די פשוט, היו שני אנשים שהשקיעו בו בהמלך קיומו כדי שייפעל, אלה אני ועומר. עם הזמן הבנו שאנשי הפורום לא רציניים בנושא. כיום אין שום תגובות או קהילה לפורום. אין שום סיבה שיישאר קיים
די פשוט, היו שני אנשים שהשקיעו בו בהמלך קיומו כדי שייפעל, אלה אני ועומר. עם הזמן הבנו שאנשי הפורום לא רציניים בנושא. כיום אין שום תגובות או קהילה לפורום. אין שום סיבה שיישאר קיים
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אם אתה כל כך אוהב את הפורום ורוצה להחיות את בקהילה תעבוד על זה.
אישית אני גם אשמח לעזור לך, כמובן אחרי ה-7.2 כי יש לי בגרות בהיסטוריה.
NYO HO HO BITCH
אין לי כבר זמן ואינטרס לתרום לפורום, במיוחד אחרי מקרי העבר שהוכיחו כי הקהילה הזו לא מסוגלת להתחייב לפאקינג טורניר אחד(לא היה טורניר אחד שבו אנשים התחייבו והופיעו לכל המשחקים, כאילו אחרי שבוע החליטו שמפסיקים לשחק יוגיהו). בכל אופן אני אומר את זה רק כי זה נראה לי אבסורד שהפורום קיים, אין לו כל שימוש.
אביב
מסכים איתך..זה לא קטע רע ולא כלום זה פשוט עבר אצל כולם ואני אומר את זה גם בתור אחד שפעל לקיומו(מור) לא כמוך וכמו עומר אבל כן יזמתי קצת זה פשוט לא תופס כבר וצריך לסגור
שמח לשמוע ממך מור ^^
זו גם הנקודה, אין כאן קהילה שבאמת מתעניינת, לרוב זו הייתה השקעה גדולה שמשכה כמה משתמשים שנשארו לזמן קצר וברחו. זה לא כמו חת"ם שתמיד יש בו אנשים דשים והתעניינות. גם אני למרות כל מה שאמרתי על המשחק עדיין משחק במציאות ולעיתים באינטרנט, אבל הרוב מאבדים עניין כי זה לא מדבר עליהם. כרגע פשוט אין סיבה שפורום ללא שום תגובהיישאר חי, בטח אם אפשר לכלול אותו בתוך משהו גדול יותר. סתם לשיקול דעתכם.
עריכה: אם אתם רוצים אתם יכולים לפני סגירת הפורום לבצע סקר של כמה אנשים כאן מתעניינים בנושא או רואים את עצמם נמשכים לנושא היוגיהו. זה נראה לי הגיוני והוגן.
אביב
אמרתי זאת בעבר הרבה פעמים, אין שום סיבה לסגור פורום - זה לא עולה כסף ולא מפריע בכלום.
נעול.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)