Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מתחיל
    שלום שם!
    אני סיימתי את White לא מזמן, אז רציתי להתחיל לשחק בWhite 2.
    התחלתי לשחק, בקושי התקדמתי, וכשדיברתי על זה עם חבר שלי (שמבין בדור הזה יותר ממני) הוא אמר לי שאם שיחקתי בwhite אז אני צריך לשחק בBlack 2 לפי העלילה, ולהפך.
    אני יודע שבכל גרסה יש פוקימונים שונים אבל אני זה לא כזה משנה לי....
    אני כן רוצה להיות במקום הנכון מבחינת עלילה, אבל אני לא יודע באיזה משחק לבחור (זה באימולטור, אז תתעלמו ממחירים וכל זה...).

מה לעשות????

2. Kibō no chi
    שחור 2
    Black Power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    כי כושים זה מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Spoiler ספוילר

3. משתמש מתחיל
    תודה.
    עכשיו יינעלו כי זה ספאם.
    וגזענות.
    הייתי ציני עם לא הבנת.

4. Kibō no chi
    העלילה אותה העלילה, אני לא מבין מה חבר שלך רוצה חח
    הדבר היחיד מבחינת העלילה ששונה זה הדרקון שיהיה לn (אם שיחקת בלבן זה אומר שN תפס את ראשיראם, בלן 2 הוא ישאר עם ראשיראם)
    כאילו
    זה פוקימון פור פאק סייק)

Spoiler ספוילר

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אם אתה רוצה להמשיך מבחינה עלילתית תשחק בלבן 2.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    חחחח אם שחקת בלבן אז תשחק בלבן 2 כי זה ההמשך של לבן המשך ישיר למשחק שאתה שחקת בו

אחר כך תשחק אם תרצה בשחור ואז בשחור 2
    [

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •