'אוי נו, לא שוב' אני חושב לעצמי כשצץ במוחי רעיון. אני שם לב לאוזניו הגדולות של נידורן, ומניח שהשמיעה שלו חדה. "אמייה, תשתמש בזנב ברזל על האדמה בשביל לתפוס תנופה ותאוצה בכדי להגיע אל נידורן, וכשאתה קרוב, תשתמש בנהמה! האוזניים של גדולות והשמיעה שלו טובה, זה בטח יכאיב לו קצת ויעקב אותו טיפה. לאחר מכן השתמש בשריטות!"
ספוילר
אנדי ~
הפוקדור הכה בנידורן ושקשק מס' פעמים. הופ! לכדת נידורן זכר! תירצה לקרוא לו בשם חיבה במקרה?
אנג'ל ~
"אנחנו יודעים שהיית בקשר עם א'." אמר פרופ' ברודי מתעלם לחלוטין מדבריך. "יש לך בחבילה שבתיק מזון למאק וגריימר בע"מ. אתה החבילה שאנחנו צריכים. אנחנו צריכים שאתה תחזור לא' במהירות. ידענו שא' נמצא שם ואנחנו מעוניינים שתתחבר לארגון ותטפס לפיסגתו. מעין סוכן של אירגון הפרופ' הבינלאומי. יש לנו ציוד מיוחד בשביל זה ואני גם אביא לך פוקימון התחלתי. מעוניין לצאת למסע? אני לא ממש שואל אותך, אבל אם תסכים לא תצטרך לעבור מסכת עינויים קשים."
דילן ~
אתה חוזר במהירות לפרופ' אוק שמרפא לך את איווי בעמדה לשירות עצמי.
"מה חדש, דילן?" שואל אוק. "הכל בסדר עם איווי?"
רון ~
"יש רק דרך אחת לברר את זה." חייך פרופ' אוק. "טרייסי! טרייסי בוא מהר!"
"אני מעוניין לצפות בקרב הזה." חייך פרופ' אוק. "תילחמו!"
טרייסי מראה לך את הדרך לעבר זירת הקרב במעבדה. "צא, מאריל!" קרא
ג'ון ~
מאצ'ופ הביט לעבר פידג'י שהתקרב אליו במהירות כדי לפגוע בו ואז זינק בכל הכוח. הוא הכה בפידג'י וגם לו להתרסק בקרקע ואז לפט אותו עד שכמעט חנק אותו לגמרי. פידג'י נראה כלוא ולא מסוגל להמשיך להילחם.
ג'ייק ~
צ'ארמנדר מזדרז לרוץ לעבר נידורן ולזנק קדימה. אז הוא צווח באוזנו בכל הכוח, מה שלמרבה הפלא גרם לנידורן להתבלבל לרגע ולאבד פוקוס. נידורן מתמצא בשטח בזכות אוזניו הגדולות וכעת כשהן מנוטרלות נראה כי הוא לא יודע מה לעשות. צ'ארמנדר מחליט על דעת עצמו שלא לבזבז זמן ודוחף את נידורן פעם נוספת, מה שמוביל לנידורן להיות מותש עד מאוד.
אדם אנחנו נוכל לתפוס פוקימונים רק ממחוז קנטו? או שיהיו משימות או איוונים שיהיה אפשר לקבל גם פוקימונים מדורות אחרים? לא שאני רוצה אני מאוד אוהב את מחוז קנטו אבל סתם לדעת.
"הכל מצוין איתו" אשיב לו בחיוך מסופק, "הוא לומד מתקפות ממש מהר,יש הסבר לתופעה הזאת?" אשאל את פרופסור אוק בסקרנות.
סקייפ...
---
"אני אקרא לך נינו!" אצהל למראה הפוקדור מונך על הדשא "בלבזור תחזור" אגיד ואחזיר את בלבזור לפוקדור שלו במאלומת אור אדום מדהימה 'מעינין איך זה בתוך הפוקדור' אחשוב לאצמי בתמיהה אכניס את שני הפוקדורים שלי לחגורת השישיה ואצה בדרקי לעיר הראשונה (לא זוכר איך קוראים לה בקיצור אני ממשיךך בדרך)
כמו תמיד. עמיטריד.
דילן ~
אתם יכולים להשיג באיוונטים פוקימונים מכל הדורות. המשחק מתבסס על קנטו.
--------------------------------
"איווי הינו פוקימון מסתורי מאוד, אין לנו מושג על דפוסי ההתנהגות שלהם בקרבות. יכול להיות שכדי לרצות אותך הוא ממשיך לשפר את ביצועיו. כל איווי בוחר את צורת הלימוד שלו." חייך אוק. "הייתי רוצה שתילחם מול מישהו בשבילי..
הוא מוביל אותך לעבר השדה בחוץ כדי להילחם מולו והוא ממהר להוציא את הפוקימון הראשון שלו!
אנג'ל ~
"אנחנו הולכים לשלוח אותך לשם יחד עם האוזנייה הקטנה הזו שתרכיב בתוך הכובע שלך. זכור לכבוש את הכובע שלך כל הזמן! אנחנו מצוטטים להם באופן מתמיד ואנחנו רוצים לשמוע עידכונים שוטפים לדברים שאתה ראית.
בנוסף יש את התליון הזה, שמשמש גם כמצלמה זעירה ביותר שתשלח לנו גם תמונת מצב במידה ותחליט לצלם תמונה. זה הפוקימון שלך, הוא מגיע מג'וטו והוא מאומן היטב למסע, לפחות מבחינת הנחישות שלו. הייתי מביא לך פוקימון חזק יותר, אך זה יראה חשוד. אתה מעולם לא פגשת אותי ואין לך מושג מי אני."
פרופ' ריאן מגיש לך את הפוקימון שלך כולל פוקדורים ופוקדע. הוא ממהר לתחוב את הציוד למקומות הנכונים ושולח אותך במהירות מחוץ לאוהל המטונף בו שהיתם.
אתה מביט לצדדים ומזהה את א' משוחח עם עוד אדם לבוש שחורים. אתה כמעט בטוח שהוא לובש את אותם מדים שלבש אותו אדם שתקף את פרופ' אוק מקודם.
ג'ייק ~
הפוקדור יצא והפוקימון נתפס. תפסת נידורן זכר, האם תרצה להביא לו שם חיבה?
ג'ון ~
הפוקדור שאב את פידג'י פנימה והוא ניער את עצמו למס' שניות. הופ! פידג'י נלכד. האם תרצה לתת לפידג'י שם חיבה?
רון ~
סקווירטל נעמד במקום בבילבול ואז הוא מתעצבן וממהר להיכנס לשריון שלו ולהסתגר שם, מבלי מוכנות לצאת.
"אהמ..." ממלמל פרופ' אוק.
"מאריל מתקפת בועות!" פקד טרייסי והבועות פגעו בשריון של סקווירטל.
אנדי ~
אתה קורא לו נינו ומכניס אותו לפוקדור. אתה ממשיך ביער ורידיאן כשלפתע אתה רואה ילד עצוב.
"אני לא מוצא את זה!" ילל...
דילן ~
אתם יכולים להשיג באיוונטים פוקימונים מכל הדורות. המשחק מתבסס על קנטו.
--------------------------------
"איווי הינו פוקימון מסתורי מאוד, אין לנו מושג על דפוסי ההתנהגות שלהם בקרבות. יכול להיות שכדי לרצות אותך הוא ממשיך לשפר את ביצועיו. כל איווי בוחר את צורת הלימוד שלו." חייך אוק. "הייתי רוצה שתילחם מול מישהו בשבילי..
הוא מוביל אותך לעבר השדה בחוץ כדי להילחם מולו והוא ממהר להוציא את הפוקימון הראשון שלו!
אנג'ל ~
"אנחנו הולכים לשלוח אותך לשם יחד עם האוזנייה הקטנה הזו שתרכיב בתוך הכובע שלך. זכור לכבוש את הכובע שלך כל הזמן! אנחנו מצוטטים להם באופן מתמיד ואנחנו רוצים לשמוע עידכונים שוטפים לדברים שאתה ראית.
בנוסף יש את התליון הזה, שמשמש גם כמצלמה זעירה ביותר שתשלח לנו גם תמונת מצב במידה ותחליט לצלם תמונה. זה הפוקימון שלך, הוא מגיע מג'וטו והוא מאומן היטב למסע, לפחות מבחינת הנחישות שלו. הייתי מביא לך פוקימון חזק יותר, אך זה יראה חשוד. אתה מעולם לא פגשת אותי ואין לך מושג מי אני."
פרופ' ריאן מגיש לך את הפוקימון שלך כולל פוקדורים ופוקדע. הוא ממהר לתחוב את הציוד למקומות הנכונים ושולח אותך במהירות מחוץ לאוהל המטונף בו שהיתם.
אתה מביט לצדדים ומזהה את א' משוחח עם עוד אדם לבוש שחורים. אתה כמעט בטוח שהוא לובש את אותם מדים שלבש אותו אדם שתקף את פרופ' אוק מקודם.
ג'ייק ~
הפוקדור יצא והפוקימון נתפס. תפסת נידורן זכר, האם תרצה להביא לו שם חיבה?
ג'ון ~
הפוקדור שאב את פידג'י פנימה והוא ניער את עצמו למס' שניות. הופ! פידג'י נלכד. האם תרצה לתת לפידג'י שם חיבה?
רון ~
סקווירטל נעמד במקום בבילבול ואז הוא מתעצבן וממהר להיכנס לשריון שלו ולהסתגר שם, מבלי מוכנות לצאת.
"אהמ..." ממלמל פרופ' אוק.
"מאריל מתקפת בועות!" פקד טרייסי והבועות פגעו בשריון של סקווירטל.
אנדי ~
אתה קורא לו נינו ומכניס אותו לפוקדור. אתה ממשיך ביער ורידיאן כשלפתע אתה רואה ילד עצוב.
"אני לא מוצא את זה!" ילל...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)