קיבלתי את כל התגים ואני לא יודע מה לעשות
הייתי במדריך ראיתי ולא הבנתי מה לעשות אחרי המכון האחרון
רבונו של עולם למה אנשים פה לא יכולים להסתכל במדריך לסיום המשחק שיש בנעוץ מישהו השקיע פה ועשה מדריך לסיום המשחק בעיברית כולל תמונות ופירוט על הכל המדריך מתחיל מהתחלת המשחק ועד הליגה עצמה תאזרו בזה לא יקרה כלום
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=5082 בעמוד לפני אחרון רשום מה צריך לעשות אחרי המכון האחרון ואייך לעבור את המערה של הליגה בעמודים הראשונים יש את כל המשחק עצמו דרך אגב זה אותו מקום כמו בפלאטניום פנינה יהלום ופלאטניום המערה של הליגה נמצאת מעלה צפון למכון השמיני ככה שאין הבדלים כל כך
עברת את המכון השמיני נכון תעלה למעלה ותדבר עם ילדה היא תיתן לך HM7 שדרכו תוכל לעלות במפלים אחרי שהיא תיתן לך תעלה למעלה ותיראה מאמנים עד שתגיע למפל לפני המערה של הליגה ואז תלמד את אחד הפוקמני מים שלך את HM7 ואז תוכל לעלות במפל ואז להגיע למערה של הליגה שם יש מאמנים והיא בכלל לא קשה תלך בכל המערה עד שאתה תגיע ליציאה הפנימית שלה אני מציע לך לקחת את הדבר הזה שלא באים לך פוקמנים לקרב וזהו ככה תגיע לליגה במהירות
מה זאת אומרת סיום הליגה בלבלת אותי לגמרי קודם אמרת שאתה לא יודע לאן ללכת עכשיו אתה אומר שאתה בסיום הליגה בכל מקרה שתעבור את הליגה תדאג לראות את כל הדור הרביעי של הפוקדע שזה אומר כל 210 פוקמנים כדאי שתוכל להגיע לחזית הקרב תלחם בכל המאמנים של המשחק תחפש מאמנים תלכוד את שלישית הפוקמנים האגדית שזה פוקמני התחושה וגם את דאלגיה ופאקליה אם חסר לך פוקמון בפוקדע סתכל בסרבי אני חושב ששם אתה נתקעת בסיום הליגה אחרי זה
זה קורה לכולם בדרך כךך שמשחקים באימלטור במחשב במהלך המשחק משהו משתמש ואז מתחילים מהשמירה הלפני האחרונה ואז הכל מתחיל מאיפה שהפסקת לשחק זה אצל כולם ככה צריך לחכות שיצא אימלטור עם מסך גדול יותר ואופציות נוחות יותר זה כמובן יפתור את כל הבעיות ושמח שעזרתי לך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)