Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 64 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ★StarMan★ צפה בהודעה
    אנג'ל ~

"אנחנו הולכים לשלוח אותך לשם יחד עם האוזנייה הקטנה הזו שתרכיב בתוך הכובע שלך. זכור לכבוש את הכובע שלך כל הזמן! אנחנו מצוטטים להם באופן מתמיד ואנחנו רוצים לשמוע עידכונים שוטפים לדברים שאתה ראית.
    בנוסף יש את התליון הזה, שמשמש גם כמצלמה זעירה ביותר שתשלח לנו גם תמונת מצב במידה ותחליט לצלם תמונה. זה הפוקימון שלך, הוא מגיע מג'וטו והוא מאומן היטב למסע, לפחות מבחינת הנחישות שלו. הייתי מביא לך פוקימון חזק יותר, אך זה יראה חשוד. אתה מעולם לא פגשת אותי ואין לך מושג מי אני."
    פרופ' ריאן מגיש לך את הפוקימון שלך כולל פוקדורים ופוקדע. הוא ממהר לתחוב את הציוד למקומות הנכונים ושולח אותך במהירות מחוץ לאוהל המטונף בו שהיתם.
    אתה מביט לצדדים ומזהה את א' משוחח עם עוד אדם לבוש שחורים. אתה כמעט בטוח שהוא לובש את אותם מדים שלבש אותו אדם שתקף את פרופ' אוק מקודם.
    אדחוף את הפוכדור לאחד הכיסים הפנימיים של המעיל, אסגור את המעיל ככה שלא יראו את התליון ולבסוף אסדר את הכובע.
    אלך לכיוונו של א' ואומר לו "אני בפנים".
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. משתמש מתקדם
    רון ~

סקווירטל נעמד במקום בבילבול ואז הוא מתעצבן וממהר להיכנס לשריון שלו ולהסתגר שם, מבלי מוכנות לצאת.
    "אהמ..." ממלמל פרופ' אוק.
    "מאריל מתקפת בועות!" פקד טרייסי והבועות פגעו בשריון של סקווירטל.
    "סקווירטל." אני אומר , "תצא מהשריון ותשתמש דחיפה." "ולאחר מכן בנענוע זנב." אני מוסיף לדברי .
    'הסקווירטל הזה לא מוכן להקשיב.' אני חושב בכעס.

3. Kibō no chi
    ג'ייק ~

הפוקדור יצא והפוקימון נתפס. תפסת נידורן זכר, האם תרצה להביא לו שם חיבה?
    איסקנדר ברבאק ):
    תעדכן כבר ת'פוקימונים יא פושע
    --------------------------
    אני מסתכל על הכדור של איסקנדר שהרגע לכדתי במבט מרוצה, ואז אומר לאמייה שעשה עבודה טובה ושינוח לבינתיים כי הוא פצוע, ואז מחזיר אותו לכדור. לאחר מכן אני ממשיך בדרכי לווירידיאן, אני צריך להגיע לשם במהרה ואין לי זמן להתמהמה.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    דילן ~

אתם יכולים להשיג באיוונטים פוקימונים מכל הדורות. המשחק מתבסס על קנטו.
    --------------------------------

"איווי הינו פוקימון מסתורי מאוד, אין לנו מושג על דפוסי ההתנהגות שלהם בקרבות. יכול להיות שכדי לרצות אותך הוא ממשיך לשפר את ביצועיו. כל איווי בוחר את צורת הלימוד שלו." חייך אוק. "הייתי רוצה שתילחם מול מישהו בשבילי..

הוא מוביל אותך לעבר השדה בחוץ כדי להילחם מולו והוא ממהר להוציא את הפוקימון הראשון שלו!

אנג'ל ~

"אנחנו הולכים לשלוח אותך לשם יחד עם האוזנייה הקטנה הזו שתרכיב בתוך הכובע שלך. זכור לכבוש את הכובע שלך כל הזמן! אנחנו מצוטטים להם באופן מתמיד ואנחנו רוצים לשמוע עידכונים שוטפים לדברים שאתה ראית.
    בנוסף יש את התליון הזה, שמשמש גם כמצלמה זעירה ביותר שתשלח לנו גם תמונת מצב במידה ותחליט לצלם תמונה. זה הפוקימון שלך, הוא מגיע מג'וטו והוא מאומן היטב למסע, לפחות מבחינת הנחישות שלו. הייתי מביא לך פוקימון חזק יותר, אך זה יראה חשוד. אתה מעולם לא פגשת אותי ואין לך מושג מי אני."
    פרופ' ריאן מגיש לך את הפוקימון שלך כולל פוקדורים ופוקדע. הוא ממהר לתחוב את הציוד למקומות הנכונים ושולח אותך במהירות מחוץ לאוהל המטונף בו שהיתם.
    אתה מביט לצדדים ומזהה את א' משוחח עם עוד אדם לבוש שחורים. אתה כמעט בטוח שהוא לובש את אותם מדים שלבש אותו אדם שתקף את פרופ' אוק מקודם.

ג'ייק ~

הפוקדור יצא והפוקימון נתפס. תפסת נידורן זכר, האם תרצה להביא לו שם חיבה?

ג'ון ~

הפוקדור שאב את פידג'י פנימה והוא ניער את עצמו למס' שניות. הופ! פידג'י נלכד. האם תרצה לתת לפידג'י שם חיבה?

רון ~

סקווירטל נעמד במקום בבילבול ואז הוא מתעצבן וממהר להיכנס לשריון שלו ולהסתגר שם, מבלי מוכנות לצאת.
    "אהמ..." ממלמל פרופ' אוק.
    "מאריל מתקפת בועות!" פקד טרייסי והבועות פגעו בשריון של סקווירטל.

אנדי ~

אתה קורא לו נינו ומכניס אותו לפוקדור. אתה ממשיך ביער ורידיאן כשלפתע אתה רואה ילד עצוב.

"אני לא מוצא את זה!" ילל...
    ״אוקיי״ אשיב לאוק ואשחרר את איווי בעודי חושב על מה הוא אמר, ״איווי תחכה לתגובה של היריב שלך! אחר כך תתחמק ותשתמש בניענוע זנב!״ אדריך את איווי.

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אליס ~

"אודיש משתמש במתקפת ספיגת חיים ובריח מתוק." את עורכת הכירות מהירה עם אודיש וממהרת להמשיך בדרכך לעבר יער ורידיאן. עמוק בתוך היער, את שומעת רעש. נראה כי זה פוקימון פראי!

''אה? איזה פוקימון זה?'' אשאל את עצמי בתמיהה 'הוא נראה מוזר' אחשוב בחיוך קל אני אסרוק את הפוקימון בפוקדע שלי ולאחר מכן אחשוב לעצמי 'תפסתי כבר את אודיש וגם פיצ'ו וגם אודיש עייפים מהקרב כדאי שאתן להם לנוח לפני שהם יילחמו שוב'.
    אני יעשה שלום קטן לפוקימון ואמשיך בדרכי, לאחר קצת זמן אחליט לעצור לאכול ולשתות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ג'ון ~

אתה ממשיך שמח וטוב לב לעבר יער ורידיאן. אתה נמהר להגיע לעיר ומתחיל לרוץ כדי שלא להיתקל בעיכובים.
    היער עבר כמעט בצורה חלקה כשלפתע אתה מבחין במאמן שמחייך לעברך.
    "היי!" קרא המאמן. "קוראים לי ג'ף ואני מתערב על מאה שקל שאביס אותך." לא נראה שהוא נותן לך הרבה ברירה וממהר לשלוח את הפוקימון שלו החוצה

אנדי ~

"אני לא מצליח למצוא את הפוקדור עם הפוקימון ההתחלתי שלי!" קרא הילד בעצב. "קוראים לי אנדרו ואני רק התחלתי את המסע שלי, עוד לא הספקתי אפילו לבדוק איזה פוקימון פרופסור אוק הביא לי ועכשיו אני לא מוצא את הפוקדור!"

אנג'ל ~

א' הביט בך בחשש. הוא חשד בך, ניתן לראות זאת על פי איך שהוא בחן אותך עם עיניו הקטנות. הוא סימן לאדם שאיתו שוחח להתפנות ומיהר להכניס אותך לסירה קטנה שהיתה מוכנה בנמל. התחלתם לשוט במהירות ובכל אותו זמן א' לא החליף איתך מילה.
    לאחר כמה שעות איבדת חוש כיוון וערפל כבד הגניב לך הרגשה ברורה של חוסר מודעות. לאחר שהערפל התפזר הספינה עגנה במקום שומם לחלוטין. זה נראה כמו מפעל במבט ראשוני, אך לא נראה עשן מהארובות ולא נראה כי יש שם נפש חיה. א' סימן לך לבוא אחריו והכניס אותך לבניין. לאחר מס' מסדרונות אתה ניצבת בפני דלת פלדה גבוהה. א' נכנס פנימה ובחדר נתגלה אדם רחב ומסתורי, צל כיסה את פניו.

האדם המסתורי נשאר במקומו ושאל בקול סמכותי.
    "אתה מעוניין להצטרף לארגון?" לאחר כמה שניות של שקט הוא שלף פוקדור והוציא משם פוקימון שלא ראית מימך.
    "תצטרך להראות לי אם אתה שווה את המאמץ."

רון ~

סקווירטל יוצא מהשריון ומשתדל לעקוב שוב ושוב מתבלבל. הוא מתחיל לבכות. פרופ' אוק מושיט יד קדימה ומבקש להפסיק את הקרב. הוא מושיט יד חמה לעבר סקווירטל ומשמח אותו בליטוף הגון.
    "הסיבה שסקווירטל מתנהג כך היא לא משום שהוא לא מעוניין להקשיב לך..."

ג'ייק ~

אתה ממהר לסיים עם יער ורידיאן. ככל שאתה ממשיך להתקדם אתה מרגיש כי אמייה נחלש יותר ויותר, מה שמכריח אותך ממש לרוץ. אתה מגיע לעיר גדולה יחסית ולאחר שאתה שואל ילדה קטנה, אתה מתבסר כי מרכז הפוקימונים הינו המקום לריפוי הפוקימונים. אתה ממהר להיכנס ואחות ג'וי נוטלת את אמייה ושאר הפוקימונים שלך ונותנת להם טיפול הגון. בזמן שאתה ממתין אתה מבחין בפוסטר שעל הקיר.

דילן ~

איווי מתחמק ממתקפת הבועות שטרייסי פקד למריל וממהר להשתמש בכישכוש זנב. טרייסי מנסה את מזלו שוב עם מתקפת בועות!

אליס ~

את ממשיכה הלאה לעבר עיר ורידיאן. היער ממשיך להתמשך ואת מרגישה שאת איבדת את דרכך ביער. ימין ושמאל נראים בדיוק אותו דבר. לפתע את שומעת רישרוש נשיח ופוקימון עף לעברך בכעס.

7. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

א' הביט בך בחשש. הוא חשד בך, ניתן לראות זאת על פי איך שהוא בחן אותך עם עיניו הקטנות. הוא סימן לאדם שאיתו שוחח להתפנות ומיהר להכניס אותך לסירה קטנה שהיתה מוכנה בנמל. התחלתם לשוט במהירות ובכל אותו זמן א' לא החליף איתך מילה.
    לאחר כמה שעות איבדת חוש כיוון וערפל כבד הגניב לך הרגשה ברורה של חוסר מודעות. לאחר שהערפל התפזר הספינה עגנה במקום שומם לחלוטין. זה נראה כמו מפעל במבט ראשוני, אך לא נראה עשן מהארובות ולא נראה כי יש שם נפש חיה. א' סימן לך לבוא אחריו והכניס אותך לבניין. לאחר מס' מסדרונות אתה ניצבת בפני דלת פלדה גבוהה. א' נכנס פנימה ובחדר נתגלה אדם רחב ומסתורי, צל כיסה את פניו.

"אתה מעוניין להצטרף לארגון?" לאחר כמה שניות של שקט הוא שלף פוקדור והוציא משם פוקימון שלא ראית מימך.
    'מקסימום נמות, העיקר שאני אגיע לשנת צהריים שלי' אחשוב ואזרוק את הפוקדור החדש שלי לאוויר.

8. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

אתה מגלה שמהפוקדור שלך נחשף פוקימון בעל מבט מרוכז מאוד ושיניים חדות חשופות.

"טוטודייל, פוקימון התנין. הישמרו מהשניים שלו המסוגלות למעשה לשבור כמעט כל דבר. מאמנים הישמרו הוא נהנה להשתמש בשיניו!
    טוטודייל משתמש בשריטות ופזילה!"

"מארקרו, השתמש במרדף ואז בניקור!" פקד האדם המסתורי. מארקרו בהק באור אפל ובמהירות יחסית מיהר לעבר טוטודייל!

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אליס ~

את ממשיכה הלאה לעבר עיר ורידיאן. היער ממשיך להתמשך ואת מרגישה שאת איבדת את דרכך ביער. ימין ושמאל נראים בדיוק אותו דבר. לפתע את שומעת רישרוש נשיח ופוקימון עף לעברך בכעס.
    [/QUOTE]

''אוי לא! זה לא נראה טוב'' אמלמל בבהלה ואתחיל לרוץ במטרה לברוח תוך כדי שאני בודקת בפוקדע מידע על הפוקימון. לאחר שאקבל מידע אני יוציא את פיצ'ו בבהלה ואומר לו להשתמש בהלם חשמלי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

אתה מגלה שמהפוקדור שלך נחשף פוקימון בעל מבט מרוכז מאוד ושיניים חדות חשופות.

"טוטודייל, פוקימון התנין. הישמרו מהשניים שלו המסוגלות למעשה לשבור כמעט כל דבר. מאמנים הישמרו הוא נהנה להשתמש בשיניו!
    טוטודייל משתמש בשריטות ופזילה!"

"מארקרו, השתמש במרדף ואז בניקור!" פקד האדם המסתורי. מארקרו בהק באור אפל ובמהירות יחסית מיהר לעבר טוטודייל!
    "טוטודייל תשתמש במהירות של מארקרו נגדו, תשתמש בשריטה מלמעלה למטה על הראש שלו בשביל להטיח אותו ברצפה" אומר לטוטודייל.

11. מנהל ראשי
    אליס ~

פיצ'ו ממהר להמם את הפוקימון שמנסה לפגוע בפיצ'ו בעזרת העוקץ שלו. ההלם מכאיב לפוקימון אך הוא שולח את אחד העוקצים היישר לעבר פיצ'ו...

אנג'ל ~

המהלך עבד בצורה מרשימה. מארקרו אכן איבד שיווי משקל והתרסק אך עד מהרה הזדקף ופגע בטוטודייל בניקור.
    "עכשיו מארקרו השתמש במרדף פעם נוספת! אז ניקור!"

12. אמאש'ך פלאפי ):

אנג'ל ~

המהלך עבד בצורה מרשימה. מארקרו אכן איבד שיווי משקל והתרסק אך עד מהרה הזדקף ופגע בטוטודייל בניקור.
    "עכשיו מארקרו השתמש במרדף פעם נוספת! אז ניקור!"
    "טוטודייל תספוג את המכה הראשונה שמארקרו חוזר לסיבוב נוסף תשתמש בפה שלך על מנת לתפוס אותו, אחרי זה תשתמש בשריטה ותזכור לחזק את האחיזה שלך"

13. משתמש מנוסה
    ג'ון ~

אתה ממשיך שמח וטוב לב לעבר יער ורידיאן. אתה נמהר להגיע לעיר ומתחיל לרוץ כדי שלא להיתקל בעיכובים.
    היער עבר כמעט בצורה חלקה כשלפתע אתה מבחין במאמן שמחייך לעברך.
    "היי!" קרא המאמן. "קוראים לי ג'ף ואני מתערב על מאה שקל שאביס אותך." לא נראה שהוא נותן לך הרבה ברירה וממהר לשלוח את הפוקימון שלו החוצה

אנדי ~

"אני לא מצליח למצוא את הפוקדור עם הפוקימון ההתחלתי שלי!" קרא הילד בעצב. "קוראים לי אנדרו ואני רק התחלתי את המסע שלי, עוד לא הספקתי אפילו לבדוק איזה פוקימון פרופסור אוק הביא לי ועכשיו אני לא מוצא את הפוקדור!"

אנג'ל ~

רון ~

סקווירטל יוצא מהשריון ומשתדל לעקוב שוב ושוב מתבלבל. הוא מתחיל לבכות. פרופ' אוק מושיט יד קדימה ומבקש להפסיק את הקרב. הוא מושיט יד חמה לעבר סקווירטל ומשמח אותו בליטוף הגון.
    "הסיבה שסקווירטל מתנהג כך היא לא משום שהוא לא מעוניין להקשיב לך..."

ג'ייק ~

אתה ממהר לסיים עם יער ורידיאן. ככל שאתה ממשיך להתקדם אתה מרגיש כי אמייה נחלש יותר ויותר, מה שמכריח אותך ממש לרוץ. אתה מגיע לעיר גדולה יחסית ולאחר שאתה שואל ילדה קטנה, אתה מתבסר כי מרכז הפוקימונים הינו המקום לריפוי הפוקימונים. אתה ממהר להיכנס ואחות ג'וי נוטלת את אמייה ושאר הפוקימונים שלך ונותנת להם טיפול הגון. בזמן שאתה ממתין אתה מבחין בפוסטר שעל הקיר.

דילן ~

איווי מתחמק ממתקפת הבועות שטרייסי פקד למריל וממהר להשתמש בכישכוש זנב. טרייסי מנסה את מזלו שוב עם מתקפת בועות!

אליס ~

״איווי תרוץ לכיוון הבועות וכשתהיה במרחק כמה מטרים מהם תקפוץ לצד ימין ותרוץ לכיוון מריל ותשתמש בדחיפה!״ אדריך את איווי במהירות.

14. Kibō no chi
    ג'ייק ~

"...ליגת אינדיגו, הא?" אני ממלמל ומניח יד על הפוסטר. אני לא יודע מה, אבל משהו בו נורא מושך לי את העין. אולי זה הצ'אריזארד שגורם לי לחשוב על הפוטנציאל של איימה.
    'זה יכול להיות מעניין' אני חושב לעצמי ומוריד את היד. לאחר מכן אני מחכה לפוקימונים שלי ושואל את האחות ג'וי אם אוכל להישאר ללילה במרכז הפוקימונים.

Spoiler ספוילר

15. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

מארקרו רדף אחרי טוטודייל וטוטודייל אפשר לו לפגוע בו. ואכן הפגיעה איפשרה לו לתפוס את מארקרו ישירות בכנפו השמאלית, כדי לחזק את האחיזה טוטודייל שרט את מארקרו בגבו, מה שגרם לו לאבד מעוף ולהתרסק ברצפה בכל הכוח. מארקרו מיהר להיזדקף אך טוטודייל תפס בו בחוזקה.
    "מארקרו, ניקור!" פקד האדם המסתורי.

דילן ~

איווי ממהר לחמוק ולתקוף מימין. מריל לא התייאש והמשיך לנסות ולתקוף בבועות. לבסוף מריל זינק על זנבו ותפס גובה רב ואז תקף במתקפת בועות ופגע במהירות באיווי. זה היה כה מהיר, עד שלאיווי לא היתה אפשרות לחמוק!

ג'ייק ~

"אתה תמיד יכול ללון במרכז הפוקימונים. מרכז הפוקימונים הינו ממומן מטעם על"ה. עמותה למען המאמן. זה המפתח לחדר שלך, יש לך מרפסת. אתה מוזמן למהר לעבר חדר האוכל, ארוחת הערב עומדת להתחיל שם.
    תרגיש חופשי להשתמש בטלפונים להעברת פוקימונים והשדות והמגרשים בחוץ למען קרבות. ערב טוב לך."

עמוד 14 מתוך 64 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •