Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. מורחקים
    קיבלתי את כל התגים ואני לא יודע מה לעשות
    הייתי במדריך ראיתי ולא הבנתי מה לעשות אחרי המכון האחרון

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    מה הבעיה?
    אחרי מכון החשמל אתה הולך לצפון העיר, מדבר עם האישה שם שמביאה לך HM7 ושוחה צפונה עד שאתה מגיע למפל.
    משם אתה נכנס למערה ולדרך הניצחון, והדרך היא ממש לא מסובכת, רק טיפה ארוכה.
    תגיד בדיוק איפה נתקעת.

3. JONY_BOY
    Guest
    רבונו של עולם למה אנשים פה לא יכולים להסתכל במדריך לסיום המשחק שיש בנעוץ מישהו השקיע פה ועשה מדריך לסיום המשחק בעיברית כולל תמונות ופירוט על הכל המדריך מתחיל מהתחלת המשחק ועד הליגה עצמה תאזרו בזה לא יקרה כלום

http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=5082 בעמוד לפני אחרון רשום מה צריך לעשות אחרי המכון האחרון ואייך לעבור את המערה של הליגה בעמודים הראשונים יש את כל המשחק עצמו דרך אגב זה אותו מקום כמו בפלאטניום פנינה יהלום ופלאטניום המערה של הליגה נמצאת מעלה צפון למכון השמיני ככה שאין הבדלים כל כך

• מורחקים
    אחי אני כל הזמן מסתכל בנעוץ אבל לא הבנתי את הקטע הזה

• JONY_BOY
    Guest
    עברת את המכון השמיני נכון תעלה למעלה ותדבר עם ילדה היא תיתן לך HM7 שדרכו תוכל לעלות במפלים אחרי שהיא תיתן לך תעלה למעלה ותיראה מאמנים עד שתגיע למפל לפני המערה של הליגה ואז תלמד את אחד הפוקמני מים שלך את HM7 ואז תוכל לעלות במפל ואז להגיע למערה של הליגה שם יש מאמנים והיא בכלל לא קשה תלך בכל המערה עד שאתה תגיע ליציאה הפנימית שלה אני מציע לך לקחת את הדבר הזה שלא באים לך פוקמנים לקרב וזהו ככה תגיע לליגה במהירות

• מורחקים
    אחי עברתי את זה כבר אני כבר בסיום הליגה

• מנהל פורומי משחקי פוקימון
    אז אני ממש לא מבין איפה נתקעת.
    תן תיאור מדויק.

• JONY_BOY
    Guest
    מה זאת אומרת סיום הליגה בלבלת אותי לגמרי קודם אמרת שאתה לא יודע לאן ללכת עכשיו אתה אומר שאתה בסיום הליגה בכל מקרה שתעבור את הליגה תדאג לראות את כל הדור הרביעי של הפוקדע שזה אומר כל 210 פוקמנים כדאי שתוכל להגיע לחזית הקרב תלחם בכל המאמנים של המשחק תחפש מאמנים תלכוד את שלישית הפוקמנים האגדית שזה פוקמני התחושה וגם את דאלגיה ופאקליה אם חסר לך פוקמון בפוקדע סתכל בסרבי אני חושב ששם אתה נתקעת בסיום הליגה אחרי זה

• מורחקים
    תודה אחי
    קיצר עברתי איפה שניתקעתי והייתי בליגה אבל המשחק יצא ואני לא יכול לשמור
    אז הלך כל המשחק פייפן

• JONY_BOY
    Guest
    זה קורה לכולם בדרך כךך שמשחקים באימלטור במחשב במהלך המשחק משהו משתמש ואז מתחילים מהשמירה הלפני האחרונה ואז הכל מתחיל מאיפה שהפסקת לשחק זה אצל כולם ככה צריך לחכות שיצא אימלטור עם מסך גדול יותר ואופציות נוחות יותר זה כמובן יפתור את כל הבעיות ושמח שעזרתי לך

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •