Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    שלום לכולם(:
    עבר כבר מעט זמן מאז שעלינו ניהול וכבר חשבנו על כמה וכמה פעילויות שיעלו בעתיד הקרוב.
    אבל

מה אתם חושבים?

יש לכם הצעה לפעילות מגניבה לפורום חת''מ או שרשורים?

לא נוכל להצליח בהפעלת חת''מ ושרשורים בלעדיכם!
    פרסמו מדריכים שווים
    בקשו בקשות אישור למשחקים מגניבים לא בהכרח מ''תים
    העלו פה בנושא הזה רעיונות שהייתם רוצים שאני ומאי נפתח
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    שיהיה אפשר להכין משחקים רק בשביל לשים אותם באימוץ ככה אולי אנשים בלי יותר מדי רעיונות למשחקים גם יוכלו לנהל משחק

3. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי !!! צפה בהודעה
    שיהיה אפשר להכין משחקים רק בשביל לשים אותם באימוץ ככה אולי אנשים בלי יותר מדי רעיונות למשחקים גם יוכלו לנהל משחק
    האמת שזה דווקא רעיון נחמד אני אישית אהבתי:-)
    כל הכבוד על החשיבה! אני אדבר עם מאי היום שתצא השבת על זה^^
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    להציע לפותחי סיפורים לפתוח משחק על הסיפור שלהם
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    לאפשר לשחקנים במשחק לעשות המשכים למנהל עצמו

6. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    בעיקרון זו בחירה של הסופרים ואחרי הכל כבר היו בעבר מת''ים על סיפורים אני לא חושבת שצריך להציע זאת כי זה דבר ידוע

ציטוט פורסם במקור על ידי Sheldon Cooper צפה בהודעה
    זה לא שיטת המחזור?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    בעיקרון זו בחירה של הסופרים ואחרי הכל כבר היו בעבר מת''ים על סיפורים אני לא חושבת שצריך להציע זאת כי זה דבר ידוע

ציטוט פורסם במקור על ידי Sheldon Cooper צפה בהודעה
    זה לא שיטת המחזור?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    נכון זו שיטת המחזור
    ושימי לב שמשחקים שהיה בהם את זה התקדמו יפה מאוד.

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אני גם בעד לאפשר את שיטת המחזור!
    פשוט להוסיף את זה כעוד דרך לפתוח משחק...
    מי שירצה לפתוח בשיטה זאת יכתוב על נושא המ"ת שלו בסוגריים "(מחזור)" וזהו.
    לצורך הדגמה, נדגים על שם המשחק שלי:
    "פוקימון - סכנות במחוז האמורי (מחזור)"

ככה ששחקנים שרוצים להיכנס ולקחת חלק במשחק של אותו שה"ם לוקחים על עצמם מראש שגם הם יצטרכו לעדכן לו בעצמם.
    ושחקנים שלא רוצים לא יקחו חלק, כנ"ל שהמים... שיהיו כאלה שיפתחו עם ויהיו כאלה שיפתחו בלי.

.

10. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    אני גם בעד לאפשר את שיטת המחזור!
    פשוט להוסיף את זה כעוד דרך לפתוח משחק...
    מי שירצה לפתוח בשיטה זאת יכתוב על נושא המ"ת שלו בסוגריים "(מחזור)" וזהו.
    לצורך הדגמה, נדגים על שם המשחק שלי:
    "פוקימון - סכנות במחוז האמורי (מחזור)"

ככה ששחקנים שרוצים להיכנס ולקחת חלק במשחק של אותו שה"ם לוקחים על עצמם מראש שגם הם יצטרכו לעדכן לו בעצמם.
    ושחקנים שלא רוצים לא יקחו חלק, כנ"ל שהמים... שיהיו כאלה שיפתחו עם ויהיו כאלה שיפתחו בלי.
    +1

יש לי רעיונות מאוד טובים למ"ת, אבל אני לא שולח אותם לבדיקה כי אני ידוע שאני אשתעמם אחרי כמה ימים של שה"מיות. רוב המשחקים שלי הם משחקים שאני הייתי רוצה לשחק בהם, לדעתי הפתרון הוא שיטת המחזור.

11. the bitch is back
    קודם כל, לפי מה שאני רואה אל תמצצו פעילות. משחק השבוע או יומי, או כסף זה פשוט רעיונות מטופשים שלא יביאו לכן כלום.
    דבר שני, תעלו את הרמה בטירוף! המשחקים פה כולם ברמה הכי נמוכה שאפשר לקבל! העלילות קצרות, לא מפורטות ופשוט נמוכות לרמה שהייתה פה. מניסיון חצי מהמשחקים פה, לא היו עוברים אישור קפדני. וזאת הערה אל המנהלות של הפורום. תתחילו לעלות את הרף שלכן, כי הוא ממש נמוך! ברגע שתעלו את תנאי האישור, ככה המנהלי משחקים יהיו צריכים להשקיע יותר בפיתוח המשחק עצמו ולהביא לכל הפוטנציאל שלו! לא מספיק רק שגיאות כתיב, אלה התוכן! וגם אם זה אומר לחפור,לחפור ולחפור!
    הסתכלו שתיכן במשחקים ישנים יותר כאלה שאביזי,אני,אמיר ואחרים רבים אישרו. כולם ברמות הרבה יותר גבוהות! ככל שתשקיעו אתן בבדיקת המשחקים, ככה הם ישתפרו,הרמה הכללית תעלה, ואורך חיי המשחק ישתפרו!
    תשקיעו פחות בהוספת תמונות להודעות שלכן ותתחילו להשקיע יותר בעבודה של בדיקת משחקים.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    קודם כל, לפי מה שאני רואה אל תמצצו פעילות. משחק השבוע או יומי, או כסף זה פשוט רעיונות מטופשים שלא יביאו לכן כלום.
    דבר שני, תעלו את הרמה בטירוף! המשחקים פה כולם ברמה הכי נמוכה שאפשר לקבל! העלילות קצרות, לא מפורטות ופשוט נמוכות לרמה שהייתה פה. מניסיון חצי מהמשחקים פה, לא היו עוברים אישור קפדני. וזאת הערה אל המנהלות של הפורום. תתחילו לעלות את הרף שלכן, כי הוא ממש נמוך! ברגע שתעלו את תנאי האישור, ככה המנהלי משחקים יהיו צריכים להשקיע יותר בפיתוח המשחק עצמו ולהביא לכל הפוטנציאל שלו! לא מספיק רק שגיאות כתיב, אלה התוכן! וגם אם זה אומר לחפור,לחפור ולחפור!
    הסתכלו שתיכן במשחקים ישנים יותר כאלה שאביזי,אני,אמיר ואחרים רבים אישרו. כולם ברמות הרבה יותר גבוהות! ככל שתשקיעו אתן בבדיקת המשחקים, ככה הם ישתפרו,הרמה הכללית תעלה, ואורך חיי המשחק ישתפרו!
    תשקיעו פחות בהוספת תמונות להודעות שלכן ותתחילו להשקיע יותר בעבודה של בדיקת משחקים.
    אמ אוקיי אתה כנה אני משערת שזה טוב0-ם
    אבל ברצינות עכשיו אז אתה יכול אולי לומר את זה בה''פ עם דוגמאות? לתקן אותנו במקום ישר לתקוף? למה אתה תוקף ישר? אני אשמח להקשיב לך ולתקן את הבדיקות שלי אם רק תגיד ותראה לי מה זאת אומרת ''רמה גבוהה יותר'' אתה לא צריך ישר לתקוף אותנו.

*Bilbo Baggins וSaber ההודעות שלכן לא רלוונטיות לחלוטין הן ייחמקו, פעם הבאה זה לא ייגמר רק ככה*

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי PizzaBlaster צפה בהודעה
    +1

יש לי רעיונות מאוד טובים למ"ת, אבל אני לא שולח אותם לבדיקה כי אני ידוע שאני אשתעמם אחרי כמה ימים של שה"מיות. רוב המשחקים שלי הם משחקים שאני הייתי רוצה לשחק בהם, לדעתי הפתרון הוא שיטת המחזור.
    מסכים. גם אני ככה מדי פעם. אני פשוט שוכח אותם.

ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    מסכים אבל אתה יכולת לשלוח ה"פ

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

14. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    מסכים. גם אני ככה מדי פעם. אני פשוט שוכח אותם.

מסכים אבל אתה יכולת לשלוח ה"פ
    היא ביקשה הצעות לשיפור ופתחה על זה אשכול
    למה בדיוק הוא היה צריך לשלוח בפרטי אם היא ביקשה במפורש שיציעו לה איך לשפר?

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    לא, זה בסדר אבל למה תגובה כזאת? הוא היה יכול לומר את זה יותר יפה זה כל מה שאני אומרת-_-

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •