Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מתקדם
    שלום חברים וחברות, אני חדש כאן
    כבר הרבה זמן שאני משחק יחד עם עוד חבר במשחקי פוקימון .. בשבוע האחרון התחלנו לשחק אונליין ברנדום מאצאפ.
    רציתי לשאול שאלה לגבי לגיטימיות של פוקימון...
    אם יש פוקימון שנתפס בצורה חוקית, אומן Ev בצורה תקינה אבל שהשתמשתי בהאק כדי להפוך אותו לזוהר..
    מבחינה משחקית זה בסדר... המשחק נותן לי להשתמש בהם ברנדום מאצאפ.. אבל מבחינת כבוד בין שחקנים ושאר בולשיט... זה בסדר?
    חשוב לציין.. כל הבניה של הפוקימון תקינה.. עבדתי עליו לא מעט זמן... פשוט ממש רציתי אותו זוהר (ולצערי הזוהרים האמיתיים שלי לא יכנסו כרגע לשישייה שלי שבתהליכי הרכבה... אורסרינג ובסקולין)

2. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    אוטומטית כאלו שהאק גם אם לא עשית משו שמשנה אותם לטובה או לרעה הופך אותם ללא בסדר בכל המובנים...
    לא היית צריך את זה בשביל סתם צבע שונה.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

3. משתמש מתקדם
    הא אוקי.. צר לי. לא אעשה זאת להבא.
    תודה רבה. אני מניח שניתן לנעול את הנושא

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    תכלס, זה תלוי במי שאתה משחק איתו
    יש כאלה שזה יפריע להם ויש כאלה שלא
    בכלל פוקימונים זוהרים זה רק ליופי (חוץ מבזהב, כסף וקריסטל)
    אז לא באמת נראה לי שזה יפריע למישהו
    זה כן יכול להפריע אם תרצה להחליף אותם
    כי פוקימונים שמתקבלים מקודים יכולים לעשות בעיות

5. משתמש מתקדם
    מבחינת בעיות אין בעיה... אני העברתי אותו מהמשחק שלי למשחק פרוץ כדי להפוך אותו לזוהר ואז החזרתי אותו חזרה למשחק שלי.
    עכשיו הפוקימון עצמו הוא פוקימון שלכדתי לבד ואמנתי אותו איווי והכל בצורה תקינה... גם ברנדום מאצ'אפ של נינטנדו אני משתמש בו חופשי...
    סתם הפכתי אותו לזוהר כי רציתי שיהיה משהו זוהר בצוות שלי... לא חשבתי שזה יפריע לאנשים.. כי זה לא שהסטטים או המתקפות שלו נערכו... הוא רגיל לכל דבר.

בכל מקרה... חשבתי בהתחלה שיפנים עושים לי רייג קוויט כי הוא זוהר וככל הנראה פרוץ או משהו.. אבל יפנים עושים לי רייג קוויט גם כשהם מפסידים צוות שלם למשחקי ומפוריאן (ושלא ישמע לרגע אחרת.. זה לא שאני שחקן טוב.. אני נוב ויש לי איזה 8 נצחונות ומשהו כמו 30 הפסדים.. פשוט לא מבין את הקטע של לעשות רייג' קוויט... לא לדעת להפסיד זה גרוע בהרבה מלהפסיד)

בכל מקרה, תודה לך על התגובה

6. The eternal hunters
    שם: אילן
    בקרב לאף אחד לא אכפת.. גם הרבה אנשים משתמשים בהאקים במקום לאמן שישיות (עצלות/יותר הנאה)
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •