Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 39
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו

לי זה נראה די הגיוני

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

2. משתמש מנוסה
    גם לי אבל הוא נראה קצת מתכת או דרקון אל עדיין גם מעופף

3. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    ציטוט פורסם במקור על ידי spiritomber צפה בהודעה
    גם לי אבל הוא נראה קצת מתכת או דרקון אל עדיין גם מעופף
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דרקון?!
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתכת?!
    אחי, הוא סתם יצור וורוד מסכן. או על חושי או נורמאל.
    IMA LADY

4. Kibō no chi
    יש כבר על חושי^
    טוב, התאוריה הזאת נראית לי סתם עקומה
    הם פשוט סידרו אותם בסדר של ההתפתחויות לפי הפוקידקס
    שורה ראשונה: דור ראשון (ואפוריון>ג'ולטיאון>פלאריאון)
    שורה שנייה דור שני (אספיאון>אמבראון)
    שורה שלישית דור 4 (גלאסיאון>ליפיאון)
    ואז יש את סילביאון
    זה הכל חח

Spoiler ספוילר

5. זה אני פקוקי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Saber צפה בהודעה
    יש כבר על חושי^
    ברור שיש על חושי.
    אבל הצבע לא תואם את שאר הסוגים שיש.
    הוא יכול להיות או התפתחות של איווי שתיהיה נורמאל רק יותר OP..
    ויכול להיות שזה יהיה עוד על חושי. לא שזה נשמע הגיוני, אבל זה כן יותר הגיוני מדרקון או מתכת S:
    IMA LADY

6. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tom Cruise צפה בהודעה
    ברור שיש על חושי.
    אבל הצבע לא תואם את שאר הסוגים שיש.
    הוא יכול להיות או התפתחות של איווי שתיהיה נורמאל רק יותר OP..
    ויכול להיות שזה יהיה עוד על חושי. לא שזה נשמע הגיוני, אבל זה כן יותר הגיוני מדרקון או מתכת S:
    יותר הגיוני ממתכת ודרקון כן, אבל למה שיעשו עוד על חושי..?
    זה כנראה יהיה נורמל או מעופף, אחד מהם
    סביר להניח שנורמל

Spoiler ספוילר

7. זה אני פקוקי
    יותר הגיוני ממתכת ודרקון כן, אבל למה שיעשו עוד על חושי..?
    זה כנראה יהיה נורמל או מעופף, אחד מהם
    סביר להניח שנורמל
    בגלל זה זו הייתה רק השערה...
    חוץ מיזה, לך תדע. עם כל דור שעובר הפוקימון נהרס יותר ויותר. חחח נשמע הגיוני שימציאו עוד על חושי..
    אבל זה ממש לא מה שאני באמת חושב.
    IMA LADY

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    יש כבר על חושי^
    טוב, התאוריה הזאת נראית לי סתם עקומה
    הם פשוט סידרו אותם בסדר של ההתפתחויות לפי הפוקידקס
    שורה ראשונה: דור ראשון (ואפוריון>ג'ולטיאון>פלאריאון)
    שורה שנייה דור שני (אספיאון>אמבראון)
    שורה שלישית דור 4 (גלאסיאון>ליפיאון)
    ואז יש את סילביאון
    זה הכל חח
    ובטעות יצא להם שכל סוג הוא מול הסוג שסופר אפקטיבי עליו? לא נראה לי
    אבל האמת היא שלא קשור להשערה הזאת סילביאון נראה לי נורמל

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

9. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    ובטעות יצא להם שכל סוג הוא מול הסוג שסופר אפקטיבי עליו? לא נראה לי
    אבל האמת היא שלא קשור להשערה הזאת סילביאון נראה לי נורמל
    "בטעות"
    זה הסדר שלהם לפי הפוקידקס, איך עוד אפשר לסדר אותם?

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    גם אלטריה היא סוג דרקון והיא בכלל ציפור מסכנה! היית מנחש רק לפי המראה שלה שהיא דרקון? מריל נראה כמו מים? הוא רק כחול. ג'ינקס נראית כמו קרח? היא רק אישה סגולה שמנה. צ'אריזארד נראה כמו דרקון והוא סוג אש ומעופף וכנ"ל לגבי גרידוס. אמפוליאון נראה כמו מתכת? הוא פינגווין אז יותר הגיוני קרח. לוקאריו הוא זאב שעומד על שתיים סה"כ והוא לוחם. טוקסיקרוק בכלל לא נראה כמו לוחם וההתפתחות של פוליווירל היא לוחם והוא נראה הרבה יותר כמו על חושי. ניינטיילס בכלל לא נראה כמו פוקימון אש, הוא זאב לבן. סטאנפיסק נראה כמו מים או מעופף אבל הוא בכלל אדמה וחשמל. סוואפרט וברבוץ' לא נראים כמו אדמה ובכל זאת הם כן אדמה. אמבואר נראה כמו צל ועובדה שהוא לוחם. שלדר בכלל לא נראה כמו קרח ואילקטרוס נראה גם מים אבל הוא רק חשמל. הואו בכלל לא נראה כמו אש, הוא ציפור צבעונית. גם אנטיי לא נראה כמו אש. ואיך קובאליון נראה כמו מתכת או איך קלדאו נראה כמו מים ואיך בכלל כל הרביעייה הזו נראית כמו לוחם? צריך עוד דוגמאות? זה נושא השערות ואני שיערתי את דעתי, תביע אתה את דעתך אבל אל תהיה מגעיל.

11. משתמש מנוסה
    יכול להיות סוג נורמלי או סוג חדש אור

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    גם אלטריה היא סוג דרקון והיא בכלל ציפור מסכנה! היית מנחש רק לפי המראה שלה שהיא דרקון? מריל נראה כמו מים? הוא רק כחול. ג'ינקס נראית כמו קרח? היא רק אישה סגולה שמנה. צ'אריזארד נראה כמו דרקון והוא סוג אש ומעופף וכנ"ל לגבי גרידוס. אמפוליאון נראה כמו מתכת? הוא פינגווין אז יותר הגיוני קרח. לוקאריו הוא זאב שעומד על שתיים סה"כ והוא לוחם. טוקסיקרוק בכלל לא נראה כמו לוחם וההתפתחות של פוליווירל היא לוחם והוא נראה הרבה יותר כמו על חושי. ניינטיילס בכלל לא נראה כמו פוקימון אש, הוא זאב לבן. סטאנפיסק נראה כמו מים או מעופף אבל הוא בכלל אדמה וחשמל. סוואפרט וברבוץ' לא נראים כמו אדמה ובכל זאת הם כן אדמה. אמבואר נראה כמו צל ועובדה שהוא לוחם. שלדר בכלל לא נראה כמו קרח ואילקטרוס נראה גם מים אבל הוא רק חשמל. הואו בכלל לא נראה כמו אש, הוא ציפור צבעונית. גם אנטיי לא נראה כמו אש. ואיך קובאליון נראה כמו מתכת או איך קלדאו נראה כמו מים ואיך בכלל כל הרביעייה הזו נראית כמו לוחם? צריך עוד דוגמאות? זה נושא השערות ואני שיערתי את דעתי, תביע אתה את דעתך אבל אל תהיה מגעיל.
    בעקרון אתה צודק, אבל מאריל כן נראה מים, הזנב בצורת בועה. והוא עצמו כחול
    גאמפוליאון כולו מכוסה מתכת על מה אתה מדבר. את הדוגמאות של צ'אריזרד וגרידוס, אז מה? הם לא דרקונים. לא הבנתי מה אתה רוצה. טוקסירוק כן נראה כמו לוחם יש עליו תחבושות כאלו, ולוקאריו גם כן, לא סתם הוא בעמידה כזו..
    סטאנפיסק נראה כמו אדמה, אם אתה רואה שהוא שטוח אליה. וחשמל לפי הצבעים מזהים
    ניינטלס לא סתם עם "להבה" על הראש, אולי בצבע לבן, עדיין להבה.
    אמבואר לא סתם עם שרירים מפותחים בידיים אתה יודע
    קובאליון עם מתכת על הקרניים האלו, קלדיאו לא סתם תכול כולו. הלחימה זה הקרניים שלהם, שם ניסו לעשות משהו מיוחד

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אז מה אם הוא כחול? גם ג'יגליפאף ורוד זה אומר שהוא על חושי? צ'אריזארד לא נראה כמו דרקון? הוא לטאה עם כנפיים! גרידוס נראה דרקון הרבה יותר מקינגדרה או אלטריה. גם אלקטיוויר עומד בעמידה של לוחם.מה הקשר שטוח? אז עכשיו כל פוקימון שיעשו אותו שטוח יהיה סוג אדמה ואם הוא צהוב אז הוא חשמל? הוא עם מקור וכנפיים לא הגיוני יותר שיעשו אותו מעופף? אז מה אם לניינטיילס יש להבה על הראש? נתחיל עם זה שזה בכלל לא נראה כמו להבה ולפי הרעיון הזה גם שהאיווי החדש הוא סוג עשב כי הדבר הזה שיש לו נראה כמו עלים או מים כי זה נראה כמו סנפירים. גם למגמוטר ואלקטיוויר יש ידיים ענקיות כאלה. ושוב פעם אתה קובע ת'סוג לפי הצבע, סנורלקס כחול כהה זה אומר שהוא מים או צל, קלאפרי ורודה אז היא על חושי. רייקוזה היא ירוק אז הוא עשב, גראודון אדום אז הוא אש, דיאלגה הוא כחול אז הוא מים, הרקרוס הוא כחול אז הוא מים, אנטיי חום אז הוא אדמה, סולרוק כתום אז הוא אש, לוקאריו כחול אז הוא מים, נכון? בקיצור, יש לי נקודה פה היוצרים קובעים כל מיני סוגים ולפעמים זה לא נראה הגיוני אז מי יודע ואולי גם במקרה הזה זה יהיה לא צפוי.
    נערך לאחרונה על ידי Nightwing, 02-17-2013 בשעה 01:03 AM

14. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    מישהו חשב על האפשרות שהוא יהיה מסוג לחימה?
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אז מה אם הוא כחול? גם ג'יגליפאף ורוד זה אומר שהוא על חושי? צ'אריזארד לא נראה כמו דרקון? הוא לטאה עם כנפיים! גרידוס נראה דרקון הרבה יותר מקינגדרה או אלטריה. גם אלקטיוויר עומד בעמידה של לוחם.מה הקשר שטוח? אז עכשיו כל פוקימון שיעשו אותו שטוח יהיה סוג אדמה ואם הוא צהוב אז הוא חשמל? הוא עם מקור וכנפיים לא הגיוני יותר שיעשו אותו מעופף? אז מה אם לניינטיילס יש להבה על הראש? נתחיל עם זה שזה בכלל לא נראה כמו להבה ולפי הרעיון הזה גם שהאיווי החדש הוא סוג עשב כי הדבר הזה שיש לו נראה כמו עלים או מים כי זה נראה כמו סנפירים. גם למגמוטר ואלקטיוויר יש ידיים ענקיות כאלה. ושוב פעם אתה קובע ת'סוג לפי הצבע, סנורלקס כחול כהה זה אומר שהוא מים או צל, קלאפרי ורודה אז היא על חושי. רייקוזה היא ירוק אז הוא עשב, גראודון אדום אז הוא אש, דיאלגה הוא כחול אז הוא מים, הרקרוס הוא כחול אז הוא מים, אנטיי חום אז הוא אדמה, סולרוק כתום אז הוא אש, לוקאריו כחול אז הוא מים, נכון? בקיצור, יש לי נקודה פה היוצרים קובעים כל מיני סוגים ולפעמים זה לא נראה הגיוני אז מי יודע ואולי גם במקרה הזה זה יהיה לא צפוי.
    שמע מה שיפה בסוג נורמאל זה שאין לו צבע משלו..
    סוג נורמאל זה הכל, מעורבב, לכן לדוגמה הדוגמאות על סנורלאקס וג'יגליפאף לא טובות.
    נגיד, אין סוג אש בלי צבע אדום-כתמתם.

Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •