אנדי
איזה צבע אתה רוצה?
"טוב, הנה הציוד : פוקידע, פוקדורים, והמצאה מהפכנית בלעדית למחוז דומדומיה שלנו, מכשיר טלפתיה עם פוקימונים! אתה תוכל לדבר בטלפתיה עם פוקימונים ולהבין בעצם מה הם אומרים! ועכשיו, איזה פוקימון אתה בוחר?" אתה חושב את מי לקחת בהתרגשות רבה. מה תעשה?
פרנק
אתה מעודד את בלבאזור וממשיך לכיוון דרך 1, אתה רואה פוקימונים כמו :![]()
מה תעשה?
תומאס
צ'רמנדר משתמש בנהמה ופיג'י משותק לכמה שניות, צ'רמנדר מנצל את זה יפה מאוד בכך שהוא משתמש בגחלת עצמתית במיוחד שמעלפת את פיג'י במקום. מה תעשה?
רובי
אתה מוציא את סקווירטל מהפוקדור, אבל שאתה מרים את הראש אתה מגלה שהפוקימון כבר התעלף והם מתכוננים ללכת. מה תעשה?
קייל
אושאווט ממש מתלהב ומתרגש מהזירה המיוחדת, אתם הולכים לשם ורואים הרבה מאוד מאמנים פצועים עם אושאווט אחר, טאפיג ועוד פוקימון מסוג עשב שאתה לא מכיר. אחד מהמאמנים הפצועים בא אליך ומציע לך להילחם, אתה שם לב ששיש לו שר בגל אחת והראש שלו חבוש. בלי לחכות לתשובה הוא אומר "טאפיג, צא!" אתה רואה פוקימון קטן שדומה טיפה לחזיר () מה תעשה?
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d
.Uchiha Itachi -
"כל הכבוד צרמנד'ר!" אקרא בשמחה ואלטף את ראשו לאות שבח על הניצחון שלו בקרב. אני מביט בפידג'י המעולף ומתקרב אליו לאט לאט "יש לך מתקפות טובות וחזקות, והראית מולי קרב טוב. אני חושב שאתה צריך להיות שלי" אני אומר לו ומוציא פוכדור ריק מהציוד שקיבלתי "צא!" אני קורא ומשליך את הפוכדור הריק על פידג'י המעולף.
קייל
אושאווט משתמש באקדח מים עוצמתי שפצע קשות את טאפיג, טאפיג מצליח לקום והמאמן אומר "טאפיג, תשתמש בתיקול!" טאפיג רץ אל אושאווט במהירות רבה אבל אושאווט מצליח להתחמק. פתאום אתה רואה שהצדף שיש לו על הבטן זוהר, אושאווט לוקח את הצדף ושורט איתו בעוצמה את טאפיג. אושאווט למד צדף תער! טאפיג התעלף במקום מהמכה העוצמתית, המאמן מתעצבן והולך לרפא את טאפיג. מה תעשה?
פרנק
לשחקן שלך לא אמור להיות ידע רב על פוקימונים, הוא מאמן מתחיל שאינו מנוסה כל כך.
__________________________________________________ _____
אתה אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער על רטטה אבל רטטה בורח במהירות, הוא קופץ על בלבאזור משום מקום ושורט אותו בעוצמה רבה, בלבאזור התעלף במקום! מה תעשה?
אנדי
איזה צבע אתה רוצה..?
תומאס
אתה זורק פוקדור בהתרגשות על פיג'י.. 1..2..3..ספוילר
אתה ממשיך לכיוון העיר פסילי, אתה רואה בניינים באופק ושאתה מגיע אתה רואה את העיר פסילי, עיר יפה וגדולה. יש לך : מרכז פוקימונים, זירת אימונים, חנות פוקימונים, חנות רגילה. מה תעשה?
מה כבר הוא ידע? את השם של רטטה? זה באמת שטויות, אפשר ללמוד את זה מכל ספר
__________________________________________________ ____________
"לעזאזל עם רטטה! עכשיו אני אצטרך לרוץ את כל הדרך למרכז הפוקימונים!" אני אומר בכעס לעצמי, מחזיר את בלבאזור לפוקדור ומתחיל לרוץ לעבר העיר פסילי בכל המהירות, במטרה לרפא את בלבאזור.
s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d
.Uchiha Itachi -
פרנק
זה בסדר שהוא ידע כמה שמות של פוקימונים, אבל לא את של כולם כי זה נראה קצת מוזר שמאמן מתחיל חסר ניסיון יודע את כל שמות הפוקימונים, ורק שתדע אף שחקן לא אמור לדעת את שמות הפוקימונים במשחק.
__________________________________________________ _______
אתה מתחיל לרוץ לעיר פסילי אבל הפרופסור עוצר אותך ואומר "תביא לי אותו, אני ארפא אותו" אתם הולכים למעבדה שלו ששם הוא מוציא מכשיר מיוחד שמרפא את בלבאזור. אתה חוזר ליער אלקנה ולא רואה אף פוקימון. מה תעשה?
.Uchiha Itachi -
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)