יש לי 2 שאלות.. אני יודע שהוא מתפתח משמחה אבל כמה צעדים הוא צריך כדי להתפתח? ובאיזה עוד דרכים אפשר לזרז את ההתפתחות שלו?
ועוד שאלה... האם ההתפתחות שלו(Leavanny) זה פוקימון טוב לשישיה?
תודה מראש![]()
כיצד להפוך את הפוקימון שלך לשמח יותר?
כמדומני סתם צעדים לא עוזרים בכך...
אתה צריך לצעוד איתו כאשר החפץ הבא נמצא עליו:
Soothe Bell
דרכים נוספות:
*תן לו ויטמינים ובריס מסויימים (שמשפרים שמחה אך מורידים סטט מסויים) שים לב שגם ויטמינים וגם הבריז הרלוונטיים משחקים בסטטים של הפוקימון.. אז אם אתה מתכנן לאמן אותו אימון EV.... תשים לב לזה.
כמו כך... אם אתה בבלק\וייט 2- יש לך את הג'ויין אבניו.. יש לך שם את הספר... התספורות שלו משמחות את הפוקימון! שים רק לב.. אם אינני טועה חלק מהתספורות מורידות ערכי איבי של סטטים מסויימים ( פשוט צריך לקרוא את התספורת רק עושה את הפוקימון שמח או עושה משהו נוסף).
וכמובן אתה תמיד יכול להשתמש בו בצוות שלך ולרפא אותו הרבה וכדומה.. זה גם עוזר.
אבל באמת שלרוץ קצץ מצד לצד כשיש עליו את החפץ שציינתי עושה יופי של עבודה
לגבי אם הפוקימון מתאים לשישייה.. חשוב לדעת.. האם אתה בונה על שישייה לשימוש פהימי במשחק או למשחק מול אנשים שונים בעולם?
בכללי, בשביל שפוקימון יהיה שמח, יש 3 דברים שניתן לעשות:
1. ללכת איתו שהוא בשישייה (לא משנה איזה מקום). צריך כ-40000 צעדים.
2. לעלות אותו רמות
3. לתת לו ויטמינים (מעלי סטטוס כמו Iron)
החפץ Soothe Bell מקצר בחצי את מספר הרמות/צעדים/ויטמינים שצריך (זה לא ממש מדויק אבל השורה התחתונה שהוא יגרום לפוקימון להיות שמח יותר מהר)
ניתן כמובן גם לשלב בין 3 השיטות
עם כל שיטה יש בעיה:
הליכה-40 אלף צעדים זה מ-ל-א. וזה לוקח המון זמן. לכן אם כבר יש לך אופניים, עדיף שתשתמש בהם ותתחיל פשוט לרכב מנקודה לנקודה כמה שיותר פעמים.
רמות-לפעמים הפוקימון המופתח לומד מתקפות ברמה מסוימת שהפוקימון הנוכחי לא לומד, ואז אתה יכול לפספס אותן (לפחות עד שתגיע למחזיר המתקפות)
מה גם שעדיף לפתח כמה שיותר מוקדם, כי לפוקימון מפותח סטטוסים גבוהים יותר אז הוא יותר חזק
ויטמינים-אין שום טעם לתת לתוקף פיזי ויטמין שמעלה התקפה מיוחדת. זה מבזבז נקודות EV.
מה גם ויטמינים מאוד יקרים ויכול להיות שאתה בנקודה בעלילה בה עדין אי אפשר לקנות אותם.
אני הכי מעדיף את שיטת ההליכה.
בנוסף, מכיוון שבטח תפסת אותו כסוואדל, זה אומר שהלכת איתו הרבה עד עכשיו והעלת אותו מספר רמות.
אז השמחה שלו צריכה להיות קרובה למקסימלית.
לדעתי הוא בקרוב יתפתח לך.
הסטטוסים של ליבאני הם דיי טובים, בטח למשחק
הבעיה היא שאין לו מגוון מתקפות שהוא יכול ללמוד מעבר למתקפות סטאב
ואין לו גם מתקפה אחת נגד החולשות שלו שהוא יכול ללמוד
אז זו דיי בעיה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)