Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 64 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ג'ון ~

אתם מחליטים למקד כל אחד את ההתקפות שלו בצורה מפוקסת על כל אחד מהפוקימונים של היריב. אם כי סנדשרו תקף במתקפת חול ופגע כבר בעיניו של מאצ'ופ המופתע ופיקאצ'ו כבר דחף אותו. מאצ'ופ התעצבן מאוד וניתר לעבר פיקאצ'ו והנחית עליו בעיטה נמוכה. פיקאצ'ו נפגע והתגלגל מס' גלגולים לאחור. רטטה זינק וניה לדחוף את בלבאור אך מאצ'ופ מיהר לחסום אותו.
    במקביל בלבאזור מיהר לדחוף את פיקאצ'ו שנפגע שוב ומאצ'ופ מיקד את עצמו ליד סנדשרו.

ג'ייק ~

"אתה יודע ג'ייק, השתנית! אתה בכלל לא שונה ממני ונהיית אפילו מגעיל עוד יותר!" צרח טום בכעס. דיארמואיד הביט בך בהלם למס' שניות ומיהר לתקוף את מגבי לפקודתך.
    "השתמש בערפיח!" קרא טום. "אל תיתן לו למצוא את המיקום שלך ואז תחמוק!"
    דיארמואיד נכנס לערפיח הרעיל, אך בשל הייתרון שיש לו לפוקימון רעל הוא כלל לא הושפע מהערפיח לעת עתה. עם זאת הוא פיספס את המתקפה שלו.
    "עכשיו מגבי, השתמש בלהביור!" צרח טום. הלהביור התפשט לכל עבר בזכות הערפיח, מה שגרם לפיצוץ קל. דיארמואיד הועף לאחור אך הוא מיהר להזדקף, מרוכז לחלוטין בקרב.

דילן ~

"ספירו, פוקימון העורב. הוא בדרך כלל נמצא בלהקה מגובשת שתתקוף כל מי שלא מוצא חן בעיניהם. הם לרוב מונהגיל בידי פיירו."
    איווי נראה מאותגר. הוא מזדחל באיטיות לעבר ספירו בדחיפה! ספירו לא נראה מרוצה והוא מחליט לדחוף את איווי חזרה!

2. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי ★StarMan★ צפה בהודעה
    ג'ייק ~

"אתה יודע ג'ייק, השתנית! אתה בכלל לא שונה ממני ונהיית אפילו מגעיל עוד יותר!" צרח טום בכעס. דיארמואיד הביט בך בהלם למס' שניות ומיהר לתקוף את מגבי לפקודתך.
    דיארמואיד נכנס לערפיח הרעיל, אך בשל הייתרון שיש לו לפוקימון רעל הוא כלל לא הושפע מהערפיח לעת עתה. עם זאת הוא פיספס את המתקפה שלו.
    "עכשיו מגבי, השתמש בלהביור!" צרח טום. הלהביור התפשט לכל עבר בזכות הערפיח, מה שגרם לפיצוץ קל. דיארמואיד הועף לאחור אך הוא מיהר להזדקף, מרוכז לחלוטין בקרב.[/COLOR]
    "אנחנו לא קרובים, אל תתחיל אפילו להשוות אותי אליך." אני אומר בנימה של גועל.
    "דיארמואיד, בפעם הבאה שהוא תוקף תסובב את העצם שלך כמו אלה על מנת לחסום את המכה ולהעיף אותה, המתקפות שלו מבוססות על נשיפות ככה שאתה תוכל אולי להסיט אותן ממסלולן ולהחזיר אותן בחזרה אליו. לעת עתה תנסה אבל להתקרב אליו ולפגוע בו עם מכת עצם במלוא הכוח!"

Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=★StarMan★;1427229]אליס ~

פיצ'ו מזנקת קדימה ומחליטה על דעת עצמה לתקוף בהלם חשמלי. אודיש, שמתברר כמתוחכם למדי, נועץ את עליו הארוכים באדמה והמתקפה לא משפיעה בכלל. הוא לא מבזבז זמן ומשתמש בספיגת חיים! פיצ'ו לא נהנית מהרעיון אך היא מחליטה להקשיב לך ונושקת לאוויר. אודיש מאבד את הקשיחות שלו וחייך בטימטום. הוא כבר לא נראה מפוקס בקרב.

''כל הכבוד פיצ'ו!'' אומר בחיוך ועידוד לפיצ'ו על כך שלבסוף הקשיבה לי. ''עכשיו שהוא מבולבל תשתמשי בהלם חשמלי פיצ'ו!'' אני יאמר לפיצ'ו בשמחה למראה אודיש המבולבל.
    'האודיש הזה שלי...' אחשוב במוחי בחיוך רחב
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ג'ון ~

אתם מחליטים למקד כל אחד את ההתקפות שלו בצורה מפוקסת על כל אחד מהפוקימונים של היריב. אם כי סנדשרו תקף במתקפת חול ופגע כבר בעיניו של מאצ'ופ המופתע ופיקאצ'ו כבר דחף אותו. מאצ'ופ התעצבן מאוד וניתר לעבר פיקאצ'ו והנחית עליו בעיטה נמוכה. פיקאצ'ו נפגע והתגלגל מס' גלגולים לאחור. רטטה זינק וניה לדחוף את בלבאור אך מאצ'ופ מיהר לחסום אותו.

ג'ייק ~

"עכשיו מגבי, השתמש בלהביור!" צרח טום. הלהביור התפשט לכל עבר בזכות הערפיח, מה שגרם לפיצוץ קל. דיארמואיד הועף לאחור אך הוא מיהר להזדקף, מרוכז לחלוטין בקרב.

דילן ~

"ספירו, פוקימון העורב. הוא בדרך כלל נמצא בלהקה מגובשת שתתקוף כל מי שלא מוצא חן בעיניהם. הם לרוב מונהגיל בידי פיירו."
    איווי נראה מאותגר. הוא מזדחל באיטיות לעבר ספירו בדחיפה! ספירו לא נראה מרוצה והוא מחליט לדחוף את איווי חזרה!
    ״זה לא טוב..״ אמלמל אך אמשיך בקרב, ״איווי קדימה אל תפסיק! תחכה שספירו יתקדם אליך ואז תקפוץ הצידה ותדחף אותו! תשתמש בצמחייה הגבוהה בכדי לתמרן בין המתקפות״ אדריך את איווי במהירות.

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    התחלה:

שנת 2013, מחוז קנטו, העיר פאלט.

כשאתה פוקח את עיניך אתה יודע שזה היום שאליו חיכית. אתה פותח את חלון חדרך ומשב רוח של לפנות בוקר מכה באפך. אתה מציץ בשעון ומגלה לאכזבתך כי השעה היא רק ארבע לפנות בוקר. חמש שעות בינך לבין המפגש שאליו חיכית כבר שנים.
    כן, היום אתה אמור לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך מפרופסור אוק. המעמד מכובד בהחלט, אפילו אש קטצ'אם יכבד את המעמד בנוכחותו. כבר ידועה לך מטרתך בחיים ואתה ממש לא מעוניין לבזבז אפילו לא רגע. אתה מחליט להתלבש ולצאת לסיבוב קטן ולעבור ליד המעבדה של פרופסור אוק.
    אתה מזנק מהחדר ובקלילות יורד במדרגות ועוזב את הבית.
    הרחובות הריקים והדממה נראים בעיניך ככמעט לא טבעיים. איך יתכן וכולם ישנים כשבעוד שעות ספורות הדבר הכי מרגש בחיים שלך עומד להתחיל?!
    אתה מדמיין את הפוקימון שלך עומד לצידך בקרבות. מקווה בכל הכוח שאכן הפוקימון שאתה רוצה יהיה נגיש. אתה מגיע למעבדה ורואה את הבמה המכובדת שבה יכריזו ככל הנראה את הטקס המקובל לקבלת הפוקימונים.
    לפתע נשמע רעש מוזר מהחדר האחורי במעבדה! אתה ניגש לשם במהירות כשאתה מבחין בפרופסור אוק בכבודו ובעצמו לבוש בפיג'מה שלו עומד מיוזע כנגד אדם לבוש שחורים האוחז אקדח בידו שככל הנראה לא הבחין בך. כנראה שמסע חייך מתחיל מעט יותר מוקדם ממה שציפית. השאלה היא, האם כך ציפית שהוא יראה?
    אנשום נשימה עמוקה ואנסה לדמיין לעצמי שהמצב לא שונה מהפעמים שבהם אני ואחי סטפן (): ) היינו פוגשים פוקימון פראי ביער. אחפש אבן או חפץ קטן אחר בעל משקל ואזרוק אותו לצידו השני של החדר על מנת להסיט את תשומת ליבו של האדם על מנת לאפשר לפרופסור אוק לברוח.

6. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    [QUOTE=★StarMan★;1427284]ג'ון ~

[/COLOR][/QUOTE
    ״מאצ׳ופ! תקוף את רטטה בבעיטה נמוכה, וכשאתה פנוי לרגע תשתמש כמה שאתה יכול במבט על סנדשרוו.״ אני צועק אליו. באותו זמן אני חושב לעצמי.׳בעיטה נמוכה פועלת במיוחד על עצמים כבדים׳, אני סוקר במבטי את הסביבה כדי לחפש עצמים כבדים כמו עצים או סלעים שאוכל להפיל עליהם.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

7. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    [COLOR="SeaGreen"]

[COLOR="DarkOrange"]אנדי ~

אתה פותח את הפוקדע שממהר להביא לך מידע על דיגלט. "דיגלט, פוקימון החפרפרת. ניתן לראות רק את ראשו, תחתית גופו נשארת כתעלומה! הוא נהנה ליצור מחילות תת קרקעיות!"
    בלבאזור יוצא מהפוקדור בשמחה ומביט בך, דיגלט מזנק לעברו ותוקף בשריטות. בלבאזור עף לאחור והחל לבכות.
    איך הוא סורט? אין לו עצבעות....
    --------

"אל תדג בלבזור" אחזק אותו "תשתמש במתקפה החדשה שלך (לא אמרת לי איך קוראים לה) ואז דחיפה!"

כמו תמיד. עמיטריד.

8. מנהל ראשי
    ג'ייק ~

"מגבי ערפיח!" קרא טום לפעולה חוזרת בתגובה לציווי שלך לתקוף במכת עצם. דיארמואיד אכן נכנס לערפיח כשהוא מכסה את פיו ומחפש את מגבי שנעלם לו שם. דיארמואיד הנאמן החליט שלא לתת לזה לקרות שוב והחל לסובב את העצם שלו תוך תפוקה אווירית ופיזר את הערפיח. אומנם הוא החל להשתעל ובועות סגולות בקעו מגוגלתו, מה שהעיד כי הוא מורעל, אך הוא עמד איתן ופגע בפגיעה ישירה במגבי שהועף לאחור בהתרסקות.
    "מגבי, לא!" קרא טום בכעס "מגבי הזדקף! ערפיח פעם נוספת! ואז גחלת מיד!"

אליס ~

אודיש המבולבל הסתחרר סביב כשפיצ'ו השתמשה בהלם חשמלי, בסחרור קל הוא נפל הצידה וקרס
    בהתנשפות.

דילן ~

לא נראה כי ספירו היה ברוח קרב יותר מדי, הוא בעיקר רטן על כך שאיווי הפריע למנוחתו. הוא מיהר לנסות לדחוף אך איווי חמק במיומנות ואז ישר דחף שוב. ספירו ממש לא נהנה מהמחווה ומקורו בהק במטרה לנקר את איווי.

אנג'ל ~

אתה מסיח את דעתו של לובש השחורים ומתגנב לעבר פרופ' אוק, מסמן לו לברוח, אך הוא ברוב חכמתו פצח בברכת שלום כשראה אותך. הוא כבר לא נראה מוטרד בכלל וכשהזר מיהר לקראתו חזרה
    פוקימון אימתני חיכה לו במבט זועם. אתה זיהית את הפוקימון הזה בהתפעלות.
    הפוקימון שאג ופלט להביור היישר לעבר הזר, שמיהר לברוח כשישבנו בוער בכאב.
    פרופ' אוק קידם אותך לשלום, מציג בפניך את צ'אריזרד. לאחר מכן הוא לא מבזבז זמן ומציג בפניך את הבעיה.
    "אם באת לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך, לצערי זה בלתי אפשרי, כל הפוקימונים שלי נמסרו כבר! שישה מאמנים כבר ביקרו פה."

ג'ון~

רטטה הועף לאחור לאחר הבעיטה הנמוכה, מעולף. סנדשרו מיהר לקראת מאצ'ופ שקפץ לעבר האופניים של אחד הבריונים, הוא בעט את האופניים הישר לעבר סנדשרו שהתעלף עם השבר הראשון של האופניים.
    במקביל, בלבאזור נראה מחוייך למראה הפיקאצ'ו מרוכן האנרגיה לאחר שנתקף במתקפת זרע.

אנדי ~

שורט שורט... לא ידעת שהוא יודע לשרוט עם הגבה?!
    -------------------------

בלבאזור משתמש במתקפת זרע אך דיגלט פשוט נכנס לאדמה לשנייה ויוצא מכיוון אחר, ושורט שוב את בלבאזור.

9. עמיטריד.
    [COLOR="Red"][B]

אנדי ~

שורט שורט... לא ידעת שהוא יודע לשרוט עם הגבה?!
    -------------------------

בלבאזור משתמש במתקפת זרע אך דיגלט פשוט נכנס לאדמה לשנייה ויוצא מכיוון אחר, ושורט שוב את בלבאזור.
    'הוא כל הזמן בורח' אחשוב לעצמי 'אני יודע!W אחשוב עם חיוך "בלבזור תשתמש בנהמה הכי חזקה שלך!" אצווה על בלבזור "ואז שהוא יהיה המום תשתמש במתקפת זרע!"

כמו תמיד. עמיטריד.

10. Kibō no chi
    [COLOR="Red"]ג'ייק ~

"מגבי ערפיח!" קרא טום לפעולה חוזרת בתגובה לציווי שלך לתקוף במכת עצם. דיארמואיד אכן נכנס לערפיח כשהוא מכסה את פיו ומחפש את מגבי שנעלם לו שם. דיארמואיד הנאמן החליט שלא לתת לזה לקרות שוב והחל לסובב את העצם שלו תוך תפוקה אווירית ופיזר את הערפיח. אומנם הוא החל להשתעל ובועות סגולות בקעו מגוגלתו, מה שהעיד כי הוא מורעל, אך הוא עמד איתן ופגע בפגיעה ישירה במגבי שהועף לאחור בהתרסקות.
    "מגבי, לא!" קרא טום בכעס "מגבי הזדקף! ערפיח פעם נוספת! ואז גחלת מיד!"
    "דיארמואיד, רוץ לעברו בזמן שאתה מסובב את העצם שלך פעם נוספת בשביל לפזר את הערפיח ולהדוף את הגחלת, ואז תרסק את ראשו באדמה עם מכת עצם!" אני קורא לעברו של דיארמואיד. 'הניצחון בכיס שלי' אני חושב לעצמי, מרוצה מהביצועים שלי ושל הפוקימון שלי.

Spoiler ספוילר

11. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

אתה מסיח את דעתו של לובש השחורים ומתגנב לעבר פרופ' אוק, מסמן לו לברוח, אך הוא ברוב חכמתו פצח בברכת שלום כשראה אותך. הוא כבר לא נראה מוטרד בכלל וכשהזר מיהר לקראתו חזרה
    פוקימון אימתני חיכה לו במבט זועם. אתה זיהית את הפוקימון הזה בהתפעלות.
    הפוקימון שאג ופלט להביור היישר לעבר הזר, שמיהר לברוח כשישבנו בוער בכאב.
    פרופ' אוק קידם אותך לשלום, מציג בפניך את צ'אריזרד. לאחר מכן הוא לא מבזבז זמן ומציג בפניך את הבעיה.
    "אם באת לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך, לצערי זה בלתי אפשרי, כל הפוקימונים שלי נמסרו כבר! שישה מאמנים כבר ביקרו פה."

"אני מניח שאני אסתפק בצאריזרד "אומר עם קול ציני.
    "אין פוקימון נוסף ?אין לך שמץ של מושג כמה זמן חיכיתי לרגע הזה"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. מנהל ראשי
    אנדי ~

בלבאזור שואג בכל הכוח ואכן דיגלט בוהה בו במבט של 'WTF(?!)' בלבאזור משחרר זרע במהירות ודיגלט נלכד. הוא מנסה להילחם בזה אך נראה שזה מעכב אותו מאוד.

ג'ייק ~

דיארמואיד התגלה כקיובון מהיר במיוחד, מגבי רשף פיצוצי אש שדיארמואיד חמק מהם בכל פעם מחדש ואז הוא זינק לאוויר גבוה והטיח את העצם עמוק בתוך ראשו של מגבי המעולף. דיארמואיד כרע ברך המעידה על העייפות שלו אך מבטו הנחוש הראה כי הוא פה כדי להישאר.
    "אני לא מוותר בכזו קלות, ג'ייק!" קרא טום. "אני הילד הפופולרי של בית היתומים ואני זה שינצח אותך גם הפעם! צא פוליוואג!!! היפנוזה ואז מתקפת בועות!"

פולייאג מיהר לתקוף ולהפנט, קיובון נחת רדום כשמתקפת בועות פגעה בו מיד והותירה אותו מעולף.

אנג'ל ~

פרופ' אוק הביט בך כמה שניות. מבטו בחן כל סנטימטר בגוף שלך.
    "תן לי לבדוק משהו בבקשה!" מיהר פרופ' אוק להגיד לך וזינק לחדר כלשהו במעבדה. לאחר כמה דקות הוא חזר נמהר, אוחז בידיו חבילה גדולה בצבע חום והטיח אותה בידיך. "אתה יוצא למסע ארוך ידידי, אתה הולך לעשות לי טובה גדולה למען המחקר שלי. אני צריך שתעביר את החבילה הזו מבלי לפתוח אותה בשום אופן לפרופ' רואן שבסינו. צ'אריזרד ייקח אותך לספינה שבקצה קנטו, דיברתי עם הספן, הוא ייקח אותך איתו בחינם בזה הרגע, הספינה יוצאת בעוד עשרים דקות אין זמן לבזבז! דיברתי עם הפרופ' והוא עשוי לעזור לך! לאחר שתגיע אליו, אני צריך שתחזור לכאן כמה שיותר מהר כי הוא יעביר בידיך חבילה נוספת שצריכה להגיע אליי. ברור?"

13. עמיטריד.
    אנדי ~

בלבאזור שואג בכל הכוח ואכן דיגלט בוהה בו במבט של 'WTF(?!)' בלבאזור משחרר זרע במהירות ודיגלט נלכד. הוא מנסה להילחם בזה אך נראה שזה מעכב אותו מאוד.

"יש זה עבד!" אשמח "כל הכבוד באלבזור אתה מעולה!" אחזק אותו ואבדוק אם הוא עדיים בוכה "עכשיו תשתמש בדחיפה!"

כמו תמיד. עמיטריד.

14. אמאש'ך פלאפי ):

אנג'ל ~

פרופ' אוק הביט בך כמה שניות. מבטו בחן כל סנטימטר בגוף שלך.
    "תן לי לבדוק משהו בבקשה!" מיהר פרופ' אוק להגיד לך וזינק לחדר כלשהו במעבדה. לאחר כמה דקות הוא חזר נמהר, אוחז בידיו חבילה גדולה בצבע חום והטיח אותה בידיך. "אתה יוצא למסע ארוך ידידי, אתה הולך לעשות לי טובה גדולה למען המחקר שלי. אני צריך שתעביר את החבילה הזו מבלי לפתוח אותה בשום אופן לפרופ' רואן שבסינו. צ'אריזרד ייקח אותך לספינה שבקצה קנטו, דיברתי עם הספן, הוא ייקח אותך איתו בחינם בזה הרגע, הספינה יוצאת בעוד עשרים דקות אין זמן לבזבז! דיברתי עם הפרופ' והוא עשוי לעזור לך! לאחר שתגיע אליו, אני צריך שתחזור לכאן כמה שיותר מהר כי הוא יעביר בידיך חבילה נוספת שצריכה להגיע אליי. ברור?"
    "אז כדאי שאני אצא "אומר ואצא לדרך בלי יותר מידי ברירות.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

15. Kibō no chi

ג'ייק ~

דיארמואיד התגלה כקיובון מהיר במיוחד, מגבי רשף פיצוצי אש שדיארמואיד חמק מהם בכל פעם מחדש ואז הוא זינק לאוויר גבוה והטיח את העצם עמוק בתוך ראשו של מגבי המעולף. דיארמואיד כרע ברך המעידה על העייפות שלו אך מבטו הנחוש הראה כי הוא פה כדי להישאר.
    "אני לא מוותר בכזו קלות, ג'ייק!" קרא טום. "אני הילד הפופולרי של בית היתומים ואני זה שינצח אותך גם הפעם! צא פוליוואג!!! היפנוזה ואז מתקפת בועות!"

פולייאג מיהר לתקוף ולהפנט, קיובון נחת רדום כשמתקפת בועות פגעה בו מיד והותירה אותו מעולף.
    אני מחזיר את דיארמואיד לפוקדור ומוציא את הכדור של אמייה.
    'הכל תלוי בך' אני חושב בעודי מביט על הכדור ומניף אותו לאוויר. "אמייה, צא!" אני צועק בזמן שהכדור עף וצ'ארמנדר יוצא מתוכו.
    "אמייה, תן את כל כולך בקרב הזה, אוקיי?
    תתחיל בזנב ברזל על החול ותעיף אותו ישר אל תוך הפרצוף (שהוא גם הגוף ושאר ה...דברים של פוליוואג בתכלס) שלו! ואז בזמן שהוא לא בפוקוס, תשתמש בלהבה של הזנב שלך בשביל שהדשא יתלקח ויבער, זה יקנה לך יתרון סביבתי מסוים. לאחר מכן תשרוט אותו ותנסה להשאיר אותו בטווח הלהבות!"

Spoiler ספוילר

עמוד 10 מתוך 64 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •