Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 40
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס

אוקיי אז חשבתי על מ''ת לפתוח ואז נזכרתי במ''ת הזה ובסיבה שבגללה הוא לא עבד.
    לא ידעתי על איזה אתרים רובכם מדברים אז עכשיו הוספתי דבר חדש למשחק-מפתח רשת (פרטים למטה) אז אני מקווה שתהנו מהמ''ת

חוקים כלליים-
    1)נא לא לקלל במ''ת
    2)נא לא להספים במ''ת, כלומר-
    ערכתם הודעה, תודיעו לי בפרטי, אתם לא תגיבו זמן מה, תודיעו לי בפרטי וכדומה.
    3)אם למישהו יש תלונות כלשהם על המ''ת ו\או המלצות למ''ת, אני מבקשת בכל לשון של בקשה, תשלחו לי בה''פ
    4)אין לעשות דאבל פוסט!
    5)כל החוקים של הפורום והחוקים הגלובאליים חלים גם פה
    6)מי שעובר על החוק הזה עף- להנות! 3:

חוקי תגובות (חוק 1 חל גם עליי)
    1)על תגובה להיות באורך של מינימום שתי שורות (המ''ת הזה הולך להיות מושקע מאוד, ורק השקעה מלאה מצדכם תהיה מקובלת עליי, אז בבקשה)
    תשתדלו יותר משתי שורות, אך אם אתם לא מצליחים אז רק שתיים.
    2)מי שלא יגיב שבוע, בלי לומר לי כלום, יעוף מהמ''ת מיידית (פעם לא הקפדתי על כך, אבל הפעם אני ממש הולכת להקפיד, אל תנסו אותי)
    3)לצטט אותי שאתם מגיבים!

רקע
    זה קרה באותו יום נורא, בהתחלה, נראה כי זה הולך להיות יום מושלם- השמש מאירה במלוא עוצמתה, הילדים יוצאים החוצה לשחק, ועובדי החברה ''פייסבוק'' הולכים לעבודתם בשמחה.
    הם מתיישבים במקומם ומתחילים לעבוד, לבדוק דיווחים של משתמשים על משתמשים, לאשר בקשות חברות, להוסיף תוכנות הגנה למערכת, להכניס שיפורים ותוספות ועוד...
    ''המנהל בוא מהר! אתה חייב לבוא!'' קרא לפתע אחד העובדים, מארק אליוט צוקרברג, מנהל החברה ניגש במהירות אל העובד המבוהל, ''אוי לא..'' מלמל מארק למראה צג המחשב, על המחשב היה פתוח כמובן הפייסבוק, אבל הייתה תקוע באמצע המסך... תולעת וירטואלית בצבע ירוק, בעלת משקפיים שחורים, בדיוק כמו ''תולעת ספרים'', היא החזיקה שלט עץ קטן ווירטואלי ועליו כתוב ''הודבקתם'', ''לעזעזל! נדבקנו בוירוס תולעת!'' הזדעק מארק, כל עובדי החברה מיד הסתובבו, ואט אט, נראתה התולעת על כל הצגים, ''אבל משהו לא בסדר בוירוס הזה...'' מלמל מארק.

עלילה\התחלה או איך שלא תקראו לזה 3:
    יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
    בדיוק כשאתם עומדים לקנות עוד תרנגולת אחת בכדי להגדיל את רווחי החווה המשגשגת שלכם, מופיעה תולעת ירוקה בעלת משקפיים שחורות ממוסגרות, הדבר הראשון שעולה לכם בראש זה 'איזה משחק חדש יצא?! כבר בא לי לראות!', אבל אז שולפת התולעת הממוחשבת שלט עץ קטן וטחוב אשר עליו כתוב ''הודבקתם'', ואתם מבינים כי אהבת חייכם מתה. אתם דופקים על המקלדת, לוחצים עם העכבר על כל פינה במסך הפייסבוק שלכם, ודופקים את הראש במקלדת. המכה גורמת לכם להיכנס לחרדת פייסבוק רצינית: אתם מתחילים לחשוב מה יהיה גורל תמונת הפרופיל שכל כך השתדלתם לצלם, איך תעלו סטאטוסים שווים שחבריכם יעשו עליהם לייק מבלי בכלל לקרא, החיים שלכם אבודים, ככה לפחות אתם חושבים, אתם נשענים על המחשב ומטים את ראשכם בחוזקה לאחור, ''אח!'' צעקה בלתי-רצונית נפלטת מפיכם כאשר אתם בטעות חובטים בראשכם במחשב, ''הכל יהיה בסדר תינוק שלי!'' אתם מיד מרגיעים את המחשב בקול אבהי\אמהי, אתם מסתכלים על צג המחשב ומבינים שלחצתם בטעות על רצף מספרים, מסך המחשב מתחיל להתעוות, הוא נראה כמו ספירלה ענקית, ולפני שאתם בכלל מבינים מה קורה, אתם נשאבים במהירות אל תוך המסך.
    אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה GOOGLE ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.

קצת מידע על וירוס התולעת

וירוס אשר נראה כמו תולעת ירוקה עם משקפיים, כמו תולעת ספרים ומשם שמו,היא מחזיקה שלט עץ קטן ועליו כתוב ''הודבקתם''.
    וירוס התולעת החליט להשתלט על כל האינטרנט ותוכנות הגנה רגילות אינן מצליחות לפגוע בו, אתם צריכים להביס את וירוס התולעת בכדי לצאת מרחבי האינטרנט, וכל עוד לא עשיתם זאת לא תוכלו לצאת.

מהלך המשחק
    כפי שבטח כבר הבנתם, עלייכם להרוג את הוירוסים ברחבי האינטרנט, אבל אני בטוחה בדיוק מה אתם שואלים עכשיו ''איך?''.
    ישנם כמה שיטות להרוג וירוסים, בהתחלה כאשר תישאבו לאינטרנט, תקבלו נשק מיוחד, כל אחד נשק אחר, וככל שתתקדמו תוכלו להשיג עוד נשקים ולשפר אותם.
    אבל כמובן שיש עוד כמה...דרכים יצירתיות להרוג את הוירוסים, בהצלחה!

הצצה לאתרים שיופיעו במשחק
    Myforum(כן כן)
    Youtube
    Fxp
    serebii(עם זאת המשחק לא קשור לפוקימון!)
    ויקיפדיה
    ועוד מלא!!!

מפתח רשת

יש שבע מפתחות רשת במשחק וכל אחד מהם ניתן להשיג בדרך אחרת-משימות מיוחדות, השגים חדשים או הבסת תולעת.
    כל מפתח רשת ייתן לכם יכולת לעבור לחלק חדש של האינטרנט ובכך יחשוף בפניכם מגוון רחב יותר של אפשרויות וגישה לאזורים חדשים אשר נגועים בתולעת.
    בנוסף למטרה שלכם-להביס את התולעת תצטרכו לאסוף את ששת המפתחות הראשונים! (המידע להשגתם יינתן במהלך המשחק) וכאשר תשיגו את המפתח השישי, תקבלו את הדרך להשגת המפתח האחרון-המפתח השביעי שפותח את האזור בו נמצא ''שורש'' וירוס התולעת שכאשר תביסו אותו-תנקו את האינטרנט מהוירוס וגם תצאו ממסך המחשב!

טופס הרשמה:
    שם משתמש: עם קישור לפרופיל
    שם במ''ת: גם משפחה
    רקע: 5 שורות מינימות- כמה זמן יש לכם פייס, איזה משחקים אתם משחקים (כדי שאדע באילו אתרים לשים אותכם) וקצת על המשפחה.
    מראה\תמונה: אם אתם מתארים, אז בבקשה לפרט עד הפרטים הקטנים!
    הערות\אייס קפה?:

טופס הרשמה ריק:
    שם משתמש:
    שם במ''ת:
    רקע:
    מראה\תמונה:

*עד ארבעה רשומים*

לא להגיב!!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שמור להמשך...
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    גם שמור

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    ~דף רשומים~

הרשמה נעימה^^

טופס הרשמה:

DoR_RoD

Spoiler ספוילר

Shizu-Chan

Spoiler ספוילר

Omer2013

Spoiler ספוילר

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. TBM
    שם: מתן
    טופס הרשמה:
    שם משתמש: ace grace
    שם במ''ת: ג'ייסון גרלוד
    רקע: היי , אני ג'ייסון גרלוד , לאבי קוראים ג'וני , או שבטח אתם מכירים אותו , ג'ונלד גרלוד , היוצר של המשחק טופ אילבן , אימי ששמה הוא לונה עובדת במאפיה כך שיש לנו תמיד הרבה דברים טעימים לאכול , יש לי שני אחים תאומים לא זהים , אחד בן בשם אייס והשנייה היא אינו , ואנחנו נמצאים באותה כיתה.
    יש לי פייסבוק בערך מלפני שנתיים , כשראיתי שלאינו יש אחד , אני התלהבתי ונכנסתי .
    עכשיו אני משחק בכ10 משחקים , אך אומר את ה3 המרכזיים שלי .
    שהם : ninja saga , top eleven וemc the walking dead.
    כל כמה ימים אני נכנס לfarmville כדי לראות מה עם היבול שלי וכל הדברים .
    כשזה קשור למשחקי רשת , אני משחק בdragon fable , ptd ובמשחקים של naruto.
    גם הרבה פעמים במחשב אני רואה סרטים של נארוטו בnaruto get.
    מראה\תמונה: תמונה בספויילר:
    Spoiler ספוילר

הערות\אייס קפה?:1. זה בסדר שאני , אינו ואייס נהיה ביחד בתוך המחשב?
    2. פרוזן יוגורט!!!!
    3.להיות בdragon fable ובתוך סרטים/משחקים של נארוטו/שיפודן (בשביל להילחם ולדבר עם נארוטו) ובתוך סרטים/משחקים של דרגון בול/דרגון בול זי/דרגון בול ג'יטי (בשבילי לדבר ולהילחם עם הדמויות.

6. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    שם משתמש: omer2013
    שם במ"ת: דיוויד קונטרקט
    רקע: שלום, שמי הוא דיוויד קונטרקט, בן 15. לאבא שלי קוראים דניאל קונטרקט בן 43, מפתח אפליקציות לאייפון. לאמא שלי קוראים ג'וליה קונטרקט בת 40, היא עובדת בסוכנות נסיעות.
    יש לי 3 אחים, 2 קטנים ואחד גדול, לקטנים קוראים דן ודני קונטרקט והם בני 6. לאח הגדול שלי קוראים ארתור קונטרקט והוא בן 16.
    אני בפייסבוק כמעט כל היום מתכתב בצ'אט עם חברים, ומשחק בין היתר במשחקים top eleven ביניב ( משחק קלפים ) ובdragon fable.
    אני נכנס גם לאתר one ( אתר ספורט ) ומתעדכן שם בכל מה שקשור לספורט.
    בואו נגיד שאני מבלה את מרבית היום שלי על המחשב.
    מראה/תמונה: שיער חום עיניים כחולות חולצה כחולה מכנסיים ירוקים צבע גוף לבן.
    הערות: אין
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 03-03-2013 בשעה 11:21 PM
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

7. student of Gakuen Alice
    ההרשמה פתוחה עד יום שישי (אני גם לא אתחבר עד אז כי יש לי מבחן ענק במתמטיקה וערבית) אם יירשמו יותר מארבעב אני יכניס את מי שהטופס שלו הכי מושקע וטוב

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    שם משתמש:bugoji1
    שם במ''ת:ווילי קראגו
    רקע:היי,אני ווילי. אבל בטח אין צורך להציג את עצמי. בטוחים שאתם לא מכירים? תפתחו עיתון גיימרים... נו רואים?
    בתמונה! זה אני! אז כן,כמו שהשמועות אומרות, אני גיימר נאמבר 1 בעולם. אין משחק מחשב חדש שיצא ולא שמעתי עליו. אין אדם שהשם שלו מופיע מעלי בטבלת התוצאות. בכל אופן,אני משחק בהרבה משחקים,אך האהובים עלי הם מיינקרפט,ptd,dragon fable.אני גם חובב מושבע של פארמוויל,וכששמעתי שפארמוויל 2 יצא,הייתי בשוק!
    בכל אופן,כששמעתי על וירוס התולעת הזה,ידעתי שמעשה חייב להעשות. אם התולעת תשתלט על הכל,אני אהיה חייב לצאת לשחק בחוץ,או יותר גרוע...לקרוא!!! זהו. זה הגבול. לתולעת הזאת אין מושג לאיזה תהום היא נכנסה. אף אחד,אבל אף אחד לא מתעס עם תחביב מס' 1 של ווילי קראגו בלי לשלם על זה.
    מראה\תמונה:שיער ג'ינג'י,1.60,ג'ינס שחורים,חולצה אדומה ווסט כחול.
    הערות\אייס קפה\שוקו?:קפוצ'ינו לאטה מוקצף בלי חלבונים חזק בלי גרגירים על בסיס מים...XD

9. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    שם משתמש:קפטן ליאון
    שם במ''ת:ג'ק דרייסל(אין לי רעיונות)
    רקע:ג'ק משחק בכל משחק אבל מכור למשחקי פוקימון, דיג'ימון, פארם ויל ולכל המשחקים בפייסבוק כמו אחותו ואחיו ובני דודיו וכל משפחתו חוץ מסבו(שטוען שלא צריך מחשבים ופייס) אבל גם הוא מכור לטלפון בטענה "זה לא פייס ולא מחשב" כל שאר משפחתו מסיבות שונות אבל הנפוצה היא "מה לעזאזל עוד יש לעשות!?". הוא תמיד ביוטיוב או קורא ספר או משחק במחשב או מחפש או יושן או יושן מחובק עם המחשב, ביום שהתולעים הופיעו הוא נשבע להרוג כל תולעת ולראות את האנשים החברים שלו מבעד למחשב ולראות איך האתרים שהוא אוהב מבפנים אבל רק את התולעים הוא היה יכול.(לפחות עד עכשו...).
    מראה\תמונה:
    הערות\אייס קפה?:
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

10. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    שם משתמש: SHIZU CHAN
    שם במ''ת: איזאיה אוריהארה.
    רקע:
    איזאיה חובב מחשבים. הוא רק בן 15, והוא אוהב לסחור בידע ולדעת הכל. הוא סקרן, סדיסט, וכפי שהוא אומר- "אוהב בני אדם". איזאיה שונא אדם בשם שיזואו האיוואג'ימה. לאיזיאה אין משפחה. הוא רוסי במוצא, והוא
    שונא ג'אנק פוד ודגים. הוא חכם מאוד ובעל אינטליגנציה גבוהה ביותר. הוא "חוקר" כביכול התנהגות של בני אדם.
    יש לו פייסבוק, ובו הוא נמצא כמעט כל היום, תמיד פתוח. קשה לו להודות בזה, אבל הוא מכור למשחקים המהנים שיש בפייסבוק-
    פט סוסייטי, פוקי נינג'ה, ושאר משחקים כאלה ואחרים. כמעט כל חבריו שהוא מדבר איתם נמצאים דרך המחשב.
    ביום שבו איזאיה גילה שיש לו וירוס במחשב, הוא כמעט השתגע, וניסה לעשות הכל בכדי שהמחשב יחזור לקדמותו.
    מראה\תמונה: http://www.cosplayisland.co.uk/files...2-1023-723.jpg
    הערות\אייס קפה?: איייס קפהההההההההההההה 3> ושיזואו

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: דור
    שם משתמש: DoR_RoD
    שם במ''ת: מקס ג'פרסון
    רקע: מקס הוא ילד שנולד למשפחה נורמלית לחלוטין. משפחה במצב כלכלי נורמלי אך יציב ובה אב, אם ושלושה ילדים. מקס הוא הקטן מביניהם, אחיו גרג הוא הבן האמצעי שיציק למקס בכל הזדמנות שתינתן לו, בן 21 ועומד להשתחרר מהצבא. אחותו הבכורה של מקס, שמה רייצ'ל והיא בת 24, היא האחות הטובה שכל ילד היה שמח שתהיה לו, אחות עוזרת, תומכת, מסורה ונעימה. אביו של מקס, שמו רוס, תמיד התנגד לכך שמקס יהיה במחשב כל כך הרבה אך אמו של מקס, לורה שמה, הרגיעה אותו תמיד, מה שממש לא ברור איך יתכן. מאז שהיה ילד קטן, מקס בילה את רוב זמנו ליד המחשב, כאשר ידו הימנית על העכבר וידו השמאלית על המקלדת. מאז ומתמיד הוא אהב את המסך המקרין מראות שונים של משחקי מחשב, אתרים, פורומים ועוד, אך בעיקר נמשך מקס לחווית המשחקים במחשב ורוב זכרונות ילדותו קשורים למחשב ובעיקר למשחקים ששיחק בו, אולם הפייסבוק היה אתר שלא העז להתקרב אליו, לא עניין אותו אפילו טיפה. כאשר הגיע מקס לגיל 12, התחיל לפתע להתעניין עד מאוד בפייסבוק, בתקשורת הישירה בין חברים ובמשחקים השונים המצויים במרחבי הפייסבוק. אולי היה זה לחץ חברתי, או שמא גיל ההתבגרות אשר גרם לו לגלות עניין בפייסבוק, אך מה שלא הייתה הסיבה, מאז מקס לא יכול היה להשתחרר מהפייסבוק. כמה מהמשחקים המועדפים על מקס היו farm ville, the ville, icy tower, miscrits, city ville ועוד רבים אחרים, דומים ואף שונים. למרות כל החיבור של מקס לפייסבוק, אף פעם הוא לא עזב את משחקי המחשב שליוו אותו כל חייו. משחקי פעולה, יריות, מרוצים ורבים דומים הם היו. ממש לפני מספר ימים חגג מקס את יום הולדתו ה-14 וקיבל במתנה מחשב חדש, חזק ובעיקר מהיר. הדבר הראשון שעבר למקס בראש הוא כל הזמן שיוכל לחרוש על הפייסבוק בלי להיתקע דקות רבות במעברים בין אתר לאתר. כאשר יום אחד שיחק מקס ב-farm ville ונהנה לו בדרך הרגילה שלו, הופיעה לפתע על המסך תולעת ירוקה בעלת משקפיים שחורות ממוסגרות והושיטה את השלט עליו היה רשום "הודבקתם". מקס ראה את כל חייו מול הפייסבוק עוברים לנגד עיניו וחשב שלא יוכל יותר לראות את הפייסבוק היקר שלו, ומתוך המחשבה הנוראה הזו הטיח את ראשו במקלדת מספר פעמים בכעס וביגון רב. כשהרים את ראשו, שם לב מקס שלחץ על מספר מסויים של כפתורים. הוא שם לב למשהו מוזר שמתרחש במסך אך זה כבר היה מאוחר מדי, מפני שמיד נכנס בתוך מערבולת מוזרה לתוך מסך המחשב...
    מראה\תמונה:
    Spoiler ספוילר

הערות\אייס קפה\שוקו?: שוקו בטעם אייס קפה!! הייתי רוצה להיכנס לתוך משחקי מחשב מוכרים מכל הסוגים, כל סוג שרק תרצי (אם זה סימס ואם זה באטלפילד. אם זה פוקימון ואם זה ניד פור ספיד. לא משנה מה)...

12. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי ace grace צפה בהודעה
    טופס הרשמה:
    שם משתמש: ace grace
    שם במ''ת: ג'ייסון גרלוד
    רקע: היי , אני ג'ייסון גרלוד , לאבי קוראים ג'וני , או שבטח אתם מכירים אותו , ג'ונלד גרלוד , היוצר של המשחק טופ אילבן , אימי ששמה הוא לונה עובדת במאפיה כך שיש לנו תמיד הרבה דברים טעימים לאכול , יש לי שני אחים תאומים לא זהים , אחד בן בשם אייס והשנייה היא אינו , ואנחנו נמצאים באותה כיתה.
    יש לי פייסבוק בערך מלפני שנתיים , כשראיתי שלאינו יש אחד , אני התלהבתי ונכנסתי .
    עכשיו אני משחק בכ10 משחקים , אך אומר את ה3 המרכזיים שלי .
    שהם : ninja saga , top eleven וemc the walking dead.
    כל כמה ימים אני נכנס לfarmville כדי לראות מה עם היבול שלי וכל הדברים .
    כשזה קשור למשחקי רשת , אני משחק בdragon fable , ptd ובמשחקים של naruto.
    גם הרבה פעמים במחשב אני רואה סרטים של נארוטו בnaruto get.
    מראה\תמונה: תמונה בספויילר:
    Spoiler ספוילר

הערות\אייס קפה?:1. זה בסדר שאני , אינו ואייס נהיה ביחד בתוך המחשב?
    2. פרוזן יוגורט!!!!
    3.להיות בdragon fable ובתוך סרטים/משחקים של נארוטו/שיפודן (בשביל להילחם ולדבר עם נארוטו) ובתוך סרטים/משחקים של דרגון בול/דרגון בול זי/דרגון בול ג'יטי (בשבילי לדבר ולהילחם עם הדמויות.
    בעיקרון רק אתה יכול להיות בתוך המחשב בלי אינו ואייס אולי תפגוש אותם בהמשך אבל בעיקרון לא
    ואני אשמח לשים אותך במשחקים וכאלה^^

ציטוט פורסם במקור על ידי Omer2013 צפה בהודעה
    שם משתמש: omer2013
    שם במ"ת: דיוויד קונטרקט
    רקע: שלום, שמי הוא דיוויד קונטרקט, בן 15. לאבא שלי קוראים דניאל קונטרקט בן 43, מפתח אפליקציות לאייפון. לאמא שלי קוראים ג'וליה קונטרקט בת 40, היא עובדת בסוכנות נסיעות.
    יש לי 3 אחים, 2 קטנים ואחד גדול, לקטנים קוראים דן ודני קונטרקט והם בני 6. לאח הגדול שלי קוראים ארתור קונטרקט והוא בן 16.
    אני בפייסבוק כמעט כל היום מתכתב בצ'אט עם חברים, ומשחק בין היתר במשחקים top eleven ביניב ( משחק קלפים ) ובdragon fable.
    אני נכנס גם לאתר one ( אתר ספורט ) ומתעדכן שם בכל מה שקשור לספורט.
    בואו נגיד שאני מבלה את מרבית היום שלי על המחשב.
    מראה/תמונה: שיער חום עיניים כחולות חולצה כחולה מכנסיים ירוקים צבע גוף לבן.
    הערות: אין
    ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    שם משתמש:bugoji1
    שם במ''ת:ווילי קראגו
    רקע:היי,אני ווילי. אבל בטח אין צורך להציג את עצמי. בטוחים שאתם לא מכירים? תפתחו עיתון גיימרים... נו רואים?
    בתמונה! זה אני! אז כן,כמו שהשמועות אומרות, אני גיימר נאמבר 1 בעולם. אין משחק מחשב חדש שיצא ולא שמעתי עליו. אין אדם שהשם שלו מופיע מעלי בטבלת התוצאות. בכל אופן,אני משחק בהרבה משחקים,אך האהובים עלי הם מיינקרפט,ptd,dragon fable.אני גם חובב מושבע של פארמוויל,וכששמעתי שפארמוויל 2 יצא,הייתי בשוק!
    בכל אופן,כששמעתי על וירוס התולעת הזה,ידעתי שמעשה חייב להעשות. אם התולעת תשתלט על הכל,אני אהיה חייב לצאת לשחק בחוץ,או יותר גרוע...לקרוא!!! זהו. זה הגבול. לתולעת הזאת אין מושג לאיזה תהום היא נכנסה. אף אחד,אבל אף אחד לא מתעס עם תחביב מס' 1 של ווילי קראגו בלי לשלם על זה.
    מראה\תמונה:שיער ג'ינג'י,1.60,ג'ינס שחורים,חולצה אדומה ווסט כחול.
    הערות\אייס קפה\שוקו?:קפוצ'ינו לאטה מוקצף בלי חלבונים חזק בלי גרגירים על בסיס מים...XD
    אני מצטערת נשאר לי רק על בסיס חלב

ציטוט פורסם במקור על ידי קפטן ליאון צפה בהודעה
    שם משתמש:קפטן ליאון
    שם במ''ת:ג'ק דרייסל(אין לי רעיונות)
    רקע:ג'ק משחק בכל משחק אבל מכור למשחקי פוקימון, דיג'ימון, פארם ויל ולכל המשחקים בפייסבוק כמו אחותו ואחיו ובני דודיו וכל משפחתו חוץ מסבו(שטוען שלא צריך מחשבים ופייס) אבל גם הוא מכור לטלפון בטענה "זה לא פייס ולא מחשב" כל שאר משפחתו מסיבות שונות אבל הנפוצה היא "מה לעזאזל עוד יש לעשות!?". הוא תמיד ביוטיוב או קורא ספר או משחק במחשב או מחפש או יושן או יושן מחובק עם המחשב, ביום שהתולעים הופיעו הוא נשבע להרוג כל תולעת ולראות את האנשים החברים שלו מבעד למחשב ולראות איך האתרים שהוא אוהב מבפנים אבל רק את התולעים הוא היה יכול.(לפחות עד עכשו...).
    מראה\תמונה:
    הערות\אייס קפה?:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Shizu-Chan צפה בהודעה
    שם משתמש: SHIZU CHAN
    שם במ''ת: איזאיה אוריהארה.
    רקע:
    איזאיה חובב מחשבים. הוא רק בן 15, והוא אוהב לסחור בידע ולדעת הכל. הוא סקרן, סדיסט, וכפי שהוא אומר- "אוהב בני אדם". איזאיה שונא אדם בשם שיזואו האיוואג'ימה. לאיזיאה אין משפחה. הוא רוסי במוצא, והוא
    שונא ג'אנק פוד ודגים. הוא חכם מאוד ובעל אינטליגנציה גבוהה ביותר. הוא "חוקר" כביכול התנהגות של בני אדם.
    יש לו פייסבוק, ובו הוא נמצא כמעט כל היום, תמיד פתוח. קשה לו להודות בזה, אבל הוא מכור למשחקים המהנים שיש בפייסבוק-
    פט סוסייטי, פוקי נינג'ה, ושאר משחקים כאלה ואחרים. כמעט כל חבריו שהוא מדבר איתם נמצאים דרך המחשב.
    ביום שבו איזאיה גילה שיש לו וירוס במחשב, הוא כמעט השתגע, וניסה לעשות הכל בכדי שהמחשב יחזור לקדמותו.
    מראה\תמונה: http://www.cosplayisland.co.uk/files...2-1023-723.jpg
    הערות\אייס קפה?: איייס קפהההההההההההההה 3> ושיזואו
    אומ.......................אני יודעת שכתבתי שיש אייס קפה אבל יש רק אייס שוקו:\

ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    שם משתמש: DoR_RoD
    שם במ''ת: מקס ג'פרסון
    רקע: מקס הוא ילד שנולד למשפחה נורמלית לחלוטין. משפחה במצב כלכלי נורמלי אך יציב ובה אב, אם ושלושה ילדים. מקס הוא הקטן מביניהם, אחיו גרג הוא הבן האמצעי שיציק למקס בכל הזדמנות שתינתן לו, בן 21 ועומד להשתחרר מהצבא. אחותו הבכורה של מקס, שמה רייצ'ל והיא בת 24, היא האחות הטובה שכל ילד היה שמח שתהיה לו, אחות עוזרת, תומכת, מסורה ונעימה. אביו של מקס, שמו רוס, תמיד התנגד לכך שמקס יהיה במחשב כל כך הרבה אך אמו של מקס, לורה שמה, הרגיעה אותו תמיד, מה שממש לא ברור איך יתכן. מאז שהיה ילד קטן, מקס בילה את רוב זמנו ליד המחשב, כאשר ידו הימנית על העכבר וידו השמאלית על המקלדת. מאז ומתמיד הוא אהב את המסך המקרין מראות שונים של משחקי מחשב, אתרים, פורומים ועוד, אך בעיקר נמשך מקס לחווית המשחקים במחשב ורוב זכרונות ילדותו קשורים למחשב ובעיקר למשחקים ששיחק בו, אולם הפייסבוק היה אתר שלא העז להתקרב אליו, לא עניין אותו אפילו טיפה. כאשר הגיע מקס לגיל 12, התחיל לפתע להתעניין עד מאוד בפייסבוק, בתקשורת הישירה בין חברים ובמשחקים השונים המצויים במרחבי הפייסבוק. אולי היה זה לחץ חברתי, או שמא גיל ההתבגרות אשר גרם לו לגלות עניין בפייסבוק, אך מה שלא הייתה הסיבה, מאז מקס לא יכול היה להשתחרר מהפייסבוק. כמה מהמשחקים המועדפים על מקס היו farm ville, the ville, icy tower, miscrits, city ville ועוד רבים אחרים, דומים ואף שונים. למרות כל החיבור של מקס לפייסבוק, אף פעם הוא לא עזב את משחקי המחשב שליוו אותו כל חייו. משחקי פעולה, יריות, מרוצים ורבים דומים הם היו. ממש לפני מספר ימים חגג מקס את יום הולדתו ה-14 וקיבל במתנה מחשב חדש, חזק ובעיקר מהיר. הדבר הראשון שעבר למקס בראש הוא כל הזמן שיוכל לחרוש על הפייסבוק בלי להיתקע דקות רבות במעברים בין אתר לאתר. כאשר יום אחד שיחק מקס ב-farm ville ונהנה לו בדרך הרגילה שלו, הופיעה לפתע על המסך תולעת ירוקה בעלת משקפיים שחורות ממוסגרות והושיטה את השלט עליו היה רשום "הודבקתם". מקס ראה את כל חייו מול הפייסבוק עוברים לנגד עיניו וחשב שלא יוכל יותר לראות את הפייסבוק היקר שלו, ומתוך המחשבה הנוראה הזו הטיח את ראשו במקלדת מספר פעמים בכעס וביגון רב. כשהרים את ראשו, שם לב מקס שלחץ על מספר מסויים של כפתורים. הוא שם לב למשהו מוזר שמתרחש במסך אך זה כבר היה מאוחר מדי, מפני שמיד נכנס בתוך מערבולת מוזרה לתוך מסך המחשב...
    מראה\תמונה:
    Spoiler ספוילר

הערות\אייס קפה\שוקו?: שוקו בטעם אייס קפה!! הייתי רוצה להיכנס לתוך משחקי מחשב מוכרים מכל הסוגים, כל סוג שרק תרצי (אם זה סימס ואם זה באטלפילד. אם זה פוקימון ואם זה ניד פור ספיד. לא משנה מה)...
    יותר טוב! יש לנו אייס שוקו!!!
    וסבבה

אוקיי וואוו באמת שהיה לי קשה לבחור 4 מבינכם (ברמה כזאת שאני אשכרה עשיתי טבלת השוואה בין הרקעים, תיאורים והאלה) לבסוף הוצאתי את השניים שהיה נראה לי הכי נכון להוציא. אלו שהתקבלו הם:
    ace grace
    Shizu-Chan
    DoR_RoD
    Omer2013

כל השאר לא נורא, מקסימום בפעם הבאה^^
    אתם רשאים להגיב להתחלה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
    בדיוק כשאתם עומדים לקנות עוד תרנגולת אחת בכדי להגדיל את רווחי החווה המשגשגת שלכם, מופיעה תולעת ירוקה בעלת משקפיים שחורות ממוסגרות, הדבר הראשון שעולה לכם בראש זה 'איזה משחק חדש יצא?! כבר בא לי לראות!', אבל אז שולפת התולעת הממוחשבת שלט עץ קטן וטחוב אשר עליו כתוב ''הודבקתם'', ואתם מבינים כי אהבת חייכם מתה. אתם דופקים על המקלדת, לוחצים עם העכבר על כל פינה במסך הפייסבוק שלכם, ודופקים את הראש במקלדת. המכה גורמת לכם להיכנס לחרדת פייסבוק רצינית: אתם מתחילים לחשוב מה יהיה גורל תמונת הפרופיל שכל כך השתדלתם לצלם, איך תעלו סטאטוסים שווים שחבריכם יעשו עליהם לייק מבלי בכלל לקרא, החיים שלכם אבודים, ככה לפחות אתם חושבים, אתם נשענים על המחשב ומטים את ראשכם בחוזקה לאחור, ''אח!'' צעקה בלתי-רצונית נפלטת מפיכם כאשר אתם בטעות חובטים בראשכם במחשב, ''הכל יהיה בסדר תינוק שלי!'' אתם מיד מרגיעים את המחשב בקול אבהי\אמהי, אתם מסתכלים על צג המחשב ומבינים שלחצתם בטעות על רצף מספרים, מסך המחשב מתחיל להתעוות, הוא נראה כמו ספירלה ענקית, ולפני שאתם בכלל מבינים מה קורה, אתם נשאבים במהירות אל תוך המסך.
    אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה Google ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.
    'וואו, זה היה ממש מוזר' אחשוב לעצמי, אקפוץ לאות G ואבדוק אותה האם יש בה משהו חשוד.
    באותו זמן אחשוב על התולעת 'מעניין מה הייתה התולעת המוזרה הזאת.. בטח יש לי וירוס במחשב, עכשיו איך אני יוצא מפה?!' אני אחפש דרך לרדת מהאותיות בזהירות ובחשש ואבחון את תיבת החיפוש אם יש בה משהו מיוחד.

14. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי Omer2013 צפה בהודעה
    'וואו, זה היה ממש מוזר' אחשוב לעצמי, אקפוץ לאות G ואבדוק אותה האם יש בה משהו חשוד.
    באותו זמן אחשוב על התולעת 'מעניין מה הייתה התולעת המוזרה הזאת.. בטח יש לי וירוס במחשב, עכשיו איך אני יוצא מפה?!' אני אחפש דרך לרדת מהאותיות בזהירות ובחשש ואבחון את תיבת החיפוש אם יש בה משהו מיוחד.
    'וואוו, זה היה מוזר'' אתה ושב לעצמך וקופץ לאות G, אתה מחפש עם יש משהו חשוד אך לא מוצא דבר מלבד העובדה הידועה כמובן שהיא-אתה עומד עליה.
    אתה יורד בזהירות מהאות וקופץ על תיבת החיפוש תוך כדי מחשבה על וירוס התולעת אתה מביט בתיבת החיפוש ומחפש סימנים מחשידים, אתה שם לב לדבר אחד שונה מתיבת החיפוש הרגילה שלך בפינה השמאלית התחתונה של תיבת החיפוש ישנו חור מפתח!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Anime צפה בהודעה
    'וואוו, זה היה מוזר'' אתה ושב לעצמך וקופץ לאות G, אתה מחפש עם יש משהו חשוד אך לא מוצא דבר מלבד העובדה הידועה כמובן שהיא-אתה עומד עליה.
    אתה יורד בזהירות מהאות וקופץ על תיבת החיפוש תוך כדי מחשבה על וירוס התולעת אתה מביט בתיבת החיפוש ומחפש סימנים מחשידים, אתה שם לב לדבר אחד שונה מתיבת החיפוש הרגילה שלך בפינה השמאלית התחתונה של תיבת החיפוש ישנו חור מפתח!
    הדמות עצמה לא יודעת שזה מפתח כן?
    'וואו! מה זה הדבר הזה?' אני אחשוב לעצמי ואנסה לרדת לשם בזהירות רבה ובחשש ואחשוב 'זה נראה דבר מוזר וחשוד.. אני רק מקווה שזה לא עוד וירוס' ואז שוב אחשוב לעצמי על מה שקרה עם התולעת 'מה זה אבל התולעת הזאת? ואיך התנהגתי כמו מטורף שחיבקתי את המחשב... אני מקווה שאף אחד לא ראה את זה..' אני אחשוב ואחרי שאני אקח את המפתח אני אחפש דרך להקליד על תבנית החיפוש ולהיכנס לאתר כלשהו.

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •