אשאל אותה:"מי את?"Originally posted by Mr. Thunder@Dec 1 2008, 04:30 PM
בלייז
אתה רואה אישה רכובה ע"י סלאמנס יוצאת ממנו
מרטין
טרטוויג משתמש בדחיפה
ובזמן שטרטוויד תוקף הוא נפגע ע"י ספירת ההילה של לוקאריו!
עשן נמצא בכל מקום...
בלייז
"ילד עוף מפה מהר!" היא אומרת ומדברת אל מכשיר קשר שמחובר לה למשקפת.
אתה מנסה להקשיב ושומע אותה אומרת:"כל צוות קריסטל תזכורת! אנחנו עדיין בחיפושים אחר הצ'ימצ'אר שמסוגל להשתמש בגלגל להבה!" היא אומרת ועולה בחזרה לסאלמנס שלה...![]()
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
"מה זה היה?!" אני שואל בלחץ אך מתאכזב "אין פה פקוימנוי מים אז אמשיך לחפש.." אני אומר וממשיך לחפשOriginally posted by Mr. Thunder@Dec 1 2008, 02:03 PM
בלייז
דניאל
אתה ממשיך בצעדים איטיים לאגם ומרגיש אוויר מוזר חולף על פניך...
פתאום אדי האגם מתזםרים ואתה רואה דמות לא ברורה וכמעט בלתי נראת מתגלת לפניךונעלמת במהירות...
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
אהה,אז את מי שרודפת אחרי 'ימצ'אר אומרOriginally posted by Mr. Thunder@Dec 1 2008, 04:49 PM
בלייז
"ילד עוף מפה מהר!" היא אומרת ומדברת אל מכשיר קשר שמחובר לה למשקפת.
אתה מנסה להקשיב ושומע אותה אומרת:"כל צוות קריסטל תזכורת! אנחנו עדיין בחיפושים אחר הצ'ימצ'אר שמסוגל להשתמש בגלגל להבה!" היא אומרת ועולה בחזרה לסאלמנס שלה...![]()
ואחרי זה אחזור וארוץ אחרי צ'ימצ'אר
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
"נהדר פיפלאפ!!" אני אומר בשמחה "צא אייפום אגרוף ממוקד!!" אני אומר בשמחה ומחליט שאלך ללכוד את הפיפלאפOriginally posted by Mr. Thunder@Dec 1 2008, 06:55 PM
דניאל
אתה הולך לך בשדה הגבוה ורואה פיפלופ פראי!
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
דניאל
אייפום משתמש באגרוף ממוקד
פיפלאפ קופץ...
פיפלאפ הולך כמה צעדים אחורה ומשגר את עצמו לעברך עם מתקפת ניקור!
מרטין
טרטוויג מהנהנן בראשו כ:"כן אני בסדר"
"לא נורא אבל עדיין היית טוב!" בריאו ניגש אליך ואומר
"והקרב השני שלנו יהיה דוואן נגד לוסי!" השופטת אומרת בזמן שאתה חוזר לחדר ההלבשה ומסתכל על המסך הקטן שמראה מה קורה בזירה כמו שאר המתחרים...
בלייז
"קדימה צוות קריסטל להתחיל לזוז חבורת בטלנים! תתפסו לי את הצ'ימצ'אר הזה!" היא אומרת לקבוצת אנשים שיוצאים מן הרכב ורצים אחרי צ'ימצ'אר...
היא מסתלקת משם על הסלאמנס שלה אחרי צ'ימצ'אר...
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
ארוץ אחרי צ'ימצ'אר ואנסה לראות אותוOriginally posted by Mr. Thunder@Dec 1 2008, 09:41 PM
דניאל
אייפום משתמש באגרוף ממוקד
פיפלאפ קופץ...
פיפלאפ הולך כמה צעדים אחורה ומשגר את עצמו לעברך עם מתקפת ניקור!
מרטין
טרטוויג מהנהנן בראשו כ:"כן אני בסדר"
"לא נורא אבל עדיין היית טוב!" בריאו ניגש אליך ואומר
"והקרב השני שלנו יהיה דוואן נגד לוסי!" השופטת אומרת בזמן שאתה חוזר לחדר ההלבשה ומסתכל על המסך הקטן שמראה מה קורה בזירה כמו שאר המתחרים...
בלייז
"קדימה צוות קריסטל להתחיל לזוז חבורת בטלנים! תתפסו לי את הצ'ימצ'אר הזה!" היא אומרת לקבוצת אנשים שיוצאים מן הרכב ורצים אחרי צ'ימצ'אר...
היא מסתלקת משם על הסלאמנס שלה אחרי צ'ימצ'אר...
אנסה לקחת את צ'ימצ'אר בידיי ואז אראוץ בלי הפסקה בשיא המהירותOriginally posted by Mr. Thunder@Dec 1 2008, 09:50 PM
בלייז
אתה מגיע לצ'ימצ'אר המפוחד ורואה מאות אנשים רצים אליכם ועוצרים...ובראשם הציידת הנוראית "ג'יי".
"סלאמנס להביור!" היא אומרת לסאלמנס הענקי שלה!
כל היער עולה בלהבות!!![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)