אפשר לעשות קרב פוקמון בין 2 אנשים עם שי 2 מחשבים?למשל אתם בבית שלכם אני בבית שלי אפשר לעשות קרב ?אם אמלטור מיוחד או תוכנה? או משהו?
[
יש סימולטור קרבות שנקרא Pokemon online שאתה יכול לבנות בו שישיות ולשחק עם אנשים מכל העולם
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי Saber יש סימולטור קרבות שנקרא Pokemon online שאתה יכול לבנות בו שישיות ולשחק עם אנשים מכל העולם יש לי שישיה רצחנית בפוקמון שחור 2 וכן אני רוצה לשחק מול אנשים מהארץ ומהעולם
אתה לא יכול דרך המחשב.
השישיות שלי בדור IV: ספוילר השישיה שלי בPearl: השישיה שלי בHeartGold: (תגי ג'וטו&קנטו) השישיה שלי בPlatinum: השישיות שלי בדור V: ספוילר השישיה שלי בBlack2 הדור השישי של משחקי הפוקימון מגיע באוקטובר הזה!!!
ספוילר השישיה שלי בPearl: השישיה שלי בHeartGold: (תגי ג'וטו&קנטו) השישיה שלי בPlatinum:
ספוילר השישיה שלי בBlack2
פורסם במקור על ידי PokemonMaster2 אתה לא יכול דרך המחשב. חייב DS אמיתי?
פורסם במקור על ידי word_ life חייב DS אמיתי? כן אבל כמו שאמרו קודם אתה יכול להתקין Pokemon online ( בלי אימולטור ) לבנות שישיה משלך ( אתה לא תופס שם פוקימונים.. ) ולשחק מול אנשים אחרים.
הfc שלי: 0920-1552-4079 משחקים: פוקימון y
פורסם במקור על ידי Omer2013 כן אבל כמו שאמרו קודם אתה יכול להתקין Pokemon online ( בלי אימולטור ) לבנות שישיה משלך ( אתה לא תופס שם פוקימונים.. ) ולשחק מול אנשים אחרים. מה זאת אומרת לבנות שישיה?אשמח להסבר
פורסם במקור על ידי word_ life מה זאת אומרת לבנות שישיה?אשמח להסבר אתה בוחר איזה פוקימון שאתה רוצה ואתה יכול לשפר אותו ( בהגבלה )
אבל אין כמו לשחק בדיאס לחילופין: זה יהיה אפילו יותר חשוב בדור הבא של המשחקים
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום