Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 64 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ★StarMan★ צפה בהודעה
    אנג'ל ~

א' הסתכל בך כמעט בהלם. אתה יודע הטב שהוא כועס עליך משום שהוא חשף בפניך נושאים שהוא לא היה אמור לחשוף במידה ולא היית מצטרף לארגון. הוא חזר לעיתון שלו והתעלם ממך לגמרי. הייתה דממה מעיקה מאוד במהלך השיט ולפתע אתה שמעת צפירה חזקה ביותר. הגעתם לסינו. אתה יורד מהמעבורת מודה לספן.

אתה לא מספיק להתפעל מהנוף כשלפתע אתה רואה חושך בעיניים. אתה נחטפת ולאחר דקות ספורות הערלה הוסרה מעל פניך. היה זה פרופסור שאתה לא הכרת ולא ראית מעולם. הנחת שזה פרופ' ברודי, הוא זה שחטף אותך.
    "אתה קיבלת הצעה לעבור לארגון השוויון?" שאל אותך בכל תקיף.

רון ~

סקווירטל שוב התבלבל ופידג'י גרם לו להתעלף. אתה הפסדת בקרב. הפסדת את הסכום בהתערבות ומיהרת לעבר פרופ' אוק כדי לרפא את הפוקימון שלך.
    "מה קרה?" שאל הפרופ'. "בעיות עם הפוקימון?"

ג'ון ~

פידג'י רואה את מאצ'ופ משוויץ בשריריו והוא עף לעברו, משליך לעברו חול. מאצ'ופ המשיך לעשות מבט שוב ושוב עד שמתקפת החול כבר הפריעה לו. ואז, פידג'י החליט לדחוף את מאצ'ופ.

דילן ~

איווי בהק לרגע נוסף כשפוקדע הכריז כי איווי למד מתקפה חדשה שנקראת 'דמעות מזוייפות'!
    איווי התעלף מעייפות. רגליו כשלו!

אנדי ~

האמת שקוראים לזה זרע עלוקה...
    ----------------------------------

"נידורן זכר..." החל פוקדע לנאום בדיוק כמו בפעם שעברה...
    בלבאזור מזדרז לתקוף בבהלה ואז בזרע עלוקה, מה שפגע והחליש מאוד את נידורן העייפ שכבר נראה מוכן לכידה.
    אחייך בשמחה כלפי איווי, ״אתה לא מפסיק להפתיע אותי״ אומר ואחזיר את איווי לפוכדור ואמשיך בדרכי.

2. משתמש מתקדם

רון ~

סקווירטל שוב התבלבל ופידג'י גרם לו להתעלף. אתה הפסדת בקרב. הפסדת את הסכום בהתערבות ומיהרת לעבר פרופ' אוק כדי לרפא את הפוקימון שלך.
    "מה קרה?" שאל הפרופ'. "בעיות עם הפוקימון?"
    "כן , כשהוצאתי אותו הוא היה שמח , אבל בקרב לא משנה מה אמרתי לו הוא לא עשה כלום." אני אומר , "אתה יודע למה ?"אני שואל אותו , 'אולי הוא עדיין לא רגיל אלי או לקרבות.' אני חושב לעצמי.

3. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ג'ון ~

פידג'י רואה את מאצ'ופ משוויץ בשריריו והוא עף לעברו, משליך לעברו חול. מאצ'ופ המשיך לעשות מבט שוב ושוב עד שמתקפת החול כבר הפריעה לו. ואז, פידג'י החליט לדחוף את מאצ'ופ.
    "מאצ'ופ! נסה לקפוץ על פידג'י רגע לפני שהוא פוגע בך, ואז להיתלות עליו ולתקןף אותו עם בעיטות נמוכות!"
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

4. Kibō no chi
    ג'ייק ~

צ'ארמנדר מזנק מהפקדור וממהר להכות את נידורן בזנב ברזל. נידורן מתגלגל לאחור בהלם אך מתברר כבעל מהירות לא אופיינית ודוחף את צ'ארמנדר, שנראה לפתע מעט חולה. בועות סגולות עלו ממנו, מה שהעיד על כך שהוא מורעל.
    'אוי נו, לא שוב' אני חושב לעצמי כשצץ במוחי רעיון. אני שם לב לאוזניו הגדולות של נידורן, ומניח שהשמיעה שלו חדה. "אמייה, תשתמש בזנב ברזל על האדמה בשביל לתפוס תנופה ותאוצה בכדי להגיע אל נידורן, וכשאתה קרוב, תשתמש בנהמה! האוזניים של גדולות והשמיעה שלו טובה, זה בטח יכאיב לו קצת ויעקב אותו טיפה. לאחר מכן השתמש בשריטות!"

Spoiler ספוילר

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדי ~

הפוקדור הכה בנידורן ושקשק מס' פעמים. הופ! לכדת נידורן זכר! תירצה לקרוא לו בשם חיבה במקרה?

אנג'ל ~

"אנחנו יודעים שהיית בקשר עם א'." אמר פרופ' ברודי מתעלם לחלוטין מדבריך. "יש לך בחבילה שבתיק מזון למאק וגריימר בע"מ. אתה החבילה שאנחנו צריכים. אנחנו צריכים שאתה תחזור לא' במהירות. ידענו שא' נמצא שם ואנחנו מעוניינים שתתחבר לארגון ותטפס לפיסגתו. מעין סוכן של אירגון הפרופ' הבינלאומי. יש לנו ציוד מיוחד בשביל זה ואני גם אביא לך פוקימון התחלתי. מעוניין לצאת למסע? אני לא ממש שואל אותך, אבל אם תסכים לא תצטרך לעבור מסכת עינויים קשים."

דילן ~

אתה חוזר במהירות לפרופ' אוק שמרפא לך את איווי בעמדה לשירות עצמי.
    "מה חדש, דילן?" שואל אוק. "הכל בסדר עם איווי?"

רון ~

"יש רק דרך אחת לברר את זה." חייך פרופ' אוק. "טרייסי! טרייסי בוא מהר!"

"אני מעוניין לצפות בקרב הזה." חייך פרופ' אוק. "תילחמו!"
    טרייסי מראה לך את הדרך לעבר זירת הקרב במעבדה. "צא, מאריל!" קרא

ג'ון ~

מאצ'ופ הביט לעבר פידג'י שהתקרב אליו במהירות כדי לפגוע בו ואז זינק בכל הכוח. הוא הכה בפידג'י וגם לו להתרסק בקרקע ואז לפט אותו עד שכמעט חנק אותו לגמרי. פידג'י נראה כלוא ולא מסוגל להמשיך להילחם.

ג'ייק ~

צ'ארמנדר מזדרז לרוץ לעבר נידורן ולזנק קדימה. אז הוא צווח באוזנו בכל הכוח, מה שלמרבה הפלא גרם לנידורן להתבלבל לרגע ולאבד פוקוס. נידורן מתמצא בשטח בזכות אוזניו הגדולות וכעת כשהן מנוטרלות נראה כי הוא לא יודע מה לעשות. צ'ארמנדר מחליט על דעת עצמו שלא לבזבז זמן ודוחף את נידורן פעם נוספת, מה שמוביל לנידורן להיות מותש עד מאוד.

6. משתמש מנוסה
    דילן ~

אתה חוזר במהירות לפרופ' אוק שמרפא לך את איווי בעמדה לשירות עצמי.
    "מה חדש, דילן?" שואל אוק. "הכל בסדר עם איווי?"
    אדם אנחנו נוכל לתפוס פוקימונים רק ממחוז קנטו? או שיהיו משימות או איוונים שיהיה אפשר לקבל גם פוקימונים מדורות אחרים? לא שאני רוצה אני מאוד אוהב את מחוז קנטו אבל סתם לדעת.

"הכל מצוין איתו" אשיב לו בחיוך מסופק, "הוא לומד מתקפות ממש מהר,יש הסבר לתופעה הזאת?" אשאל את פרופסור אוק בסקרנות.

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~

"אנחנו יודעים שהיית בקשר עם א'." אמר פרופ' ברודי מתעלם לחלוטין מדבריך. "יש לך בחבילה שבתיק מזון למאק וגריימר בע"מ. אתה החבילה שאנחנו צריכים. אנחנו צריכים שאתה תחזור לא' במהירות. ידענו שא' נמצא שם ואנחנו מעוניינים שתתחבר לארגון ותטפס לפיסגתו. מעין סוכן של אירגון הפרופ' הבינלאומי. יש לנו ציוד מיוחד בשביל זה ואני גם אביא לך פוקימון התחלתי. מעוניין לצאת למסע? אני לא ממש שואל אותך, אבל אם תסכים לא תצטרך לעבור מסכת עינויים קשים."
    אל תכריח אותי ):
    -----------
    "אהבתי את זה ששואלים אותי"אומר בעצבים.
    "סך הכל רציתי לצאת למסע מחורבן להביס את האח הקטן שלי ולחזור לישון בחדר המחורבן שלי"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

8. Kibō no chi
    ג'ייק ~

צ'ארמנדר מזדרז לרוץ לעבר נידורן ולזנק קדימה. אז הוא צווח באוזנו בכל הכוח, מה שלמרבה הפלא גרם לנידורן להתבלבל לרגע ולאבד פוקוס. נידורן מתמצא בשטח בזכות אוזניו הגדולות וכעת כשהן מנוטרלות נראה כי הוא לא יודע מה לעשות. צ'ארמנדר מחליט על דעת עצמו שלא לבזבז זמן ודוחף את נידורן פעם נוספת, מה שמוביל לנידורן להיות מותש עד מאוד.
    פוקדור צא

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ג'ון ~

מאצ'ופ הביט לעבר פידג'י שהתקרב אליו במהירות כדי לפגוע בו ואז זינק בכל הכוח. הוא הכה בפידג'י וגם לו להתרסק בקרקע ואז לפט אותו עד שכמעט חנק אותו לגמרי. פידג'י נראה כלוא ולא מסוגל להמשיך להילחם.
    "כל הכבוד מאצ'ופ!" אני מחמיא לו בשמחה.
    'הגיע הזמן לתפוס את הפוקימון השני שלי' אני חושב לעצמי. אני מוציא את אחד הפוקדורים שלי וזורק אותו על פידג'י.
    'הלוואי, הלוואי' אני מקווה בליבי.
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

10. משתמש מתקדם
    רון ~

"יש רק דרך אחת לברר את זה." חייך פרופ' אוק. "טרייסי! טרייסי בוא מהר!"

"אני מעוניין לצפות בקרב הזה." חייך פרופ' אוק. "תילחמו!"
    טרייסי מראה לך את הדרך לעבר זירת הקרב במעבדה. "צא, מאריל!" קרא

"קרב הא , אין בעיה." אני אומר ואז בודק את מאריל בפוקדע , "אוקיי , צא סקווירטל." אני אומר וזורק את הפוקדור של סקווירטל , "תשתמש בנענוע זנב ולאחר מכן בדחיפה." אני אומר לסקווירטל , "ואחרי זה תשתמש שוב בדחיפה." אני אומר לסקווירטל.

11. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~

הפוקדור הכה בנידורן ושקשק מס' פעמים. הופ! לכדת נידורן זכר! תירצה לקרוא לו בשם חיבה במקרה?

סקייפ...
    ---

"אני אקרא לך נינו!" אצהל למראה הפוקדור מונך על הדשא "בלבזור תחזור" אגיד ואחזיר את בלבזור לפוקדור שלו במאלומת אור אדום מדהימה 'מעינין איך זה בתוך הפוקדור' אחשוב לאצמי בתמיהה אכניס את שני הפוקדורים שלי לחגורת השישיה ואצה בדרקי לעיר הראשונה (לא זוכר איך קוראים לה בקיצור אני ממשיךך בדרך)

כמו תמיד. עמיטריד.

12. מנהל ראשי
    דילן ~

אתם יכולים להשיג באיוונטים פוקימונים מכל הדורות. המשחק מתבסס על קנטו.
    --------------------------------

"איווי הינו פוקימון מסתורי מאוד, אין לנו מושג על דפוסי ההתנהגות שלהם בקרבות. יכול להיות שכדי לרצות אותך הוא ממשיך לשפר את ביצועיו. כל איווי בוחר את צורת הלימוד שלו." חייך אוק. "הייתי רוצה שתילחם מול מישהו בשבילי..

הוא מוביל אותך לעבר השדה בחוץ כדי להילחם מולו והוא ממהר להוציא את הפוקימון הראשון שלו!

אנג'ל ~

"אנחנו הולכים לשלוח אותך לשם יחד עם האוזנייה הקטנה הזו שתרכיב בתוך הכובע שלך. זכור לכבוש את הכובע שלך כל הזמן! אנחנו מצוטטים להם באופן מתמיד ואנחנו רוצים לשמוע עידכונים שוטפים לדברים שאתה ראית.
    בנוסף יש את התליון הזה, שמשמש גם כמצלמה זעירה ביותר שתשלח לנו גם תמונת מצב במידה ותחליט לצלם תמונה. זה הפוקימון שלך, הוא מגיע מג'וטו והוא מאומן היטב למסע, לפחות מבחינת הנחישות שלו. הייתי מביא לך פוקימון חזק יותר, אך זה יראה חשוד. אתה מעולם לא פגשת אותי ואין לך מושג מי אני."
    פרופ' ריאן מגיש לך את הפוקימון שלך כולל פוקדורים ופוקדע. הוא ממהר לתחוב את הציוד למקומות הנכונים ושולח אותך במהירות מחוץ לאוהל המטונף בו שהיתם.
    אתה מביט לצדדים ומזהה את א' משוחח עם עוד אדם לבוש שחורים. אתה כמעט בטוח שהוא לובש את אותם מדים שלבש אותו אדם שתקף את פרופ' אוק מקודם.

ג'ייק ~

הפוקדור יצא והפוקימון נתפס. תפסת נידורן זכר, האם תרצה להביא לו שם חיבה?

ג'ון ~

הפוקדור שאב את פידג'י פנימה והוא ניער את עצמו למס' שניות. הופ! פידג'י נלכד. האם תרצה לתת לפידג'י שם חיבה?

רון ~

סקווירטל נעמד במקום בבילבול ואז הוא מתעצבן וממהר להיכנס לשריון שלו ולהסתגר שם, מבלי מוכנות לצאת.
    "אהמ..." ממלמל פרופ' אוק.
    "מאריל מתקפת בועות!" פקד טרייסי והבועות פגעו בשריון של סקווירטל.

אנדי ~

אתה קורא לו נינו ומכניס אותו לפוקדור. אתה ממשיך ביער ורידיאן כשלפתע אתה רואה ילד עצוב.

"אני לא מוצא את זה!" ילל...

13. מנהל ראשי
    דילן ~

אתם יכולים להשיג באיוונטים פוקימונים מכל הדורות. המשחק מתבסס על קנטו.
    --------------------------------

"איווי הינו פוקימון מסתורי מאוד, אין לנו מושג על דפוסי ההתנהגות שלהם בקרבות. יכול להיות שכדי לרצות אותך הוא ממשיך לשפר את ביצועיו. כל איווי בוחר את צורת הלימוד שלו." חייך אוק. "הייתי רוצה שתילחם מול מישהו בשבילי..

הוא מוביל אותך לעבר השדה בחוץ כדי להילחם מולו והוא ממהר להוציא את הפוקימון הראשון שלו!

אנג'ל ~

"אנחנו הולכים לשלוח אותך לשם יחד עם האוזנייה הקטנה הזו שתרכיב בתוך הכובע שלך. זכור לכבוש את הכובע שלך כל הזמן! אנחנו מצוטטים להם באופן מתמיד ואנחנו רוצים לשמוע עידכונים שוטפים לדברים שאתה ראית.
    בנוסף יש את התליון הזה, שמשמש גם כמצלמה זעירה ביותר שתשלח לנו גם תמונת מצב במידה ותחליט לצלם תמונה. זה הפוקימון שלך, הוא מגיע מג'וטו והוא מאומן היטב למסע, לפחות מבחינת הנחישות שלו. הייתי מביא לך פוקימון חזק יותר, אך זה יראה חשוד. אתה מעולם לא פגשת אותי ואין לך מושג מי אני."
    פרופ' ריאן מגיש לך את הפוקימון שלך כולל פוקדורים ופוקדע. הוא ממהר לתחוב את הציוד למקומות הנכונים ושולח אותך במהירות מחוץ לאוהל המטונף בו שהיתם.
    אתה מביט לצדדים ומזהה את א' משוחח עם עוד אדם לבוש שחורים. אתה כמעט בטוח שהוא לובש את אותם מדים שלבש אותו אדם שתקף את פרופ' אוק מקודם.

ג'ייק ~

הפוקדור יצא והפוקימון נתפס. תפסת נידורן זכר, האם תרצה להביא לו שם חיבה?

ג'ון ~

הפוקדור שאב את פידג'י פנימה והוא ניער את עצמו למס' שניות. הופ! פידג'י נלכד. האם תרצה לתת לפידג'י שם חיבה?

רון ~

סקווירטל נעמד במקום בבילבול ואז הוא מתעצבן וממהר להיכנס לשריון שלו ולהסתגר שם, מבלי מוכנות לצאת.
    "אהמ..." ממלמל פרופ' אוק.
    "מאריל מתקפת בועות!" פקד טרייסי והבועות פגעו בשריון של סקווירטל.

אנדי ~

אתה קורא לו נינו ומכניס אותו לפוקדור. אתה ממשיך ביער ורידיאן כשלפתע אתה רואה ילד עצוב.

14. משתמש מנוסה
    ג'ון ~

לא

---

"יש!" אני קופץ משמחה ולוקח את הפוקדור.
    'עכשיו כבר יש לי שתי פוקימונים' אני חושב לעצמי בתרגשות. 'אבל אני צריך להתקדם!'
    אני ממשיך ללכת לכיוון העיר ורידיאן.
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

15. עמיטריד.
    שם: עמיטריד

אנדי ~

סקייפ אם אתה יכול
    -------

"מה קרא?" אשאל אותו בחיוך "א..איך קוראים לך?" אשאל בגימגום קל 'אסור לי לגמגם יותר!' אכעס על עצמי

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 13 מתוך 64 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •