פורסם במקור על ידי Fearlessness מציק לך? yep פורסם במקור על ידי Tasha Godspell זה לא שהוא מציק לה, זה שהוא יותר מדי חתיך והיא לא יכולה לסבול את זה יותר ): פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013 הפוקימונים האהובים עליי: ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
פורסם במקור על ידי Alice yep פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח תתעלמי.. ובשביל שתוכלי להתעלם, מה שלומך?
הכחשה לא תעזור לך
חמוף
פורסם במקור על ידי Tasha Godspell הכחשה לא תעזור לך שקד, חובה לשמוע אם עוד לא שמעת.. http://www.youtube.com/watch?v=ucDQlnvU5FM
פורסם במקור על ידי Tasha Godspell לא התייחסת אליי לפני שני עמודים )): ): ת'אמת שרציתי לשאול אותך מה רצית במסן אבל לא היית מחובר פורסם במקור על ידי Alice one word:Saber איזה משפט מורכב ומסובך באנגלית, הוכחת לנו שאת חכמה! (NOT) פורסם במקור על ידי Tasha Godspell זה לא שהוא מציק לה, זה שהוא יותר מדי חתיך והיא לא יכולה לסבול את זה יותר ): לא ת'אמת שזה סתם כי היא מפגרת אבל תכלס אני יותר מדי חתיך ):
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי Fearlessness שקד, חובה לשמוע אם עוד לא שמעת.. http://www.youtube.com/watch?v=ucDQlnvU5FM מכיר את הבחור אבל את זה עוד לא שמעתי ): פאק זה אדיר ):
אתה כן חתיך... אבל אתה הוך להיות חתיך בבאן בקרוב!
פורסם במקור על ידי Saber ): ת'אמת שרציתי לשאול אותך מה רצית במסן אבל לא היית מחובר איזה משפט מורכב ומסובך באנגלית, הוכחת לנו שאת חכמה! (NOT) לא ת'אמת שזה סתם כי היא מפגרת אבל תכלס אני יותר מדי חתיך ): מה אני מחובר למסן בסקייפ מה אתה רוצה ))):
פורסם במקור על ידי ★StarMan★ אתה כן חתיך... אבל אתה הוך להיות חתיך בבאן בקרוב! אוי לא רק לא זה
פורסם במקור על ידי Tasha Godspell מה אני מחובר למסן בסקייפ מה אתה רוצה ))): מוזר זה מראה לי שאתה מנותק תנסה להתחבר למסן אומשו מחדש
פורסם במקור על ידי Saber מוזר זה מראה לי שאתה מנותק תנסה להתחבר למסן אומשו מחדש כן עכשיו גיליתי שהזין הזה ניתק אותי ): אני אתחבר שנייה
פורסם במקור על ידי Tasha Godspell מכיר את הבחור אבל את זה עוד לא שמעתי ): פאק זה אדיר ): אני יודעת!! והוא אשכרה ניגן את call me maybe אבל של הדוקטור היה הרבה יותר אדיר :]
פורסם במקור על ידי Tasha Godspell כן עכשיו גיליתי שהזין הזה ניתק אותי ): אני אתחבר שנייה בנאדם אני אשכרה מדמם מהתחת FOR NO REASON כנראה זה אומר שהישבן שלי מתגעגע אליך ):
פורסם במקור על ידי Saber בנאדם אני אשכרה מדמם מהתחת FOR NO REASON כנראה זה אומר שהישבן שלי מתגעגע אליך ): תמסור לישבן שלך שאני בא לספק אותו מינית ):
פורסם במקור על ידי Tasha Godspell תמסור לישבן שלך שאני בא לספק אותו מינית ): הוא מוסר שהוא מחכה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום