Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. משתמש מנוסה
    1. אני יכול להרבות deerling וsawsbuck מכל צבע? ואפשר גם להרבות אותם עם דיטו?

2. אם אני מרבה אותם עם דיטו איזה deerling באיזה צבע ייצא לי? [אותה שאלה לגבי הרביה שלהם עם הצורה המפותחת שלהם][?]

2. משתמש מנוסה
    כולם אותו הדבר הם רק משתנים לפי העונה במשחק שלך. אז בכל עונה כל הדירלינג והסאווסבאק באותו צבע. וברור שאפשר להרבות אותם עם דיטו. הדירלינג שיצא לך הוא בהתאם לעונה במשחק שלך.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי spiritomber צפה בהודעה
    כולם אותו הדבר הם רק משתנים לפי העונה במשחק שלך. אז בכל עונה כל הדירלינג והסאווסבאק באותו צבע. וברור שאפשר להרבות אותם עם דיטו. הדירלינג שיצא לך הוא בהתאם לעונה במשחק שלך.
    אז הדירלינג שיצא לי עם הצבע תלוי בעונה וזה לא משנה אם אני מרבה אותו עם סאווסבאק או עם עוד דירלינג או דיטו? וזה עובד ככה גם בשחור ובלבן?

4. משתמש מתקדם
    שם: גלעד
    כן. ברגע שאתה נלחם הם משתנים לצורה של העונה.

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי RealGamer צפה בהודעה
    כן. ברגע שאתה נלחם הם משתנים לצורה של העונה.
    מה זאת אומרת שכשאני נלחם בהם הם משתנים? ועוד שאלה איך אני יכול להשיג את darmanitan בשחור ולבן 2 עם היכולת zen mode?

6. משתמש מנוסה
    לא, נכון במשחק יש עונות נגיד בחורף יש מקומות מושלגים אז כשחורף הוא בצורה עם השלג בקיץ הוא עם עלים ירוקים בסתיו הוא עם עלים אדומים ובאביב יש לו פרחים.

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי spiritomber צפה בהודעה
    לא, נכון במשחק יש עונות נגיד בחורף יש מקומות מושלגים אז כשחורף הוא בצורה עם השלג בקיץ הוא עם עלים ירוקים בסתיו הוא עם עלים אדומים ובאביב יש לו פרחים.
    אורי אבל יש איזו דרך להשיג את הפוקימון darmanitan עם היכולת zen mode?

8. משתמש מתקדם
    להחליף מBW או להשיג daumaka עם הHA שלו.

9. משתמש מנוסה
    להחליף מBW או להשיג daumaka עם הHA שלו.
    ובאמת למרות שהוא מוחלף עדיין תהיה לו את היכולת שלו? ומה זה HA? ודבר אחרון איפה אני יכול להשיג עוד ragecandy bar? [זאת אומרת יש איזה שהוא מקום שאפשר להשיג אותם בקביעות?]

10. משתמש מתקדם
    כן. יכולות לא משתנות כשמחליפים פוקימונים ממשחק למשחק.

HA זה קיצור לhidden ability, יכולת שמקבלים מפוקימונים של עולם החלום או של ראדאר החלום (בדור 5 לפחות), וישנם כמה אפשרויות להחלפות בתוך המשחק לקבל פוקימונים עם היכולת הזו.

לגבי רכישה: בB2W2 אתה יכול לנסות לפתח את הJoin Avenue שלך ולקנות שם פעם ביום (אם יש לך בעל מרקט שהדמות שלו מB או B2) כאשר המרקט ברמה 8 לפחות.
    לחילופין אתה יכול לנסות לזכות בזה ברויאל אונובה בימי שבת כאשר עליך לנצח את כל 6 המאמנים.

בBW אתה מקבל פעם אחת מפרופ' ג'וניפר. פעם נוספת אתה מקבל מבית בעיר איקירוס בחורף ושוב, אתה יכול לנסות לזכות בו ברויאל אונובה.

11. משתמש מנוסה
    כן. יכולות לא משתנות כשמחליפים פוקימונים ממשחק למשחק.

HA זה קיצור לhidden ability, יכולת שמקבלים מפוקימונים של עולם החלום או של ראדאר החלום (בדור 5 לפחות), וישנם כמה אפשרויות להחלפות בתוך המשחק לקבל פוקימונים עם היכולת הזו.

לגבי רכישה: בB2W2 אתה יכול לנסות לפתח את הJoin Avenue שלך ולקנות שם פעם ביום (אם יש לך בעל מרקט שהדמות שלו מB או B2) כאשר המרקט ברמה 8 לפחות.
    לחילופין אתה יכול לנסות לזכות בזה ברויאל אונובה בימי שבת כאשר עליך לנצח את כל 6 המאמנים.

בBW אתה מקבל פעם אחת מפרופ' ג'וניפר. פעם נוספת אתה מקבל מבית בעיר איקירוס בחורף ושוב, אתה יכול לנסות לזכות בו ברויאל אונובה.
    אוקי תודה רבה על העזרה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •