פורסם במקור על ידי
Gallade123
"טיירוג, התחזות." מארטין אומר ונראה רגוע לגמרי. טיירוג רץ אל טארטוויג לפני שהוא מספיק להשתמש בעלי תער, מוחא כפיים ממש לפני הפרצוף של טארטוויג, ומעיף אותו. טארטוויג מנסה להתקיף, אבל נראה מפוחד מדי. "התחזות זאת מתקפה שגורמת לפוקימון של היריב להירתע. לרוע המזל, אם משתמשים בה פעמיים ברצף היא לא נותנת את אותו אפקט."מארטין מסביר לך ברוגע. "טיירוג, תשתמש בחיזוק שרירים!" טיירוג מתרכז, ופתאום הזרועות הדקות שלו מתחילות להיות שריריות הרבה יותר, והוא נראה בטוח בעצמו. "ועכשיו, התקלה!" טיירוג, רץ במהירות לכיוון טארטוויג, שעוד לא התאושש לגמרי מההתחזות, ועומד להשתמש בהתקלה שנראית עוצמתית במיוחד.
כן, שחכתי להוסיף את זה.
--------------------------
מארטין מבחין בפוקדור שהכנסת לתיק אחרי שהוא הוציא את סקראגי. "פוקימון על-חושי, אני צודק?" הוא פונה אליך בחיוך. "אתה מבין, כמאמן מכון לא מספיק לי רק לחזק את הפוקימונים, צריך גם אסטרטגיות טובות. ולהשתמש בסקראגי שהוא חצי סוג אופל, שמבטל את ההשפעות של מתקפות על חושיות, הוא אסטרטגיה מעולה למכון לחימה." הוא אומר לך. אתה זורק את הפוקדור של סנוראנט לאוויר וכשהוא יוצא מארטין מרים גבה. "סנוראנט... נדיר מאוד למצוא את הפוקימון באזור הזה, במיוחד בידיים של מאמנים מתחילים כמוך. ובמיוחד מדהים אותי שאתה משתמש בסוג קרח במכון לחימה, ואתה בטח יודע שסוג לחימה חזק על קרח. יש בך יותר ממה שחשבתי בהתחלה." הוא אומר לך ומביט בסנוראנט בסקרנות. אתה פוקד על סנוראנט להשתמש בצוות כפול, והוא מקשיב לך והרבה השתכפלויות מופיעים סביבו. "סקראגי, תשתמש בבעיטה נמוכה על כל ההשתכפלויות של סנוראנט!" סקראגי מתחיל לבעוט מכל הסנוראנטים, אבל כשהוא מגיע לסנוראנט האמיתי זה כבר מאוחר מדי. אתה אומר לסנוראנט להשתמש בנשיכה, והוא פוגע בסקראגי לפני שסקראגי מגיע אליו. "סקראגי, תשתמש בבעיטה נמוכה!" סקראגי שומע את המאמן שלו, אבל נראה מפוחד מדי בשביל להקשיב לו. "מה?! סקראגי נרתע מהנשיכה הזאת!" אתה רואה את פניו ההמומות של מארטין, ואתה יודע שיש לך עכשיו הזדמנות טובה להתקיף את סקראגי.
סליחה על ההודעה הלא מושקעת, לא היה לי זמן לכתוב אותה.
-------------------------------------------------
גיבל משתמש בזעם דרקון על סטארלי, ופוגע בו. סטארלי צווח בכעס ומתחיל לעוף במהירות אל גיבל עם כנפיים פרוסות, שמתחילות לזהור באור לבן ובוהק.