טעות שלי
----------------------
אתה יוצא בהתרגשות מהמעבדה ומתחיל את דרכך לעבר העיר הראשונה.
אתה הולך בדרך, נהנה מהשקט ומהרוגע. פתאום אתה מבחין בחבורה של זיגזאגונים, כמו שנראים בדיוק כמו האחד שתקף את הפרופסור (). אתה מבחין גם בכמה פוקימונים חומים עם עיניים אדומות (
) שמסתכלים עלייך בחשדנות. מאחוריהם את רואה חבורה של פוקימונים לבנים עם ראש ירוק וקרן אדומה על הראש (
) שמסתכלים עלייך בפחד.
ציטוט:
"תתפסו אותו!" אתה שומע את השוטר צועק, ומיד אחר כך מרגיש שלושה שוטרים שמתנפלים עליך בפראות ומחזירים אותך אל השוטר הבכיר. "תקשיב, בחיים לא הייתי לוקח איש חף מפשע אל הכלא סתם ככה." הוא אומר בקול יותר רך. "פשוט אין לי בררה. תאמין לי שכבר בדקנו את כל המצלמות, וכולם הרוסות. אם אתה משקר, אז זה ברור שאתה צריך ללכת לכלא. אבל גם אם אתה דובר אמת, אנחנו צריכים לבדוק כל פרט מהעדות שלך. תאמין לי, בית כלא זה לא מה שאתה חושב שזה. החדר שלך לא שונה מחדרים אחרים שיש במרכז פוקימונים, יש לנו מרפאה, טלוויזיות ואפילו מגרש אימונים לפוקימונים. אתה לא עומד להישאר שם הרבה זמן, ואם יש לך בעיה, אני מבטיח לך שאתה יכול לדבר איתי. אז עכשיו, באיזה דרך אתה רוצה שנביא אותך לכלא? בדרך הקלה או בדרך הקשה?" השוטר שואל.
צ'ימצ'אר מתחיל להשתמש בשריטה על האדמה כמו שאמרת לו, אבל הוא לא מצליח כל כך לחנוק את האש. אתה מבקש מזיגזאגון עזרה, והוא מסתכל עליך ומתחיל לחפור בורות שחונקים את האש. צ'ימצ'אר מסתכל עליו ומתחיל לחקות את זיגזאגון, ולחפור בורות בעצמו. צ'ימצ'אר למד חפירה! זיגזאגון וצ'ימצ'אר עובדים ביחד ביעילות כדי לחנוק את האש, והם עושים עבודה מצוינת. אחרי כמה דקות האש כבת. צ'ימצ'אר וזיגזאגון כבר לא נראים כועסים אחד על השני, וזיגזאגון נראה הרבה יותר מפויס. הוא וצ'ימצ'אר מתחילים לשחק, ואתה מבין שאחרי האירוע הם נהיו חברים.
[QUOTE=Sheldon Cooper;1426061]גיבל זורק את היפופוטאס אל הבור שבזירה, ונכנס אל הבור מיד אחריו. עוברים כמה שניות, ואז פתאום אתה שומע בום אדיר, ואור סגול יוצא מהבור. עובר כמה זמן, ואז אתה רואה את היפופוטאס מועף מהבור, מעולף, ואת גיבל יוצא מיד אחריו. "מה?! איך יכול להיות שניצחו אותי?! אני בלתי מנוצח! אני המאמן הכי חזק פה!" המאמן צועק אליך. "טוב, אני מניח שאין לי ברירה אלא לתת לך את המתנה של הפרופסור. קח אותה." הוא אומר וזורק אליך פוקדור כחול ומוזר () "זה גרייט בול. הוא פועל בדיוק כמו פוקדור רגיל, רק עם יותר סיכויים לתפוס את הפוקימון. דרך אגב, לי קוראים סקאי, ואני עומד להיות היריב שלך. ובפעם הבאה שאני יפגוש אותך, אתה לא תנצח אותי." הוא אומר והולך לדרכו.