פורסם במקור על ידי
tAlon
מה
אלון מתנהג ככה כבר שנים?
אני כמעט 3 שנים בפורום, עדיין לא. ותכלס, "מתנהג ככה..".
לא אמרתי עליך שאתה מפלצת, אני פשוט לא מחבב אותך, זהו. אחד הנושאים בהם יותר נתתי את עמדתי בנוגע לזה היה כשעמית רצה להחזיר אותך, לא הייתי נגד זה, אבל בנו"ד והכל אמרתי שאני פחות מחבב אותך ולא סבלתי כל פעם שפרסמת פורום או כל דבר אחר, לי זה הפריע, גם הפריע לי שאני היחיד שאיכשהוא התייחס אל זה, כי לא היו פקחים אחרים. אל תשכח שלפעמים הייתי עושה טעויות, ואותן הייתי מתקן.. שאל את נדב כמה פעמים הייתי מוריד לו באנים שבטעות שמתי.. בעקרון, רוב הזמן שהייתי פקח הייתי לבדי. ארווין עזב מסיבה אישית שקרתה לו במשפחה ועומר לא היה פעיל. אלכס פרש ועשה רעש בפורום. הייתי לבד רוב הזמן ואני מודה שעשיתי טעויות ושתיקנתי אותם. אבל אתה לא יכול לומר לי אם לחבב אותך או לא, מפלצת אין סיכוי שקראתי לך, אני לא עד כדי כך רע. אבל כן, יכול להיות שאמרתי דברים עליך, אמרתי שאני לא אוהב אותך, או שאתה מפרסם תפורום בצורה מגעילה.. אבל בעקרון, אתה אחלה בלי זה, והפסקת עם זה, יופי, אבל בתקופה שזה קרה, לא סבלתי אותך. ואתה לא יכול להכריח אותי לאהוב אותך
ספר לי את מי עוד העלבתי חוץ ממך ואת עמית.
אגב, עוד משהו.
אני הוא אלון הנורא והרשע שלא אוהב את פרסומי האתר שהיו של היטמן ולכן פוגע בו כלכך, והאחד שאמר לעמיטריד בוז ולכן אני כזה רשע.
ואתה אומר שמצאתי תירוצים לשנוא אותך.. לא תחליט את מי אני אוהב ואת מי לא, זה לא כזה חשוב למה, אבל אני לא אוהב אותך. זהו, לא אוהב אותך, אם אתה קורא לזה שאני שונא אותך תקרא לזה ככה. אבל זה מה שיש
הוא גרם לאוהד, ולי כמעט.. לא יודע מי השלישי, אולי דור עצמו.
לול. ממש ממש לא
לא אמרתי עליך שום דבר אישית, רק הבאתי דוגמאות שעברו על החוקים יותר ממני. ושאלתי למה למרות האזהרות המועטות שנתנו לי אני עדין נתון לסכנה
כן, ידועה לי ההשקעה שלך, אבל זה עדיין לא אומר כלום. אתה סתם מכניס לי מילים לפה.. "מאוד לא נעים לך לראות אותי בדרגה הזו.".. רק שאלתי, אל תכניס לי מילים. נקודה