Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 56
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    הנה ערכתי
    איפה כותבים את הרעיונות? לא מצאתי
    הרעיון טוב יותר תפרסמי אותו באתר, את יכולה לכתוב את הרעיון בתור תגובה לכל פוסט המופיע באתר יש אפשרות כזו מתחת לכול פוסט להוסיף תגובה תכתבי את הרעיון שם ואשמח אם תכנסי לאתר גם לראות יש שם מדריך להמצאת התחלתיים אשמח אם תביאי איזה רעיון לפוקימון התחלתי

2. משתמש מתקדם
    דבר ראשון שכחתי לומר שהרעיון שלך ממש יפה.
    דבר שני מה עם הפוקימון שלי?

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי jigels po צפה בהודעה
    דבר ראשון שכחתי לומר שהרעיון שלך ממש יפה.
    דבר שני מה עם הפוקימון שלי?
    אני מקווה שלא תתעצבן או תתאכזב שיניתי אותו מעט עשיתי אותו מים עשב והוספתי בביסוס שלו צמח אשר גדל בנחל הירקון כי רק על עלוקה זה לא מקורי כל כך ובגלל שהעלוקות נפוצות בעיקר בירקון אז שלבתי אותו עם צמח משם הוא פורסם היום הוא בצע ירוק מתחת לנשר אתה תראה אותו

4. משתמש מנוסה
    אשמח אם תבואו לתרום רעיונות

5. משתמש מתקדם
    [quote=po Zon;1427040]אני מקווה שלא תתעצבן או תתאכזב שיניתי אותו מעט עשיתי אותו מים עשב והוספתי בביסוס שלו צמח אשר גדל בנחל הירקון כי רק על עלוקה זה לא מקורי כל כך ובגלל שהעלוקות נפוצות בעיקר בירקון אז שלבתי אותו עם צמח משם הוא פורסם היום הוא בצע ירוק מתחת לנשר אתה תראה אותו[/q.uote]

לא התאכזבתי , אבל זכור על המתקפה המיוחדת שלו.

6. משתמש מנוסה
    [QUOTE=jigels po;1427126]
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    אני מקווה שלא תתעצבן או תתאכזב שיניתי אותו מעט עשיתי אותו מים עשב והוספתי בביסוס שלו צמח אשר גדל בנחל הירקון כי רק על עלוקה זה לא מקורי כל כך ובגלל שהעלוקות נפוצות בעיקר בירקון אז שלבתי אותו עם צמח משם הוא פורסם היום הוא בצע ירוק מתחת לנשר אתה תראה אותו[/q.uote]

זו הסיבה שהחלפתי לו את הסוג לעשב כי בעשב יש מתקפות ספיגה חזקות מאוד, ואשמח לדעת את דעתך עליו

7. משתמש מתקדם
    [quote=po Zon;1427040]אני מקווה שלא תתעצבן או תתאכזב שיניתי אותו מעט עשיתי אותו מים עשב והוספתי בביסוס שלו צמח אשר גדל בנחל הירקון כי רק על עלוקה זה לא מקורי כל כך ובגלל שהעלוקות נפוצות בעיקר בירקון אז שלבתי אותו עם צמח משם הוא פורסם היום הוא בצע ירוק מתחת לנשר אתה תראה אותו[/q.uote]

ולא הבנתי למה שינית?:
    ומה לא מקורי בעלוקה , תן לי שם אחד של פוקימון עלוקה.

8. משתמש מנוסה
    [QUOTE=jigels po;1427129]
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    אני מקווה שלא תתעצבן או תתאכזב שיניתי אותו מעט עשיתי אותו מים עשב והוספתי בביסוס שלו צמח אשר גדל בנחל הירקון כי רק על עלוקה זה לא מקורי כל כך ובגלל שהעלוקות נפוצות בעיקר בירקון אז שלבתי אותו עם צמח משם הוא פורסם היום הוא בצע ירוק מתחת לנשר אתה תראה אותו[/q.uote]

ולא הבנתי למה שינית?:
    ומה לא מקורי בעלוקה , תן לי שם אחד של פוקימון עלוקה.
    תכלס לא שיניתי הרבה רק לא היה כזה הרבה רעיון מאחורי הפוקימון עלוקה זו לא חיה כזו מלאת השראה בוא נגיד ככה וכשציירתי אותה זה נראה מוזר וחשבתי איך אני העשה אותה מקורית יותר אז הוספתי לה את הצמח הזה וזה גם התקשר לי טוב כי את העלוקות בארץ אפשר למצוא בעיקר בירקון

9. משתמש מנוסה
    אני סתם אתן לך רעיון תפתח אותו איך שתרצה- כריש לוויתני שנדיר מאוד בישראל וראו אותו פעמים אחדות אז תחשיבו אותו כאילו נדיר כזה או תת טגדי כמו מטאגרוס בברקת. עוד רעיון שעלה לי הוא כאילו פוקימון אלכוהול מסוג רעל שנגיעה בו יכולה גורמת ליריב להיות מבולבל. ראיתי שצריכים דרקון אז יש את נחל תנינים בצפון אז תחשבו על איזה תנין מסוג מים ודרקון.
    נערך לאחרונה על ידי Nightwing, 03-20-2013 בשעה 09:49 PM

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי spiritomber צפה בהודעה
    אני סתם אתן לך רעיון תפתח אותו איך שתרצה- כריש לוויתני שנדיר מאוד בישראל וראו אותו פעמים אחדות אז תחשיבו אותו כאילו נדיר כזה או תת טגדי כמו מטאגרוס בברקת. עוד רעיון שעלה לי הוא כאילו פוקימון אלכוהול מסוג רעל שנגיעה בו יכולה גורמת ליריב להיות מבולבל. ראיתי שצריכים דרקון אז יש את נחל תנינים בצפון אז תחשבו על איזה תנין מסוג מים ודרקון.
    אשמח מאוד אם תיכנס לבלוג ותכתוב את זה לפי הטופס של הצעת רעיון ככה אני אבין את הרעיון יותר טוב ורוב הסיכויים שגם אבצע אותו

11. משתמש מתקדם
    אפשר גם חיות שנכחדו מישראל ?

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי jigels po צפה בהודעה
    אפשר גם חיות שנכחדו מישראל ?
    כן אפשר

13. משתמש מנוסה
    סתם נתתי רעיון תפתח אותו איך שבא לך

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי spiritomber צפה בהודעה
    סתם נתתי רעיון תפתח אותו איך שבא לך
    אני אישית ממליץ לך שאתה תפתח אותו וככה שהוא יהיה הרעיון שלך יש אחלה נוסחה באתר שיכולה לעזור לך לבנות את הרעיון כמו שצריך ממליץ לך לנסות אותה

ואנשים אשמח אם תכנסו ותצביעו בתחרות ההתחלתיים של העשב!

15. משתמש מנוסה
    אשמח אם תכנסו לאתר עכשיו ותביעו להתחלתי עשב של מחוז ישראל
    http://pokemondexil.blogspot.co.il/

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •