Pokemon GO
עמוד 77 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2767757677787987 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,141 עד 1,155 מתוך 1500
  1. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Amitlv צפה בהודעה
    הם נעלבים כי רוב הפעמים אתה משתמש בשפה שפוגעת בהם.....

זה לא כזה רלוונטי לביקורת עצמה. אם אני צריך לחזור על אותה ביקורת שוב ושוב מן הסתם שהשפה שלי תהיה בהתאם אם לא לומדים ממנה שום דבר ובוחרים להתעלם ממנה.
    קח לדוגמא את הביקורת שלי על הממ"ת פסח הזה, לא כתבתי שם שום דבר ממש פוגעני ואמרתי איפה האתגר הזה פשוט עשוי בצורה רעה ואפילו גרועה, וטל בחרה להתעלם ממנה לחלוטין בלי להגיב עליה אפילו (עזוב לנסות להקשיב לה).
    אפילו אדם אמר שהביקורות שלי לגיטימיות לחלוטין אז... כן.

Spoiler ספוילר

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Saber צפה בהודעה
    זה לא כזה רלוונטי לביקורת עצמה. אם אני צריך לחזור על אותה ביקורת שוב ושוב מן הסתם שהשפה שלי תהיה בהתאם אם לא לומדים ממנה שום דבר ובוחרים להתעלם ממנה.
    קח לדוגמא את הביקורת שלי על הממ"ת פסח הזה, לא כתבתי שם שום דבר ממש פוגעני ואמרתי איפה האתגר הזה פשוט עשוי בצורה רעה ואפילו גרועה, וטל בחרה להתעלם ממנה לחלוטין בלי להגיב עליה אפילו (עזוב לנסות להקשיב לה).
    אפילו אדם אמר שהביקורות שלי לגיטימיות לחלוטין אז... כן.
    הרוב מתעלמים ישר כי הם כבר רגילים לתגובות פוגעניות מצדך לכן ברגע שהם רואים תגובה שלך הם בקושי מסתכלים אליה כי הם מתארים כבר את השפה שתהיה ועם הם כן קוראים הם מנסים ישר לתרגם את זה לכיאילו כתבתה משהוא שפגע בהם

כמו תמיד. עמיטריד.

3. Kibō no chi
    הרוב מתעלמים ישר כי הם כבר רגילים לתגובות פוגעניות מצדך לכן ברגע שהם רואים תגובה שלך הם בקושי מסתכלים אליה כי הם מתארים כבר את השפה שתהיה ועם הם כן קוראים הם מנסים ישר לתרגם את זה לכיאילו כתבתה משהוא שפגע בהם
    שמע, ברור שמה שאני הולך עכשיו להשוות זה ממש לא באותה הרמה אבל קח את זה בתור דוגמא:
    כמה אנשים מעבירים ביקורת על שרים, ממשלות, פוליטיקאים, ארגונים וכו'?
    עכשיו אני מבטיח לך שאם תלך לחפש ביקורות בעיתונות או ברשת או אפילו בחדשות אתה תראה שהמון מהביקורות נאמרות בצורה עוקצנית, אחרת הביקורת לא ממש עוברת. זאת ביקורתיות, ככה זה עובד.

Spoiler ספוילר

4. עמיטריד.
    שמע, ברור שמה שאני הולך עכשיו להשוות זה ממש לא באותה הרמה אבל קח את זה בתור דוגמא:
    כמה אנשים מעבירים ביקורת על שרים, ממשלות, פוליטיקאים, ארגונים וכו'?
    עכשיו אני מבטיח לך שאם תלך לחפש ביקורות בעיתונות או ברשת או אפילו בחדשות אתה תראה שהמון מהביקורות נאמרות בצורה עוקצנית, אחרת הביקורת לא ממש עוברת. זאת ביקורתיות, ככה זה עובד.
    נכון אתה צודק

אבל יש הבדל בין אדם מבוגר שזו הקרירה שלו שעוקץ ולא משנה באיזה שפה אדם מבוגר אחר ששחלק מהעבודה שלו זה לקבל עוקצים

לבין זה שילד (פחות מ20) מהרשת עוקץ ילד אחר (פחות מ20) מהרשת על משהו שהוא הכין לבד

כמו תמיד. עמיטריד.

5. Kibō no chi
    נכון אתה צודק

אבל יש הבדל בין אדם מבוגר שזו הקרירה שלו שעוקץ ולא משנה באיזה שפה אדם מבוגר אחר ששחלק מהעבודה שלו זה לקבל עוקצים

לבין זה שילד (פחות מ20) מהרשת עוקץ ילד אחר (פחות מ20) מהרשת על משהו שהוא הכין לבד
    לא כל כך, בסופו של דבר שתי הביקורות האלה הן לגיטימיות.

קרא את הביקורת שלי כאן אם יש לך זמן, היא די ארוכה
    http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=53375
    זאת אשכרה ביקורת בונה
    עזוב את זה שה"עקיצות" המעטות גם ככה שיש כאן מכוונות לעשייה הגרועה של הרקעים ולא אל הבנאדם, זאת נטו ביקורת של "מה רע במה שעשית ואיפה את חייבת לשפר את זה לטובת הפורום", כי זה לא הגיוני שמישהי עם תפקיד של הנהלת פורום תביא רקעים שאפילו לא מתקרבים לרמה בינונית. מצטער, אבל פשוט לא.

Spoiler ספוילר

6. עמיטריד.
    לא כל כך, בסופו של דבר שתי הביקורות האלה הן לגיטימיות.

קרא את הביקורת שלי כאן אם יש לך זמן, היא די ארוכה
    http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=53375
    זאת אשכרה ביקורת בונה
    עזוב את זה שה"עקיצות" המעטות גם ככה שיש כאן מכוונות לעשייה הגרועה של הרקעים ולא אל הבנאדם, זאת נטו ביקורת של "מה רע במה שעשית ואיפה את חייבת לשפר את זה לטובת הפורום", כי זה לא הגיוני שמישהי עם תפקיד של הנהלת פורום תביא רקעים שאפילו לא מתקרבים לרמה בינונית. מצטער, אבל פשוט לא.
    טוב

קראתי את הביקורת שלך

ותאמת זו היתה ביקורת נורמאלית בונה ובלי יותר מידי עקיצות היו כמה אבל בקושי
    היא לא אמורה להתעצבן מזה במיוחד מהביקורת על הרקע האחרון

אבל זה עדיין עבודה שהיא לתענתה ישבה אליה 3 שעות ושמישהו שהיא בכלל לא מכירה בא ונותן ביקורת כיאילו הוא איזה בן אדם חשוב שיותר טוב ממנה (זה הרושם שמקבלים שקוראים את הביקורות) זה פוגע...

אבל הביקורת הייתה הגיונית לגמרי

כמו תמיד. עמיטריד.

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    טוב

קראתי את הביקורת שלך

אבל זה עדיין עבודה שהיא לתענתה ישבה אליה 3 שעות ושמישהו שהיא בכלל לא מכירה בא ונותן ביקורת כיאילו הוא איזה בן אדם חשוב שיותר טוב ממנה (זה הרושם שמקבלים שקוראים את הביקורות) זה פוגע...

לא אמרת שאתה פורש ולא חוזר יותר לפורום?
    NYO HO HO BITCH

8. Kibō no chi
    טוב

קראתי את הביקורת שלך

זה שהיא ישבה על זה 3 שעות רק מחזק יותר את הביקורת שלי - להבא אם היא תפעל בצורה יותר חכמה היא לא תצטרך לבזבז 3 שעות על דבר כזה, או שב3 שעות היא תוכל לכתוב דברים ברמה גבוהה יותר.
    שמע, כשהיא קוראת לי מטומטם בנו"ד (והיא עשתה את זה) אז אני חושב שמי שמתנהג כאילו הוא יותר טוב כאן זאת היא ולא אני
    אז הביקורת עדיין רלוונטית
    בסה"כ אבל זה בא לטובת הפורום כולו, שידעו מה נחשב לרמה במשחקי תפקידים. גם מנהלים לשעבר של חת"מ וגם אדם אמרו שהרמה שם ירדה בצורה משמעותית.

Spoiler ספוילר

9. עמיטריד.
    זה שהיא ישבה על זה 3 שעות רק מחזק יותר את הביקורת שלי - להבא אם היא תפעל בצורה יותר חכמה היא לא תצטרך לבזבז 3 שעות על דבר כזה, או שב3 שעות היא תוכל לכתוב דברים ברמה גבוהה יותר.
    שמע, כשהיא קוראת לי מטומטם בנו"ד (והיא עשתה את זה) אז אני חושב שמי שמתנהג כאילו הוא יותר טוב כאן זאת היא ולא אני
    אז הביקורת עדיין רלוונטית
    בסה"כ אבל זה בא לטובת הפורום כולו, שידעו מה נחשב לרמה במשחקי תפקידים. גם מנהלים לשעבר של חת"מ וגם אדם אמרו שהרמה שם ירדה בצורה משמעותית.
    תראה אני אומר ששניכם צודקים

אתה צודק בזה שהתגובות אלו רק ביקורות אין מה להיפגע כי אתה רוצה לעזור (אני מכווה)

והיא צודקת בזה שאולי היא רגישה והיוא רק נפגע מזה כי היא חושבת שאתה מזלזל בה (מה שנראה ככה)

כמו תמיד. עמיטריד.

10. Kibō no chi
    ועדיין, זה שהיא נפגעה לא נותן לה את הזכות להגביל את הפעילות שלי בחת"מ בצורה כזאת
    המנהלת השנייה לא פעילה בכלל, והמנהלת הראשונה חסמה אותי ואת התגובות שלי. זה מונע ממני להיות מעורב בחת"מ בכל צורה שיש.

Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וואוו החסימה הזאת לא עובדת אם אתם מצוטטים אותו
    לסאבר-אתה כן כותב את הביקורות שלך כעקיצות ועוקץ אותי בכל דבר! בכל פעם שאני פותחחת משהו אתה חייב להגיב כמו ששמת קישור לזה שיהיה בקרוב מאגזין וכתבת ''אוי לא'' אתה מצפה שאני לא יעלב??
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. עמיטריד.
    ועדיין, זה שהיא נפגעה לא נותן לה את הזכות להגביל את הפעילות שלי בחת"מ בצורה כזאת
    המנהלת השנייה לא פעילה בכלל, והמנהלת הראשונה חסמה אותי ואת התגובות שלי. זה מונע ממני להיות מעורב בחת"מ בכל צורה שיש.
    אתה יכול גם לשלוח למנהל הראשי אם אין מנהל בחתם לא?

כמו תמיד. עמיטריד.

13. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    וואוו החסימה הזאת לא עובדת אם אתם מצוטטים אותו
    לסאבר-אתה כן כותב את הביקורות שלך כעקיצות ועוקץ אותי בכל דבר! בכל פעם שאני פותחחת משהו אתה חייב להגיב כמו ששמת קישור לזה שיהיה בקרוב מאגזין וכתבת ''אוי לא'' אתה מצפה שאני לא יעלב??

מצטטים*
    סייבר*
    טרחת לקרוא את הביקורת? היא ביקורת לכל דבר, תתמודדי עם זה.
    כתבתי אוי ואבוי כי הרעיון עצמו לא רעיון טוב, מה את רוצה שאני אגיד?

Spoiler ספוילר

14. עמיטריד.
    מצטטים*
    סייבר*
    טרחת לקרוא את הביקורת? היא ביקורת לכל דבר, תתמודדי עם זה.
    כתבתי אוי ואבוי כי הרעיון עצמו לא רעיון טוב, מה את רוצה שאני אגיד?

לא נראלי היא רואה את התגובות שלך

כמו תמיד. עמיטריד.

15. Kibō no chi
    לא נראלי היא רואה את התגובות שלך
    היא לא, כי היא חסמה אותי. אבל ברגע שציטטת אותי זה אומר שהיא כאן יכולה לראות את זה, אז זה סבבה.

Spoiler ספוילר

עמוד 77 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2767757677787987 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •