Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מתקדם
    שם: דביר
    התחלתי את הסיפור לפני יומיים וכבר כתבתי שני פרקים אני יעלה עכשיו את שניהםם ולפי כמות התגובות אני יעלה את השאר.

תקציר לסיפור: בין מחוזות קנטו ועד יונובה נמצא אי קטן ושמו ''שנזי'' ובו נמצאים כל סוגי הפוקימונים מכל הדורות. בתוך האי ''שנזי'' נמצאת העיירה ''סייג'הוויל'' שבה מתגורר הגיבור שלנו סיימון נער בן 12 בעל עיניים תכולות ושיער מלא ובהיר שרצה להתחיל את המסע פוקימון שלו אחרי שנתיים (כאילו במקום גיל 10 בגיל 12) ובהמשך המסע שלו הוא יפגוש באנשים ובחברים שיעזרו לו במשך המסע וביריב קשוח.

פרק 1
    Spoiler ספוילר

פרק 2
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    נחמד ביותר!
    הייתי ממליץ לך להיפטר מהסוגריים (זה נותן הרגשה כאילו אתה שומע את הסיפור מאיזה מספר סיפורים) - לבחירתך אם להשאיר.
    כמו כן הקטעים מרגישים כאילו הם עוברים מאוד מהר נסה למצוא דרך למלא את הקטעים, אולי בהרגשות, אולי בתיאור מפורט יותר (נגיד במקום לכתוב "נלחם בהם" אתה יכול לתאר: "סיימון תקף את הפידג'י הקרוב ביותר אליו עם ידיו החשופותת הפידג'י צווח עליו וכל שאר הלהקה הסתובבה אל סיימון. צ'ימצ'אר ברח אל בן העצים ובחן את סיימון בזמן שהוא החל להבריח בצעקות את להקת הפידג'ים עד שכולם התעופפו להם למקום אחר או החליטו להתחבא בין העצים..."
    עוד דבר זה שחסר לך טיפה תיאורים, לתאר את סיימון זה קל, כל אחד יזכור לעשות את זה כשהוא כותב את הסיפור. אבל מדוע לא תיארת את פרופסור ווילאם? או אפילו את צ'ימצאר, יכול להיות שהצ'ימצ'אר של סיימון זוהר ולעולם לא נדע כי לא תיארת אותו!

אתה מוזמן להסתכל באשכול הבא ולאמץ לעצמך כמה טיפים
    http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=32276
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

3. משתמש מתקדם
    אני חשבתי כל הדברים האלה הייתי פזיז וישר העלתי את הסיפור מבלי לבדוק אותו אבל עכשיו אני עורך אותו ומסדר אותו קצת וגם בגלל זה עוד לא העלתי את שאר הפרקים

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •