Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 77
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    פרנק

אתה מתקדם עם בלבאזור לכיוון יער אלקנה ובלבאזור נראה ממש שמח שאתה המאמן שלו, אתם ממשיכים ומחפשים פוקימונים ואתם מוצאים פוקימון אחד שדומה לזחל (
    ) מה תעשה?
    קייל

"אוי ואבוי! הפוקימון הזה, הוא כאן!" המאמן צורח וכל המאמנים מסתתרים. "אושאווט כאן בזירת קרב שלנו.." אחד המאמנים אומר בפחד. כולם פתאום מוציאים אץ כל הפוקימונים שלהם ואומרים להם לתקוף את אושאווט, אתה ואושאווט ממש לחוצים ולא מבינים מה קורה פה. מה תעשה?

אנדי
    אתה כרגע לא רשום, תרחיב קצת יותר את הרקע ואז תתקבל.

רובי
    איזה צבע אתה רוצה?
    "טוב, הנה הציוד : פוקידע, פוקדורים, והמצאה מהפכנית בלעדית למחוז דומדומיה שלנו, מכשיר טלפתיה עם פוקימונים! אתה תוכל לדבר בטלפתיה עם פוקימונים ולהבין בעצם מה הם אומרים! ועכשיו, איזה פוקימון אתה בוחר?" אתה חושב
    את מי לקחת בהתרגשות רבה. מה תעשה?

תומאס
    אתה בודק את כל אחד מהם בפוקידע ואתה שומע את המכשיר " נידורן נקבה, פוקימון עכברוש הרעל. נידורן נקבה היא פוקימון מסוג רעל שמתפתח לנידורינה ונידוקווין, הוא פוקימון מצוי ביער אלקנה והוא פוקימון נהדר למתחילים. המתקפות שנידורן יודעת הן : חצי רעל, תיקול ונהמה.
    מריל, פוקימון מסוג מים, מריל הוא פוקימון חזק בשביל מתחילים והוא מאוד ידידותי. הוא הפוקימון הכי אהוב במחוז דומדומיה בכך ש95% מהמאמנים במחוז תפסו את הפוקימון הזה. המתקפות שמריל יודע הן : אקדח מים ותיקול.
    פיג'י, פוקימון מסוג רגיל. פיג'י הוא פוקימון הציפור הראשון שגילו, הוא פוקימון מומלץ למתחילים והוא חמקן ביותר בזכות יכולת התעופה שלו. המתקפות שפיג'י יודע הן : תיקול, נהמה וכנף מתכת." צ'ארמנדר נעמד בהתלהבות מול פיג'י ומחכה לפקודה שלך. מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 01-31-2013 בשעה 08:40 PM
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Omer2013 צפה בהודעה

קייל

"אוי ואבוי! הפוקימון הזה, הוא כאן!" המאמן צורח וכל המאמנים מסתתרים. "אושאווט כאן בזירת קרב שלנו.." אחד המאמנים אומר בפחד. כולם פתאום מוציאים אץ כל הפוקימונים שלהם ואומרים להם לתקוף את אושאווט, אתה ואושאווט ממש לחוצים ולא מבינים מה קורה פה. מה תעשה?

זה היה לא צפוי.
    -----------------------
    "היי, רגע!" אני אצעק ואתפוס את אושאווט כדי להגן עליו. "על מה אתם מדברים? אושאווט ואני רק הרגע הגענו לפה! אני התחלתי את המסע שלי רק היום!" אני אצעק אליהם. אם הם ימשיכו לתקוף את אושאווט, אני אחזיר אותו לפוקדור וארוץ מהזירה.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

3. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)

רובי
    איזה צבע אתה רוצה?
    "טוב, הנה הציוד : פוקידע, פוקדורים, והמצאה מהפכנית בלעדית למחוז דומדומיה שלנו, מכשיר טלפתיה עם פוקימונים! אתה תוכל לדבר בטלפתיה עם פוקימונים ולהבין בעצם מה הם אומרים! ועכשיו, איזה פוקימון אתה בוחר?" אתה חושב
    את מי לקחת בהתרגשות רבה. מה תעשה?
    אם אפשר אז רגיל או חום.
    ---------------------------------------------
    אני יגיד לו בשקט וביישנות "אני רוצה את סקווירטל,בבקשה." לאחר שהפרוסור יעביר ליי את הפוקדור של סקווירטל אני אודה לו הפעם בא יותר בקול "תודה רבה פרוסור."
    לאחר מכן אני יוציא את סקווירטל להכרות ראשונה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

4. משתמש מנוסה
    [COLOR="Blue"]

תומאס
    אתה בודק את כל אחד מהם בפוקידע ואתה שומע את המכשיר " נידורן נקבה, פוקימון עכברוש הרעל. נידורן נקבה היא פוקימון מסוג רעל שמתפתח לנידורינה ונידוקווין, הוא פוקימון מצוי ביער אלקנה והוא פוקימון נהדר למתחילים. המתקפות שנידורן יודעת הן : חצי רעל, תיקול ונהמה.
    מריל, פוקימון מסוג מים, מריל הוא פוקימון חזק בשביל מתחילים והוא מאוד ידידותי. הוא הפוקימון הכי אהוב במחוז דומדומיה בכך ש95% מהמאמנים במחוז תפסו את הפוקימון הזה. המתקפות שמריל יודע הן : אקדח מים ותיקול.
    פיג'י, פוקימון מסוג רגיל. פיג'י הוא פוקימון הציפור הראשון שגילו, הוא פוקימון מומלץ למתחילים והוא חמקן ביותר בזכות יכולת התעופה שלו. המתקפות שפיג'י יודע הן : תיקול, נהמה וכנף מתכת." צ'ארמנדר נעמד בהתלהבות מול פיג'י ומחכה לפקודה שלך. מה תעשה?
    "אם ככה, זה יהיה פידג'י.." אני אומר בחיוך "בסדר צרמנד'ר, התחל עם שריטה!" אני פוקד עליו ומצביע לעבר פידג'י.

5. משתמש מנוסה
    פרנק

אתה מתקדם עם בלבאזור לכיוון יער אלקנה ובלבאזור נראה ממש שמח שאתה המאמן שלו, אתם ממשיכים ומחפשים פוקימונים ואתם מוצאים פוקימון אחד שדומה לזחל (
    ) מה תעשה?
    אממ, אין לי מושג מה המתקפות של בלבאזור אני מניח שיש לו דחיפה אז אני אשתמש בזה קודם...
    __________________________________________________ ____________
    "גדול! זה אחד מהפוקימונים שקראתי עליהם, נדמה לי שקוראים לו קאטרפי!" אני אומר לבלבאזור בהתרגשות. "מה דעתך שנתאמן קצת בלבאזור?, תתקוף אותו עם דחיפה!" אני קורא לעבר בלבאזור.
    'חיכיתי לזה כ"כ הרבה זמן, והרגע הגיע סוף כל סוף', חיוך עולה על פניי כאשר אני עומד להילחם עם אחד הפוקימונים שלי בפעם הראשונה בחיי.

6. משתמש מנוסה
    קייל
    XD תראה מה עשיתי לך ~צחוק מרושע~
    אתה מגן על אושאווט מפוחד, אתה שומע אותו אומר לך בטלפתיה 'אוי לא! אני לא מאמין.. מה הם רוצים מאיתנו?!' לפני שאתה מספיק לענות לו, אתה חוטף מפולת אבנים, עלי תער ולהביור. אתה מפונה במהירות למרכז הפוקימונים ששם גם יש רופא לבני אדם, אתה יוצא מהטיפול שלך חבוש בידיים וללא יכולת לקום מהכיסא, אושאווט מביט בך ודמעות זולגות לו מהעיניים ' מה הם עשו לך! אני לא מאמן פשוט שכבר ביום הראשון אנחנו נפגעים ברמה כזאת! במחוז הזה אף אחד לא אוהב פוקימונים שבמקור ממחוז יונובה ואני לא מבין למה..' אתה נשאר שם ויש לך אישור להסתובב בעיר רק בתנאי שאושאווט יהיה בפוקדור שלו ולהתאמן רק עם זיגזאגון, אושאווט מתנגד לכך לגמרי. מה תעשה?

רובי
    אני לא מוצא גוון שדומה או מתאים לחום..

אתה בוחר בסקווירטל והפרופסור אומר לך "זה הפוקימון האחרון שנשאר לי, בחירה מעולה". אתה יוצא מהמעבדה בהתרגשות ומוציא את סקווירטל מהפוקדור ומציג את עצמך, סקווירטל אומר לך 'וואו אני ממש שמח שאתה המאמן שלי! אני מקווה שנצליח ביחד!" אחר כך אתה בודק במפה מה היעד הבא ואתה מגלה שזהו יער אלקנה. אתה הולך עם סקווירטל ליער אלקנה ומוצא שם פוקימון קטן שדומה לזחל ( ) ועוד מאמן חדש עם בלבאזור שמביט בפוקימון הזה. מה תעשה?

תומאס

אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בשריטה על פיג'י, צ'ארמנדר קופץ על פיג'י אבל פיג'י מתחמק בזריזות רבה, פיג'י עף גבוה ויורד בתאוצה בזמן שכנף ימין שלו זוהרת, אתה מבין שזה כנף מתכת וכדאי להיזהר מזה. מה תעשה?

פרנק
    חח מצטער אני שחכתי אני עדכנתי אותם..
    אתה אומר לבלבאזור להשתמש בתיקול ( זה בערך אותו דבר ) , בלבאזור משתמש בתיקול עוצמתי על קטרפי שפולט חוטי משי מהאף שלו, החוטים נקשרים סביב בלבאזור ובלבאזור נלכד. אתה קולט עוד מאמן מתחיל שעכשיו הגיע מהעיירה ברבדוס והוא צופה בקרב שלכם. מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    [COLOR="SeaGreen"]

פרנק
    חח מצטער אני שחכתי אני עדכנתי אותם..
    אתה אומר לבלבאזור להשתמש בתיקול ( זה בערך אותו דבר ) , בלבאזור משתמש בתיקול עוצמתי על קטרפי שפולט חוטי משי מהאף שלו, החוטים נקשרים סביב בלבאזור ובלבאזור נלכד. אתה קולט עוד מאמן מתחיל שעכשיו הגיע מהעיירה ברבדוס והוא צופה בקרב שלכם. מה תעשה?
    'אני לא יכול לתת למאמן הזה לראות אותי מפסיד בקרב הראשון שלי!' אני חושב בתרעומת.
    "קדימה בלבאזור, אני מאמין בך! נסה להשתמש בעלי תער בכדי לנסות ולחתוך את חוטי המשי ואז תתקוף את קאטרפי בתיקול מהיר עוד לפני שהוא יספיק להגיד 'דומדומיה' !" אני קורא לעבר בלבאזור, בטוח שאין סיכוי שהמהלך הבא ייכשל.

8. משתמש מנוסה

תומאס

אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בשריטה על פיג'י, צ'ארמנדר קופץ על פיג'י אבל פיג'י מתחמק בזריזות רבה, פיג'י עף גבוה ויורד בתאוצה בזמן שכנף ימין שלו זוהרת, אתה מבין שזה כנף מתכת וכדאי להיזהר מזה. מה תעשה?

'מתקפת כנף מתכת זו מתקפה מסוג ברזל, ולפי מה שאני זוכר מתקפות אש חזקות על ברזל, אז הגחלת אמורה לעצור את ההתקפה' אני חושב לעצמי "בסדר צרמנד'ר, השב לכנף המתכת עם מתקפת גחלת! קדימה!" אני פוקד עליו "לאחר מכן, זנק עם שריטה נוספת!" אני מוסיף וממתין לראות מה יקרה.

9. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    קייל
    XD תראה מה עשיתי לך ~צחוק מרושע~
    אתה מגן על אושאווט מפוחד, אתה שומע אותו אומר לך בטלפתיה 'אוי לא! אני לא מאמין.. מה הם רוצים מאיתנו?!' לפני שאתה מספיק לענות לו, אתה חוטף מפולת אבנים, עלי תער ולהביור. אתה מפונה במהירות למרכז הפוקימונים ששם גם יש רופא לבני אדם, אתה יוצא מהטיפול שלך חבוש בידיים וללא יכולת לקום מהכיסא, אושאווט מביט בך ודמעות זולגות לו מהעיניים ' מה הם עשו לך! אני לא מאמן פשוט שכבר ביום הראשון אנחנו נפגעים ברמה כזאת! במחוז הזה אף אחד לא אוהב פוקימונים שבמקור ממחוז יונובה ואני לא מבין למה..' אתה נשאר שם ויש לך אישור להסתובב בעיר רק בתנאי שאושאווט יהיה בפוקדור שלו ולהתאמן רק עם זיגזאגון, אושאווט מתנגד לכך לגמרי. מה תעשה?

[/COLOR]
    אז קיבלתי תשובה ללמה יש התחלתיים מדור חמש אבל פוקימונים יש רק מהדור הראשון עד לרביעי
    הייתי שואל למה שונאים כל כך את הפוקימונים מיונובה אבל אני כבר מפחד לשאול
    -------------------------------------------------
    'טוב, היום גיליתי שהמסע שחיכיתי אליו חמש שנים הוא לא רק כיף.' אני חושב לעצמי.
    "טוב, אני מניח שאין לי ברירה חוץ מלעבור עיר..." אני אומר לאושאווט בייאוש.
    אני אארוז את החפצים שלי ואצא מהעיר בתקווה למצוא מקום אחר שבו מבינים יותר פוקימונים מיונובה.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

10. משתמש מנוסה
    פרנק
    אתה אומר לבלבאזור בביטחון רב להשתמש בעלי תער על חוטי המשי, בלבאזור משתחרר מהם במהירות רבה ורץ לעבר קאטרפי, בלבאזור מתקיל את קאטרפי בעוצמה רבה וקטארפי התעלף. מה תעשה?

תומאס
    אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בגחלת על כנף המתכת אבל צ'ארמנדר לא מספיק אפילו לזוז והוא כבר נפגע מכנף הברזל. אתה פוקד על צ'ארמנדר להשתמש בשריטה וצ'ארמנדר קופץ על פיג'י ושורט אותו בעוצמה רבה. מה תעשה?

קייל
    אתה מתחיל לארוז את החפצים שלך אבל הרופא אומר לך שאתה חייב להישאר פה עוד 2 ימים. אתה מבואס לגמרי ולא יודע מה לעשות, הפרופסור אומר לך "אל תדאג, יש לנו כאן זירת פוקימונים מיוחדת לפצועים, וכן הרבה מאמנים שהתחילו עם התחלתיים מיונובה נפגעו בעוצמה רבה". מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ערכתי את ההודעה והארכתי את הרקע
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    רשום, תגיב להתחלה

13. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    רשום!
    התחלה לכולם:
    אחרי שקיבלתם את המכתב מפרופסור אלווין, בבוקר אחרי אתם קמים מוקדם, כנראה כמעט כולם עוד ישנים.
    אתם מארגנים את התיק, שמים מה שחשוב בשבילכם ורצים למעבדת הפרופסור, אתם רואים שהמעבדה נעולה ותלוי על הדלת שלט ששם כתוב "המעבדה סגורה, אשוב בקרוב"
    אתם נשארים ליד המעבדה ומחכים לפרופסור בהתרגשות. אחרי שעתיים שאתם מחכים והוא עדיין לא מגיע אתם מחליטים לחזור הביתה.
    פתאום אתם רואים על השולחן במטבח מכתב ששם כתוב "אני מצטער, המעבדה לא תהיה היום פתוחה. אתה צריך לבוא ליער אלקנה, יער שקט ונחמד ליד העיירה שלך". מה תעשו?
    'נו באמת... עוד צריך ללכת ליער. טוב, לפחות אוכל להיזכר בטפיג שהצלתי באדיוק באותו יער' אחשוב לעצמי ואז אלך לכיוון היער כדי למצוא את הפרופסור ולהתחיל את המסע שלי בתור מאמן פוקימונים ולהציל את המחוז המסכן שלי.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    פרנק
    אתה אומר לבלבאזור בביטחון רב להשתמש בעלי תער על חוטי המשי, בלבאזור משתחרר מהם במהירות רבה ורץ לעבר קאטרפי, בלבאזור מתקיל את קאטרפי בעוצמה רבה וקטארפי התעלף. מה תעשה?

תומאס
    אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בגחלת על כנף המתכת אבל צ'ארמנדר לא מספיק אפילו לזוז והוא כבר נפגע מכנף הברזל. אתה פוקד על צ'ארמנדר להשתמש בשריטה וצ'ארמנדר קופץ על פיג'י ושורט אותו בעוצמה רבה. מה תעשה?

קייל
    אתה מתחיל לארוז את החפצים שלך אבל הרופא אומר לך שאתה חייב להישאר פה עוד 2 ימים. אתה מבואס לגמרי ולא יודע מה לעשות, הפרופסור אומר לך "אל תדאג, יש לנו כאן זירת פוקימונים מיוחדת לפצועים, וכן הרבה מאמנים שהתחילו עם התחלתיים מיונובה נפגעו בעוצמה רבה". מה תעשה?
    מצטער שאני לא מצטט, פשוט אני מגיב מהאייפוד. ואני מתעלם מהמאמן השני, הוא לא מגיב.
    --------------------------------------------------------------------------------------
    ״יש! כל הכבוד לך בלבאזור, אתה אדיר״ אני קורא לעברו ואז רץ אליו ומחבק אותו חזק.
    ״עכשיו, מה דעתך שנמשיך אל דרך 1? הרי הגיע הזמן שנתקדם אל העיר״ אני אומר לו בחיוך ומתחיל ללכת בכיוון היציאה מהיער.
    s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d

.Uchiha Itachi -

15. משתמש מנוסה

תומאס

[/COLOR]
    "קדימה צרמנד'ר, אל תוותר!" אני צועק לעברו בעידוד "השתמש בנהמה ואז הוסף גחלת בכל הכוח! קדימה!" אני קורא ומצביע לעברו של פידג'י בנחישות "אתה תעשה את זה!" אני צועק

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •