Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22
  1. משתמש מנוסה
    לפי דעתי כריסטיאן ומריאנה הם זוג או אחים או בני דודים

2. משתמש מנוסה
    ךדעתי לקריס צריך מדיטייט ולויולט סוובאלו כי אני חושב שזה פוקימונים שיותר קל למצוא חיבור ביניהם לדמויות.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

3. משתמש מנוסה
    שם: רז
    תודה לכם, הקולות שלכם נספרו, בקרוב תקבלו את התוצאות!
    כריס הופיע בשני הפרקים האחרונים של העונה הראשונה, אבל לא היה עליו דגש גדול. אתם מוזמנים להציץ ולהזכר במה שקרה...
    חוץ מזה, רציתי לשים אתכם דגש על דבר נוסף, המקומות בסדרה!
    כמו שלא נהוג בכל סיפור פוקימון, הסיפור לא עוקב אחרי מסע מוגדר בלבד, אלא יש בו מוטיבים שחוזרים על עצמם ברב הפרקים, וזה הבית של דרו, שם הילדים גרים במהלך כל העונה הראשונה. כמו שאני הכי אוהב, בעונה השניה יהיו שינויים והבית יעבור שיפוצים! אני לא אראה לכם את העיצוב החדש של הבית, אבל אני בהחלט יכול להראות לכם הצצה קטנה למה שהולך בבית:

וובכן, הסלון המיוחד והמהמם של הבית, עם בובות הפוקימונים, הקרוסלה והמדרגות פסנתר, הולכים לעבור שינוי מטורף!

השיפוצים החדשים, אחרי שהקרוסלה יצאה, המדפים התרוקנו מצעצועים, המדרגות הפכו למדרגות רגילות:

גם המטבח שאני חייב להודות בעובדה שהיה מכוער בעונה הראשונה, הולך לעבור שינויים מאוד גדולים:

בזמן השיפוצים:

מה עוד נשאר לנו? המסדרונות, הולכים לעבור שינוי קל ביותר! חדרי השינה לא ישתנו כלל בעונה השנייה, ככה הם נראו בעונה הראשונה:

חלק אהוב עליי לא פחות בבית, המקלחת המיוחדת!

בזמן השיפוצים, האקווריום הגדול שהיה נשאר מאחורה, אבל הקיר שלפניו הולך להשתנות, גם בובות הפוקימונים ישארו, אבל יעברו סידור מחדש!

החדר הוירטואלי הולך לעבור שינוי קליל ומגניב, במיוחד אחרי שהצללית של רוזרייד של דרו נחשפה!

ולסיום, מקום נוסף שנראה בעונה הראשונה ממש מעט אבל הולך לעבור שינוי מטורף הוא הכניסה במנהרות לחדר של דרו וקאסי

עד כאן להיום חברים, עלייתה של העונה השנייה קרובה מתמיד! אני מת לספיילר אתכם בעוד הרבה דברים, אבל אני חושב שגורם ההפתעה יותר ירתק אתכם, לא סתם אני משקיע בנושא הזה ובפרטים הויזואלים, הכל על מנת שתהנו יותר לקרוא ותוכלו לחבר לכם הכל בראש

4. משתמש מנוסה
    מתי העונה החדשה? :}

5. משתמש מנוסה
    במרץ, עוד לא ידוע מתי

6. משתמש מנוסה
    בלי נדר, אני מכריז על פרסומו של הפרק הראשון לעונה ב-21.3!!!!!!
    וזה שמו של הפרק החדש:

ספויילר:
    פרק 26- שכחו מזהההה
    חכו עד העשרים ואחת לחודש :]

7. משתמש מנוסה

אנחנו מתקרבים לפרק הראשון לעונה החדשה!
    אז קודם כל, אני רוצה לעדכן אתכם שיש לנו מנצחים במבצע בחירת הפוקימון הרביעי!
    ויולט הולכת לתפוס סוואבלו ואילו קריס הולכת לתפוס מדיטייט! כל זה לפי הבחירות והשיקולים שלכם...
    מעבר לזה, אני כבר רוצה לספר לכם שבפרק הראשון יקרה משהו לאחד מהפוקימונים של הדמויות, התפתחות מפתיעה!

כל זאת ועוד ב...
    21.3.2013

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •