Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 56
  1. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokemonMaster2
    אנחנו נעשה בהמשך התפתחויות כרגע אנחנו בשלב של יצירת פוקימונים בסיסיים

jigels po
    שלום מתן
    הרעיון נחמד כמה בעיות פוקימון יכול להיות רק בעל שתי סוגים והפוקדע הזה מבוסס אך ורק על חיות הקיימות בישראל עשיתי בדיקה אני לא בטוח שקיימות עלוקות בישראל אבל אני עוד אבדוק את זה
    הפוקימון הזה סוג של דרלינג , אבל במקום עונות מקומות , והעלוקה הופיעה בתנך , ורשום שאפשר גם על חיות שהופיעו בתנך .
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%...D7%A0%22%D7%9A

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי jigels po צפה בהודעה
    הפוקימון הזה סוג של דרלינג , אבל במקום עונות מקומות , והעלוקה הופיעה בתנך , ורשום שאפשר גם על חיות שהופיעו בתנך .
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%...D7%A0%22%D7%9A
    טעות שלי רק בפעם הבא תכתוב שלקחתה את הביסוס מהתנך ככה יהיה לי קל יותר להכין את הפוקימון שלך ולא לחפש שעות אם הוא קיים או לא במדינה, אני מאמין שעד מחר הפוקימון שלך יהיה מוכן

3. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    טעות שלי רק בפעם הבא תכתוב שלקחתה את הביסוס מהתנך ככה יהיה לי קל יותר להכין את הפוקימון שלך ולא לחפש שעות אם הוא קיים או לא במדינה, אני מאמין שעד מחר הפוקימון שלך יהיה מוכן
    סבבה

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי jigels po צפה בהודעה
    סבבה
    אבל עדיין אתה חייב שהוא יהיה שתי סוגים אתה כתבתה ארבע תבחר שתיים

5. משתמש מתקדם
    אבל עדיין אתה חייב שהוא יהיה שתי סוגים אתה כתבתה ארבע תבחר שתיים
    רעל ומים ובמקומות רק הצבע משתנה לא הסוג.

6. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    בדקתי את האתר, לא משהו.
    קודם כל חלק מהציורים בכלל לא ברמה.
    הרעיונות מטומטמים )מישהו הציע דוד חימום ודיוגונג)
    חלק מהדברים זה שילובים של פוקימונים אמיתיים ושינוי קטן.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    בדקתי את האתר, לא משהו.
    קודם כל חלק מהציורים בכלל לא ברמה.
    הרעיונות מטומטמים )מישהו הציע דוד חימום ודיוגונג)
    חלק מהדברים זה שילובים של פוקימונים אמיתיים ושינוי קטן.
    תלך לעזאזל, לדבר כולם יודעים, לעשות זה כבר משהו אחר, נראה אותך ממצאים פוקימונים מקוריים ומצייר אותם ואז תדבר כמה שבה לך, אבל אם אין לך איזה משהו טוב להגיד עדיף שפשוט תסתום את הפה

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    שם: Lepocape(עירוב בין שם מדעי של שפן לשם מדעי של ארנב)

על מה הוא מבוסס : ארנב

איזה סוג הוא : נורמאל ואבן

תיאור : במראה הכללי הוא נראה כארנב.
    גופו חום כהה-בהיר כאשר אוזניו וזנבו חומים בהירים יותר מצבע הגוף. גופו מכוסה בדוגמאת סלעים (כמו שצבי נקוד מכוסה נקודות, אותו דבר רק דוגמאת סלעים) בצבע חום-אפור בהיר . יש להם אבן קטנה באמצע המצח.

ציור של הפוקימון : ניסיתי אבל לא הלךXD

מה מאפיין את הפוקימון שלכם : יש לו מתקפה ייחודית בשם Fur stons שכאשר הוא משתמש בה הכתמים בצורת אבנים שעל פרוותו זוהרים ומתנתקים מפרוותו כאשר הם הופכים לסלעים אמיתיים וחדים אשר פוגעים ביריב ומורדים לו HP ובו זמנית את ההגנה של היריב. בזמן ההתקפה הכתמים שלו נעלמים ובסיום ההתקפה הסלעים מסתובבים, חוזרים למקומם על פרוותו וחוזרים לצבעם הרגיל. אם משהו במהלך ההתקפה קורה לאחד הסלעים והוא לא חוזר לפרוותו של הפוקימון אותו כתם שהוא ייצג יעלם. במידה וכל הסלעים של הפוקימונים לא חוזרים גם אם זה אחד פה ואחד שם, הפוקימון ימות.

9. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    שם: Gazevidae (שילוב בין השם המדעי של האייל לבין השם המדעי של הצבי)

על מה הוא מבוסס : יעל נובי

איזה סוג הוא : נורמאל ועשב

תיאור : אורכו כמטר עשרים וחמש והוא נראה במבנה הגוף כמו יעל נובי.
    גופו חום כהה-בהיר ובטנו צבהבה-חומה. גופו מכוסה בדוגמאת עלים (כמו שצבי נקוד מכוסה נקודות, אותו דבר רק דוגמאת עלים) בצבע חום ממש בהיר (עלים רק בצורה בלי קווים פנימיים של עלים). יש לזכרים קרניים גדולות אשר בתחתיתם (מאיפה שהן צומחות) סוג של שרשרת פרחים כתומים, לנקבות אין קרניים אבל על המצח יש להם זר פרחים כתומים.

מה מאפיין את הפוקימון שלכם : יש לו מתקפה ייחודית בשם Fur leaves שכאשר הוא משתמש בה הכתמים בצורת עלים שעל פרוותו זוהרים ומתנתקים מפרוותו כאשר הם הופכים לעלים אמיתיים וחדים אשר פוגעים ביריב ומורדים לו HP ובו זמנית את ההגנה של היריב. בזמן ההתקפה הכתמים שלו נעלמים ובסיום ההתקפה העלים מסתובבים, חוזרים למקומם על פרוותו וחוזרים לצבעם הרגיל. אם משהו במהלך ההתקפה קורה לאחד העלים והוא לא חוזר לפרוותו של הפוקימון אותו כתם שהוא ייצג יעלם. במידה וכל העלים של הפוקימונים לא חוזרים גם אם זה אחד פה ואחד שם, הפוקימון ימות.
    WTF?
    למה עשב..?
    רואים אותו הולך על אדמה יבשה של מדבר........
    למה לא אדמה? :*
    IMA LADY

10. משתמש מנוסה
    שם: Gazevidae (שילוב בין השם המדעי של האייל לבין השם המדעי של הצבי)

על מה הוא מבוסס : יעל נובי

איזה סוג הוא : נורמאל ועשב

תיאור : אורכו כמטר עשרים וחמש והוא נראה במבנה הגוף כמו יעל נובי.
    גופו חום כהה-בהיר ובטנו צבהבה-חומה. גופו מכוסה בדוגמאת עלים (כמו שצבי נקוד מכוסה נקודות, אותו דבר רק דוגמאת עלים) בצבע חום ממש בהיר (עלים רק בצורה בלי קווים פנימיים של עלים). יש לזכרים קרניים גדולות אשר בתחתיתם (מאיפה שהן צומחות) סוג של שרשרת פרחים כתומים, לנקבות אין קרניים אבל על המצח יש להם זר פרחים כתומים.

מה מאפיין את הפוקימון שלכם : יש לו מתקפה ייחודית בשם Fur leaves שכאשר הוא משתמש בה הכתמים בצורת עלים שעל פרוותו זוהרים ומתנתקים מפרוותו כאשר הם הופכים לעלים אמיתיים וחדים אשר פוגעים ביריב ומורדים לו HP ובו זמנית את ההגנה של היריב. בזמן ההתקפה הכתמים שלו נעלמים ובסיום ההתקפה העלים מסתובבים, חוזרים למקומם על פרוותו וחוזרים לצבעם הרגיל. אם משהו במהלך ההתקפה קורה לאחד העלים והוא לא חוזר לפרוותו של הפוקימון אותו כתם שהוא ייצג יעלם. במידה וכל העלים של הפוקימונים לא חוזרים גם אם זה אחד פה ואחד שם, הפוקימון ימות.
    כמה הערות
    1. בבקשה תכתוב את הרעיונות שלך בתור תגובה באתר עצמו כי שם מתרחש כל הפרויקט וככה אני גם יכול לדעת שכתבתה את הרעיון .
    2. יש לנו כבר פוקימון שמבוסס על סוג של צבי והוא סוג עשב ככה שאני לא חושב אנחנו צריכים עוד צבי אבל אשמח שתיכנס לאתר ושם נוכל לעזור לך להרכיב רעיונות מקוריים שיתאימו לפוקדע הישראלי אבל באמת לפי הרעיון שכתבתה אתה בכיוון הנכון

11. student of Gakuen Alice
    כמה הערות
    1. בבקשה תכתוב את הרעיונות שלך בתור תגובה באתר עצמו כי שם מתרחש כל הפרויקט וככה אני גם יכול לדעת שכתבתה את הרעיון .
    2. יש לנו כבר פוקימון שמבוסס על סוג של צבי והוא סוג עשב ככה שאני לא חושב אנחנו צריכים עוד צבי אבל אשמח שתיכנס לאתר ושם נוכל לעזור לך להרכיב רעיונות מקוריים שיתאימו לפוקדע הישראלי אבל באמת לפי הרעיון שכתבתה אתה בכיוון הנכון
    אאוץ ): היית פעמיים המורה שלי לפייקים ועדיין לא נקלט אצלך שאני בתxd
    בסדר אני ישים שם
    ובטוח אי אפשר? כי לקח לי הרבה זמן לחשוב על זה:\
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    אאוץ ): היית פעמיים המורה שלי לפייקים ועדיין לא נקלט אצלך שאני בתxd
    בסדר אני ישים שם
    ובטוח אי אפשר? כי לקח לי הרבה זמן לחשוב על זה:\
    סליחה פשוט אני רגיל שרוב מי שאני פוגש בקשר לפוקימון זה בנים, ואני לא זוכר אותך כי גם חלף הרבה זמן וגם אני חושב ששינית שם משתמש.
    ובקשר לרעיון מצטער אבל כן אי אפשר, אני פשוט לא רוצה ליצור כמה מאותו סוג אשמח אבל אם תתרמי רעיון אחר אני בטוח שהוא יהיה מצויין כמו זה

13. student of Gakuen Alice
    ואם הוא יהיה אדמה כמו שאמרו מעליי? אני פשוט ישנה טיפה את המתקפה המיוחדת
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ואם הוא יהיה אדמה כמו שאמרו מעליי? אני פשוט ישנה טיפה את המתקפה המיוחדת
    זה לא הסוג זה החיה עליה את מבססת יש כבר סוג של צבי כבר בפוקדע הייתי שמח שתבחרי חיה אחרת שעוד לא ביססו עליה פוקימון מהחיות שיש בפורטל החי והצומח בישראל

15. student of Gakuen Alice
    שם: Lepocape(עירוב בין שם מדעי של שפן לשם מדעי של ארנב)

על מה הוא מבוסס : ארנב

איזה סוג הוא : נורמאל ואבן

תיאור : במראה הכללי הוא נראה כארנב.
    גופו חום כהה-בהיר כאשר אוזניו וזנבו חומים בהירים יותר מצבע הגוף. גופו מכוסה בדוגמאת סלעים (כמו שצבי נקוד מכוסה נקודות, אותו דבר רק דוגמאת סלעים) בצבע חום-אפור בהיר . יש להם אבן קטנה באמצע המצח.

מה מאפיין את הפוקימון שלכם : יש לו מתקפה ייחודית בשם Fur stons שכאשר הוא משתמש בה הכתמים בצורת אבנים שעל פרוותו זוהרים ומתנתקים מפרוותו כאשר הם הופכים לסלעים אמיתיים וחדים אשר פוגעים ביריב ומורדים לו HP ובו זמנית את ההגנה של היריב. בזמן ההתקפה הכתמים שלו נעלמים ובסיום ההתקפה הסלעים מסתובבים, חוזרים למקומם על פרוותו וחוזרים לצבעם הרגיל. אם משהו במהלך ההתקפה קורה לאחד הסלעים והוא לא חוזר לפרוותו של הפוקימון אותו כתם שהוא ייצג יעלם. במידה וכל הסלעים של הפוקימונים לא חוזרים גם אם זה אחד פה ואחד שם, הפוקימון ימות.
    הנה ערכתי
    איפה כותבים את הרעיונות? לא מצאתי

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •