Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. משתמש מנוסה
    שם: טל
    שלום לכולם,
    מצאתי ביוטיוב אפליקציה של פוקימון שבה יש את כל הפרקים ואת כל הסרטים של כל העונות באנגלית.
    הסרטון:https://www.youtube.com/watch?v=8SPG3hdGwW4

חפשו Pokemon TV ב-app store או ב-google play.

בינתיים אין שם את כל הפרקים כי היא לא יצאה מזמן אבל הם יעדכנו ויעלו את הפרקים החסרים והולך להיות שם את הסרט החדש שייצא או שייצא לא זוכר זה מה שקראתי באתר הרשמי של פוקימון.
    וגם יש שם את העונה האחרונה שזה אומר שכשיש פרק חדש ביפן של פוקימון אז יעלו את הפרק הזה לאפליקצייה.
    ושמתי לב שיש שם עוד סרטונים קצרים כאלה של משחקים של פוקימון אם אני לא טועה,אתם מוזמנים לבדוק בעצמכם!
    שכחתי לציין שהיא בחינם.
    תהנו!

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    היא חינם?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    היא חינם?
    כן (:
    נ.ב תקראי את ההודעה הפרטית שלי.

4. משתמש מנוסה
    זה האפליקציה הרשמית של פוקימון, היא באמת יצאה לא מזמן אבל עוד לא השתמשתי בה

5. מנהל ראשי
    היא חינם, אני משתמש בה, החיסרון שם שהם מחליטים איזה פרקים יוצגו שם ולא אנחנו יכולים לבחור לדוגמה עונה 5 פרק 14, אלא הם מחליטים איזה פרקים יש שם ומעדכנים פרקים חדשים (כלומר מתקדמים יותר) כל שבוע ~ שבוע וחצי, זה החיסרון היחיד בה..

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי itayQT צפה בהודעה
    היא חינם, אני משתמש בה, החיסרון שם שהם מחליטים איזה פרקים יוצגו שם ולא אנחנו יכולים לבחור לדוגמה עונה 5 פרק 14, אלא הם מחליטים איזה פרקים יש שם ומעדכנים פרקים חדשים (כלומר מתקדמים יותר) כל שבוע ~ שבוע וחצי, זה החיסרון היחיד בה..
    אני בטוח שהם יעלו עוד פרקים אחרי הכל מה הטעם באפליקצייה הזאת אם אין בה את מה שצריך לא ככה?

7. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Devil-Man צפה בהודעה
    אני בטוח שהם יעלו עוד פרקים אחרי הכל מה הטעם באפליקצייה הזאת אם אין בה את מה שצריך לא ככה?
    אתה צודק, אך בנתיים זה לא נראה ככה ואין שום הודעה מהם על כך, זה נראה שהם מעלים מה שהם רוצים, וחבל.

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי itayQT צפה בהודעה
    אתה צודק, אך בנתיים זה לא נראה ככה ואין שום הודעה מהם על כך, זה נראה שהם מעלים מה שהם רוצים, וחבל.
    אם הם לא יוסיפו את כל הפרקים אנשים לא ישתמשו יותר באפליקציה והם יהיו חייבים לעלות את מה שחסר
    גם באתר הרשמי שלהם הם פתחו דף מיוחד רק על הדבר הזה אז הם רוצים שהאפליציה תצליח הם חייבים להשקיע.

9. משתמש מנוסה
    כן אבל הם מחליטים על פרקים ומחליפים כל כמה זמן הם לא ישימו הכל באותו זמן גם באתר זה ככה

10. bbuuuii
    שם: עידן
    תהיו בטוחים שמשהו פה יהפוך להיות בתשלום.. אין סיכוי שזה 100% חינם.. הורדתי עכשיו, תודה!

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Uzumaki Naruto צפה בהודעה
    תהיו בטוחים שמשהו פה יהפוך להיות בתשלום.. אין סיכוי שזה 100% חינם.. הורדתי עכשיו, תודה!
    בבקשה!
    רוב הסיכויים שזה ישאר חינם אם הם יעשו את זה כסף לא הרבה אנשים יורידו את זה
    וגם אם הם יעשו את זה כסף אני חושב שמי שהוריד את האפליקציה לפני שהם יעשו זאת בכסף ירוויח
    כי הוא לא יצטרך להוריד אותה..

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •