Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 36
  1. משתמש מנוסה
    אוקיי אז יש לי בקשה ושתי שאלות:
    אני צריך סט לרייפריור ל*משחק* ולא לוויפיי.
    שאלות-
    גלסאון יכול ללמוד synchronoise ע"י רבייה אבל הוא פוקימון מפותח אז אם אני מרבה מונה שיודע את המתקפה זכר ואיווי או התפתחות כלשהי שלו נקבה ואני מקבל מהביצה איווי ומפתח אותו לגלסאון איך הוא מקבל את המתקפה?
    ועוד שאלה- מה עדיף לטוגקיס- aura sphere או roost?

2. משתמש סופר ספאמר
    לגבי השאלה עם איווי אז אתה יכול איווי יכול ללמוד דרך רבייה את המתקפה ולא משנה לאיזה התפתחות הוא יתפתח המתקפה תשאר זה כולל את גלסאון

3. משתמש מתקדם
    שם: גלעד
    מה הרמה הנוכחית של הרייפריור (אם הוא כבר רייפריור) ומה אתה חושב תהיה הרמה הכי גבוהה שתגיע איתו אליה?

בנושא של טוגקיס, מה שאר המתקפות שיש לו מלבד התכנון של שתי אלה?

4. משתמש מנוסה
    אז דבר ראשון תודה רבה על העזרה.
    לגבי איווי כאילו לאיווי שיוולד יהיה את המתקפה?
    רייפריור- הרמה לא משנה כי אני אשחק איתו עד שהוא יהיה רמה 100 אז רמות זה לא משנה.
    וטוגקיס, המתקפות האחרות שאני רוצה לתת לו הם aura sphere, extreme speed, air slash התבלבלתי התכוונתי מה עדיף drain punch או roost.

5. משתמש מתקדם
    טוגקיס: לך על הroost. טוגקיס הוא באופן מובהק לוחם מיוחד. מבחינת גרימת נזק יש לך את השלושה הנוכחיים ומבחינת השבת חיים בהחלט שעדיף לך את הroost כי לא סביר שתשיג יותר חיים עם הdrain punch מאשר עם roost. כמובן שטמונה הסכנה שיגרמו לך לנזק קריטי אם תעשה את זה אבל מרבית הסיכויים שהמכה לא תהיה סופר אפקטיבית.

רייפריור: אני אגיד את זה בצורה הכי פחות בוטה שאני יכול להגיד. יש לו שילוב סוגים לא משהו- רוק אדמה. יש עליו 6 סוגים סופר אפקטיביים כאשר 2 מהם הם פי 4 לעומת 5 לא אפקטיביים ואחד מהם הוא רבע נזק ועוד סוג אחד שלא משפיע וכמובן שהוא מאוד איטי.
    מעבר לכך מה אני הייתי שם לו כmove set:
    אם אתה מוכן להתפשר על מזל, קח horn drill. זו מתקפת 1 HIT KO ובכללי, זה נוח שיש כאלה.
    מתקפות שהייתי לוקח בין כה וכה:
    Earthquake- מתקפת אדמה בעוצמה 150 (STAB) ו100 דיוק. בונוס: היא סופר אפקטיבית על אחד הסוגים שאתה חלש נגדם.
    Rock Wrecker- מתקפת אבן בעוצמה 225 (STAB) ו90 דיוק שאתה חייב לנוח בתור אחרי (כלומר אם לא ניצחת במכה אחת עם המכה הזו לא היה לך סיכוי מלכתחילה) בונוס: סופר אפקטיבי על סוג אחר שהוא סופר אפקטיבי עליך.
    Stone edge- מתקפת אבן בעוצמה 150 (STAB) ו80 דיוק בעלת סיכויי פגיעה קריטית גבוהים יותר מהרגיל.
    אם בחרת שלא ללכת על מזל:
    קח Megahorn- מתקפת חרק בעוצמה 120 ודיוק 85 וכבונוס זה סופר אפקטיבי על סוג שהוא פי 4 עליך.

שוב, זה מה שהייתי עושה בעצמי (כי STAB זו לא מילה גסה) וזה לא מחייב, זה רק המלצה.

6. משתמש מנוסה
    אוקיי אז סיימנו עם טוגקיס. לגבי רייפריור אני הייתי מודע לחולשות ובגלל זה לא רציתי לעשות סט מתקפות בעצמי, יש רעיון למישהו במקום?
    ולגבי איווי? מישהו יודע?

7. משתמש מתקדם
    לגבי איווי, כן, Egg moves לא משתנים כשפוקימון מתפתח, הם קבועים.

לגבי רייפריור, השאלה שלי היא כזו: האם אתה רוצה פוקימון שילחם כנגד הסופר אפקטיב עליו (והוא כנראה יפסיד כי הוא פוקימון ממש ממש איטי) או פוקימון שיעשה את העבודה שלו?

8. משתמש מנוסה
    נראלי פוקימון שיעשה את העבודה שלו, שיוכל להחליף אותו מבחינת סוגים. ומה עדיף למגמורטר? Flamethrower או overheat?
    נערך לאחרונה על ידי Nightwing, 02-21-2013 בשעה 07:07 PM

9. משתמש מתקדם
    אם אתה שואף ל1 hit ko ושלא ישימו לך רצף אויבים חלשים נגד מתקפות אש אז overheat
    אחרת flamethrower

10. משתמש מנוסה
    ותחליף לרייפריור?

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי RealGamer צפה בהודעה
    טוגקיס: לך על הroost. טוגקיס הוא באופן מובהק לוחם מיוחד. מבחינת גרימת נזק יש לך את השלושה הנוכחיים ומבחינת השבת חיים בהחלט שעדיף לך את הroost כי לא סביר שתשיג יותר חיים עם הdrain punch מאשר עם roost. כמובן שטמונה הסכנה שיגרמו לך לנזק קריטי אם תעשה את זה אבל מרבית הסיכויים שהמכה לא תהיה סופר אפקטיבית.

רייפריור: אני אגיד את זה בצורה הכי פחות בוטה שאני יכול להגיד. יש לו שילוב סוגים לא משהו- רוק אדמה. יש עליו 6 סוגים סופר אפקטיביים כאשר 2 מהם הם פי 4 לעומת 5 לא אפקטיביים ואחד מהם הוא רבע נזק ועוד סוג אחד שלא משפיע וכמובן שהוא מאוד איטי.
    מעבר לכך מה אני הייתי שם לו כmove set:
    אם אתה מוכן להתפשר על מזל, קח horn drill. זו מתקפת 1 HIT KO ובכללי, זה נוח שיש כאלה.
    מתקפות שהייתי לוקח בין כה וכה:
    Earthquake- מתקפת אדמה בעוצמה 150 (STAB) ו100 דיוק. בונוס: היא סופר אפקטיבית על אחד הסוגים שאתה חלש נגדם.
    Rock Wrecker- מתקפת אבן בעוצמה 225 (STAB) ו90 דיוק שאתה חייב לנוח בתור אחרי (כלומר אם לא ניצחת במכה אחת עם המכה הזו לא היה לך סיכוי מלכתחילה) בונוס: סופר אפקטיבי על סוג אחר שהוא סופר אפקטיבי עליך.
    Stone edge- מתקפת אבן בעוצמה 150 (STAB) ו80 דיוק בעלת סיכויי פגיעה קריטית גבוהים יותר מהרגיל.
    אם בחרת שלא ללכת על מזל:
    קח Megahorn- מתקפת חרק בעוצמה 120 ודיוק 85 וכבונוס זה סופר אפקטיבי על סוג שהוא פי 4 עליך.

שוב, זה מה שהייתי עושה בעצמי (כי STAB זו לא מילה גסה) וזה לא מחייב, זה רק המלצה.
    curse אחת ההתקפות לראיפריור, אם אני לא טועה זו ההתקפה שהיה לי עם ריפריור בPOEMON ONLINE ופשוט פירקתי אותו. כמויות של הגנה, וכמויות של התקפה.. ממש חזק. פשוט משקיעים קצת בספיישל דיפנס כי מים ועשב לרוב עם מיוחדים

Spoiler ספוילר

12. משתמש מתקדם
    שים לב שהוא ביקש Moveset למשחק ולא לWIFI.
    למשחק אתה צריך Moveset שמותאם לפוקימון כי אין לך שום סיבה להשתמש בצ'אריזרד נגד גרידוס.
    במשחק פוקימונים צריכים להיות בעלי STAB, לא בעלי מתקפות שינצחו את מה שחזק עליהם (אלא אם הם דרקונים).

13. משתמש מנוסה
    יש רעיון לפוקימון שיחליף את רייפריור?

14. משתמש מתקדם
    מה אתה מחפש בעצם? מה המטרה שלו? כנגד איזה סוג הוא אמור לבוא?

15. משתמש מנוסה
    לא כנגד סוג כי אני פשוט לוקח פוקימונים שאני אוהב. אני מחפש פוקימון שיהיה חזק על כל הסוגים שאין לי בשישיה שחזקים עליהם בשישיה יש לי גלייד, גלסאון, טוגקיס, אלקטיוויר ומגמורטר.

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •