אוקיי אז חשבתי על מ''ת לפתוח ואז נזכרתי במ''ת הזה ובסיבה שבגללה הוא לא עבד.
לא ידעתי על איזה אתרים רובכם מדברים אז עכשיו הוספתי דבר חדש למשחק-מפתח רשת (פרטים למטה) אז אני מקווה שתהנו מהמ''ת
חוקים כלליים-
1)נא לא לקלל במ''ת
2)נא לא להספים במ''ת, כלומר-
ערכתם הודעה, תודיעו לי בפרטי, אתם לא תגיבו זמן מה, תודיעו לי בפרטי וכדומה.
3)אם למישהו יש תלונות כלשהם על המ''ת ו\או המלצות למ''ת, אני מבקשת בכל לשון של בקשה, תשלחו לי בה''פ
4)אין לעשות דאבל פוסט!
5)כל החוקים של הפורום והחוקים הגלובאליים חלים גם פה
6)מי שעובר על החוק הזה עף- להנות! 3:
חוקי תגובות (חוק 1 חל גם עליי)
1)על תגובה להיות באורך של מינימום שתי שורות (המ''ת הזה הולך להיות מושקע מאוד, ורק השקעה מלאה מצדכם תהיה מקובלת עליי, אז בבקשה)
תשתדלו יותר משתי שורות, אך אם אתם לא מצליחים אז רק שתיים.
2)מי שלא יגיב שבוע, בלי לומר לי כלום, יעוף מהמ''ת מיידית (פעם לא הקפדתי על כך, אבל הפעם אני ממש הולכת להקפיד, אל תנסו אותי)
3)לצטט אותי שאתם מגיבים!
רקע
זה קרה באותו יום נורא, בהתחלה, נראה כי זה הולך להיות יום מושלם- השמש מאירה במלוא עוצמתה, הילדים יוצאים החוצה לשחק, ועובדי החברה ''פייסבוק'' הולכים לעבודתם בשמחה.
הם מתיישבים במקומם ומתחילים לעבוד, לבדוק דיווחים של משתמשים על משתמשים, לאשר בקשות חברות, להוסיף תוכנות הגנה למערכת, להכניס שיפורים ותוספות ועוד...
''המנהל בוא מהר! אתה חייב לבוא!'' קרא לפתע אחד העובדים, מארק אליוט צוקרברג, מנהל החברה ניגש במהירות אל העובד המבוהל, ''אוי לא..'' מלמל מארק למראה צג המחשב, על המחשב היה פתוח כמובן הפייסבוק, אבל הייתה תקוע באמצע המסך... תולעת וירטואלית בצבע ירוק, בעלת משקפיים שחורים, בדיוק כמו ''תולעת ספרים'', היא החזיקה שלט עץ קטן ווירטואלי ועליו כתוב ''הודבקתם'', ''לעזעזל! נדבקנו בוירוס תולעת!'' הזדעק מארק, כל עובדי החברה מיד הסתובבו, ואט אט, נראתה התולעת על כל הצגים, ''אבל משהו לא בסדר בוירוס הזה...'' מלמל מארק.
עלילה\התחלה או איך שלא תקראו לזה 3:
יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
בדיוק כשאתם עומדים לקנות עוד תרנגולת אחת בכדי להגדיל את רווחי החווה המשגשגת שלכם, מופיעה תולעת ירוקה בעלת משקפיים שחורות ממוסגרות, הדבר הראשון שעולה לכם בראש זה 'איזה משחק חדש יצא?! כבר בא לי לראות!', אבל אז שולפת התולעת הממוחשבת שלט עץ קטן וטחוב אשר עליו כתוב ''הודבקתם'', ואתם מבינים כי אהבת חייכם מתה. אתם דופקים על המקלדת, לוחצים עם העכבר על כל פינה במסך הפייסבוק שלכם, ודופקים את הראש במקלדת. המכה גורמת לכם להיכנס לחרדת פייסבוק רצינית: אתם מתחילים לחשוב מה יהיה גורל תמונת הפרופיל שכל כך השתדלתם לצלם, איך תעלו סטאטוסים שווים שחבריכם יעשו עליהם לייק מבלי בכלל לקרא, החיים שלכם אבודים, ככה לפחות אתם חושבים, אתם נשענים על המחשב ומטים את ראשכם בחוזקה לאחור, ''אח!'' צעקה בלתי-רצונית נפלטת מפיכם כאשר אתם בטעות חובטים בראשכם במחשב, ''הכל יהיה בסדר תינוק שלי!'' אתם מיד מרגיעים את המחשב בקול אבהי\אמהי, אתם מסתכלים על צג המחשב ומבינים שלחצתם בטעות על רצף מספרים, מסך המחשב מתחיל להתעוות, הוא נראה כמו ספירלה ענקית, ולפני שאתם בכלל מבינים מה קורה, אתם נשאבים במהירות אל תוך המסך.
אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה GOOGLE ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.
קצת מידע על וירוס התולעת
וירוס אשר נראה כמו תולעת ירוקה עם משקפיים, כמו תולעת ספרים ומשם שמו,היא מחזיקה שלט עץ קטן ועליו כתוב ''הודבקתם''.
וירוס התולעת החליט להשתלט על כל האינטרנט ותוכנות הגנה רגילות אינן מצליחות לפגוע בו, אתם צריכים להביס את וירוס התולעת בכדי לצאת מרחבי האינטרנט, וכל עוד לא עשיתם זאת לא תוכלו לצאת.
מהלך המשחק
כפי שבטח כבר הבנתם, עלייכם להרוג את הוירוסים ברחבי האינטרנט, אבל אני בטוחה בדיוק מה אתם שואלים עכשיו ''איך?''.
ישנם כמה שיטות להרוג וירוסים, בהתחלה כאשר תישאבו לאינטרנט, תקבלו נשק מיוחד, כל אחד נשק אחר, וככל שתתקדמו תוכלו להשיג עוד נשקים ולשפר אותם.
אבל כמובן שיש עוד כמה...דרכים יצירתיות להרוג את הוירוסים, בהצלחה!
הצצה לאתרים שיופיעו במשחק
Myforum(כן כן)
Youtube
Fxp
serebii(עם זאת המשחק לא קשור לפוקימון!)
ויקיפדיה
ועוד מלא!!!
מפתח רשת
יש שבע מפתחות רשת במשחק וכל אחד מהם ניתן להשיג בדרך אחרת-משימות מיוחדות, השגים חדשים או הבסת תולעת.
כל מפתח רשת ייתן לכם יכולת לעבור לחלק חדש של האינטרנט ובכך יחשוף בפניכם מגוון רחב יותר של אפשרויות וגישה לאזורים חדשים אשר נגועים בתולעת.
בנוסף למטרה שלכם-להביס את התולעת תצטרכו לאסוף את ששת המפתחות הראשונים! (המידע להשגתם יינתן במהלך המשחק) וכאשר תשיגו את המפתח השישי, תקבלו את הדרך להשגת המפתח האחרון-המפתח השביעי שפותח את האזור בו נמצא ''שורש'' וירוס התולעת שכאשר תביסו אותו-תנקו את האינטרנט מהוירוס וגם תצאו ממסך המחשב!
טופס הרשמה:
שם משתמש: עם קישור לפרופיל
שם במ''ת: גם משפחה
רקע: 5 שורות מינימות- כמה זמן יש לכם פייס, איזה משחקים אתם משחקים (כדי שאדע באילו אתרים לשים אותכם) וקצת על המשפחה.
מראה\תמונה: אם אתם מתארים, אז בבקשה לפרט עד הפרטים הקטנים!
הערות\אייס קפה?:
טופס הרשמה ריק:
שם משתמש:
שם במ''ת:
רקע:
מראה\תמונה:
*עד ארבעה רשומים*
לא להגיב!!