Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. משתמש מנוסה
    רציתי לדעת אם אפשר לפתח את איווי אליהם לפני הליגה?[זאת אומרת אני צריך את הנשיונל פוקדקס או שאפשר לפני?] ואיזה מהם טוב יותר?

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אפשר לפני הנשיונאל, אתה פשוט צריך להעלות להם מקסימום שמחהאו ביום או בלילה ואני אישית מעדיף את אומבריאון אבל זאת בחירה שלך
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. Kibō no chi
    אספיאון יותר שימושי למשחק, התקפה מיוחדת גבוהה ומהירות סבבה לגמרי
    אמבראון הוא פוקימון הגנתי ואיטי, לא משהו שממש יתרום לך במשחק כי אתה לא צריך להתחיל לתכנן אסטרטגיות
    לך על אספיאון, הוא יותר יעיל

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שיחקתי עם אספאון וכדאי לשחק איתו, באמת אחלה פוקימון. לגבי אמבראון לא שיחקתי איתו אבל רוב הדעות שאני שומע עליו לא חיוביות.

5. משתמש מתקדם
    אספיאון אדיר במיוחד אם יש לך גישה לדרים וורלד אביליטי שלו (אתה מקבל במשחק איוי כזה... רק צריך לפתח אותו).
    אני אמנם חובב גדול של איבי-לושנס... אבל אמבריאון קצת בעייתי הפורמט הזה... הוא די איטי ומקבל בראש מלוחמים ששרוצים בכל מקום.
    בעבר היה כיף לשחק עליו עם קארס (או בולק אפ) אבל כרגע אם זה מה שאתה ורצה- עדיף כבר ללכת על סקרפטי

בכל מקרה.. אמבריאון מגניב.. אספיאון אדיר
    ג'ולטיאון אדיר
    וומפוריאן מלך!

6. משתמש מנוסה
    אוקי יש למישהו רעיון טוב לסטים בשביל שניהם? [אני חושב אולי להשתמש בשניהם] ועם איזה טבע כדאי לי לתפוס את איווי?

7. משתמש מתקדם
    א. תמיד נחמד לראות סטים באתר SMOGON.
    מעבר לסטים הם גם מלמדים שם על בניות EV מתאימות לפוקימון ולעיתים גם מציגים פוקימונים אשר צצו כטק או הפכו לנפוצים באליפות השנתית. מצד שני... השאלה היא מה אתה מתכנן לעשות...
    פוקימון שטוב בפורמט של סמוגון לא בהכרח טוב בפורמט של נינטנדו. כמו כן, אם הכוונה שלך היא להשתמש בפוקימון מול המשחק עצמו ולא מול אנשים אחרים... אתה יכול לעשות פחות או יותר מה שתרצה...
    הריביו לאספיאון:
    http://www.smogon.com/bw/pokemon/espeon
    ואמבריאון:
    http://www.smogon.com/bw/pokemon/umbreon
    כמובן ששווה לבדוק ולא ללכת כמו תוכי ולהעתיק מסמוגון דברים בלי להבין את המטרה שלהם

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Impale צפה בהודעה
    א. תמיד נחמד לראות סטים באתר SMOGON.
    מעבר לסטים הם גם מלמדים שם על בניות EV מתאימות לפוקימון ולעיתים גם מציגים פוקימונים אשר צצו כטק או הפכו לנפוצים באליפות השנתית. מצד שני... השאלה היא מה אתה מתכנן לעשות...
    פוקימון שטוב בפורמט של סמוגון לא בהכרח טוב בפורמט של נינטנדו. כמו כן, אם הכוונה שלך היא להשתמש בפוקימון מול המשחק עצמו ולא מול אנשים אחרים... אתה יכול לעשות פחות או יותר מה שתרצה...
    הריביו לאספיאון:
    http://www.smogon.com/bw/pokemon/espeon
    ואמבריאון:
    http://www.smogon.com/bw/pokemon/umbreon
    כמובן ששווה לבדוק ולא ללכת כמו תוכי ולהעתיק מסמוגון דברים בלי להבין את המטרה שלהם
    אני חושב שאני אשתמש בו\בהם [אספיאון ואולי אמבריאון] בעיקר למשחק אני לא חושב שאני אשתמש בהם הרבה בקרבות נגד אנשים אבל אולי. ומה לגבי הטבע? איזה טבע יהיה הכי טוב?

9. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    לא! אלה לקרבו ויפי והם לא יעזרו לך בשיט במשחק.
    עדיף לך תמצא מדריך שיש בו אספיאון ותעתיק את הסט משם
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. משתמש מתקדם
    בדיוק כפי שנאמר מעלי.
    אם אתה משחק מול המשחק עצמו ולא מול אנשים.. אין טעם בבילדים כאלו.
    אם השימוש שלך הוא תוך משחקי- אתה יכול גם סתם לתקוע עליו כמה מתקפות חזקות ולאמן אותו לרמה גבוהה... בניגוד למשחק מול בני אדם אחרים - במשחק מול בדמויות הקיימות במשחק - זה עובד

11. משתמש מנוסה
    בדיוק כפי שנאמר מעלי.
    אם אתה משחק מול המשחק עצמו ולא מול אנשים.. אין טעם בבילדים כאלו.
    אם השימוש שלך הוא תוך משחקי- אתה יכול גם סתם לתקוע עליו כמה מתקפות חזקות ולאמן אותו לרמה גבוהה... בניגוד למשחק מול בני אדם אחרים - במשחק מול בדמויות הקיימות במשחק - זה עובד
    אוקי לא אמרתי שאני לא אשתמש בהם נגד אנשים בכלל. [אספיאון ואמבריאון] ומה בעצם הההבדל לא הבנתי בין אם להשתמש בו רק במשחק או מול אנשים? [או גם וגם] את המתקפות בכל אופן אפשר תמיד להחליף לא? ומה לגבי הטבע של איווי?

12. משתמש מתקדם
    הטבע צריך להתאים לבניה שאתה מחפש. אין טבע אחד שיותר טוב בהכל.

לגבי ההבדל:
    *כאשר אני אומר "מחשב", אני מתכוון לדמויות הקיימות במשחק.
    את המשחק תמיד אפשר לנצח בעזרת רמות גבוהות יותר + מתקפות שעושות נזק.
    אתה לעולם לא תמצא את עצמך זקוק לפרוטקטים מול המחשב עצמו..
    גם אין באמת צורך מול המחשב ביכולות כמו רג'נרייטור או ביכולת לרפא את עצמך או לעשות סט-אפ לסטטים (בעזרת מתקפות כמו דרגון דנס או של-סמאש לדוגמה), מול המחשב, אתה לא באמת זקוק מולו לשינוי סטטוס הפוקימונים היריבים ואתה לא זקוק לשינויים במזג אויר.
    אין שום חשיבות כאן לטבע או לev של הפוקימון...

המחשב פשוט תוקף אותך בעזרת מה שיש לו.. הוא בדרך כלל לא מבצע החלפות ולא משתמש בטקים מיוחדים. למה? בין היתר כי המשחקים בנויים כך שילד בן 7 שקונה אותם- יוכל גם לנצח.

כאשר אתה משחק מול יריב אנושי.... העסק שונה.
    כל הקרב שונה...
    שני השחקנים נלחמים בצורה קטלנים בכדי להשיג יתרון בקרב..
    החלפות מרובות, חיזוי המתקפה של היריב ופעולה בהתאם, נסיון להתחמק מטקים של הריב ונסיון להפיל אותו לטקים שלך....
    פתאום כל שינוי בסטטוס חשוב... פתאום כל שינוי במזג אויר מכריע משחק (כאשר אחד השחקנים בונה את הקבוצה שלו על מזג אויר)
    המשחק מול יריבים אנושיים הוא הרבה יותר קשה ומאתגר...
    אני התחלתי לשחק אונליין רק לאחרונה (יש לי 5 פוקימונים שעברו אימון Ev ובחרתי להם טבע מתאים והכל... אבל שניים מהם לא מתאימים לי ביחד.... אני קצת חושש להכניס לשישייה שני פוקימונים שמקבלים 400% ממתקפות קרח.... ככה שעל אחד מהם אני צריך לוותר).
    וברנדום מאצ' אפ יש לי בערך פי 2 יותר הפסדים מאשר נצחונות.. אני נוב.
    אבל זה כיף!

13. משתמש מנוסה
    הטבע צריך להתאים לבניה שאתה מחפש. אין טבע אחד שיותר טוב בהכל.

לגבי ההבדל:
    *כאשר אני אומר "מחשב", אני מתכוון לדמויות הקיימות במשחק.
    את המשחק תמיד אפשר לנצח בעזרת רמות גבוהות יותר + מתקפות שעושות נזק.
    אתה לעולם לא תמצא את עצמך זקוק לפרוטקטים מול המחשב עצמו..
    גם אין באמת צורך מול המחשב ביכולות כמו רג'נרייטור או ביכולת לרפא את עצמך או לעשות סט-אפ לסטטים (בעזרת מתקפות כמו דרגון דנס או של-סמאש לדוגמה), מול המחשב, אתה לא באמת זקוק מולו לשינוי סטטוס הפוקימונים היריבים ואתה לא זקוק לשינויים במזג אויר.
    אין שום חשיבות כאן לטבע או לev של הפוקימון...

המחשב פשוט תוקף אותך בעזרת מה שיש לו.. הוא בדרך כלל לא מבצע החלפות ולא משתמש בטקים מיוחדים. למה? בין היתר כי המשחקים בנויים כך שילד בן 7 שקונה אותם- יוכל גם לנצח.

כאשר אתה משחק מול יריב אנושי.... העסק שונה.
    כל הקרב שונה...
    שני השחקנים נלחמים בצורה קטלנים בכדי להשיג יתרון בקרב..
    החלפות מרובות, חיזוי המתקפה של היריב ופעולה בהתאם, נסיון להתחמק מטקים של הריב ונסיון להפיל אותו לטקים שלך....
    פתאום כל שינוי בסטטוס חשוב... פתאום כל שינוי במזג אויר מכריע משחק (כאשר אחד השחקנים בונה את הקבוצה שלו על מזג אויר)
    המשחק מול יריבים אנושיים הוא הרבה יותר קשה ומאתגר...
    אני התחלתי לשחק אונליין רק לאחרונה (יש לי 5 פוקימונים שעברו אימון Ev ובחרתי להם טבע מתאים והכל... אבל שניים מהם לא מתאימים לי ביחד.... אני קצת חושש להכניס לשישייה שני פוקימונים שמקבלים 400% ממתקפות קרח.... ככה שעל אחד מהם אני צריך לוותר).
    וברנדום מאצ' אפ יש לי בערך פי 2 יותר הפסדים מאשר נצחונות.. אני נוב.
    אבל זה כיף!
    אוקי הבנתי. יש לי 2 שאלות אחרות

1 יש איזה טבע מסויים שמעלה לפוקימון מהירות? [עכשיו זה בשביל לדעת בלי קשר לקרבות wi fi או לא]
    2. אם יש לי 2 די אסים ובעיקרון אני יכול להחליף בין 2 משחקים ואם אני רוצה להחליף למשל סקווירטל מיהלום לפלטינום אני אוכל לעשות את זה למרות שבפלטינום שהתחלתי מהתחלה אין לי עדיין את הנשיונל פוקדקס ויהיה לי את סקווירטל בפלטינום והוא רק לא יופיע לי בפוקדקס עד שיהיה לי את הנשיונל?

14. משתמש מתקדם
    1.
    http://www.smogon.com/bw/natures/
    היכן שכתוב SPE הכוונה למהירות
    2. צר לי אך אינני מכיר היטב את המשחקים של הדור הרביעי.... אני שחקתי בסול סילבר ולא זכור לי שהיתה לי בעיה כלשהי להחליף....

15. משתמש מנוסה
    1.
    http://www.smogon.com/bw/natures/
    היכן שכתוב SPE הכוונה למהירות
    2. צר לי אך אינני מכיר היטב את המשחקים של הדור הרביעי.... אני שחקתי בסול סילבר ולא זכור לי שהיתה לי בעיה כלשהי להחליף....
    טוב ואיפה אני משיג את הshoothe bell?

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •