פורסם במקור על ידי
RealGamer
טוגקיס: לך על הroost. טוגקיס הוא באופן מובהק לוחם מיוחד. מבחינת גרימת נזק יש לך את השלושה הנוכחיים ומבחינת השבת חיים בהחלט שעדיף לך את הroost כי לא סביר שתשיג יותר חיים עם הdrain punch מאשר עם roost. כמובן שטמונה הסכנה שיגרמו לך לנזק קריטי אם תעשה את זה אבל מרבית הסיכויים שהמכה לא תהיה סופר אפקטיבית.
רייפריור: אני אגיד את זה בצורה הכי פחות בוטה שאני יכול להגיד. יש לו שילוב סוגים לא משהו- רוק אדמה. יש עליו 6 סוגים סופר אפקטיביים כאשר 2 מהם הם פי 4 לעומת 5 לא אפקטיביים ואחד מהם הוא רבע נזק ועוד סוג אחד שלא משפיע וכמובן שהוא מאוד איטי.
מעבר לכך מה אני הייתי שם לו כmove set:
אם אתה מוכן להתפשר על מזל, קח horn drill. זו מתקפת 1 HIT KO ובכללי, זה נוח שיש כאלה.
מתקפות שהייתי לוקח בין כה וכה:
Earthquake- מתקפת אדמה בעוצמה 150 (STAB) ו100 דיוק. בונוס: היא סופר אפקטיבית על אחד הסוגים שאתה חלש נגדם.
Rock Wrecker- מתקפת אבן בעוצמה 225 (STAB) ו90 דיוק שאתה חייב לנוח בתור אחרי (כלומר אם לא ניצחת במכה אחת עם המכה הזו לא היה לך סיכוי מלכתחילה) בונוס: סופר אפקטיבי על סוג אחר שהוא סופר אפקטיבי עליך.
Stone edge- מתקפת אבן בעוצמה 150 (STAB) ו80 דיוק בעלת סיכויי פגיעה קריטית גבוהים יותר מהרגיל.
אם בחרת שלא ללכת על מזל:
קח Megahorn- מתקפת חרק בעוצמה 120 ודיוק 85 וכבונוס זה סופר אפקטיבי על סוג שהוא פי 4 עליך.
שוב, זה מה שהייתי עושה בעצמי (כי STAB זו לא מילה גסה) וזה לא מחייב, זה רק המלצה.