Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 40
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    "תאמין לי, אין לי מושג איך הגעתי לפה ואני מופתע מזה בדיוק כמו שאתה מופתע! רגע אחד אני משחק בהנאה במחשב, ורגע אחרי זה פוף! אני בתוך המחשב." אנסה לשכנע את GG ולגרום לו להאמין לי, תוך כדי אקח את הכרטיסייה ואשים אותה מיד בכיסי, ולאחר מכן אומר לו: "וירוס מוזר שהופיע בצורת תולעת גרם לי ככל הנראה להישאב לפה, לתוך המחשב. אתה יודע במה מדובר? מה אני אמור לעשות עכשיו? ומה הקטע של הכיתוב הזה, OI?"
    אתה מנסה לשכנע את GG שאתה בן אדם תוך כדי שאתה לוקח את הכרטיסייה ושם אותה בכיסך.
    "וירוס מוזר שהופיע בצורת תולעת גרם לי ככל הנראה להישאב לפה, לתוך המחשב. אתה יודע במה מדובר? מה אני אמור לעשות עכשיו? ומה הקטע של הכיתוב הזה, OI?"
    אתה שואל את GG שעונה ''וירוס בצורת תולעת..? אז השמועות היו נכונות! הוא חזר!'' אומר GG בתערובות של זעם ופחד ''OI זה שם הקוד-רשת שלך אל תשכח אותו! הוא ממש כמו תעודת זהות'' אומר GG בחטף ''בן אדם... שנכנס בזמן שהוא חוזר, זה לא יכול להיות!'' הוא ממלמל ''יש לך מפתח רשת שחור?'' שואל GG

ציטוט פורסם במקור על ידי ace grace צפה בהודעה
    "אז אתה מהרובוטים היותר מצחיקים."אני אומר לוקח את הכרטיסייה המרחפת ושם אותו בכיס מכנסיי , "יש לך מושג איך משיגים מפתח רשת??" אני שואל , מנסה לא להראות את העצבים שלי תוך כדי שאני יוצר מערמת הגרוטאות , "וסתם שתדע , השם שלי נשמע לך מוזר כי אני בן אדם." אני אומר לאחר שהוא עונה לי על השאלה של מפתח הרשת , "איזה וירוס של תולעת ירוקה שאבה אותי למחשב באמצע המשחק!!" אני אומר בכעס .
    ''אז אתה מהרובוטים היותר מצחיקים'' אתה אומר בציניות לGG ולוקח את הכרטיסייה ''יש לך מושג איך משיגים מפתח רשת?'' אתה שואל את GG שאתה מנסה להסתיר את זעמך ''כמובן, מפתח רשת בסיסי שחור אתה משיג מהבחורצ'יק ששם'' הוא אומר ומצביע על הרובוט שנחשף כTT-מפתחות רשת הם מפתחות שפותחים אפשרות להגיע לאזורים שונים ברחבי האינטרנט כל מפתח מאפשר להגיע לחלק מסויים המפתח השחור למשל מאפשר לך להשתמש בתיבת החיפוש ולהיכנס לכמה אתרים אך ממש לא לכולם, תוכל להשיג עוד דרך משימות או השיגים מסויימים'' מסביר GG . "איזה וירוס של תולעת ירוקה שאבה אותי למחשב באמצע המשחק!!" אתה מוסיף בכעס ''וירוס בצורת תולעת..? אז השמועות היו נכונות! הוא חזר!'' אומר GG בתערובות של זעם ופחד ''בן אדם... שנכנס בזמן שהוא חוזר, זה לא יכול להיות!'' הוא ממלמל
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Anime צפה בהודעה
    אתה מנסה לשכנע את GG שאתה בן אדם תוך כדי שאתה לוקח את הכרטיסייה ושם אותה בכיסך.
    "וירוס מוזר שהופיע בצורת תולעת גרם לי ככל הנראה להישאב לפה, לתוך המחשב. אתה יודע במה מדובר? מה אני אמור לעשות עכשיו? ומה הקטע של הכיתוב הזה, OI?"
    אתה שואל את GG שעונה ''וירוס בצורת תולעת..? אז השמועות היו נכונות! הוא חזר!'' אומר GG בתערובות של זעם ופחד ''OI זה שם הקוד-רשת שלך אל תשכח אותו! הוא ממש כמו תעודת זהות'' אומר GG בחטף ''בן אדם... שנכנס בזמן שהוא חוזר, זה לא יכול להיות!'' הוא ממלמל ''יש לך מפתח רשת שחור?'' שואל GG
    אנגב את הזעה שהצטברה במצחי מהחשש שלא יאמין לי GG ולאחר מכן אומר לו: "מפתח רשת? אתה יודע.. רק נכנסתי לפה ככה שאני חושב שכדאי שתסביר לי הכול בקשר למה שקורה פה, וזה כולל גם את הוירוס תולעת הזה שאני מבין שאתה מכיר וגם... איך אמרת, מפתח רשת?"

3. student of Gakuen Alice
    אנגב את הזעה שהצטברה במצחי מהחשש שלא יאמין לי GG ולאחר מכן אומר לו: "מפתח רשת? אתה יודע.. רק נכנסתי לפה ככה שאני חושב שכדאי שתסביר לי הכול בקשר למה שקורה פה, וזה כולל גם את הוירוס תולעת הזה שאני מבין שאתה מכיר וגם... איך אמרת, מפתח רשת?"
    אתה מנגב את הזיעה שהצטברה במצחך מהחשש שGG לא יאמין לך ולאחר מכן אתה אומר לו ''מפתח רשת? אתה יודע.. רק נכנסתי לפה ככה שאני חושב שכדאי שתסביר לי הכל הקשר למה שקורה פה, וזה כולל את הוירוס תולעת הזה שאני מבין שאתה מכיר וגם.. איך אמרת, מפתח רשת?''.
    ''מפתחות רשת הם מפתחות שפותחים אפשרות להגיע לאזורים שונים ברחבי האינטרנט כל מפתח מאפשר להגיע לחלק מסויים המפתח השחור למשל מאפשר לך להשתמש בתיבת החיפוש ולהיכנס לכמה אתרים אך ממש לא לכולם, תוכל להשיג עוד דרך משימות או השיגים מסויימים'' מסביר GG ''ובנוגע לתולעת הירוקה... טוב אני בטוח שעוד תבין בהמשך'' אומר GG בהנחה ''מפתח רשת בסיס שחור וכל לקבל מTT'' הוא אומר ומצביע על רובוט נוסף שרק עכשיו שמת לב אליו
    Spoiler ספוילר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Anime צפה בהודעה
    אתה מנגב את הזיעה שהצטברה במצחך מהחשש שGG לא יאמין לך ולאחר מכן אתה אומר לו ''מפתח רשת? אתה יודע.. רק נכנסתי לפה ככה שאני חושב שכדאי שתסביר לי הכל הקשר למה שקורה פה, וזה כולל את הוירוס תולעת הזה שאני מבין שאתה מכיר וגם.. איך אמרת, מפתח רשת?''.
    ''מפתחות רשת הם מפתחות שפותחים אפשרות להגיע לאזורים שונים ברחבי האינטרנט כל מפתח מאפשר להגיע לחלק מסויים המפתח השחור למשל מאפשר לך להשתמש בתיבת החיפוש ולהיכנס לכמה אתרים אך ממש לא לכולם, תוכל להשיג עוד דרך משימות או השיגים מסויימים'' מסביר GG ''ובנוגע לתולעת הירוקה... טוב אני בטוח שעוד תבין בהמשך'' אומר GG בהנחה ''מפתח רשת בסיס שחור וכל לקבל מTT'' הוא אומר ומצביע על רובוט נוסף שרק עכשיו שמת לב אליו
    Spoiler ספוילר
    'TT, GG, PE, CT, YU איזה שמות מוזרים יש לרובוטים האלה' אחשוב ואעלה חיוך קל על שפתיי ולאחר מכן אומר לGG:"אוקיי, אני חושב שהבנתי. יש לי עוד כמה שאלות אבל אשמור אותן לזמן המתאים להן.". אחרי זה אלך לכיוון הרובוט המוזר TT ואביט בו בעיניים בוחנות, ולאחר כמה שניות שאביט בו אסתובב לכיוון GG ואשאל אותו: "אוקיי... איך אני אמור לקבל מ... הדבר הזה את המפתח רשת השחור ההוא?"

5. student of Gakuen Alice
    'TT, GG, PE, CT, YU איזה שמות מוזרים יש לרובוטים האלה' אחשוב ואעלה חיוך קל על שפתיי ולאחר מכן אומר לGG:"אוקיי, אני חושב שהבנתי. יש לי עוד כמה שאלות אבל אשמור אותן לזמן המתאים להן.". אחרי זה אלך לכיוון הרובוט המוזר TT ואביט בו בעיניים בוחנות, ולאחר כמה שניות שאביט בו אסתובב לכיוון GG ואשאל אותו: "אוקיי... איך אני אמור לקבל מ... הדבר הזה את המפתח רשת השחור ההוא?"
    'איזה שמות מוזרים יש לרובטוים האלה' אתה חושב וחיוך קל עולה על שפתייך. לאחר מכן אתה פונה אל GG ושואל ''אוקיי, אני חושב שהבנתי. יש לי עוד כמה שאלות אבל אשמור אותן לזמן התאים להן''. לאחר מכן אתה הולך לTT ובוחן אותו, אתה מסתובב לGG ושואל אותו ''אוקיי.. אני אני אמור לקבל מ...הדבר הזה את המפתח רשת השחור ההוא?''.
    אתה מעט נלחץ שחיוך ערמומי עולה על שפתיו של GG ''אתה צריך למלא את משימת myforum'' הוא אומר בחיוך ומצביע על כפתור קטן שלא ראית עד עכשיו מתחת לעינו השמאלית של TT

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ''קוראים לי דיוויד קונטרקט מה אני עושה פה אני לא שייך לכאן!'' אתה אומר לו ושואל בבלבול ולחץ ''מה זה השם הזה GG? אתה וירוס? מה זה מפתח רשת? ואיך הגעתי לפה?'' הרובוט מיט בך בתמיהה ואומר ''רואים שאתה לא מפה על פי השם אומנם זה שמך אך לא שם הרשת שלך'' אומר הרובוט ונוגע בראשך, לפתע כרטיסייה מרחפת מופיעה מול עינך ואתה רואה שכתוב עלייה ''CV'' ''זה שם הרשת שלך, נסה לזכור פה במקום הזה שמות רשת הם עניין של חיים ומוות'' ואז ממשיך הרובוט ''אני לא וירוס כמובן אני GG מנהל רשת גוגל! אני אחראי לכל מה שקשור לדף זה של גוגל, אתה באמת לא יודע מה זה מפתח רשת?'' הרובוט מתחיל לצחוק ''מפתחות רשת הם עצם מפתחות לכל עניין ודבר, יש שבע כאלו וכל אחד מהם פותח אפשרות לאזור אחר במחשב-כדי לקבל מפתחות תצטרך לבצע משימות או להרוג וירוסים לי יש חמישה מפתחות אך כל מפתח ישרת רק את מי שקיבל אותו'' מסביר הרובוט

''מי....מה אתה אמור להיות?!'' אתה שואל את הרובוט המוזר ומביט בו בעיניים מבוהלות. 'אולי לא כדאי לי לדבר עם הדבר הזה. אבל זה כבר מאוחר מידי....' אתה חושב ולא נותן לעצמך להסיר ממנו את העיניים בכדי שלא יפתיע אותך. ''מי אתה? אתה חברותי? אתה יודע מה קורה כאן?'' אתה שואל.
    ''אני GG כמובן ומה זה חברותי? מה אני PE?!'' רוטן הרובוט ואז מרגיע את עצמו, שהוא רואה שאתה לא נראה כאילו הוא הרגע נפל מהירח הוא נאנח ומסביר ''אני GG-האחראי הראשי על דף זה של גוגל PE הם חיות מחמד קטנות למי שרוצה לגדל ועכשיו מי אתה? מה השם שלך?'' שואל הרובוט בסקרנות

''אני הוא ג'ייסון גרלוד , יש לך מושג איך הגעתי הנה?'' אתה שואל את GG ומוסיף ''סוג של מפתח?'' אתה הולך לחפש בין האותיות מפתח בזמן שGG עונה לך ''ג'יסון גרלוד זה שם מוזר מאוד, אין לי מושג איך הגעת הנה'' הוא אומר ובא אלייך, הוא שם את ידו על מצחך ולפתע מופיע מולך כרטיסייה מרחפת עם הכיתוב ''DV'' זה שם הרשת שלך-תזכור אותו שמות רשת במקום הזה הם עניין של חיים ומוות'' אומר GG. אתה הולך אל הרובוט הראשון ומנסה ללחוץ על הכפתור ''א...לא הייתי עושה זאת במקומך'' מתחיל GG לומר, אך מאוחר מידי ואתה לוחץ על הכפתור במהרה מראש הרובוט נפלטים המוני חלקי מתכת קטנים ועוד חפצים לא ידועים-מברגים קטנים, מסמים, חלקי ידיים ורגליים מתכתיים וכולם נופלים עלייך ''הרובוט הזה-TT הוא רובוט חסר שכל במלא מובן המילה הוא משמש כמאבטח ופח זבל'' אומר GG בקול משועשע
    "אבל איך אני הורג וירוסים? יש נשק או משהו? אנטי וירוס?" אשאל אותו במחשבה ששאלתי שאלה מטופשת. אני אשאל אותו איך אפשר לעשות בגוגל חיפוש והאם אני יכול להיכנס ליוטיוב או ג'ימייל בקישור הישיר.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

7. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
    בדיוק כשאתם עומדים לקנות עוד תרנגולת אחת בכדי להגדיל את רווחי החווה המשגשגת שלכם, מופיעה תולעת ירוקה בעלת משקפיים שחורות ממוסגרות, הדבר הראשון שעולה לכם בראש זה 'איזה משחק חדש יצא?! כבר בא לי לראות!', אבל אז שולפת התולעת הממוחשבת שלט עץ קטן וטחוב אשר עליו כתוב ''הודבקתם'', ואתם מבינים כי אהבת חייכם מתה. אתם דופקים על המקלדת, לוחצים עם העכבר על כל פינה במסך הפייסבוק שלכם, ודופקים את הראש במקלדת. המכה גורמת לכם להיכנס לחרדת פייסבוק רצינית: אתם מתחילים לחשוב מה יהיה גורל תמונת הפרופיל שכל כך השתדלתם לצלם, איך תעלו סטאטוסים שווים שחבריכם יעשו עליהם לייק מבלי בכלל לקרא, החיים שלכם אבודים, ככה לפחות אתם חושבים, אתם נשענים על המחשב ומטים את ראשכם בחוזקה לאחור, ''אח!'' צעקה בלתי-רצונית נפלטת מפיכם כאשר אתם בטעות חובטים בראשכם במחשב, ''הכל יהיה בסדר תינוק שלי!'' אתם מיד מרגיעים את המחשב בקול אבהי\אמהי, אתם מסתכלים על צג המחשב ומבינים שלחצתם בטעות על רצף מספרים, מסך המחשב מתחיל להתעוות, הוא נראה כמו ספירלה ענקית, ולפני שאתם בכלל מבינים מה קורה, אתם נשאבים במהירות אל תוך המסך.
    אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה Google ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.
    אתחיל לפחד פחד מוות,לדמיין את התולעת האוכלת אותי ואז אנקה את הראש ואחשוב 'רגע,יש בזה גם יתרונות.'. ואתחיל לחפש בגוגל את הפייסבוק כדי שאוכל לראות איך הכול נראה מהצד השני. אני אקפוץ על תבנית האותיות כדי שתיפתח ואז אקפוץ על האותיות שמרכיבות את המילה פייסבוק,בסוף אני אשכב כפתור החיפוש מרוב עייפות.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

8. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי Omer2013 צפה בהודעה
    "אבל איך אני הורג וירוסים? יש נשק או משהו? אנטי וירוס?" אשאל אותו במחשבה ששאלתי שאלה מטופשת. אני אשאל אותו איך אפשר לעשות בגוגל חיפוש והאם אני יכול להיכנס ליוטיוב או ג'ימייל בקישור הישיר.
    ''אבל איך אני הורג וירוסים? יש נשק או משהו? אנטי וירוס?'' אתה שואל במחשבה ששאלת שאלה טיפשית.''את זה תצטרך לשאול אחד מרובוטי האבטחה'' עונה GG. אתה שואל לגבי חיפוש בגוגל והוא עונה ''אתה צריך בשביל זה מפתח רשת בסיסי שחור, אתה מקבל אותו ממשימה של TT.'' אתה מעט נלחץ שחיוך ערמומי עולה על שפתיו של GG ''אתה צריך למלא את משימת myforum'' הוא אומר בחיוך ומצביע על כפתור קטן שלא ראית עד עכשיו מתחת לעינו השמאלית של TT

ציטוט פורסם במקור על ידי קפטן ליאון צפה בהודעה
    אתחיל לפחד פחד מוות,לדמיין את התולעת האוכלת אותי ואז אנקה את הראש ואחשוב 'רגע,יש בזה גם יתרונות.'. ואתחיל לחפש בגוגל את הפייסבוק כדי שאוכל לראות איך הכול נראה מהצד השני. אני אקפוץ על תבנית האותיות כדי שתיפתח ואז אקפוץ על האותיות שמרכיבות את המילה פייסבוק,בסוף אני אשכב כפתור החיפוש מרוב עייפות.
    אתה מתחיל לפחד פחד מוות, לדמיין את התולעת אוכלת אותך. ואז אתה מתעשט ומנקה את ראשך 'רגע, יש בזה גם יתרונות'. אתה מנסה להפעיל את תיבת החיפוש אך ללא הצלחה! ''חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח'' אתה שומע קול צחוק מאחורייך ''אתה באמת חושב שתצליח בלי מפתח רשת שחור?? חחחחחחחחחחחחחחחחחח'' מממשיך הכל לצחקק, אתה מסתובב ורואה רובוט.
    Spoiler ספוילר

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    'איזה שמות מוזרים יש לרובטוים האלה' אתה חושב וחיוך קל עולה על שפתייך. לאחר מכן אתה פונה אל GG ושואל ''אוקיי, אני חושב שהבנתי. יש לי עוד כמה שאלות אבל אשמור אותן לזמן התאים להן''. לאחר מכן אתה הולך לTT ובוחן אותו, אתה מסתובב לGG ושואל אותו ''אוקיי.. אני אני אמור לקבל מ...הדבר הזה את המפתח רשת השחור ההוא?''.
    אתה מעט נלחץ שחיוך ערמומי עולה על שפתיו של GG ''אתה צריך למלא את משימת myforum'' הוא אומר בחיוך ומצביע על כפתור קטן שלא ראית עד עכשיו מתחת לעינו השמאלית של TT
    "הכפתור הזה, הא? אני לא בוטח בזה..." אמלמל לעצמי ואז אפנה אל GG ואומר לו:"קודם תסביר לי קצת, מה זאת אומרת משימת myforum?" ורק לאחר שיסביר לי, אחשוב:'אוקיי, על החיים ועל המוות' ואלחץ על הכפתור ואסיט את ראשי הצידה, מצפה לכל מקרה שיתרחש כתוצאה מהלחיצה על הכפתור.

10. student of Gakuen Alice
    חברים חוץ מדור אף אחד מכם לא מגיב אם זה יימשך ככה אני אסגור את המ''ת 0:

"הכפתור הזה, הא? אני לא בוטח בזה..." אמלמל לעצמי ואז אפנה אל GG ואומר לו:"קודם תסביר לי קצת, מה זאת אומרת משימת myforum?" ורק לאחר שיסביר לי, אחשוב:'אוקיי, על החיים ועל המוות' ואלחץ על הכפתור ואסיט את ראשי הצידה, מצפה לכל מקרה שיתרחש כתוצאה מהלחיצה על הכפתור.
    ''הכפתור הזה, הא? אני לא בוטח בזה...'' אתה ממלמל לעצמך ואז פונה לGG בכדי לדרוש הסבר.
    ''משימת MYFORUM, כל מה שאני יודע הוא שיש איזה שהיא בעיה באתר הזה-myforum ושאם תמלא אותה לזכה לקבל את המפתח, אני לא יודע שום דבר אחר'' אומר GG. 'אוקיי, על החיים ועל המוות' אתה חושב לעצמך ולוחץ על הכפתור, מסיט את ראשך בלחץ.
    אתה פותח את עינך ורואה שער קטן שנפתח ליד TT ''עבור, עבור, עבור'' חוזר TT על אותה מילה שוב ושוב. אתה עובר דרך השער ומוצא את עצמך באתר חדש! לידך אתה רואה שלט די גדול עם מודעה עליו

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •