים באזור, אבל אתה לא מבחין לאף ציפור חוץ מסטארלים ופידובים. אתה מחליט לעקוב אחרי כל קבוצה. אתה הולך בהתחלה לאחת מהקבוצות של הפידובים, אבל הם מאוד שקטים ואין שום הפרעה. אתה עובר לאחת מהקבוצות הגדולות של הסטארלים, ורואה כמה מהם מתקיפים סטארלי קטן ותוקפני. הסטארלי הקטן מנסה להשיב מלחמה, אבל הוא לא מצליח. הסטארלים האחרים מעיפים אותו מהקבוצה שלהם, והוא בורח משם לאחד מהעצים שקרובים אליך. הוא שם לב שאתה מתבונן בו, ומחזיר לך מבט תוקפני.
    נערך לאחרונה על ידי Gallade123, 02-02-2013 בשעה 11:45 PM

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

7. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    "הגעת בדיוק בזמן." מארטין אומר לך. "טוב בו נערוך היכרות רשמית יותר. אני מארטין! מאמן המכון של העיר פאול! צוות אקווה פשטו יום אחד על העיר שלנו, ואני הייתי צריך להגן לבדי על כל העיר! זה גרם לי ולפוקימונים שלי להיות הרבה יותר קשוחים מכל מאמן מכון אחר שתמצא! ועכשיו, בו נראה ממה אתה עשוי!" מארטין אומר במלודרמטיות . "צא, סקראגי!" הוא צועק וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא פוקימון צהוב ומוזר (). "אני אתן לך את הכבוד למהלך הראשון." מארטין אומר לך.

אתה שואל אם אפשר להיכנס, ואתה שומע את מארטין צועק אליך "כן!". אתה נכנס ומארטין מבחין בך. "הגעת בדיוק בזמן." מארטין אומר לך. "טוב, בו נערוך היכרות רשמית יותר. אני מארטין! מאמן המכון של העיר פאול! צוות אקווה פשטו יום אחד על העיר שלנו, ואני הייתי צריך להגן לבדי על כל העיר! זה גרם לי ולפוקימונים שלי להיות הרבה יותר קשוחים מכל מאמן מכון אחר שתמצא! ועכשיו, בו נראה ממה אתה עשוי!" מארטין אומר במלודרמטיות . "צא, טיירוג!" הוא צועק וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא פוקימון סגול שנראה מלא רוח קרב (). "אני אתן לך את הכבוד למהלך הראשון." מארטין אומר לך.

"היי! חכי רגע!" את שומעת את גברת מאסטר צועקת אלייך. "במחשבה שנייה, אני חושבת שאני רואה בך משהו מיוחד. בואי לבית שלי, אני רוצה להביא לך משהו." את עוקבת אחריה עד לבית שלה, וכשאת מגיעה לשם גברת מאסטר אומרת לך "יש כמה פוקימונים מיוחדים ששמרתי בשביל להביא אותם למאמנים שייראו מספיק ראויים בשביל לקבל אותם. ואני חושבת שאת אחת מהם." היא לוקחת פוקדור מהמדף שלה, וזורקת אותו. מהפוקדור יוצא פוקיימון צהוב וצמרירי דמוי כבשה () "לפוקימון הזה קוראים מאריפ, הוא פוקימון חשמל עם פוטנציאל גבוה מאוד, אני חושבת שאת והוא מתאימים מאוד זה לזה." היא מחזירה את מאריפ לפוקדור, ומושיטה לך את הפוקדור שלו.
    גם יש במשחק תחרויות סרטים?

8. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    קרב של 2 על 2 ?
    -------
    "סקראגי הא..?" אסנן ואחזיר את הפוקדור של ראלטס, "יהיה עדיף להשתמש בו אחר-כך" אומר ואקח את הפוקדור של סנוראנט בידיים. "קרב ראשון.., אל תאכזב אותי!" אלחוש אל סנוראנט שבתוך הפוקדור "סנוראנט אני בוחר בך!" אצעק ואזרוק את הפוקדור של סנוראנט באוויר. "אוקיי, המהלך הראשון שלי, סנוראנט תשתמש בצוות כפול! ואחרי זה בנשיכה" אגיד לסנוראנט ואעלה חיוך ערמומי.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

9. משתמש מנוסה

בחרתי לך את סטארלי, אם אתה מעדיף את פידוב אתה תמיד יכול להתחרט...
    ----------------------------------------
    אתה בודק מידע על שני הפוקימונים. אתה מעביר את הפוקידע שלך על הציפור הלבנה יותר, והפוקידע מצפצף ואומר: סטארלי, פוקימון הזרזיר. בגלל שכיחידים הם חלשים, הם מקימים לעצמם קבוצות. עם זאת, כאשר הקבוצה גדלה יותר מדי, הם תמיד רבים ביניהם." הפוקידע אומר ומשתתק. אתה מעביר אותו על הציפור האפורה עם העיניים הצהובות והוא משמיע צפצוף ואומר: "פידוב, פוקימון היונה הקטנה. הפידובים מעולים בשביל מאמנים מתחילים, בגלל שהם תמיד מנסים לעשות את הטוב ביותר שהם מסוגלים לו בשביל המאמן שלהם. הם מאוד צייתנים, אבל הם לפעמים יתקשו להבין פקודות מסובכות." הפוקידע אותר ומשתתק. אתה מביט סביבך בשביל לבדוק אם יש עוד פוקימונים מעופפים באזור, אבל אתה לא מבחין לאף ציפור חוץ מסטארלים ופידובים. אתה מחליט לעקוב אחרי כל קבוצה. אתה הולך בהתחלה לאחת מהקבוצות של הפידובים, אבל הם מאוד שקטים ואין שום הפרעה. אתה עובר לאחת מהקבוצות הגדולות של הסטארלים, ורואה כמה מהם מתקיפים סטארלי קטן ותוקפני. הסטארלי הקטן מנסה להשיב מלחמה, אבל הוא לא מצליח. הסטארלים האחרים מעיפים אותו מהקבוצה שלהם, והוא בורח משם לאחד מהעצים שקרובים אליך. הוא שם לב שאתה מתבונן בו, ומחזיר לך מבט תוקפני.
    'אממ... הסטארלי הזה לא מפחד להראות את הכוח שלו... הוא יהיה תוספת מושלמת לצוות שלי!' אחשוב "בסדר גיבל, אני בוחר בך!" אני קורא ומשליך את הפוכדור שלו, משחרר אותו החוצה מהפוכדור שלו "סטארלי, אני מזמין אותך לקרב!" אני קורא ומצביע לעברו "גיבל, זעם דרקון!" אני פוקד עליו.

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Omer2013 צפה בהודעה
    גם יש במשחק תחרויות סרטים?
    "טיירוג, התחזות." מארטין אומר ונראה רגוע לגמרי. טיירוג רץ אל טארטוויג לפני שהוא מספיק להשתמש בעלי תער, מוחא כפיים ממש לפני הפרצוף של טארטוויג, ומעיף אותו. טארטוויג מנסה להתקיף, אבל נראה מפוחד מדי. "התחזות זאת מתקפה שגורמת לפוקימון של היריב להירתע. לרוע המזל, אם משתמשים בה פעמיים ברצף היא לא נותנת את אותו אפקט."מארטין מסביר לך ברוגע. "טיירוג, תשתמש בחיזוק שרירים!" טיירוג מתרכז, ופתאום הזרועות הדקות שלו מתחילות להיות שריריות הרבה יותר, והוא נראה בטוח בעצמו. "ועכשיו, התקלה!" טיירוג, רץ במהירות לכיוון טארטוויג, שעוד לא התאושש לגמרי מההתחזות, ועומד להשתמש בהתקלה שנראית עוצמתית במיוחד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי EZ-Style צפה בהודעה
    קרב של 2 על 2 ?
    -------
    "סקראגי הא..?" אסנן ואחזיר את הפוקדור של ראלטס, "יהיה עדיף להשתמש בו אחר-כך" אומר ואקח את הפוקדור של סנוראנט בידיים. "קרב ראשון.., אל תאכזב אותי!" אלחוש אל סנוראנט שבתוך הפוקדור "סנוראנט אני בוחר בך!" אצעק ואזרוק את הפוקדור של סנוראנט באוויר. "אוקיי, המהלך הראשון שלי, סנוראנט תשתמש בצוות כפול! ואחרי זה בנשיכה" אגיד לסנוראנט ואעלה חיוך ערמומי.
    כן, שחכתי להוסיף את זה.
    --------------------------
    מארטין מבחין בפוקדור שהכנסת לתיק אחרי שהוא הוציא את סקראגי. "פוקימון על-חושי, אני צודק?" הוא פונה אליך בחיוך. "אתה מבין, כמאמן מכון לא מספיק לי רק לחזק את הפוקימונים, צריך גם אסטרטגיות טובות. ולהשתמש בסקראגי שהוא חצי סוג אופל, שמבטל את ההשפעות של מתקפות על חושיות, הוא אסטרטגיה מעולה למכון לחימה." הוא אומר לך. אתה זורק את הפוקדור של סנוראנט לאוויר וכשהוא יוצא מארטין מרים גבה. "סנוראנט... נדיר מאוד למצוא את הפוקימון באזור הזה, במיוחד בידיים של מאמנים מתחילים כמוך. ובמיוחד מדהים אותי שאתה משתמש בסוג קרח במכון לחימה, ואתה בטח יודע שסוג לחימה חזק על קרח. יש בך יותר ממה שחשבתי בהתחלה." הוא אומר לך ומביט בסנוראנט בסקרנות. אתה פוקד על סנוראנט להשתמש בצוות כפול, והוא מקשיב לך והרבה השתכפלויות מופיעים סביבו. "סקראגי, תשתמש בבעיטה נמוכה על כל ההשתכפלויות של סנוראנט!" סקראגי מתחיל לבעוט מכל הסנוראנטים, אבל כשהוא מגיע לסנוראנט האמיתי זה כבר מאוחר מדי. אתה אומר לסנוראנט להשתמש בנשיכה, והוא פוגע בסקראגי לפני שסקראגי מגיע אליו. "סקראגי, תשתמש בבעיטה נמוכה!" סקראגי שומע את המאמן שלו, אבל נראה מפוחד מדי בשביל להקשיב לו. "מה?! סקראגי נרתע מהנשיכה הזאת!" אתה רואה את פניו ההמומות של מארטין, ואתה יודע שיש לך עכשיו הזדמנות טובה להתקיף את סקראגי.
    'אממ... הסטארלי הזה לא מפחד להראות את הכוח שלו... הוא יהיה תוספת מושלמת לצוות שלי!' אחשוב "בסדר גיבל, אני בוחר בך!" אני קורא ומשליך את הפוכדור שלו, משחרר אותו החוצה מהפוכדור שלו "סטארלי, אני מזמין אותך לקרב!" אני קורא ומצביע לעברו "גיבל, זעם דרקון!" אני פוקד עליו.
    סליחה על ההודעה הלא מושקעת, לא היה לי זמן לכתוב אותה.
    -------------------------------------------------
    גיבל משתמש בזעם דרקון על סטארלי, ופוגע בו. סטארלי צווח בכעס ומתחיל לעוף במהירות אל גיבל עם כנפיים פרוסות, שמתחילות לזהור באור לבן ובוהק.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

11. משתמש מנוסה

סליחה על ההודעה הלא מושקעת, לא היה לי זמן לכתוב אותה.
    -------------------------------------------------
    גיבל משתמש בזעם דרקון על סטארלי, ופוגע בו. סטארלי צווח בכעס ומתחיל לעוף במהירות אל גיבל עם כנפיים פרוסות, שמתחילות לזהור באור לבן ובוהק.
    "גיבל, תקוף עם מתקפת חול ישר אל תוך עיניו לפני שהוא פוגע בך במתקפה שלו! לאחר מכן, התקלה!" אני מצווה עליו

12. משתמש מנוסה
    "גיבל, תקוף עם מתקפת חול ישר אל תוך עיניו לפני שהוא פוגע בך במתקפה שלו! לאחר מכן, התקלה!" אני מצווה עליו
    גיבל פוגע בסטאלי במתקפת חול, וסטארלי, שלו מצליח לראות לאן הוא עף, מתרסק על הקרקע. גיבל משתמש מיד אחר כך בהתקלה שפוגעת בסטארלי וממוטטת אותו לגמרי. סטארלי לא מצליח לקום, אבל עדיין מסתכל בך במבט תוקפני, כאילו שהוא יכול לפגוע בך במבט הזה.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

13. משתמש מנוסה
    גיבל פוגע בסטאלי במתקפת חול, וסטארלי, שלו מצליח לראות לאן הוא עף, מתרסק על הקרקע. גיבל משתמש מיד אחר כך בהתקלה שפוגעת בסטארלי וממוטטת אותו לגמרי. סטארלי לא מצליח לקום, אבל עדיין מסתכל בך במבט תוקפני, כאילו שהוא יכול לפגוע בך במבט הזה.
    אני מביט בסטארלי, ומחליט לתת לו צאנס נוסף "אני בטוח שעוד לא ראיתי ממך הכל, ולכן אני אחכה שתתאושש, אני רוצה שתיתן את הכל מולי, כדי שאדע שאתה מתאים לצוות שלי. תן את כולך!" אני אומר לסטארלי וממתין שהוא יתאושש מעט.

14. משתמש מנוסה
    אני מביט בסטארלי, ומחליט לתת לו צאנס נוסף "אני בטוח שעוד לא ראיתי ממך הכל, ולכן אני אחכה שתתאושש, אני רוצה שתיתן את הכל מולי, כדי שאדע שאתה מתאים לצוות שלי. תן את כולך!" אני אומר לסטארלי וממתין שהוא יתאושש מעט.
    אתה ביקשת
    -------------------
    סטארלי מסתכל בך, ומעט מהנחישות שהיתה בו חוזרת אליו. המקור של סטארלי מתחיל לזהור, והוא קם, מלא בנחישות, ומתחיל לעוף באוויר ולהסתובב. סטארלי פוגע בגיבל המופתע, שעדיין לא פגעו בו אף פעם, ומפיל אותו. אחרי הניקור מקדחה המדהים של סטארלי, הוא נופל, תשוש. אבל גיבל לא נראה במצב טוב יותר.
    נערך לאחרונה על ידי Gallade123, 02-03-2013 בשעה 02:30 AM

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

15. משתמש מנוסה
    אתה ביקשת
    -------------------
    סטארלי מסתכל בך, ומעט מהנחישות שהיתה בו חוזרת אליו. המקור של סטארלי מתחיל לזהור, והוא קם, מלא בנחישות, ומתחיל לעוף באוויר ולהסתובב. סטארלי פוגע בגיבל המופתע, שעדיין לא פגעו בו אף פעם, ומפיל אותו. אחרי הניקור מקדחה המדהים של סטארלי, הוא נופל, תשוש. אבל גיבל לא נראה במצב טוב יותר.
    "מרשים, הצלחת להפיל את גיבל. זאת הוכחה שאתה מתאים לצוות שלי" אני אומר ומוציא פוכדור ריק מתיקי. אני מתקרב לאט לאט לעבר סטארלי "איתי, אתה תגיע לניסיון רב בקרב ואף תתחזק בצורה מרשימה" אני אומר לו, ונוגע בו קלות עם הפוכדור הריק שבידי.

עמוד 7 מתוך 14 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •