[quote=po Zon;1427040]אני מקווה שלא תתעצבן או תתאכזב שיניתי אותו מעט עשיתי אותו מים עשב והוספתי בביסוס שלו צמח אשר גדל בנחל הירקון כי רק על עלוקה זה לא מקורי כל כך ובגלל שהעלוקות נפוצות בעיקר בירקון אז שלבתי אותו עם צמח משם הוא פורסם היום הוא בצע ירוק מתחת לנשר אתה תראה אותו[/q.uote]
לא התאכזבתי , אבל זכור על המתקפה המיוחדת שלו.
[quote=po Zon;1427040]אני מקווה שלא תתעצבן או תתאכזב שיניתי אותו מעט עשיתי אותו מים עשב והוספתי בביסוס שלו צמח אשר גדל בנחל הירקון כי רק על עלוקה זה לא מקורי כל כך ובגלל שהעלוקות נפוצות בעיקר בירקון אז שלבתי אותו עם צמח משם הוא פורסם היום הוא בצע ירוק מתחת לנשר אתה תראה אותו[/q.uote]
לא התאכזבתי , אבל זכור על המתקפה המיוחדת שלו.
ולא הבנתי למה שינית?:
ומה לא מקורי בעלוקה , תן לי שם אחד של פוקימון עלוקה.
[QUOTE=jigels po;1427129]תכלס לא שיניתי הרבה רק לא היה כזה הרבה רעיון מאחורי הפוקימון עלוקה זו לא חיה כזו מלאת השראה בוא נגיד ככה וכשציירתי אותה זה נראה מוזר וחשבתי איך אני העשה אותה מקורית יותר אז הוספתי לה את הצמח הזה וזה גם התקשר לי טוב כי את העלוקות בארץ אפשר למצוא בעיקר בירקון
אני סתם אתן לך רעיון תפתח אותו איך שתרצה- כריש לוויתני שנדיר מאוד בישראל וראו אותו פעמים אחדות אז תחשיבו אותו כאילו נדיר כזה או תת טגדי כמו מטאגרוס בברקת. עוד רעיון שעלה לי הוא כאילו פוקימון אלכוהול מסוג רעל שנגיעה בו יכולה גורמת ליריב להיות מבולבל. ראיתי שצריכים דרקון אז יש את נחל תנינים בצפון אז תחשבו על איזה תנין מסוג מים ודרקון.
נערך לאחרונה על ידי Nightwing, 03-20-2013 בשעה 09:49 PM
אשמח אם תכנסו לאתר עכשיו ותביעו להתחלתי עשב של מחוז ישראל
http://pokemondexil.blogspot.co.il/
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)